Binnaz Abla

Ben fal baktırdım dediğiniz kişiye ama ben de çok beğenemedim maalesef sonu net olmayan falı sevmiyorum. Şöyle yaparsan böyle olur yok yapmayı tercih etmezsen şöyle olur tarzında sonları yani. Bu arada olumsuz bir fal değildi beni hala unutamadığını, beni düşündüğünü adım atmaya cesaret edemediğini falan yazmıştı. Ama yine de pek ikna olamadım ben yorumlamasında ilişki dinamiği ile ilgili bir cümle kurmuştu hele ki bizimle alakası yoktu Fal şans işi gerçekten de.

Dogrudur yalniz ben size gelecegi bu sekilde baktigini yazmistim özel mesajimizda. Öneri degil diye de belirtmisim sadece isim paylasmisim isteginiz üzerine. Özel mesajlari ifsa etmek etik degil ama ben kendi kismimi sadece kendi düsünce ve bilgilerimi icerdiginden paylasiyorum:
Merhaba,
Ben ozellikle isim yazmadim oneri degil cunku kendi deneyimim sadece. Kimseyi oneri yapip yonlendirmek istemiyorum asla.
XXX - tarot attim ben ve memnun kaldim. Tarotta iyi, zaten yazmis bio suna. Yalniz dedigim gibi hickimseyi onermek istemiyorum kesinlikle. Deneyimimi ve fiyat/performans olarak memnun kaldigimi paylasmak istemistim sadece.
Gecmis nokta atisli teyit edebiliyoruz. Su an icin sordugum kisilerin gecmisini ozetledi ve su anki durumlarini, ben yeni yeni taniyorum ama bana anlattiklariyla falcinin yorumu birbirini tamamliyor o nedenle cok olasi diye dusunuyorum. Gelecek icin kesin ve net konusmuyor secimler ve olasi sonuclari aciyor. Kendi adima memnun kaldim ama dedigim gibi kimseyi etkilemek istemiyorum. Kendi kartlariyla da desteklemesini rica etmistim once benim sectigim kartlarimi yorumladi sonra soru detaylari icin kendi acilimlar yapmis, yazili bakmasina ragmen uzun ve ozenli bir yorum aldim.

Yukarida demisim gelecek icin kesin konusmuyor, secenek ve sonuclari aciyor diye belirtmisim. Begeni ve beklentiler farkli olabiliyor iste. Bir arkadas yine ona sormus kendisi de cevap olarak demis ki kaderde belli durumlar ve tarihler (örnegin dogum, nikah ve ölüm gibi yanlis hatirlamiyorsam) kesin iken hayatimizin diger bircok yönü secimlerle belirlenir biz de okumalarimizi bu yönde yapiyoruz. ----- Benim bilgilerm bu kadar. Umarim hersey gonlunuzce olur.

Tumay cennet eski sevgilim ile ilgili bir evlilik hazirligi var demişti ve ben cok ta inanmamış tim.serkan bey haziran sonu adi konacak temmuzda sevgili olacaksiniz demişti. Ve dün ex le konuştum. Inanilmaz üzgün moralsiz keyifsizim arkadaslar istemsiz bir şekilde aglamama engel olamiyorum.o kadar fallar la kendimi odakladim ki yenidensevgili olacagimiza .serkan bey e 10 a yakin fal gönderdim hep icten ice inandim .keza bir cok isme eski sevgilim evleniyor muş dun bana kendisi soyledi ailesinin uygun gordugu kendi is yerinden bir bayanla .ben hayatta miyim öldüm mü bilemedim.yesilcingene ye kızmıştım o ve tumay hanim görmüş. Acimin tarifi yok .ben neden olamadim es adayi bide aylarim gecto fallarla umutlarla

Ay bana da çok olumsuz konuştu Çingene bende kızdım. Sanırım artık kabullenmem lazım Şevdar Zişan Beril Gilda hepsi olumlu konuştu bence boş . Tumay da bana hayatında başka kadın var ama haziranda sana gelecek dedi . Gelmedi. Benimkide yakında evlenecek kesin

Adına çok üzüldüm... ölmedin demeye geldim aslında. Dönüm noktan olarak görüp hayatına daha güzel bir yerden devam edeceksin sadece sen iste bunu

Evet siz yazmıştınız bana. Sadece karşımdakiyle ilgili net bir bilgi olmadığı için fal askıda kalmış gibi bir izlenim uyandırdı bende. Ben Alex’in falları gibi olur diye tahmin etmiştim siz öyle yazınca. Alex mesela kesin olacak bir hareketten ve o hareketin olası sonuçlarından bahsediyorken bu baktırdığım kişi hareketlerin de olasılığını yazmıştı o sebeple öyle hissettim herhalde. Yani ben de kendi hareketlerimin sonuçlarını tahmin edebiliyorum işte burada esas soru neyi yapmam gerektiği. Evet dediğiniz gibi beklentim başkaydı benim herhalde. Ama ilgisiz birisi değil fal sonuna görüş yazmıştım ona da cevap yazmış.

Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm klasik söylem olacak ama hakkında hayırlısı değilmiş böyle düşün lütfen..Serkanı dün bende yazdım,eskiyle olmak istemiyorum ama ısrarla nisandaki falda mayıs 15 e dek dönecek,mayıs başındaki faldada haziran sonuna dek dönmüş olacak ve geldiğinde pişman olacak,çok uğraşacak,ciddiyet bile konuşacak derken son falda,1 gün sonrada 1 yıl sonrada dönebilir,belki bir mesaj yada bir iletişim şeklinde gibi radikal şeklinde söylem değiştirince baya bir güvenim sarsıldı.Evet iyi niyetli biri,aldığı ücrete nazaran çok fazla emek veriyor,bir sürü açılım yapıyor,soru işareti bırakmamaya çalışıyor,hani mecbur değil o paraya bu kadar uğraşmaya
ama bir yerdede gercegi duymak icin,olabilecek şeyleri anlamak için fal atıyoruz.Ben sırf ego tatmini için gelip yalvardığını görmek isterim yoksa ilişki artık onla yaşayamam,ha bunu doğru bildi Serkanda hep dedi artık ağzıyla kuş tutsa olmaz diye ama boşa beklentiye sokmuş oluyor insanları.Evet ego tatmini için isterim ama yok daha bu aramaz vs desede ölecek bitecek kadar da umrumda değildi açıkçası.

Serkan'a telefonda bugün fal baktırdım. Mesleğimi, eski sevgilimin adını vs. tamamen bildi. Bariz bir şekilde zihin okuyor :) Yeni kişi ile Eylül ya da Ekim ayında tanışacağımı söyledi ve u harfini verdi. Benim sürekli düşündüğüm şeyleri söylediği için çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa yazar özrümü dilerim.

İyi bilmiş. Ben de tel alabilirmiyim

İyi bilmiş. Ben de tel alabilirmiyim
Symbol cafe diye aratın Instagramda, mesaj yazınca direkt dönüş sağlıyorlar. Özel telefon numaralarından ulaşmamızı istemiyorlar, bu yüzden veremiyorum. Bulamazsanız özel mesaj yoluyla instagram linkini atarım. Yalnız bence dediğim gibi sadece zihin okuyor, başka bir esprisi yok. Yine de size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…