Teşekkürler linkini atarsan sevinirim. Kenarda kalsınSymbol cafe diye aratın Instagramda, mesaj yazınca direkt dönüş sağlıyorlar. Özel telefon numaralarından ulaşmamızı istemiyorlar, bu yüzden veremiyorum. Bulamazsanız özel mesaj yoluyla instagram linkini atarım. Yalnız bence dediğim gibi sadece zihin okuyor, başka bir esprisi yok. Yine de size kalmış.
Bencede hisli. Anlıkta da iyi olduğunu düşünüyorum. Adamı bi salsalar ben 2. Ye gideceğim ama yakalamak.....Yani fal bu sonuçta herkeste noktası noktasına tutacak diye bir şey yok ya da hiç tutmayabilir. Serkan anlık dediği çok şeyi yaşadım ama büyük olay henüz olmadı bekliyorum. Serkan özenli ve gerçekten hisli biri , geçiştirmek içşn baştan savma bir fal asla bakmıyor belki ilgi o yüzdendir
Kızlar arnisa bahadırın falı çıkan varmı
%99 tırtBinnazın çoğu tırt bence Arnisa Tornisa Kesira ben hepsine baktırdım çıkmıyor
Ya kime baktıracağız?Binnazın çoğu tırt bence Arnisa Tornisa Kesira ben hepsine baktırdım çıkmıyor
Ya kime baktıracağız?
Çok özet ve netKimseye, vermeyin paranızı
Keşke hiç dönmeseydin.. bende uzun bi tövbeden sonra tekrar döndüğüme pişman oldum ve yine kaçmak istiyorumSorma kız sahalara döndüm
Cafedemi baktırdın canım?Kızlar ben sembol Serkan’a gittim. Ama olmadı bende. Hiçbi nokta atışı yoktu. Bildiği şeyler genel geçer herkesin bildiği ufak tefek şeylerdi. Öyle harfleri tutturamadı mesela ya da direk isim falan bilmedi. Duygusal hayatımla ilgili tek bi nokta atışı yoktu. Haberiniz olsun diye yazayım dedim :)
Hayır telefonda baktırdımCafedemi baktırdın canım?
Şaşıranlar ve merak edenler DMKızlar ben sembol Serkan’a gittim. Ama olmadı bende. Hiçbi nokta atışı yoktu. Bildiği şeyler genel geçer herkesin bildiği ufak tefek şeylerdi. Öyle harfleri tutturamadı mesela ya da direk isim falan bilmedi. Duygusal hayatımla ilgili tek bi nokta atışı yoktu. Haberiniz olsun diye yazayım dedim :)
Soruya göre enerjisi tutuyor demek ki ilginç :) 2 yıl önce baktırmıştım, çıkmamıştı bana. Kardeşi beni sevmeyecek biriyle tanışacaktım sözde :)) Doğru düzgün bir ilişki yaşadımda kardeşi kaldı.Bugün bir deneme yapıp fal kitabımı kapatmayı düşündüm... Yeşilçingene bana olumsuz konuşmuştu farklı hesap açıp aynı soruyu sordum. Yine olumsuz konuşacaksa artık kesin konuyu kapatacam dedimBu sefer enerjimiz uymadı diye iptal etti . Olumsuz konuştuğu zaman çok detaylı baya olumsuz yazmıştım bugün hiç detay vermedim X kişi benim hakkımda ne düşünüyor sordum ...
Kim olduğunu anlamış olabilir.Soruya göre enerjisi tutuyor demek ki ilginç :) 2 yıl önce baktırmıştım, çıkmamıştı bana. Kardeşi beni sevmeyecek biriyle tanışacaktım sözde :)) Doğru düzgün bir ilişki yaşadımda kardeşi kaldı.
Ben baktırmıştım. Vade uzun. Ama nereli olduğumu bildi. Oğlumun ismini bildi. Ama olmasına çok var. Arkadaşım da baktırdım. O çok beğenmedi.Bir aralar Elif muhabbeti çok dönmüştü burada,baktıran arkadaşlar çıktımı ne oldu fallarınız?
Anda iyi yani en azından..o da birsey :)Ben baktırmıştım. Vade uzun. Ama nereli olduğumu bildi. Oğlumun ismini bildi. Ama olmasına çok var. Arkadaşım da baktırdım. O çok beğenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?