Binnaz Abla

Teşekkürler linkini atarsan sevinirim. Kenarda kalsın

Bencede hisli. Anlıkta da iyi olduğunu düşünüyorum. Adamı bi salsalar ben 2. Ye gideceğim ama yakalamak.....

Kızlar ben sembol Serkan’a gittim. Ama olmadı bende. Hiçbi nokta atışı yoktu. Bildiği şeyler genel geçer herkesin bildiği ufak tefek şeylerdi. Öyle harfleri tutturamadı mesela ya da direk isim falan bilmedi. Duygusal hayatımla ilgili tek bi nokta atışı yoktu. Haberiniz olsun diye yazayım dedim :)

Cafedemi baktırdın canım?

Şaşıranlar ve merak edenler DM buraya ayrıntı yazmayayım şimdi

Bugün bir deneme yapıp fal kitabımı kapatmayı düşündüm... Yeşilçingene bana olumsuz konuşmuştu farklı hesap açıp aynı soruyu sordum. Yine olumsuz konuşacaksa artık kesin konuyu kapatacam dedim Bu sefer enerjimiz uymadı diye iptal etti . Olumsuz konuştuğu zaman çok detaylı baya olumsuz yazmıştım bugün hiç detay vermedim X kişi benim hakkımda ne düşünüyor sordum ...

Soruya göre enerjisi tutuyor demek ki ilginç :) 2 yıl önce baktırmıştım, çıkmamıştı bana. Kardeşi beni sevmeyecek biriyle tanışacaktım sözde :)) Doğru düzgün bir ilişki yaşadımda kardeşi kaldı.

Bir aralar Elif muhabbeti çok dönmüştü burada,baktıran arkadaşlar çıktımı ne oldu fallarınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…