Binnaz Abla

Bende öyle düşünmeye başladım soruya göre enerjisi tutuyor.

Bir aralar Elif muhabbeti çok dönmüştü burada,baktıran arkadaşlar çıktımı ne oldu fallarınız?
Engelini kaldıracak dedi, engel kalkmış.
hatta aaa aaa deli mi ne bu, engeli kaldırıp tekrar engelleyecek demişti belki de yapmış bunu ama ben anlamadımbile uzun zamandır bakmadım çünkü bakalım devamı da çıkacak mı

Bu elif telefonda bakan elif değil mi canım tatildeymiş şuan ben de baktıracaktım ama olmadı

Kızlar dayanamayıp symbol serkana baktırdım :) bende harfleri sayıp ismi yine kendisi bildi ama zamanı tam tutturamadı :) onun dışında mesleğimi tahmin etmeye çalıştı sonra bana sordu ama bildi sayıyorum :) ne zamandır sıkıntılı olduğumu bildi onun dışında atama tarihimi de bildi (yani bi aksilik olmazsa dediği zamanda atanıyorum) benim eskisinin yazacağını söyledi ama ben sanmıyorum ona da dedim yazmaz diye.. Yeni biri çıkacakmış bakalım anı ve geçmişi iyi biliyor gelecek de uzak değil çıkarsa haber veririm

Fal sepeti yağmur patladı bende, en geç haziranın ilk yarısı iletişim demişti ama olmadı. Temmuzda Şevdarı da patlattıktan sonra adamı sileceğim. Bir umut beklemekten sıkıldım.
Hayırlısı canm fal boş iş....ben de öyle olmuştu,adamı sildim bir süre sonra da evlendiğini öğrendim zaten,1 yıldır ilişkisi varmış meğer.sonucu hiç bir falcı bilemedi bende,bazıları kadın var vs dedi ama öylesine diyen de oldu kimse yok diyen de lâkin ben hissetmiştim zaten

Size benzer bir olayı arkadaşım yaşadı. En iyi diye adlandırdığımız, anı süper bilen falcılar bile "bekle seni seviyor" dediler. Kız 2 yıl bekledi, kimseyi dinlemedi. Sonuç adam evlendi, çoluk çocuğa karıştı. Kız en güzel anlarım gitti diye çok üzüldü, ağladı. Aradan kaç yıl geçti hala atlatamadı. Şu an sadece ayda yılda bir olsa da, 2013 yılından beri fal baktırıyorum, hepsi boş maalesef. Arada çok az çıkanlar dışında gelecek ile ilgili adam akıllı hiçbir şey bilmemişler. Bir tane falcı ile konuştum kendisi Basirly'de, orada baktığı fal ile bana özel baktığı fal arasında dağlar kadar fark vardı. Orada bunlardan neden bahsetmedin çok olumlu bir tablo çizdin diye sorunca bazı danışanlara gördükleri olumsuzluklardan ayrıntılı olarak bahsetmelerinin "yasak" olduğunu söyledi. Fal sadece arada baktırıldığında iyi bir terapi, başka bir şey değil.

Yeni biri var, çok iyi ve isminde a-r harfleri var. Alper serdar gibi değil mi

Yeni biri var, çok iyi ve isminde a-r harfleri var. Alper serdar gibi değil mi
Aynen öyle! Hangi ayda nasıl tanışacağımız, hangi ayda işe başlayacağımız, ne kadar yıldır sıkıntıda olduğumuz vs hep aynı cümleler..
O kadar övülen iyi falcılar tırt çıkıyor ki bize ders olsun bunlar

Kesinlikle haklısınız benim olayım daha çok taze,belki de bir süredir umudum kalmadığı için çok etkilemedi beni yine de destek alıyorum psikiyatriden..Arkadaşınız için üzüldüm,inşallah atlatır çok mutlu olacağı biri çıkar karşısına

Para iadesi de yapmıyorlar, sadece başka falcıya yönlendiriyorlar. Hizmet almışız sözde. Fal neredeyse komple aynı, zaten çıkmayacak biliyoruz ama resmen alay ediyorlar insanlarla. Symbol cafe benim için tamamen bitti.

İnşallah siz de en kısa sürede atlatırsınız

Gelecekte henüz çıkmadı çıkacağını düşünmüyorum genel falcılar için söylüyorum bunu. Ama an ve geçmişte çok iyi bende Serkan batu
Ben evlendiğini öğrenmeden bi kaç gün önce baktirmistim, onun hayati çok karışık vs.fakat 2 hafta içinde ulaşacak demişti ,mümkün değil ki zaten ulaşmasında bi zahmet..bir de geçmişten K harfli biri arayacak vs dedi,öyle bi tanıdığım yok ,sanırım birine daha aynısını demişti.çıkan kişiler vardır mutlaka tüm falcılar gibi bana da çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…