Bende öyle düşünmeye başladım soruya göre enerjisi tutuyor.Soruya göre enerjisi tutuyor demek ki ilginç :) 2 yıl önce baktırmıştım, çıkmamıştı bana. Kardeşi beni sevmeyecek biriyle tanışacaktım sözde :)) Doğru düzgün bir ilişki yaşadımda kardeşi kaldı.
En az 2 yıl geçti, tekrar baktırmayacağıma göre anlayabilir sorun değil :)Kim olduğunu anlamış olabilir.
Engelini kaldıracak dedi, engel kalkmış.Bir aralar Elif muhabbeti çok dönmüştü burada,baktıran arkadaşlar çıktımı ne oldu fallarınız?
Bu elif telefonda bakan elif değil mi canım tatildeymiş şuan ben de baktıracaktım ama olmadıEngelini kaldıracak dedi, engel kalkmış.
hatta aaa aaa deli mi ne bu, engeli kaldırıp tekrar engelleyecek demiştibelki de yapmış bunu ama ben anlamadımbile uzun zamandır bakmadım çünkü bakalım devamı da çıkacak mı
Evet aynen o :) ben de dönmesini bekliyorum onunBu elif telefonda bakan elif değil mi canım tatildeymiş şuan ben de baktıracaktım ama olmadı
Baktırınca buraya yazın olur mu. Merak ediyorumEvet aynen o :) ben de dönmesini bekliyorum onun
Hayırlısı canm fal boş iş....ben de öyle olmuştu,adamı sildim bir süre sonra da evlendiğini öğrendim zaten,1 yıldır ilişkisi varmış meğer.sonucu hiç bir falcı bilemedi bende,bazıları kadın var vs dedi ama öylesine diyen de oldu kimse yok diyen de lâkin ben hissetmiştim zatenFal sepeti yağmur patladı bende, en geç haziranın ilk yarısı iletişim demişti ama olmadı. Temmuzda Şevdarı da patlattıktan sonra adamı sileceğim. Bir umut beklemekten sıkıldım.
Size benzer bir olayı arkadaşım yaşadı. En iyi diye adlandırdığımız, anı süper bilen falcılar bile "bekle seni seviyor" dediler. Kız 2 yıl bekledi, kimseyi dinlemedi. Sonuç adam evlendi, çoluk çocuğa karıştı. Kız en güzel anlarım gitti diye çok üzüldü, ağladı. Aradan kaç yıl geçti hala atlatamadı. Şu an sadece ayda yılda bir olsa da, 2013 yılından beri fal baktırıyorum, hepsi boş maalesef. Arada çok az çıkanlar dışında gelecek ile ilgili adam akıllı hiçbir şey bilmemişler. Bir tane falcı ile konuştum kendisi Basirly'de, orada baktığı fal ile bana özel baktığı fal arasında dağlar kadar fark vardı. Orada bunlardan neden bahsetmedin çok olumlu bir tablo çizdin diye sorunca bazı danışanlara gördükleri olumsuzluklardan ayrıntılı olarak bahsetmelerinin "yasak" olduğunu söyledi. Fal sadece arada baktırıldığında iyi bir terapi, başka bir şey değil.Hayırlısı canm fal boş iş....ben de öyle olmuştu,adamı sildim bir süre sonra da evlendiğini öğrendim zaten,1 yıldır ilişkisi varmış meğer.sonucu hiç bir falcı bilemedi bende,bazıları kadın var vs dedi ama öylesine diyen de oldu kimse yok diyen de lâkin ben hissetmiştim zaten
Gelecekte henüz çıkmadı çıkacağını düşünmüyorum genel falcılar için söylüyorum bunu. Ama an ve geçmişte çok iyi bende Serkan batuSerkan Batuya çok kişi baktırmıştı dedikleri çıkan hiç olmadı mı kızlar?
Yeni biri var, çok iyi ve isminde a-r harfleri var. Alper serdar gibi değil miArkadaşlar bugün symbol serkana baktırdığımı söylemiştim. Daha sonra T takeiteasy1907 ile konuştuk ikimizin falı nerdeyse aynı çıktı şok olduk.Lizyaa ile de benzerlikler var. Sadece harfleri değiştiriyor onun dışında aynı! Baktırmak isteyenler tekrar düşünsün!
Aynen öyle! Hangi ayda nasıl tanışacağımız, hangi ayda işe başlayacağımız, ne kadar yıldır sıkıntıda olduğumuz vs hep aynı cümleler..Yeni biri var, çok iyi ve isminde a-r harfleri var. Alper serdar gibi değil mi
Kesinlikle haklısınız benim olayım daha çok taze,belki de bir süredir umudum kalmadığı için çok etkilemedi beni yine de destek alıyorum psikiyatriden..Arkadaşınız için üzüldüm,inşallah atlatır çok mutlu olacağı biri çıkar karşısınaSize benzer bir olayı arkadaşım yaşadı. En iyi diye adlandırdığımız, anı süper bilen falcılar bile "bekle seni seviyor" dediler. Kız 2 yıl bekledi, kimseyi dinlemedi. Sonuç adam evlendi, çoluk çocuğa karıştı. Kız en güzel anlarım gitti diye çok üzüldü, ağladı. Aradan kaç yıl geçti hala atlatamadı. Şu an sadece ayda yılda bir olsa da, 2013 yılından beri fal baktırıyorum, hepsi boş maalesef. Arada çok az çıkanlar dışında gelecek ile ilgili adam akıllı hiçbir şey bilmemişler. Bir tane falcı ile konuştum kendisi Basirly'de, orada baktığı fal ile bana özel baktığı fal arasında dağlar kadar fark vardı. Orada bunlardan neden bahsetmedin çok olumlu bir tablo çizdin diye sorunca bazı danışanlara gördükleri olumsuzluklardan ayrıntılı olarak bahsetmelerinin "yasak" olduğunu söyledi. Fal sadece arada baktırıldığında iyi bir terapi, başka bir şey değil.
İnşallah siz de en kısa sürede atlatırsınızKesinlikle haklısınız benim olayım daha çok taze,belki de bir süredir umudum kalmadığı için çok etkilemedi beni yine de destek alıyorum psikiyatriden..Arkadaşınız için üzüldüm,inşallah atlatır çok mutlu olacağı biri çıkar karşısına
Ben evlendiğini öğrenmeden bi kaç gün önce baktirmistim, onun hayati çok karışık vs.fakat 2 hafta içinde ulaşacak demişti ,mümkün değil ki zaten ulaşmasında bi zahmet..bir de geçmişten K harfli biri arayacak vs dedi,öyle bi tanıdığım yok ,sanırım birine daha aynısını demişti.çıkan kişiler vardır mutlaka tüm falcılar gibi bana da çıkmadı.Gelecekte henüz çıkmadı çıkacağını düşünmüyorum genel falcılar için söylüyorum bunu. Ama an ve geçmişte çok iyi bende Serkan batu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?