Sağolun ,işte güven kaybı .kimseye guvenemiyorum ve daha da önemlisi kolaylıkla birine ısinamiyorum, etkilenmiyorumİnşallah siz de en kısa sürede atlatırsınız
Bana bunu soyledi evetYeni biri var, çok iyi ve isminde a-r harfleri var. Alper serdar gibi değil mi
Güvenmeyin zaten kimseye, hayatınıza yeni biri girince bile "acaba" diye düşünün. Sevin çok sevin ve çok sevilin ama sevginizi göstermeyin. Fedakarlık yapmayın, kaybetme korkusu yaşatın. Çok da üzmeyin kendinizi. İlerde ben buna mı üzüldüm diyeceksiniz size bunun garantisini veriyorumSağolun ,işte güven kaybı .kimseye guvenemiyorum ve daha da önemlisi kolaylıkla birine ısinamiyorum, etkilenmiyorum
Ahh canım benim ahh.yaşım 40 a geldi.meslek kariyer maddiyat vs hep şanslı olmuşumdur şükür ama aşk ta hiç yüzüm gülmedi.20 yıldır 3 kişi girdi hayatıma,ilk sevdiğim vefat etti zaten iki ve üçüncü kişilerde de gidişat ve sonuç aynı..dediğiniz gibi yapamadım hiç karşı tarafa tipik yengeç burcuyum.Hayırlısı artık bundan sonra da,teşekkür ederim ilgi ve desteginiz içinGüvenmeyin zaten kimseye, hayatınıza yeni biri girince bile "acaba" diye düşünün. Sevin çok sevin ve çok sevilin ama sevginizi göstermeyin. Fedakarlık yapmayın, kaybetme korkusu yaşatın. Çok da üzmeyin kendinizi. İlerde ben buna mı üzüldüm diyeceksiniz size bunun garantisini veriyorum
Elfini ben de çok severdim ,bende de yanıldı hemde çok önemli konularda,onun disinda ufak tefek ucundan kıYısından tutturduğu şeylerde çokça olmuştur ama sonuç kocaman 0000Ben faldan inanılmaz sogudum artık baktırmayı dusunmuyorum. Zaten yıllarca baktırdıgım onca faldan tutan biraz Elfin Demet (bilmedigi seyler oldu) biraz Mısırlı Talia i(sadece an ve yakın gelecek) bir de telefonda bakan Yeliz vardı o, bunlar dısındakiler genelde patladı. Bir de Banu Dogru vardı o fena degildi bilmis genel olarak. Sonucta gelecek cıkmıyor, maksimum en olacak ihtimali soyluyorlar o kadar.
Bende sordugum ve olan konularda yanılmadı ama gelecek konusunda soyledigi yeni biriyle tanısma, eskisinin yapacagı kucuk davranıslar mesela surpriz yapacak, birlikte tatile gideceksiniz vs demisti hic olmadı bunlar bilememisti, 300 TL verilmez zaten maksimum 50-100 lira arası veririm onun falına. Neticede online falın ederi de bu, en iyisi ve en memnun kaldıgım icin bile.Elfini ben de çok severdim ,bende de yanıldı hemde çok önemli konularda,onun disinda ufak tefek ucundan kıYısından tutturduğu şeylerde çokça olmuştur ama sonuç kocaman 0000
250 ye 70 lik Jack alır ara ara demlenirim ya binnazda max 10 dk lik yalandan fala vereceğime..2 ay gider bana bir şişe 70 likBende sordugum ve olan konularda yanılmadı ama gelecek konusunda soyledigi yeni biriyle tanısma, eskisinin yapacagı kucuk davranıslar mesela surpriz yapacak, birlikte tatile gideceksiniz vs demisti hic olmadı bunlar bilememisti, 300 TL verilmez zaten maksimum 50-100 lira arası veririm onun falına. Neticede online falın ederi de bu, en iyisi ve en memnun kaldıgım icin bile.
Bir suru alısveri yapılıyor 300 tl’ye, sehir ici ucak bileti parası. Online odeyince sanki vermiyoruz gibi geliyor ama komik artık istedikleri bu rakamlar.250 ye 70 lik Jack alır ara ara demlenirim ya binnazda max 10 dk lik yalandan fala vereceğime..2 ay gider bana bir şişe 70 lik
Bana da dedi bunu Alper i tanıdığımı iddia etti hatta ama tanımıyorum :)Yeni biri var, çok iyi ve isminde a-r harfleri var. Alper serdar gibi değil mi
Ay cidden yaa..Ucuz uçak biletiyle gunubirlik git izmiri gez dön..en azından kafa dağılır yani..Bir suru alısveri yapılıyor 300 tl’ye, sehir ici ucak bileti parası. Online odeyince sanki vermiyoruz gibi geliyor ama komik artık istedikleri bu rakamlar.
Israrla ex sevgilimle barışacağımızı eylülde ailesi ile bile tanışacağımı söylediler adam evleniyor başkasıylaSerkan Batuya çok kişi baktırmıştı dedikleri çıkan hiç olmadı mı kızlar?
sabah sabah enerjimin düşük olduğu bir anda siz beni güldürdünüz :)harikasınız valla hiçkimse adamın evleneceğini bilemediBinnazın çoğu tırt bence Arnisa Tornisa Kesira ben hepsine baktırdım çıkmıyor
hayır gilda hanım ın dediklerini yaşadım ben olumsuz olanı söylüyor.burdada yazmıştım öngörüsünü yaşadım diyeArkadaşlar Gilda Koç pembeci mi ? Lütfen baktıranlar yorum yazabilir mi . Bana pembe tablo çizdi
Haziran sonuna dönmüş olacak temmuzda ilişki başauacak taşların yerine oturması ağustos eylül denmişti.Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldümklasik söylem olacak ama hakkında hayırlısı değilmiş böyle düşün lütfen..Serkanı dün bende yazdım,eskiyle olmak istemiyorum ama ısrarla nisandaki falda mayıs 15 e dek dönecek,mayıs başındaki faldada haziran sonuna dek dönmüş olacak ve geldiğinde pişman olacak,çok uğraşacak,ciddiyet bile konuşacak derken son falda,1 gün sonrada 1 yıl sonrada dönebilir,belki bir mesaj yada bir iletişim şeklinde gibi radikal şeklinde söylem değiştirince baya bir güvenim sarsıldı.Evet iyi niyetli biri,aldığı ücrete nazaran çok fazla emek veriyor,bir sürü açılım yapıyor,soru işareti bırakmamaya çalışıyor,hani mecbur değil o paraya bu kadar uğraşmaya
ama bir yerdede gercegi duymak icin,olabilecek şeyleri anlamak için fal atıyoruz.Ben sırf ego tatmini için gelip yalvardığını görmek isterim yoksa ilişki artık onla yaşayamam,ha bunu doğru bildi Serkanda hep dedi artık ağzıyla kuş tutsa olmaz diye ama boşa beklentiye sokmuş oluyor insanları.Evet ego tatmini için isterim ama yok daha bu aramaz vs desede ölecek bitecek kadar da umrumda değildi açıkçası.
Kader arkadaşım....Israrla ex sevgilimle barışacağımızı eylülde ailesi ile bile tanışacağımı söylediler adam evleniyor başkasıyla
çok inandırmıştım kendimi .
serkan bey naif hoş bir beyfendi gelecek öngörüleri yakın tarihteki iletişim arama mesaj evet bildi ama malesef gelecek öngörüsü tutmadı çok üzgünüm.
sevgili olucam derken adamın düğününe gidicem
Gilda'ya ben de baktırmıştım. Analizleri vs. doğruydu. O da eskiyle barışacağımızı söylemişti. Vadesi Haziran sonu Temmuz başı. Ama bizim arada çok farkı olaylar geçti. Olacağı vardıysa da olmaz artık.hayır gilda hanım ın dediklerini yaşadım ben olumsuz olanı söylüyor.burdada yazmıştım öngörüsünü yaşadım diye
Merhaba, şu an dünyanın sonu gibi gelse de inanın değil. klişe gibi olsa da zaman gerçekten her şeyin ilacı. En unutmam dediklerinizi bile unutuyorsunuz.Evet arada aklınıza geliyor ama üzeri çoktan toz kaplamış oluyor eski ihtişamı kalmıyor. Biraz canınız acıycak ama geçeceğine inanın. İnancınızı bilmiyorum ama Allah inancınız var ise ona teslimiyet içinizi zaten ferahlatıyor. Ol derse olmayacağı hiç bişey yok ne zaman böyle düşünüp inansam her şey iyiye gitmiştir. Kimse için kötü dileklerde bulunmayın sadece kendinizi düşünüp kendi iyiliğiniz için dua edin.Israrla ex sevgilimle barışacağımızı eylülde ailesi ile bile tanışacağımı söylediler adam evleniyor başkasıyla
çok inandırmıştım kendimi .
serkan bey naif hoş bir beyfendi gelecek öngörüleri yakın tarihteki iletişim arama mesaj evet bildi ama malesef gelecek öngörüsü tutmadı çok üzgünüm.
sevgili olucam derken adamın düğününe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?