elfin hanım ocak ayından beri hep olumsuz görüyorum dedi hep .öngörülerini dinlemedim .ama evlenicek kısmını söylemedi.Merhaba, şu an dünyanın sonu gibi gelse de inanın değil. klişe gibi olsa da zaman gerçekten her şeyin ilacı. En unutmam dediklerinizi bile unutuyorsunuz.Evet arada aklınıza geliyor ama üzeri çoktan toz kaplamış oluyor eski ihtişamı kalmıyor. Biraz canınız acıycak ama geçeceğine inanın. İnancınızı bilmiyorum ama Allah inancınız var ise ona teslimiyet içinizi zaten ferahlatıyor. Ol derse olmayacağı hiç bişey yok ne zaman böyle düşünüp inansam her şey iyiye gitmiştir. Kimse için kötü dileklerde bulunmayın sadece kendinizi düşünüp kendi iyiliğiniz için dua edin.
Bi de sanırım size Elfin olumsuz konuşmuştu o da bu şekilde bi son söylemiş miydi?
elfin hanım ocak ayından beri hep olumsuz görüyorum dedi hep .öngörülerini dinlemedim .ama evlenicek kısmını söylemedi.
sabah sabah enerjimin düşük olduğu bir anda siz beni güldürdünüz :)harikasınız valla hiçkimse adamın evleneceğini bilemedi
doğru düsürt etrafta insan göremiyorum erkelerde yeni furya ilişki sorumluluğu almayan ilgisiz alakasız adamlar topluluğu.Şirinecim bırak şu herifi artık boyu posu devrilsin. Yeni aşklara yelken aç
Bir de ben de şey var aynı heyecanı başkasında bulmaya zorluyorum resmen kendimi ve hep diyorum şimdi o olsa söyle olurdu böyle olurdu. Bunları düsününce insan üzülüyor gerçekten ama hayırlısı demekten baska bir sey gelmiyor elimden.doğru düsürt etrafta insan göremiyorum erkelerde yeni furya ilişki sorumluluğu almayan ilgisiz alakasız adamlar topluluğu.
Keşke boyu posu devrilsin bana verdiği vaatler sözler .artık kimseye inancım kalmadı
15gün sonra dönecekmişElif tatildeydi sanirim, ne zaman donecegini bilen var mi? Ben ona kesin baktirmaya karar verdim, Aradim ama telefonunu acmiyor.
Gerçekten şok olmuşsunuzdur.. peki evlilikten önce sevgilisinin olduğunu bilmiyor muydunuz? Neticede önce bir sevgililik dönemi oluyor bir süre, sonra evlilik oluyor.. hiç duyum filan almamış mıydınız çevredendoğru düsürt etrafta insan göremiyorum erkelerde yeni furya ilişki sorumluluğu almayan ilgisiz alakasız adamlar topluluğu.
Keşke boyu posu devrilsin bana verdiği vaatler sözler .artık kimseye inancım kalmadı
gittiğim bir aslı vardı, kadıköy tiryaki cafede çalışan. Bana dedikleri genelde çıkmıştı o dönem. Cok da severim kendisini insan olarak. Normalde cafe
Tuh cok varmıs, fal baktırmaya ihtiyacım var su donem.15gün sonra dönecekmiş
200 lira verince çıksın istiyor insan falı çıkmayınca hakkımızı arayabilelim15gün sonra dönecekmiş
Ben de sevdim bakış acılarını ve iletişimleri cok kibardı, Serkan da cok ilgiliydi bu defa daha uzun baktı o yuzden yine oneririm baktırmak isteyene.Symbol kafenin sahibi İlknur hanım aradı ve dün olanlardan dolayı çalışanları adına özür diledi. Kendisinin haberi yokmuş olanlardan o da bugün okumuş instagram yazışmalarını. Kadınla konuşunca zaten belli oluyor naif biri olduğu. Serkan bey bu hafta çok yoğunmuş dediğine göre, bu yüzden de enerji bakımından kendisini iyi hissetmemiş. Falı aynı olanları ya başka bir falcıya yönlendireceklerini ya da isteyene parasını iade edeceklerini söyledi. Sahibinin samimiyetine inandığım ve kendi suçu olmamasına rağmen çalışanı adına defalarca özür dileyip, orta yol bulmaya çalıştığı için yazmak istedim.
Ben kendilerine yazdım hala dönüş yapmalarını bekliyorum fakat "görüldü" atıyorlar :) mesajıma cevap verip benimle de ilgilenirler umarım :)Tiryaki cafe Aslı’ya baktırabilirim o halde. Aşk degil işle alakalı da bir durum yaşadım o
Ben de sevdim bakış acılarını ve iletişimleri cok kibardı, Serkan da cok ilgiliydi bu defa daha uzun baktı o yuzden yine oneririm baktırmak isteyene.
Tekrar hatırlat istersenBen kendilerine yazdım hala dönüş yapmalarını bekliyorum fakat "görüldü" atıyorlar :) mesajıma cevap verip benimle de ilgilenirler umarım :)
Dün konuştuk bugün de yazdım valla artık hatırlatmama gerek yok sanırım :) şikayetçi olanlardan biri de benim ve beni memnun etmek için bir şey yapmadılar henüz :)Tekrar hatırlat istersen
O zaman toplu halde binnazı basıp paralarımızı isteyelim. Burda tonlarca isme ne paralar gitti200 lira verince çıksın istiyor insan falı çıkmayınca hakkımızı arayabilelim
kişi hanfendi kim bilmiyorum ama şüphelendiğim iş yerinde beni bilen sinsi sinsi köşede bekleyen benim ex e karşı hisleri olan mühendis bir hanfendi vardı .%100 o diyorum ki yakında nişan resimlerinde görürüm .Gerçekten şok olmuşsunuzdur.. peki evlilikten önce sevgilisinin olduğunu bilmiyor muydunuz? Neticede önce bir sevgililik dönemi oluyor bir süre, sonra evlilik oluyor.. hiç duyum filan almamış mıydınız çevreden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?