Binnaz Abla

elfin hanım ocak ayından beri hep olumsuz görüyorum dedi hep .öngörülerini dinlemedim .ama evlenicek kısmını söylemedi.

Canım çok üzüldüm gerçekten umarım bu zorlu süreci en kısa sürede atlatır ve tekrar seni mutlu eden seven biri karşına çıkar.
Yeşilçingene ve tumay bakmış mıydı canım onların dedikleri çıktı mı l
elfin hanım ocak ayından beri hep olumsuz görüyorum dedi hep .öngörülerini dinlemedim .ama evlenicek kısmını söylemedi.

Şirinecim bırak şu herifi artık boyu posu devrilsin. Yeni aşklara yelken aç
doğru düsürt etrafta insan göremiyorum erkelerde yeni furya ilişki sorumluluğu almayan ilgisiz alakasız adamlar topluluğu.

Keşke boyu posu devrilsin bana verdiği vaatler sözler .artık kimseye inancım kalmadı

Burada Symbol Cafe Serkan'in genellikle herkesi benzer seyler soyledigini fark etmistik, ben dun Symbol'un instagram sayfasina ulasarak bu konuda uzuldugumu ve fallarin cok benzedigini dusundugumu yazmistim ama iade talebim olmamisti, yalnizca bilmeleri icin yazmistim bugun donus yapmislar ilk defa boyle bir sey oldugunu, Serkan'in aslinda cok iyi bilinen ve sevilen bir falci oldugunu soyleyerek tekrar fal bakmasini teklif ettiler. Bu defa daha uzun fal bakti, cok kisiye fal bakiyor sanirim tabi bana soylediklerini hatirlayamadi ama daha once de belirtmistim anlik durumda nokta atisli bildigi seyler olmustu ve hayatimdaki kisinin isminin 3 harfini bilmisti ve ismini tahmin etmisti ve ayni hatta benzer seyleri tahmin etti. Kiz kardesimin isminden de 3 harf soyledi ve bu defa onla ilgili de bir sey cikti. Bana yine Eylul ayinda tanisma olacak ama yil sonunu da bulabilir dedi yani genel hatlariyla ayni seyi soyledi degistirmedi fali, bilmiyorum belki Eylul'de bir cok kisi tanisacaktir veya gelecek tam zamani tutturmak mumkun olmadigi icin Eylul ve sonrasi diye bir zaman veriyordur. Yani genel olarak benzerlik olsa da anda bana bildigi seyler oldu ve celismedi falinda ben yeniden baktiririm diye dusunuyorum, ayrica Symbol Cafe'nin donus yapmalari ve iletisimleri iyiydi.

Bir de ben de şey var aynı heyecanı başkasında bulmaya zorluyorum resmen kendimi ve hep diyorum şimdi o olsa söyle olurdu böyle olurdu. Bunları düsününce insan üzülüyor gerçekten ama hayırlısı demekten baska bir sey gelmiyor elimden.

Gerçekten şok olmuşsunuzdur.. peki evlilikten önce sevgilisinin olduğunu bilmiyor muydunuz? Neticede önce bir sevgililik dönemi oluyor bir süre, sonra evlilik oluyor.. hiç duyum filan almamış mıydınız çevreden

Symbol kafenin sahibi İlknur hanım aradı ve dün olanlardan dolayı çalışanları adına özür diledi. Kendisinin haberi yokmuş olanlardan o da bugün okumuş instagram yazışmalarını. Kadınla konuşunca zaten belli oluyor naif biri olduğu. Serkan bey bu hafta çok yoğunmuş dediğine göre, bu yüzden de enerji bakımından kendisini iyi hissetmemiş. Falı aynı olanları ya başka bir falcıya yönlendireceklerini ya da isteyene parasını iade edeceklerini söyledi. Sahibinin samimiyetine inandığım ve kendi suçu olmamasına rağmen çalışanı adına defalarca özür dileyip, orta yol bulmaya çalıştığı için yazmak istedim.

Tiryaki cafe Aslı’ya baktırabilirim o halde. Aşk degil işle alakalı da bir durum yaşadım o
Ben de sevdim bakış acılarını ve iletişimleri cok kibardı, Serkan da cok ilgiliydi bu defa daha uzun baktı o yuzden yine oneririm baktırmak isteyene.

Ben kendilerine yazdım hala dönüş yapmalarını bekliyorum fakat "görüldü" atıyorlar :) mesajıma cevap verip benimle de ilgilenirler umarım :)

Valla yazılanları şaşkınlıkla okudum. Öncelikle kimseyi savunmak adına yazmadığımı bilin ama serkan yazılı fal bakmaz, falların birebir aynı olduğunu tespit etmişsiniz. Aranızda konuşmuşsunuz sanırım. Söyleyeceğim bir iki nokta var; öncelikle Serkan hakikaten çok benzer fal bakmış olabilir. Her insanın falcı da olsa enerjisinin kötü olduğu ve bakamadığı zamanlar vardır. Serkan yıllardır sembolde çalışır ve kafe açılmadan yarım saat önce kapıda kuyruk oluşur. Sabah 09:30 gibi başlar, yaklaşık 70-80 kişiye bakıp 2 civarı çıkar gider. Yani aslında orayı çekip çeviren kişi serkan. Gerçekten çok popüler ama kısa bakar. Yani bazı kişiler tatmin olmayabilir. Bir de tabii ki falının çıkmadığı insanlar da olabilir. Bu forumda falı çıkanları önerelim demiştik zaten buna istinaden önerdim. Sadece ben değil çevremden çoğu kişiye çıktı zaman içerisinde. Ama serkan eskisiyle olmayacağını çat çat söyler de. Benim 9 yıllık tecrübemde yeni biri görüyorsa eskisi olmamıştır. Bazen bu fal hoşumuza gitmez. Zaten bi falcının çok istediğimiz bir şey hakkında olumsuz konuşması hoşumuza gitmez. Mesela bu kişi olumsuz aramaz demiştir ama aramızda ufak bir mesajlaşma olmuştur. Hemen bak işte bilemedi deriz sürekli kanıt ararız. Halbuki sonuçta o iş olmaz, olumsuzdur. Ya da falcının bilemediğine dair kanıt arar ona tutunuruz. Bence bu hataya da düşmemek lazım. Sonuçta Demek istediğim falcı kötü bakmış olabilir, enerjisi kötüdür. Bize uymaz. Veya biz bilemediğine dair kanıt aramaya başlarız ona tutunuruz. Hangisini yaptığımıza samimiyetle dikkat etmek lazım. Sonuçta serkanın bu forumdaki övgüye veya yergiye ihtiyacı gerçekten yok. Bilemediğini düşünen bir daha baktırmamalı ama sanki kopyala yapıştır bir falcı gibi lanse edilmesi de bir garip geldi. Çünkü olmadığını bizzat 9 yıl deneyimledim. Ama fal bu çıkar çıkmaz. Çok da takılmamak lazım.

kişi hanfendi kim bilmiyorum ama şüphelendiğim iş yerinde beni bilen sinsi sinsi köşede bekleyen benim ex e karşı hisleri olan mühendis bir hanfendi vardı .%100 o diyorum ki yakında nişan resimlerinde görürüm .
tabi kıza mutlakaki ümit verilmiş bir kenarda tutulmuş belliki.
benim boşanmış olmam sebebi ile beyfendi tabiki göze alamayarak bir diğer boşanmış ama çocugu olmayan hanfediyi seçti.
gerçekten ben başta üzüleceğimi biliyordum istemedim defalarca reddettim .asla bırakmam diyen adamın yaptığına bak kimse samimi gelmiyor artık
kimseleri de beğenemiyorum dış görünüş olarak ya cümri ya kıskınaç a huysuz vs vs
ben çok mu mğkemmelim asla değil ama erkekler bir ilgisiz alakasız sapkın olmuş aldatmaya hepsi meyilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…