Asla bırakmam seni diyen herkes bırakıyor. Bu da yazılı olmayan bir kural gerçekten. "seninle olmazsa kimseyle olmaz", "sensiz bir günüm dahi geçemez" ah canım exim ya ne salakmışsın.kişi hanfendi kim bilmiyorum ama şüphelendiğim iş yerinde beni bilen sinsi sinsi köşede bekleyen benim ex e karşı hisleri olan mühendis bir hanfendi vardı .%100 o diyorum ki yakında nişan resimlerinde görürüm .
tabi kıza mutlakaki ümit verilmiş bir kenarda tutulmuş belliki.
benim boşanmış olmam sebebi ile beyfendi tabiki göze alamayarak bir diğer boşanmış ama çocugu olmayan hanfediyi seçti.
gerçekten ben başta üzüleceğimi biliyordum istemedim defalarca reddettim .asla bırakmam diyen adamın yaptığına bak kimse samimi gelmiyor artık
kimseleri de beğenemiyorum dış görünüş olarak ya cümri ya kıskınaç a huysuz vs vs
ben çok mu mğkemmelim asla değil ama erkekler bir ilgisiz alakasız sapkın olmuş aldatmaya hepsi meyilli
Siz önerdiğiniz için herhangi birimiz size bir şey söylemedi ki. Buradaki çoğu insan yetişkin, kimse bir başkasına sen neden önerdin deme hakkına sahip değil, siz yazdınız ve biz hür irademizle baktırdık . Çok açık bir şekilde falların büyük çoğunluğu maalesef aynı. Hatta bunu arayan bayana söylediğim zaman o da hak verdi ve üzüldü. Hatalarını da telafi etmek istediklerini söyledi. Siz falları çıkmayabilir, olumsuz kunuşmuş olabilir diyorsunuz ama hepimize olumlu konuştu. Yani hiçbirimiz olumsuz konuştuğu için burada yazmadık. Falcı gününde değildir, başka bir şey olmuştur bilinmez tabii ki, biz müşteri olarak hakkımızı aradık.Valla yazılanları şaşkınlıkla okudum. Öncelikle kimseyi savunmak adına yazmadığımı bilin ama serkan yazılı fal bakmaz, falların birebir aynı olduğunu tespit etmişsiniz. Aranızda konuşmuşsunuz sanırım. Söyleyeceğim bir iki nokta var; öncelikle Serkan hakikaten çok benzer fal bakmış olabilir. Her insanın falcı da olsa enerjisinin kötü olduğu ve bakamadığı zamanlar vardır. Serkan yıllardır sembolde çalışır ve kafe açılmadan yarım saat önce kapıda kuyruk oluşur. Sabah 09:30 gibi başlar, yaklaşık 70-80 kişiye bakıp 2 civarı çıkar gider. Yani aslında orayı çekip çeviren kişi serkan. Gerçekten çok popüler ama kısa bakar. Yani bazı kişiler tatmin olmayabilir. Bir de tabii ki falının çıkmadığı insanlar da olabilir. Bu forumda falı çıkanları önerelim demiştik zaten buna istinaden önerdim. Sadece ben değil çevremden çoğu kişiye çıktı zaman içerisinde. Ama serkan eskisiyle olmayacağını çat çat söyler de. Benim 9 yıllık tecrübemde yeni biri görüyorsa eskisi olmamıştır. Bazen bu fal hoşumuza gitmez. Zaten bi falcının çok istediğimiz bir şey hakkında olumsuz konuşması hoşumuza gitmez. Mesela bu kişi olumsuz aramaz demiştir ama aramızda ufak bir mesajlaşma olmuştur. Hemen bak işte bilemedi deriz sürekli kanıt ararız. Halbuki sonuçta o iş olmaz, olumsuzdur. Ya da falcının bilemediğine dair kanıt arar ona tutunuruz. Bence bu hataya da düşmemek lazım. Sonuçta Demek istediğim falcı kötü bakmış olabilir, enerjisi kötüdür. Bize uymaz. Veya biz bilemediğine dair kanıt aramaya başlarız ona tutunuruz. Hangisini yaptığımıza samimiyetle dikkat etmek lazım. Sonuçta serkanın bu forumdaki övgüye veya yergiye ihtiyacı gerçekten yok. Bilemediğini düşünen bir daha baktırmamalı ama sanki kopyala yapıştır bir falcı gibi lanse edilmesi de bir garip geldi. Çünkü olmadığını bizzat 9 yıl deneyimledim. Ama fal bu çıkar çıkmaz. Çok da takılmamak lazım.
yeni tanışma isimler harfler çıkmıyor lizyacım.Serkan Batu bir kisimda bildi bende, 3 hafta icinde olacak dedigi sey oldu ama Haziran'da S harfli yeni biriyle tanisma demisti henuz boyle bir sey yok ayrica diger Haziran'in kinci haftasi itibariyle olacak dedigi sey olmadi, olmasi da imkansiz zaten ama henuz tam patladi diyemiyorum, Haziran sonunda belli olur.
Evet su ana kadar hic bir falcının yeni tanısacagın deyip tarif ettigi biriyle tanısmadımyeni tanışma isimler harfler çıkmıyor lizyacım.malesef hazirans onu lütfen bana da yaz merak ediyorum benim %90 zaten hatta %100 patladı .sevgili olucaktım ailesi ile tanışacaktım:)
Birde en sinir olduğum fal türü ne biliyormusunuz, iki kişi soruyorsun mesela,A kişisi,B kişisi hangisi iyi vs.A ilede olmayacaksın B ilede olmayacak,yeni biri çıkacak,tipi şöyle böyle bilmem ne..Evet su ana kadar hic bir falcının yeni tanısacagın deyip tarif ettigi biriyle tanısmadım
Bir fal tipi daha var pardon,o da nefret birşey..Mesela gitgelli ilişkin var bunalmışsın,başlıyor falcı,sizin aranızdaki bağ kopmaz,ben sen istemedikçe kopuş görmüyorum..E iyide ablacım böyle mi devam edeceğiz sürekli,ne tam ilişki yaşıyorsun,ne ilişkisiz özgürsün..Evet böyle devam edecek aranızdaki durum,kopuş yok..papağan gibi..E iyi madem sonsuz aynalar düzleminde gibi bitmeyen bir kısır döngü içinde devam edeceğiz,kopuş yok ya o yeter..Ne harika bir haberBirde en sinir olduğum fal türü ne biliyormusunuz, iki kişi soruyorsun mesela,A kişisi,B kişisi hangisi iyi vs.A ilede olmayacaksın B ilede olmayacak,yeni biri çıkacak,tipi şöyle böyle bilmem ne..
Hem olası potansiyel ilişkilerdeki insanlara karşı insanın içine şüphe ve negatiflik tohumları ekip,hayallerinin yıkılması ve sıfırdan yeni,hayali birine yönlendirme..O da çıkmaz birde sonra..
O yüzden yeni ilişki potansiyellerini hiç fala bulaştırmamak lazım..Olacak şeyede mani olur bu şom ağızlılar
Gercekten ya en cok sanirim ben buna sinir oluyor cunku zaten yeni biri ile tanisacaksiniz diyenlere inanmiyorum, o kismi dikkate almam falda da atlarim cok detay sormam, olmayan ve muhtemelen olmayacak yeni kisi ile ilgili fali doldurmaya calisiyor bazi falcilar olani net goremediklerinde yeni kisi kurtarici oluyor. Bana da bunu cok soyluyorlar, "sen bitirmezsen bitmez bu durum" Iyi de ben bu durumdan sikilmasam, boyle gitmesinden memnun olsam fal baktirmazdim, butun enerjimi dusuruyor boyle dediklerinde ayrica ben bitirmezsem bitmeyecek ama kendiliginden bir sey yapmayacak veya bitirisem hemen ugrasmadan kabul edecek birini ben ne yapayim?Bir fal tipi daha var pardon,o da nefret birşey..Mesela gitgelli ilişkin var bunalmışsın,başlıyor falcı,sizin aranızdaki bağ kopmaz,ben sen istemedikçe kopuş görmüyorum..E iyide ablacım böyle mi devam edeceğiz sürekli,ne tam ilişki yaşıyorsun,ne ilişkisiz özgürsün..Evet böyle devam edecek aranızdaki durum,kopuş yok..papağan gibi..E iyi madem sonsuz aynalar düzleminde gibi bitmeyen bir kısır döngü içinde devam edeceğiz,kopuş yok ya o yeter..Ne harika bir haber
Hala yazili fal gonderen var mi? Yazili fal baktirmayali yillar olmustur herhalde, su an cok acik ve net yazsalar da zor olur benim icin yazili fal. Aslinda falci icin de zor yazmak, ses kaydi yapip gondermek daha kolay.Bugün, fal sepeti Dilan Hoyrata baktırdım. Maşallah soyadı gibi hoyrat bir fal bakmış :)) yazılı fal ama anlamak için 3-4 kez okumanız lazım. Google translate çevirisi gibiydi :) Bakalım anlayabildiğim kadarıyla dedikleri çıkacak mı?
O yeni kişiler i serkan bey de eklemeye başlıyor ama olmaz onla sen ex le sevgili olursun :)ne gelen var ne giden ne talip var ne ex den bir haber dahası adam evleniyor başka .Birde en sinir olduğum fal türü ne biliyormusunuz, iki kişi soruyorsun mesela,A kişisi,B kişisi hangisi iyi vs.A ilede olmayacaksın B ilede olmayacak,yeni biri çıkacak,tipi şöyle böyle bilmem ne..
Hem olası potansiyel ilişkilerdeki insanlara karşı insanın içine şüphe ve negatiflik tohumları ekip,hayallerinin yıkılması ve sıfırdan yeni,hayali birine yönlendirme..O da çıkmaz birde sonra..
O yüzden yeni ilişki potansiyellerini hiç fala bulaştırmamak lazım..Olacak şeyede mani olur bu şom ağızlılar
Hic duymamistim. Sen soyleyince baktim Binnaz'a kim bu DR diye.. Ne komik, tip doktoru olmasinin faliyla ne ilgisi var, fal sorusu yaninda saglikla ilgili de mi danisabiliyorsun teshis falan mi koyuyor yani? Bir de Doktor dizilerinden firlamis bir karakter koymus fotografina, steteskoplu falanbu dr burak aksuya baktıran var mı
MerhabaÖncelikle hepinize merhabalar. uzun zamandır forumu takip ediyorum ama hiç yazmıyordum. ben de yaşadığım ayrılık sürecinden ötürü fallara fena sardım.
Binnaz Abla'daki çoğu falcıyı denedim. Pahalı & ucuz birçok kişiyi deneyimledim. Genel olarak popüler kişilere baktığımda; Rüzgar Gündoğan, Mert Göktürk, Zümra Lal, Zişan Işık, Hazar Erbab ve Şah Sultan ayrıldığım kişiyle problemler de olsa barışacağımızı söylerken dün deneyimlediğim Elfin Demet inanılmaz olumsuz konuştu. Hatta 2-3 ay sonra onun hayatında farklı bir kadının enerjisini aldı. Ben karşımdaki insanı tanıdığım için pek ihtimal vermesem de sonuçta hayat neyin ne getireceğini bilmiyorum.
Şah Sultan 20 Nisan'a kadar yazacak, Mert Göktürk 5 Nisan'dan sonra iletişim artacak demişti. Henüz bir sinyal olmadı. Zümra, Rüzgar ve Zişan'da Mayıs ayının olumlu geçeceğini söylemişlerdi.
Elfin'de bana yazacağını ama kaderimdeki kişi olmadığını söyledi.
Unutmadan ilk baktırdığım Tümay'dı. O da Haziran'da yazacak. Ama senin kaderindeki kişi bu değil demişti.
Bunlar dışında baktırdıklarım Deniz Fidan, Mehmet Yıldızsüren, Destina Eren, Bilge Özdoğru, Ufuk Kutluk, Karaca Duran, Biray Demir, Efsun Yıldız, Sedef Çelik, Bigem Aymira, Fatma Karaca, Eylem Tüzün, Asmin Acar, Gaye Girgin, Arnisa Bahadır, Mine Erdem, Nil Güneş, Aslıhan Yılmaz, Haleh Çetiner, Melisa Doğan, Eylül Acar....
Nasıl bir psikolojide olduğumu anladınız sanırım :)
Şimdi de yesilcingene'ye attım. Artık bu son. bir daha asla baktırmayacağım. Kimisine çıkıyor kimisinde patlıyor. Ne yapacağım
Mevcut durumun sıkıntılı olduğunu, hem maddi sıkıntı hem hayal kırıklıkları yaşandığını. Gelecekte ise kutlama ve ferahlık olduğunu düşündüm az biraz tarot bilgimle.Kızlar içinizde tarottan anlayan var mı? Size bu kartlar genel olarak neyi çağrıştırdı merak ettim? Mesela anlayanlar bu kartlara bakarak bir iletişim olur diyebilir mi?
Maddi durumumda hiç sıkıntım yok çok şükür ama hayal kırıklığı kelimenin tam anlamıyla doğru. İnşallah ferahlık olur gelecekteMevcut durumun sıkıntılı olduğunu, hem maddi sıkıntı hem hayal kırıklıkları yaşandığını. Gelecekte ise kutlama ve ferahlık olduğunu düşündüm az biraz tarot bilgimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?