Binnaz Abla

Asla bırakmam seni diyen herkes bırakıyor. Bu da yazılı olmayan bir kural gerçekten. "seninle olmazsa kimseyle olmaz", "sensiz bir günüm dahi geçemez" ah canım exim ya ne salakmışsın.

Siz önerdiğiniz için herhangi birimiz size bir şey söylemedi ki. Buradaki çoğu insan yetişkin, kimse bir başkasına sen neden önerdin deme hakkına sahip değil, siz yazdınız ve biz hür irademizle baktırdık . Çok açık bir şekilde falların büyük çoğunluğu maalesef aynı. Hatta bunu arayan bayana söylediğim zaman o da hak verdi ve üzüldü. Hatalarını da telafi etmek istediklerini söyledi. Siz falları çıkmayabilir, olumsuz kunuşmuş olabilir diyorsunuz ama hepimize olumlu konuştu. Yani hiçbirimiz olumsuz konuştuğu için burada yazmadık. Falcı gününde değildir, başka bir şey olmuştur bilinmez tabii ki, biz müşteri olarak hakkımızı aradık.

Serkan Batu bir kisimda bildi bende, 3 hafta icinde olacak dedigi sey oldu ama Haziran'da S harfli yeni biriyle tanisma demisti henuz boyle bir sey yok ayrica diger Haziran'in kinci haftasi itibariyle olacak dedigi sey olmadi, olmasi da imkansiz zaten ama henuz tam patladi diyemiyorum, Haziran sonunda belli olur.

yeni tanışma isimler harfler çıkmıyor lizyacım.malesef hazirans onu lütfen bana da yaz merak ediyorum benim %90 zaten hatta %100 patladı .sevgili olucaktım ailesi ile tanışacaktım:)

yeni tanışma isimler harfler çıkmıyor lizyacım.malesef hazirans onu lütfen bana da yaz merak ediyorum benim %90 zaten hatta %100 patladı .sevgili olucaktım ailesi ile tanışacaktım:)
Evet su ana kadar hic bir falcının yeni tanısacagın deyip tarif ettigi biriyle tanısmadım

Belki şu an aklından bile geçmediğimiz insanlar için tonlarca paramızı harcadık değer mi bilmiyorum. Bence benimkilere değmedi. Tek başımıza üzülüyoruz ağlıyoruz, iyi gelsin diye iyi ihtimalleri dinliyoruz falcılardan. İnanmak istiyoruz. Benim hikayemde karşımdakinin dünyadan haberi bile yok. Umarım tek bir damla gözyaşımızda dünyayı yakacak insanlar çıkar karşımıza. Hepimizin yaşadığı şeyi içten hissediyorum. Mutlu olun, sevgiler. Hoşça kalın.

Evet su ana kadar hic bir falcının yeni tanısacagın deyip tarif ettigi biriyle tanısmadım
Birde en sinir olduğum fal türü ne biliyormusunuz, iki kişi soruyorsun mesela,A kişisi,B kişisi hangisi iyi vs.A ilede olmayacaksın B ilede olmayacak,yeni biri çıkacak,tipi şöyle böyle bilmem ne..
Hem olası potansiyel ilişkilerdeki insanlara karşı insanın içine şüphe ve negatiflik tohumları ekip,hayallerinin yıkılması ve sıfırdan yeni,hayali birine yönlendirme..O da çıkmaz birde sonra..
O yüzden yeni ilişki potansiyellerini hiç fala bulaştırmamak lazım..Olacak şeyede mani olur bu şom ağızlılar

Bir fal tipi daha var pardon,o da nefret birşey..Mesela gitgelli ilişkin var bunalmışsın,başlıyor falcı,sizin aranızdaki bağ kopmaz,ben sen istemedikçe kopuş görmüyorum..E iyide ablacım böyle mi devam edeceğiz sürekli,ne tam ilişki yaşıyorsun,ne ilişkisiz özgürsün..Evet böyle devam edecek aranızdaki durum,kopuş yok..papağan gibi..E iyi madem sonsuz aynalar düzleminde gibi bitmeyen bir kısır döngü içinde devam edeceğiz,kopuş yok ya o yeter..Ne harika bir haber

Falcı insanın ne onduğunu ister,ne öldüğünü :))
Çok iyi duruma gelirsende,çok çok kötü olursanda faldan uzaklaşırsın,falcılar seni kısır döngülerde tutmak ister,dengesiz tiplerde tutul kal ve sürekli endişe ve belirsizlik içinde fal baktır isterler... :))

Bugün, fal sepeti Dilan Hoyrata baktırdım. Maşallah soyadı gibi hoyrat bir fal bakmış :)) yazılı fal ama anlamak için 3-4 kez okumanız lazım. Google translate çevirisi gibiydi :) Bakalım anlayabildiğim kadarıyla dedikleri çıkacak mı?

Gercekten ya en cok sanirim ben buna sinir oluyor cunku zaten yeni biri ile tanisacaksiniz diyenlere inanmiyorum, o kismi dikkate almam falda da atlarim cok detay sormam, olmayan ve muhtemelen olmayacak yeni kisi ile ilgili fali doldurmaya calisiyor bazi falcilar olani net goremediklerinde yeni kisi kurtarici oluyor. Bana da bunu cok soyluyorlar, "sen bitirmezsen bitmez bu durum" Iyi de ben bu durumdan sikilmasam, boyle gitmesinden memnun olsam fal baktirmazdim, butun enerjimi dusuruyor boyle dediklerinde ayrica ben bitirmezsem bitmeyecek ama kendiliginden bir sey yapmayacak veya bitirisem hemen ugrasmadan kabul edecek birini ben ne yapayim?

Hala yazili fal gonderen var mi? Yazili fal baktirmayali yillar olmustur herhalde, su an cok acik ve net yazsalar da zor olur benim icin yazili fal. Aslinda falci icin de zor yazmak, ses kaydi yapip gondermek daha kolay.

O yeni kişiler i serkan bey de eklemeye başlıyor ama olmaz onla sen ex le sevgili olursun :)ne gelen var ne giden ne talip var ne ex den bir haber dahası adam evleniyor başka .
o kadar yordular ki bizi

bu dr burak aksuya baktıran var mı
Hic duymamistim. Sen soyleyince baktim Binnaz'a kim bu DR diye.. Ne komik, tip doktoru olmasinin faliyla ne ilgisi var, fal sorusu yaninda saglikla ilgili de mi danisabiliyorsun teshis falan mi koyuyor yani? Bir de Doktor dizilerinden firlamis bir karakter koymus fotografina, steteskoplu falan

Merhaba
Deniz fidan nasıldı?siz de bildikleri oldu mu?Bana baktığı fal aşırı olumsuz kendime gelemiyorum ama çok doğru tespitleri de var.

Kızlar içinizde tarottan anlayan var mı? Size bu kartlar genel olarak neyi çağrıştırdı merak ettim? Mesela anlayanlar bu kartlara bakarak bir iletişim olur diyebilir mi?

Eklentiler

• C22754D5-6AB0-4F3B-87FA-07F4B69302F0.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar içinizde tarottan anlayan var mı? Size bu kartlar genel olarak neyi çağrıştırdı merak ettim? Mesela anlayanlar bu kartlara bakarak bir iletişim olur diyebilir mi?
Mevcut durumun sıkıntılı olduğunu, hem maddi sıkıntı hem hayal kırıklıkları yaşandığını. Gelecekte ise kutlama ve ferahlık olduğunu düşündüm az biraz tarot bilgimle.

Mevcut durumun sıkıntılı olduğunu, hem maddi sıkıntı hem hayal kırıklıkları yaşandığını. Gelecekte ise kutlama ve ferahlık olduğunu düşündüm az biraz tarot bilgimle.
Maddi durumumda hiç sıkıntım yok çok şükür ama hayal kırıklığı kelimenin tam anlamıyla doğru. İnşallah ferahlık olur gelecekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…