Ben de içimden geçenleri söyleyeyim. Bu kişi sizde çok büyük hayalkırıklığı yaratmış, sanki çok farklı bir gelecek gösterip tam zıttı davranmış gibi. Hani sen benim evleneceğim kadınsın der gibi davranıp hayalkırıklığı yaşatmış. Kendi ailesel düzeninde ve hayatında sıkıntılar var. Onun dengesizliği sizin de dengenizi bozmuş. Aslında hayatınızda buyuk bir sorun yok ama onunla olan ilişkiniz varolan şeylerden zevk alamamanıza yol açmış. Kesinlikle bir yüzleşme ve hesaplaşma olacak. Bu anlamda iletişim olacağını düşünüyorum. Hatta bunun ucu sizinle evlilik düşündüğünü ifade etmesine ve nişana bile uzanabilir. Ama siz olayları sakince değerlendirip kendinizi dinlediğinizde duyguyla değil akılla karar vereceksiniz. Yani bir anlamda duygularınızın bittiğini ve onunla bir gelecek istemediğinizi anlayacaksınız. Aranızdaki ilişki her ne ise bunu siz bitiriyorsunuz ama bu size acı vermeyen bir bitiş olacak. Kartların bana hissettirdiği bu. Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar içinizde tarottan anlayan var mı? Size bu kartlar genel olarak neyi çağrıştırdı merak ettim? Mesela anlayanlar bu kartlara bakarak bir iletişim olur diyebilir mi?
Kılıçların onlusu büyük acı duydugun bitiş demek ama ters gelmiş, anlamı yumusuyor biraz ve buyuk bir ayrılık acısı sonrası kendini toparlamaya başlayacagını gosteriyor, gecici ayrılık da olabilir. Belli bir kişi ilişki için niyet edip sectiysen, evlilik ve dugun hayalleri kuruyorken bir gerçeklik ve bir seylerin acıga cıkmasıyla bu hayalin yıkılmıs oldugunu gosteriyor olabilir. Tılsım onlusu ters, tılsım onlusu aile kartı belki ailesi istememistir veya ailesiyle alakalı durum olabilir.Başka sekilde yorarsak da karsında tam ne istedigini bilmeyen, karar ve sorumluluk almaktan kacınan (kupa7lisi) biri vardı ve belki bu nedenle ayrıldınız belki de evlilikten ve evlilik sorumlulugundan korkuyordu ve ciddiye binecegini(tılsım onlusu ters) anlayınca uzaklastı ama ayrılık doneminde bazı gerceklerin farkına vardı (mahkeme ve kılıc ası) ve yeniden biraraya gelmek istediginin farkına vardı. kupa uclusu yeniden biraraya gelme, bitmis ilişkinin canlanması anlamları var, bu defa daha net bir teklif ve kararlı gelecek(kılıç ası) gerçek duygularını ve soylemedigi seyleri acıkca soyleyecek ve gecici ayrılık(kılıç onlusu) sona erecek ve bir ilişkiye yeniden baslayacaksınız(asa dortlusu) Kişinin durumuna ve ilişki durumuna gore degisebilir Tarot yorumu, ben bu sekilde yorumlardım bildigim kadarıyla.Kızlar içinizde tarottan anlayan var mı? Size bu kartlar genel olarak neyi çağrıştırdı merak ettim? Mesela anlayanlar bu kartlara bakarak bir iletişim olur diyebilir mi?
Ben kendisini ciddi anlamda çok beğendim. 1 saate yakın baktı abartmıyorum. 10dk 200 TL veriyoruz yarısı soru okumakla geçiyor. Ama şöyle bir şey var; bana eski erkek arkadaşınla evleneceksiniz demişti. Onun verdiği birkaç tüyoyu uyguladığımda dediği tarzda tepki aldım. (sosyal medyanı aç görsün dedim, açtım storylerimi izledi mesaj attı filan) Ama işte ben eski erkek arkadaşıma kapıyı öyle bir kapattım ki bence artık çok istese de gelemez. Belki de işte benim attığım bu adım yüzünden tamamen koptu. Sana yakışıklı bir çocuk daha geliyor dediTelefonda bakan Elif'in kisa vade verdigi, vadesi yaklasan veya dedigi seyler olan varsa yazabilir mi? 50Tllik bir cok kisiye baktiracagima bekleyip bir tek Elif'e baktirmayi dusunuyorum ama herkese eski sevgiliyle olacak tarzi mi konustu onu merak ediyorum, bana biraz gercekce fal bakan biri lazim gelecekle alakali.
Tesekkurler, haklisin telefonda uzun bakmasi guzel ve gercekten bireysel kararlar gelecegi etkiliyor bunu da falci ongoremeyebilir. O halde kararimi verdim, son kez ona baktiracagim tabi tatilden doner ve donus yaparsa. :)Ben kendisini ciddi anlamda çok beğendim. 1 saate yakın baktı abartmıyorum. 10dk 200 TL veriyoruz yarısı soru okumakla geçiyor. Ama şöyle bir şey var; bana eski erkek arkadaşınla evleneceksiniz demişti. Onun verdiği birkaç tüyoyu uyguladığımda dediği tarzda tepki aldım. (sosyal medyanı aç görsün dedim, açtım storylerimi izledi mesaj attı filan) Ama işte ben eski erkek arkadaşıma kapıyı öyle bir kapattım ki bence artık çok istese de gelemez. Belki de işte benim attığım bu adım yüzünden tamamen koptu. Sana yakışıklı bir çocuk daha geliyor dediGerçekten geldi. Ama bunun dışında biri daha yazdı. Bunu kimse bilemedi mesela.. Geçmişi gerçekten süper biliyor. Geçmişi anlatmaları tatmin ediyor ama insan gelecek istiyor. Benim davranışımdan dolayı falı çıkar diyemiyorum ama beğenen çok :) bence dene
Canımmmm
Yaa❤ sen yazmayınca tadı yokk.
CanımmmmÇok giremiyorum yoğunluktan dolayı ama aklım burada :))
AhahahahahahahahYaa❤ sen yazmayınca tadı yokk.
araba peşinatı yatırdım fallara adam evleniyor.Bu arada benim fallar elimde patladıadam tivıtır profil resmine kızla foto koymuş tabi hala temmuzda gelecek diyenler var da bekleyen yok olan giden paralarıma oldu ama bi iki kişi kızı görmüştü bunlardan biri Merkür
Çok teşekkür ederim ne güzel uzun uzun yazmışsınız hem de tek bir detay bile olmadanKılıçların onlusu büyük acı duydugun bitiş demek ama ters gelmiş, anlamı yumusuyor biraz ve buyuk bir ayrılık acısı sonrası kendini toparlamaya başlayacagını gosteriyor, gecici ayrılık da olabilir. Belli bir kişi ilişki için niyet edip sectiysen, evlilik ve dugun hayalleri kuruyorken bir gerçeklik ve bir seylerin acıga cıkmasıyla bu hayalin yıkılmıs oldugunu gosteriyor olabilir. Tılsım onlusu ters, tılsım onlusu aile kartı belki ailesi istememistir veya ailesiyle alakalı durum olabilir.Başka sekilde yorarsak da karsında tam ne istedigini bilmeyen, karar ve sorumluluk almaktan kacınan (kupa7lisi) biri vardı ve belki bu nedenle ayrıldınız belki de evlilikten ve evlilik sorumlulugundan korkuyordu ve ciddiye binecegini(tılsım onlusu ters) anlayınca uzaklastı ama ayrılık doneminde bazı gerceklerin farkına vardı (mahkeme ve kılıc ası) ve yeniden biraraya gelmek istediginin farkına vardı. kupa uclusu yeniden biraraya gelme, bitmis ilişkinin canlanması anlamları var, bu defa daha net bir teklif ve kararlı gelecek(kılıç ası) gerçek duygularını ve soylemedigi seyleri acıkca soyleyecek ve gecici ayrılık(kılıç onlusu) sona erecek ve bir ilişkiye yeniden baslayacaksınız(asa dortlusu) Kişinin durumuna ve ilişki durumuna gore degisebilir Tarot yorumu, ben bu sekilde yorumlardım bildigim kadarıyla.
Üzüldüm gerçekten özellikle Serkan’a çok inanmıştınız bari onun dedikleri çıksaydıBu arada benim fallar elimde patladıadam tivıtır profil resmine kızla foto koymuş tabi hala temmuzda gelecek diyenler var da bekleyen yok olan giden paralarıma oldu ama bi iki kişi kızı görmüştü bunlardan biri Merkür
Rica ederim. Ben kartlari gorunce cok negatif bir sey hissetmedim, kalp kirikligi ve uzuntu olmus ama genel anlamda guzel kartlar var ve bence iletisim ve netlik gelecek karsi taraftan, ozellikle kilic asi bunu gosteriyor. Umarim olur, yazarsin mutlaka ben de merak ettim :)Çok teşekkür ederim ne güzel uzun uzun yazmışsınız hem de tek bir detay bile olmadanBir kısmı da gerçekten doğru yazdıklarınızın inşallah sonucu da dediğiniz gibi olur. ♥
Şimdi bunu görğnce kart seçesim geldi ama benimRica ederim. Ben kartlari gorunce cok negatif bir sey hissetmedim, kalp kirikligi ve uzuntu olmus ama genel anlamda guzel kartlar var ve bence iletisim ve netlik gelecek karsi taraftan, ozellikle kilic asi bunu gosteriyor. Umarim olur, yazarsin mutlaka ben de merak ettim :)
Sen serkanı öven kişiydin dimi? Karıştırmayım diye soruyorum :)Bu arada benim fallar elimde patladıadam tivıtır profil resmine kızla foto koymuş tabi hala temmuzda gelecek diyenler var da bekleyen yok olan giden paralarıma oldu ama bi iki kişi kızı görmüştü bunlardan biri Merkür
Ben cok bilmiyorum aslinda, zamanla fal baktirirken ezberlemisim anlamlarini cunku ben Tarot fali gonderince muttlaka sectigim kartlarin anlamlarina internetten bakarim, yerli yabanci bircok siteden ustelik. Ama istersen kart sec bildigim kadariyla yorumlarim. Ozel mesajla atabilirsin, forumu simdi fal yorumu ile doldurmayalim :))Şimdi bunu görğnce kart seçesim geldi ama benim
Evet ben de kupa üçlüsü kılıç ası değnek dörtlüsü falan görünce bir heveslendim yine de yorum yapamadığım için belki de bunlar benim hayal kırıklığımdır diye düşündümRica ederim. Ben kartlari gorunce cok negatif bir sey hissetmedim, kalp kirikligi ve uzuntu olmus ama genel anlamda guzel kartlar var ve bence iletisim ve netlik gelecek karsi taraftan, ozellikle kilic asi bunu gosteriyor. Umarim olur, yazarsin mutlaka ben de merak ettim :)
Sorma sorma valla zaten aldığım 1000 tl ydi ücretsiz izin parası aptal gibi hepsini bunlara veridm aman hiç üzülme sakın senaraba peşinatı yatırdım fallara adam evleniyor.
çok övülen tüm falcılar elimde patladı.bir profil resmine eklenmedik millet iki günde kıymetli değerli oluyor
Serkanı hala övüyorumSen serkanı öven kişiydin dimi? Karıştırmayım diye soruyorum :)
O görmüş müydü peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?