Binnaz Abla

seven ve isteyen adam geliyor hayatınızda bir şekilde tutunmaya çalışıyor. bu kadar net durum. fallardan medet umuyoruz ama bu bir gerçek.
burayı 4 aydır takip ettim hatta öneriler üzerine fal baktırdım. fal krizim neyseki yaklaşık 1.5 ay sürdü benim aşırı para akıtmadım.bazı arkadaşlar ciddi meblağlardan bahsetti umarım sizler de kurtulursunuz...
az çok hepimiz aynı durumdayız. bir gidip bir gelenle dengesiz davrananla hata yapıp yapıp affedilmeyi bekleyen çocuk gibi kapınıza gelenle olmuyor.o kadar çok taviz verdim ki kendimden. bana sunduğu şey üzüntü ve zaman kaybı. Her gün ağlama krizleri geçirdim. en son hayatında biri olduğunu öğrendiğimde şunu sordum kendime: ben ne yaşadım ya? bu nasıl bir yalan bu nasıl bir karaktersizlik oldum...biz ayrılırken ben ilişki yürütemiyorum dedi, zaten aklında biri varmış görüştüğü ettiği. ben yapamıyorum diye bahane sundu. şu an inandığım şu: beni aldatan beni kandıran bu kişi, o kadına da aynısını yapar. ailesi ile tanıştırmış tamam ama bu da kriter değil. karakter meselesi çünkü bu.
giderek ona karşı hissizleşeceğimden eminim. yani öfkem bile eriyecek. elbet bir gün hiç noktasına gelecek bu insan kafamda...
Sorunlu bir ilişkinin içinde kalmak veya ondan uzaklaşmak bizim tercihimizde.ben önceden bitirme kararı almıştım ve peşimden geldi ben de ikna oldum ... su an keşke sildiğim şekli ile kalsaymış bir daha beraber olma kararı almasaydım onunla dedim. bu hastalıklı ilişkinin içinde kalmayı ben tercih ettim... maalesef sorun hislerimdi.
Dünyada karşı cinsten milyonlarca insan var. daha güzel duyguları başka kişilerle yaşama ihtimalimiz var. o yüzden benim nacizane tavsiyem: kendinizi önce sorunlu bir ilişkiden çıktıktan sonra dinlenmeye alın. acınızı üzüntünüzü dibine kadar yaşayın. bir süre kimseye bulaşmayın, en önemlisi kimseye yaralı gitmeyin... kendinize zaman tanıyın. sonra o çukurdan çıkmak için karar alın.insanın enerjisi değiştikçe kendi kendine koyduğu o blokaj kalkınca karşısına çıkan kişiler de durumlar da değişiyor.
hayat karşımıza umarım güzel şeyler çıkarır da bu sıkıntıların telafisi olur bir nebze. ben artık yorulmayacağım bir ilişki istiyorum ve kendimi buna hazırlayacağım...

Son düzenleme:
Kızlar Fal sepetinde Gül Demir ve Selin Ay'a baktıran var mı aranızda? Forumda arattım ama pek birşey bulamadım haklarında.
Saba selin ayın taklidini yapayım. Merhaba canımmmm ben reikii mastııır tiçırıı oldugumdan dolayı seni yıldız haritasına bekliyorum diyip duruyor ağzını yaya yaya oku bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…