- 21 Nisan 2020
- 80
- 68
- 3
- 34
Selin ay çok kötüydü bı kere başta yanlis fal attı sonra düzeltti iade almıştım benimle alakası yoktuKızlar Fal sepetinde Gül Demir ve Selin Ay'a baktıran var mı aranızda? Forumda arattım ama pek birşey bulamadım haklarında.
Gül demir berbattı.puanı nasıl yüksek ben anlamıyorumKızlar Fal sepetinde Gül Demir ve Selin Ay'a baktıran var mı aranızda? Forumda arattım ama pek birşey bulamadım haklarında.
Saba selin ayın taklidini yapayım. Merhaba canımmmm ben reikii mastııır tiçırıı oldugumdan dolayı seni yıldız haritasına bekliyorum diyip duruyorKızlar Fal sepetinde Gül Demir ve Selin Ay'a baktıran var mı aranızda? Forumda arattım ama pek birşey bulamadım haklarında.
Kulağımda çınladıSaba selin ayın taklidini yapayım. Merhaba canımmmm ben reikii mastııır tiçırıı oldugumdan dolayı seni yıldız haritasına bekliyorum diyip duruyorağzını yaya yaya oku bunu
Reikiiii mastır tiçırııı aynı zamanda yaşam koocu aynı zamanda astrolog aynı zamanda ..... Anahaahhaah ayyKulağımda çınladı
Tünelin ucunun iyi bir yere çıkmayacağını orda anlamıştım zatenReikiiii mastır tiçırııı aynı zamanda yaşam koocu aynı zamanda astrolog aynı zamanda ..... Anahaahhaah ayy
Selin ay kötü puanları iade ediyor zaten o yüzden yüksek yani dene kötü olacak zaten iade verir 1 puan verirsenTeşekkürler kızlar neredeyse puanlara aldanıp fal atacaktım ikisine :))
Yazılı attı iğrenç ötesi hiç beğenmedimArkadaşlar instagramda elif kahve diye bir hesap var 75 tlye fal bakıyor bir sürü ünlü de övmüş etmiş baktıran oldu mı hiç
Ne attığının önemi yok ama ben tarot attım hep. Kendisi kart seçiyor seninkilere bakmıyor bile (öyle diyor ama başka türlü de bakıyor olabilir)çingeneye hangi falı atıyordnuz siz kızlar
Pembis pembis bir teyzemizFal alem medyum fatimaya baktıranlardan yorumları alabilir miyim?
Ay baktırma boşuna o saçma site icin kredi aldım reddetti.. kredi elimde patladıçingeneye hangi falı atıyordnuz siz kızlar
Benle tutmadı. 1 kez gittimBinnazda Doga dan nasil? katinada?
Yeşil çingeneye at bence orada yine iyi olan bi o varKızlar tellwede 50kredim var elimde kaldı yesilcingene dışında biri var mı önerebileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?