Binnaz Abla

Bende %50 bildi. 2-3 defa baktirdim, cok genel buluyorum ve cok kart anlamindan gidiyor bence bazi seyleri tutturmustu ama nokta atisli diyemem.
Hayret ediyorum bu kadın bende niye bilemedi ya.. yeni birini anlattı 7 dk bana. Güya yazın evlenmeyi bile düşünecektim yeni kişiyle

Hayret ediyorum bu kadın bende niye bilemedi ya.. yeni birini anlattı 7 dk bana. Güya yazın evlenmeyi bile düşünecektim yeni kişiyle
Bende yeni biri dememisti ama bir seyde fena yanildi tam soylediginin zitti oldu e anda da alakasizdi durum o gunden sonra baktirmadim yoksa yorum almak hosuma gidiyordu, ozellikle bu kadar pahali degilken ve hediye kredi veriyorken Binnaz. Sordugum kisiyle gelgitli iletismimiz vardi, genelde ne zaman ve nasil iletisime gececegini bildi ama o kadar o da tahmin edip tutacak bir sey zaten, bende cok sasirtici veya nokta atisli bir sey bilmemisti hicbir zaman.

Ben ona 3-4 senedir baktiriyorum, hic olumlu olmadi. En son gecen sene baktirmistim.
Bunu bende çok merak etmiştim . Eskiden burda konuşulmuş ve iyi falcı olduğunu hatırlıyorum ... Bugünde konu açılmışken bende baktırdım ... Artık son falım olsun Bildiği spesifik detaylar oldu ama arkadaşlar pembeci değil , Çok pembeci çıktı İnşallah söylediği gibi olur ama zannetmiyorum... Sorduğum kişi bana aşk olduğunu ve kesin evlilik olacağını söyledi . Kaderin bu adam dedi Her şey güzel olacakmış ... olumsuz yorum yapıyor denildiği için merak etmiştim ...

Cok ilginc. Bana en olumlu yorumunda dahi biraz olumsuzluk oluyordu, cok gercekcidir fali. 1 senedeir baktirmiyorum herhalde tarzini degistirmis.

Size Medyum Fatima çok olumlu mu konuştu ? Söylediği hepsi gerçekleşti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…