- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
- 113
Ben bi kere baktırmıştım beğenmiştimBinnazda Doga dan nasil? katinada?
Reddediyorsa selizay yada elifsucan olabilirKızlar tellwede 50kredim var elimde kaldı yesilcingene dışında biri var mı önerebileceğiniz
Benim daimi baktırdığım yorumcu, çok beğeniyorumBinnazda Doga dan nasil? katinada?
Fatima mi pembis? Bana cok olumsuz yani olumsuza yakin genelde, soyledigi gibi olumsuz oldu zaten.Pembis pembis bir teyzemiz
Bende %50 bildi. 2-3 defa baktirdim, cok genel buluyorum ve cok kart anlamindan gidiyor bence bazi seyleri tutturmustu ama nokta atisli diyemem.Binnazda Doga dan nasil? katinada?
Hayret ediyorum bu kadın bende niye bilemedi ya.. yeni birini anlattı 7 dk bana. Güya yazın evlenmeyi bile düşünecektim yeni kişiyleBende %50 bildi. 2-3 defa baktirdim, cok genel buluyorum ve cok kart anlamindan gidiyor bence bazi seyleri tutturmustu ama nokta atisli diyemem.
Bende yeni biri dememisti ama bir seyde fena yanildi tam soylediginin zitti oldu e anda da alakasizdi durum o gunden sonra baktirmadim yoksa yorum almak hosuma gidiyordu, ozellikle bu kadar pahali degilken ve hediye kredi veriyorken Binnaz. Sordugum kisiyle gelgitli iletismimiz vardi, genelde ne zaman ve nasil iletisime gececegini bildi ama o kadar o da tahmin edip tutacak bir sey zaten, bende cok sasirtici veya nokta atisli bir sey bilmemisti hicbir zaman.Hayret ediyorum bu kadın bende niye bilemedi ya.. yeni birini anlattı 7 dk bana. Güya yazın evlenmeyi bile düşünecektim yeni kişiyle
Bende orta şekerdi.Fatima mi pembis? Bana cok olumsuz yani olumsuza yakin genelde, soyledigi gibi olumsuz oldu zaten.
İsim verdiğine şahit oldum ama genel gidişatta bilemediği şeyler olduArkadaşım sembol Cafe serkana baktırmak istiyor. Nasıl iyi biliyormu
Teşekkürlerİsim verdiğine şahit oldum ama genel gidişatta bilemediği şeyler oldu
Ciddi misiniz ? Ne zaman baktırdınız ? Ben geçen ay bası atmısımFatima mi pembis? Bana cok olumsuz yani olumsuza yakin genelde, soyledigi gibi olumsuz oldu zaten.
Ben hayran kalmadım kısa baktı . On üzerinden 6 gibiBaşka baktıran varmı symbol serkana.
TeşekkürlerBen hayran kalmadım kısa baktı . On üzerinden 6 gibi
Ben ona 3-4 senedir baktiriyorum, hic olumlu olmadi. En son gecen sene baktirmistim.Ciddi misiniz ? Ne zaman baktırdınız ? Ben geçen ay bası atmısım
Bunu bende çok merak etmiştim . Eskiden burda konuşulmuş ve iyi falcı olduğunu hatırlıyorum ... Bugünde konu açılmışken bende baktırdım ... Artık son falım olsunBen ona 3-4 senedir baktiriyorum, hic olumlu olmadi. En son gecen sene baktirmistim.
Cok ilginc. Bana en olumlu yorumunda dahi biraz olumsuzluk oluyordu, cok gercekcidir fali. 1 senedeir baktirmiyorum herhalde tarzini degistirmis.Bunu bende çok merak etmiştim . Eskiden burda konuşulmuş ve iyi falcı olduğunu hatırlıyorum ... Bugünde konu açılmışken bende baktırdım ... Artık son falım olsunBildiği spesifik detaylar oldu ama arkadaşlar pembeci değil , Çok pembeci çıktı İnşallah söylediği gibi olur ama zannetmiyorum... Sorduğum kişi bana aşk olduğunu ve kesin evlilik olacağını söyledi . Kaderin bu adam dedi Her şey güzel olacakmış ... olumsuz yorum yapıyor denildiği için merak etmiştim ...
Size Medyum Fatima çok olumlu mu konuştu ? Söylediği hepsi gerçekleşti mi ?Merhaba hanımlar sizleri çok özledim... 1 aya yakındır girmemeye özen gösterdim çünkü çok fazla bakım yaptırdım... burda hem çok eğleniyorum ama yeni bir isim duyduğum an soluğu orda alıyordum... ve fazlası ile masraf olduğu için ara vermiştim...
Bu yazıyı yazmayı hiç ummadığım gibi çıkmayan fal haberleriyle uğrarım diyordum... ama öyle olmadı olmaz dediğim hatta üzerine mart ve nisan da mesajlaştığım arkadaşlar da oldu hatırlarlar belki... evet çıkan vade ile geldim :)))))
Tümay cennet : Temmuz ayında iletişim olacak dedi bugün aylar sonra iletişime geçtik... aynı zaman da Şevdar sıcaklar da demişti onu da sayabilirim...
Serkan Batu: Tam asıl iletişiminiz temmuz ayın da demişti evet oldu...
Medyum fatima : Tam bir ay veriyorum canım dedi oldu...
Denemediğim falcı kalmadı... ama net kesin tutanlar bunlar oldu...
şimdilik görüşmek üzere hoşçakalın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?