Binnaz Abla

kızlar son detayı paylaşmak istedim .onlarca fal baktırdım .Meğer benim ex in evleneceği kişi zaten hayatındaymış bir nevi altı ay kadar benide uyutmuş .ve bunu hiç bir falcı bilemedi.
dönecek barışacaksınız yok haziran yok temmuz dendi .
o kadar falda ciddi düşündüğü bayan hiç mi çıkmaz .

Serkanın dün dediği bir olayı an an yaşadım kız meselesinin aslında dediği gibi bir olaya dayandığını öğrendim ayrıca
Olumlu bir durum mu yoksa olumsuz mu? Hayirlisi olsun tabii de bu saatten sonra tekrar düsünmezsin sanki mi acaba?
Bir de falalem falin geldi mi nasil begendin mi? Ben de mi denesem acaba... bir de ask disinda da söyledikleri oluyor mu? Benim aklimda merak ettigim bir iki soru var çünkü

Canım umrumda dahi değil bugun el ele geçtiler gözümün önünden. Ama serkanın dediği şeyler cıkıyor onu belirteyim dedim. Zeyder falıda güzeldi iyi dediğimiz falcıların deidklerini söyledi,bi arkadaşım begenmedi biri çok begendi sebebi ise az bilgi verilmesi. Bu kadın bilgiyle net soruyla iyi bakıyor aşk dışında da bakıyor

Detayli cvp icin tsk ederim canim.
Umrunda olmasin zaten... belki de tencere kapagini buldu i.e. her ikisi de arsiz tipler herhalde bosver... elini sallasan ellisi... cok daha kaliteli kisiler cikar karsina, her zaman söyledigim gibi denizde daha çooookkkk balik var

Merhaba kızlar foruma yeni üye oldum sırf şu fal merakım yüzünden ama bundan önce sizleri takip ediyordum.Fal sepeti falevi gibi uygulamalardan çokca fal baktırdım. Binnaz a fiyatı yüzünden hiç yanaşamadım ama şimdi baktırmak istiyorum aşk konusunda çok cıkmazdayım .binnaz uygulamasına girdim çok fazla yorumcu var şok geçirdim hangi biri iyi kafam başım ağrıdı bakmaktan benim için öneride bulunur musunuz o kadar mesaj varki binnazda kim iyi kim değil bulamadım şimdiden teşekkürler

Serkan Batu ya kahve mi tarot mu gönderiyorsunuz?

Çok sağol canım güzel dileklerin için,o kızla olmak ona ceza olarak yeter zaten :)))))

Valla genellikle kahve ama tarotta atıyorum arada. İkisi de iyi

Tasikardi selam canım :) bir süredir başlığı ve senin yazdıklarını takip ediyorum. Serkan ile ilgili söylediklerin ilgimi çektiği için. Serkan’ın sana gerçek anlamda bildi dediği şeyler neler oldu şu ana kadar? Sen sebepli ben de Serkan’a tarot baktırdım dün :) sen de sıkı takipçisin anladığım kadarıyla o yüzden sormak istedim :)

Doğa Dan ve Serkan Batu'yu deneyebilirsin. Genel olarak beğenilen kişiler. Dedikleri şeyler ben de evet oldu ama kesin çıktı barıştık çok mutluyuz diyemiyorum. Ama deneyebilirsin.

Yani çok şey yaşadım serkanın söylediği tabi asıl beklediğim olay henüz olmadı fakat giidşata dair yorumlar anlık olayları hep yaşadım. Falın nasıldı peki begendin mi

Yani çok şey yaşadım serkanın söylediği tabi asıl beklediğim olay henüz olmadı fakat giidşata dair yorumlar anlık olayları hep yaşadım. Falın nasıldı peki begendin mi

genel olarak beğendim ama çok kesin konuştu %100 geri dönüş olur eski sevgilinden ben bu kadar net konuşmam normalde dedi buna çok şaşırdım. Bakalım buraya yazan çoğu kadın gibi benim de her geçen gün ümidim azalıyo. Yaşayıp gorücez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…