Ben bu alexle ilgili bir danışanına İnstagramdan ekleyip sarkmış diye okumuştum
Çok sevince yakalanıyor ahahahaha. Gözünü kırpmadan nefes almadanSerkan batuyu yakalayan nasıl yakalıyor ya aklım almıyor
Olumlu bir durum mu yoksa olumsuz mu? Hayirlisi olsun tabii de bu saatten sonra tekrar düsünmezsin sanki mi acaba?Serkanın dün dediği bir olayı an an yaşadımkız meselesinin aslında dediği gibi bir olaya dayandığını öğrendim ayrıca
Canım umrumda dahi değil bugun el ele geçtiler gözümün önünden. Ama serkanın dediği şeyler cıkıyor onu belirteyim dedim. Zeyder falıda güzeldi iyi dediğimiz falcıların deidklerini söyledi,bi arkadaşım begenmedi biri çok begendi sebebi ise az bilgi verilmesi. Bu kadın bilgiyle net soruyla iyi bakıyor aşk dışında da bakıyorOlumlu bir durum mu yoksa olumsuz mu? Hayirlisi olsun tabii de bu saatten sonra tekrar düsünmezsin sanki mi acaba?
Bir de falalem falin geldi mi nasil begendin mi? Ben de mi denesem acaba... bir de ask disinda da söyledikleri oluyor mu? Benim aklimda merak ettigim bir iki soru var çünkü
Detayli cvp icin tsk ederim canim.Canım umrumda dahi değil bugun el ele geçtiler gözümün önünden. Ama serkanın dediği şeyler cıkıyor onu belirteyim dedim. Zeyder falıda güzeldi iyi dediğimiz falcıların deidklerini söyledi,bi arkadaşım begenmedi biri çok begendi sebebi ise az bilgi verilmesi. Bu kadın bilgiyle net soruyla iyi bakıyor aşk dışında da bakıyor
Serkan Batu ya kahve mi tarot mu gönderiyorsunuz?Canım umrumda dahi değil bugun el ele geçtiler gözümün önünden. Ama serkanın dediği şeyler cıkıyor onu belirteyim dedim. Zeyder falıda güzeldi iyi dediğimiz falcıların deidklerini söyledi,bi arkadaşım begenmedi biri çok begendi sebebi ise az bilgi verilmesi. Bu kadın bilgiyle net soruyla iyi bakıyor aşk dışında da bakıyor
Valla genellikle kahve ama tarotta atıyorum arada. İkisi de iyiSerkan Batu ya kahve mi tarot mu gönderiyorsunuz?
Çok sağol canım güzel dileklerin için,o kızla olmak ona ceza olarak yeter zaten :)))))Detayli cvp icin tsk ederim canim.
Umrunda olmasin zaten... belki de tencere kapagini buldu i.e. her ikisi de arsiz tipler herhalde bosver... elini sallasan ellisi... cok daha kaliteli kisiler cikar karsina, her zaman söyledigim gibi denizde daha çooookkkk balik var
Teşekkür ederim cevabınız için.Valla genellikle kahve ama tarotta atıyorum arada. İkisi de iyi
Serkan size biriyle sevgili olacak demiş miydi?Valla genellikle kahve ama tarotta atıyorum arada. İkisi de iyi
Hayır bir anda çıktı zaten çıktığı zaman sebeblerini söyledi veSerkan size biriyle sevgili olacak demiş miydi?
Teşekkür ederim cevap için. Eğer bilmiş olsaydı vadesi geçmesine rağmen umutlanacaktım ama umudum kalmadı Serkan’a dair sanırım artıkHayır bir anda çıktı zaten çıktığı zaman sebeblerini söyledi ve
Valla genellikle kahve ama tarotta atıyorum arada. İkisi de iyi
Doğa Dan ve Serkan Batu'yu deneyebilirsin. Genel olarak beğenilen kişiler. Dedikleri şeyler ben de evet oldu ama kesin çıktı barıştık çok mutluyuz diyemiyorum. Ama deneyebilirsin.Merhaba kızlar foruma yeni üye oldum sırf şu fal merakım yüzündenama bundan önce sizleri takip ediyordum.Fal sepeti falevi gibi uygulamalardan çokca fal baktırdım. Binnaz a fiyatı yüzünden hiç yanaşamadım ama şimdi baktırmak istiyorum aşk konusunda çok cıkmazdayım .binnaz uygulamasına girdim çok fazla yorumcu var şok geçirdim hangi biri iyi kafam başım ağrıdı bakmaktan benim için öneride bulunur musunuz o kadar mesaj varki binnazda kim iyi kim değil bulamadım şimdiden teşekkürler
Yani çok şey yaşadım serkanın söylediği tabi asıl beklediğim olay henüz olmadı fakat giidşata dair yorumlar anlık olayları hep yaşadım. Falın nasıldı peki begendin miTasikardi selam canım :) bir süredir başlığı ve senin yazdıklarını takip ediyorum. Serkan ile ilgili söylediklerin ilgimi çektiği için. Serkan’ın sana gerçek anlamda bildi dediği şeyler neler oldu şu ana kadar? Sen sebepli ben de Serkan’a tarot baktırdım dün :) sen de sıkı takipçisin anladığım kadarıyla o yüzden sormak istedim :)
Yani çok şey yaşadım serkanın söylediği tabi asıl beklediğim olay henüz olmadı fakat giidşata dair yorumlar anlık olayları hep yaşadım. Falın nasıldı peki begendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?