Binnaz Abla

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Şöyle bir durum var tek fal atıp aylarca bekleyip dönmezse aa olmadı şöyle oldu vs demekte saçma geliyor bana kimbilir o zaman diliminde ne olaylar yaşanacak adamın düşüncelerinde neler değişecek gibi gibi etkenler oldugunu unutmayın ve inşallah başka bir fala gerek kalmadan hemencecik döner :)

aynen öyle :) insallah hepimiz için

Ask konusunda Elfin Demet Katina falini oneririm ama fiyati cok yuksek. Serkan Batu kahvede fena degil fiyati daha uygun ama onun yakalanmasi cok zor oluyor.

peri yıldız çok çok beğendim.hiç bir detay vermeme rağmen ex in evlilik hazırlığın da olduğunu bilmiş.
exin bencil tavırlarını aramızdaki sert diyalogları bilmiş.
uzun zamandır düzenli bir ilişki oturtamadığımı fazla ehemmiyet verdiğimi bilmiş.
tek yazdığım hayatımda biri yok .genel bakar mısınız dedim.kırmamış yorumlamış.
adamın düğün tarihini bilmiş sonbahar dedi.şok tayım
emek emek özen verilmiş
içinde bulunduğum ruh halini vermiş.
Bir aday adayı bir bey vardı onu tamamen tarif etmiş
ben şoktayım keşke ex döneminde danışma fırsatım olsaydıda boş hayallere inanıp kendimi yemeseydim.
boş yere kalp ağrısı çektim

Son düzenleme:
Hemen doldu Baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Kesin buralardan birileri baktırıyor

Ne fali baktirmistin, kahve mi katina mi?

Medyum Fatima'nın çıktığı fallar var mı?
Bunu bende merak ediyorum... Baktırdığım 70 falın içinde en pembelerden Ama spesifik detayları bildi ev ile sorun yaşadın , anahtar görüyorum ev alacaksın ( araştırıyorum alacağım ), karşı tarafın dış görünüşünü 100 % bildi ... Şu an ki kafamda ki düşüncelerimi bildi ... Ama anlığı bilen falcı çok bunu anladık gelecek çıkmıyor . Vadesi 10-11 ay baya uzun

Ben 5 Nisan'da baktırmıştım. İletişm olacağını söylemiş ama vade vermemiş. Ama exle olumsuz bir yol çizmiş ki gerçekten de artık öyle. Yeni birinden bahsetmiş. Anlattığı kişi Tümay'ın anlattığıyla aynı inşallah diyorum
Bu süreçte hayatında yeni biri de olacak demiş ki gerçekten oldu. Baktırılabilir bence fena değil.

Aa bana da ev anahtar görüyorum dedi ama hiç böyle bir planım yok bana çok yakın vade verdi. Ex kesin yazacak dedi 1 hafta 10 gün içinde Ben şok tabi... Daha ne yazacak.. Yeni kişi de Eylül'de hatta Mart'ta nikah masasına oturacaksınız dedi ama imkansız. Tabi büyük konuşmayayım..

Exle iletisim olmustu degil mi? Insallah yeni biri olur hepimiz icin :)

Ev konusunu sallamış tutturmuş Bana sorduğum kişi ile evleneceksin her şey güzel olacak dedi ... Bana da 1 ay sonra yazacak , ilişki 10-11 ay gibi olacak dedi ... Gerçekçi bir falcı arıyorum... Olumsuz konuşsun konuyu kapatayım diyorum ... Bir türlü kapatamıyorum ... Tellwede Taraca var ona attım ... Şansıma ayrılmış krediler elde kaldı Çingene yüzünden

Evet canım oldu sonuç boş :)
Peri Yildiz onerilince Katina attim bugun ama simdi iade etti. Ilk defa basima geliyor Binnaz'da, kotu oldu. Neyse ki 500 kredim vardi sadece 200 kredi satin almistim ama o 500 kredi zaten Binnaz'da atacak birini bulamadigim icin kalmisti aylardir sinir oldum.

Neden iade etti ki ? Bence bugün beklemediği kadar dolmuş bakmak istemedi

Arkadaşlar bide Rezzan ablayı Falalemde deneyen oldu mu ? Tavsiye ettiler boşuna para vermek istemiyorum

Merhaba siz ne falı baktırdınız kahve mi katina mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…