Tamamen çöpArkadaşlar bide Rezzan ablayı Falalemde deneyen oldu mu ? Tavsiye ettiler boşuna para vermek istemiyorum
Ben de bu online fal islerine sarmadan önce denemistim benim de aynen 3-4 yil oldu sanirim, hic mi hic birsey cikmadi, anlikta da hic bilemedi bende, sadece agzi güzel laf yapiyor, kadinin yasi epey var çünkü e yilllarin tecrübesi haliyleArkadaşlar bide Rezzan ablayı Falalemde deneyen oldu mu ? Tavsiye ettiler boşuna para vermek istemiyorum
Tumayı denedin mi canım?Aslinda mesgule almisti sonra yeniden online oldugunda yakaladim, fal istemeseydi tekrar acmazdi sanirim. Belki tekrar denerim ama enerji uyumsuzlugu demis gerekcesinde.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım Doğa dan aklımda bulunsunDoğa Dan ve Serkan Batu'yu deneyebilirsin. Genel olarak beğenilen kişiler. Dedikleri şeyler ben de evet oldu ama kesin çıktı barıştık çok mutluyuz diyemiyorum. Ama deneyebilirsin.
Fallara o kadar çok para döktüm ki 10 20 50 derken milyarlar buldu şimdi ise bir kere verip memnun kalmak istiyorum canım elfin demet aklımda bulunsun teşekkür ederim cevapladığın içinAsk konusunda Elfin Demet Katina falini oneririm ama fiyati cok yuksek. Serkan Batu kahvede fena degil fiyati daha uygun ama onun yakalanmasi cok zor oluyor.
Acaba ne falı attınız kahve mi katina mı ?peri yıldız çok çok beğendim.hiç bir detay vermeme rağmen ex in evlilik hazırlığın da olduğunu bilmiş.
exin bencil tavırlarını aramızdaki sert diyalogları bilmiş.
uzun zamandır düzenli bir ilişki oturtamadığımı fazla ehemmiyet verdiğimi bilmiş.
tek yazdığım hayatımda biri yok .genel bakar mısınız dedim.kırmamış yorumlamış.
adamın düğün tarihini bilmiş sonbahar dedi.şok tayım
emek emek özen verilmiş
içinde bulunduğum ruh halini vermiş.
Bir aday adayı bir bey vardı onu tamamen tarif etmiş
ben şoktayım keşke ex döneminde danışma fırsatım olsaydıda boş hayallere inanıp kendimi yemeseydim.
boş yere kalp ağrısı çektim
Tatlim kendisi açılımlar yapiyor .ex le olan ilişkimi bana bire-bir anlatti .yeni aday adayinin durumunu bile anlattı soktayimNe fali baktirmistin, kahve mi katina mi?
Burda övüldüğü için Peri Yıldıza baktırdım . Katina ... Karşı tarafın hisleri olduğunu ve adım atacağını söyledi ☺ . Bu arada bir kaç gün önce yazmıştım sevgilisi ile resim koydu ... YanıldımAkrabası ... Hemde çok önemli bir şey öğrendim ... Gilda Koç söylemişti bunu ... Periye göre Yeni kişi de çıkacakmış . Yeni ve şimdi ki arasında seçim yapıp mutlu olacaksın dedi ... Bana olumlu konuştu ... Bana zaten son zamanlarda hepsi olumlu konuşuyor ...
Bu arada bana da aynısını söyledi 2 vakit , adım atma ama atsanda kaybetmeyeceksin , zamana ihtiyaç var ... Sanırım aynı falhahha akrabası mıymışben de peri yıldıza katina gönderdim bugün. Bana da olumlu konuştu, zamana ihtiyaç var ama 2 vakte kadar adım atacak dedi. Bana sen adım atma dedi. 5 fal baktırdım son 1 ayda vadeler yaz sonu/eylül döngüsü. Zaman aksa göreceğim ama akmıyooor
Bu arada bana da aynısını söyledi 2 vakit , adım atma ama atsanda kaybetmeyeceksin , zamana ihtiyaç var ... Sanırım aynı fal
Yok başka kadın konusunu hiç açmadıAaa bana atsan da kaybetmeyeceksin demedi hahahaSana şey dedi mi peki “onun hayatına girmiş kadınların arasında seni en üste koymuş, o da kendini yalnız hissediyor kalbi olarak”
Yok başka kadın konusunu hiç açmadı
Peki beraber olacaksınız mutlu olacaksınız dedi mi size ? Fiziki anlamda beğeniyor dedi mi ?hmmm neyse biraz farklılaşmış demek ki
Peki beraber olacaksınız mutlu olacaksınız dedi mi size ? Fiziki anlamda beğeniyor dedi mi ?
Yok farklı falımız ... Bana aslında Şevdar’in söylediklerini söyledi ... Şevdara Nisanda baktırdım ... Daha patlamadı vadesi yaklaşıyor . Umarım mutlu oluruz olumlu fallar çıkar olumsuz çıkmazberaber olacaksınız en fazla 2 vakit, 2 ay kadar uzun sürmeyecek dedi. Çok keskin ve sinirli bir yapısı var. Beyefendi mutluluğun denklemini çözemiyor. İstediklerimizi bazen üstte tutarak mutluluğu ıskalarız. Döndüğünde söylediği şeyler de içini ferahlatacak. Yaptığın fedakarlıklar boşa gitmeyecek Onun kafasında her anlamda oturmuş birisin gibi şeyler genel olarak. ☺
Yok farklı falımız ... Bana aslında Şevdar’in söylediklerini söyledi ... Şevdara Nisanda baktırdım ... Daha patlamadı vadesi yaklaşıyor . Umarım mutlu oluruz olumlu fallar çıkar olumsuz çıkmaz
Ben baktırmıştım iki defa cok tatlı bence de anı ve geleceği biliyor üstelik bana iki bakımı da olumsuzdu ona rağmen sevmiştim :) ama doğru yani dedikleri . Sadece sorularımı atlamıştı . Cok detaylı bakmıyor bence o kısma.Hemen dolduBaktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Kesin buralardan birileri baktırıyor
İade mi etti cok şaşırdımPeri Yildiz onerilince Katina attim bugun ama simdi iade etti. Ilk defa basima geliyor Binnaz'da, kotu oldu. Neyse ki 500 kredim vardi sadece 200 kredi satin almistim ama o 500 kredi zaten Binnaz'da atacak birini bulamadigim icin kalmisti aylardir sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?