Binnaz Abla

Arkadaşlar bide Rezzan ablayı Falalemde deneyen oldu mu ? Tavsiye ettiler boşuna para vermek istemiyorum
Ben de bu online fal islerine sarmadan önce denemistim benim de aynen 3-4 yil oldu sanirim, hic mi hic birsey cikmadi, anlikta da hic bilemedi bende, sadece agzi güzel laf yapiyor, kadinin yasi epey var çünkü e yilllarin tecrübesi haliyle

Doğa Dan ve Serkan Batu'yu deneyebilirsin. Genel olarak beğenilen kişiler. Dedikleri şeyler ben de evet oldu ama kesin çıktı barıştık çok mutluyuz diyemiyorum. Ama deneyebilirsin.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım Doğa dan aklımda bulunsun

Ask konusunda Elfin Demet Katina falini oneririm ama fiyati cok yuksek. Serkan Batu kahvede fena degil fiyati daha uygun ama onun yakalanmasi cok zor oluyor.
Fallara o kadar çok para döktüm ki 10 20 50 derken milyarlar buldu şimdi ise bir kere verip memnun kalmak istiyorum canım elfin demet aklımda bulunsun teşekkür ederim cevapladığın için

Acaba ne falı attınız kahve mi katina mı ?

Burda övüldüğü için Peri Yıldıza baktırdım . Katina ... Karşı tarafın hisleri olduğunu ve adım atacağını söyledi ☺ . Bu arada bir kaç gün önce yazmıştım sevgilisi ile resim koydu ... Yanıldım Akrabası ... Hemde çok önemli bir şey öğrendim ... Gilda Koç söylemişti bunu ... Periye göre Yeni kişi de çıkacakmış . Yeni ve şimdi ki arasında seçim yapıp mutlu olacaksın dedi ... Bana olumlu konuştu ... Bana zaten son zamanlarda hepsi olumlu konuşuyor ...

hahha akrabası mıymış ben de peri yıldıza katina gönderdim bugün. Bana da olumlu konuştu, zamana ihtiyaç var ama 2 vakte kadar adım atacak dedi. Bana sen adım atma dedi. 5 fal baktırdım son 1 ayda vadeler yaz sonu/eylül döngüsü. Zaman aksa göreceğim ama akmıyooor

Bu arada bana da aynısını söyledi 2 vakit , adım atma ama atsanda kaybetmeyeceksin , zamana ihtiyaç var ... Sanırım aynı fal

Bu arada bana da aynısını söyledi 2 vakit , adım atma ama atsanda kaybetmeyeceksin , zamana ihtiyaç var ... Sanırım aynı fal

Aaa bana atsan da kaybetmeyeceksin demedi hahaha Sana şey dedi mi peki “onun hayatına girmiş kadınların arasında seni en üste koymuş, o da kendini yalnız hissediyor kalbi olarak”

Peki beraber olacaksınız mutlu olacaksınız dedi mi size ? Fiziki anlamda beğeniyor dedi mi ?

beraber olacaksınız en fazla 2 vakit, 2 ay kadar uzun sürmeyecek dedi. Çok keskin ve sinirli bir yapısı var. Beyefendi mutluluğun denklemini çözemiyor. İstediklerimizi bazen üstte tutarak mutluluğu ıskalarız. Döndüğünde söylediği şeyler de içini ferahlatacak. Yaptığın fedakarlıklar boşa gitmeyecek Onun kafasında her anlamda oturmuş birisin gibi şeyler genel olarak.

Yok farklı falımız ... Bana aslında Şevdar’in söylediklerini söyledi ... Şevdara Nisanda baktırdım ... Daha patlamadı vadesi yaklaşıyor . Umarım mutlu oluruz olumlu fallar çıkar olumsuz çıkmaz

Hemen doldu Baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Kesin buralardan birileri baktırıyor
Ben baktırmıştım iki defa cok tatlı bence de anı ve geleceği biliyor üstelik bana iki bakımı da olumsuzdu ona rağmen sevmiştim :) ama doğru yani dedikleri . Sadece sorularımı atlamıştı . Cok detaylı bakmıyor bence o kısma.

İade mi etti cok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…