Tümay da bana kötü gelmişti o cok ses kaydı attım demek icin sanki 20 dk atıyor gibi . Falı cok kesik kesik bir de sabah gördüm kredisini 1000 yapmış :)Tumayı denedin mi canım?
Ben katina attım ve anladığım kadarıyla hepsi katina atmış çünkü daha uygun... Takip et açar sesliyi birazdan... Bugün fazla ilgi görüp ara sıra telefona dönüyorKızlar peri yıldıza atacaklar katina mı atıyor kahve mi bir de sesli fal açsa keşke telefon hiç hoş olmuyor
Serkan batu diyebilirimMerhaba kızlar foruma yeni üye oldum sırf şu fal merakım yüzündenama bundan önce sizleri takip ediyordum.Fal sepeti falevi gibi uygulamalardan çokca fal baktırdım. Binnaz a fiyatı yüzünden hiç yanaşamadım ama şimdi baktırmak istiyorum aşk konusunda çok cıkmazdayım .binnaz uygulamasına girdim çok fazla yorumcu var şok geçirdim hangi biri iyi kafam başım ağrıdı bakmaktan benim için öneride bulunur musunuz o kadar mesaj varki binnazda kim iyi kim değil bulamadım şimdiden teşekkürler
Serkan batu bugün hiç online olmadı bekledim ama Takip ediyorum onuda inşallah yakalarsam baktırıcam fiyatı uygunmuş birde teşekkür ederim cnmSerkan batu diyebilirim
Canım o kadar haklısınki hem farkındayım hem de kendime engel olamıyorum. Bende çokça fal baktırdım hiç biri çıkmadı ama bir umutla o kişiye çıktıysa bana da çıkar diye diye baktırdım. sabahtan beri binnaz da yorumcu kovalıyorumDoğa dan ve Elfin Demet ancak empati kurar seninle bilemedin duygu durumunu bilir. Bileni de bulamıyoruz zaten görüldüğü üzere P Poncik12345 paranı boşa harcama.
Tellwede benim de kredilerim kaldıEv konusunu sallamış tutturmuşBana sorduğum kişi ile evleneceksin her şey güzel olacak dedi ... Bana da 1 ay sonra yazacak , ilişki 10-11 ay gibi olacak dedi ... Gerçekçi bir falcı arıyorum... Olumsuz konuşsun konuyu kapatayım diyorum ... Bir türlü kapatamıyorum ... Tellwede Taraca var ona attım ... Şansıma ayrılmış krediler elde kaldı Çingene yüzünden
Rezzan abla kötüydü,Fatimaya attım ama vadesi var.daha iyi bir yorumcu olduğunu düşünüyorumArkadaşlar bide Rezzan ablayı Falalemde deneyen oldu mu ? Tavsiye ettiler boşuna para vermek istemiyorum
Fatima size de mi pembe tablo çizdi ???Rezzan abla kötüydü,Fatimaya attım ama vadesi var.daha iyi bir yorumcu olduğunu düşünüyorum
Ben hiç soru atlamayışını özenli olusunu seviyorum yakın geleceği çıkıyor banaTümay da bana kötü gelmişti o cok ses kaydı attım demek icin sanki 20 dk atıyor gibi . Falı cok kesik kesik bir de sabah gördüm kredisini 1000 yapmış :)
Katina baktırmıştımMerhaba siz ne falı baktırdınız kahve mi katina mı?
Serkan batu keşke tutsaydı dediklerimden. Zişan da keza. Bir bana tutmadı sanırım yani geçmişte bile patladıBen açıkcası falcıların sorduğumuz soruya göre yorum yaptıklarını düşünüyorum.... Genelde detay vermem X kişi benim hakkımda ne düşünüyor soruyorum o kadar ... Ve pembe tablo başlıyor : düşünüyor adım atacak evleneceksiniz ... Durumum pembe değil bayadır bekliyorum ... Detay verince : bayadır bekliyorum, adım attım karşılık göremedim vesaire , olumsuz fallar başlıyor Serkan Batu ve Çingene ile yaşadığım durum
Denemedim iyi mi? Iyiyse ona baktirayim kredim kaldi Binnaz'da.Tumayı denedin mi canım?
Banu Dogru bende bilmisti, soyledigi sekilde oldu yalnizca biraz olumsuz bir havasi var bir de cok detayli degil genel ve gelecege yonelik yorum yapmisti.Kizlar merhabaa, bir zamanlar binnazda cok fal baktiriyordum, buraya da en onemli tecrubelerimi, cikanlari vs yazmistim(bu arada zamaninda burda bana cikiyor dedigim herkesin son fallari hep patladi), sonradan fal isine ara verdimsimdi bir de astrocenter denemek istiyorum da promosyon varmis yeni uyelere, onerdiginiz biri var mi?? bir de nedense banu dogruya icim isindi orda ama cok az yorum var o yuzden bilemedim, ondan yorum alaniniz var mi??
Peri yıldız sesli açsa bende onu deniyim diyorum. Tumaya ben 4-5 kere baktırdım. Yani çıktı genelde yakın geleceği anı falan da hep bildi. Biraz sesi sabit bayık gibi gelebilir ama tüüm sorularını yanıtlıyor ekstra açılımlarla bide hiç kısa bakmıyor. En az 20 dk ses kaydı gönderiyor o yüzden özenli olmasını seviyorum.Denemedim iyi mi? Iyiyse ona baktirayim kredim kaldi Binnaz'da.
Kızlar toplaşın çıkan fal haberleriyle geldim bu sefer. Haziran ayında bu adam sana adım atacak diyen falcılar vardı baya kendilerini yırtıyolardı tabiki ne oldu Haziran bitti fallar patladı dedim. Sonrasında artık başka biriyle tam anlamıyla bişileri denemek için 3-4 gün önce görüşmeye başladım. Üzerimdeki ölü toprağı atayım istedim. Bilin bakalım ne oldu 4 aydır aramasını köpek gibi beklediğim kişi dün aradıkimlerin falları çıktı konuşmanın akışını vs bilenler oldu , isimleri de mutlaka yazacağım şuanda yola gideceğim için detay yazamadım ama ilk sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?