Binnaz Abla

Kızlar peri yıldıza atacaklar katina mı atıyor kahve mi bir de sesli fal açsa keşke telefon hiç hoş olmuyor
Ben katina attım ve anladığım kadarıyla hepsi katina atmış çünkü daha uygun... Takip et açar sesliyi birazdan... Bugün fazla ilgi görüp ara sıra telefona dönüyor

Serkan batu diyebilirim

Doğa dan ve Elfin Demet ancak empati kurar seninle bilemedin duygu durumunu bilir. Bileni de bulamıyoruz zaten görüldüğü üzere P Poncik12345 paranı boşa harcama.
Canım o kadar haklısınki hem farkındayım hem de kendime engel olamıyorum. Bende çokça fal baktırdım hiç biri çıkmadı ama bir umutla o kişiye çıktıysa bana da çıkar diye diye baktırdım. sabahtan beri binnaz da yorumcu kovalıyorum yorumlara bakıyorum puanlarına diyorum 1 tane iyi olsun 500 verecem yaa 10 tane iyi yorum görüyorum bi tane olumsuz görünce diğer falcıya bakmaya başlıyom şuan kafam Allak bullak inanki forumdan tek tek adlarını arattım geçmiş yorumlara bakmak amaçlı birine çıkmış birine çıkmamış bir an hevesleniyorum bakmak için sonra vazgeçiyorum Allah bizi bu bataklıktan kurtarsın resmen doğmamış çocuklarımızın rızkını bunlara yediriyoruz yaaaao

Kizlar merhabaa, bir zamanlar binnazda cok fal baktiriyordum, buraya da en onemli tecrubelerimi, cikanlari vs yazmistim(bu arada zamaninda burda bana cikiyor dedigim herkesin son fallari hep patladi), sonradan fal isine ara verdim simdi bir de astrocenter denemek istiyorum da promosyon varmis yeni uyelere, onerdiginiz biri var mi?? bir de nedense banu dogruya icim isindi orda ama cok az yorum var o yuzden bilemedim, ondan yorum alaniniz var mi??

Tellwede benim de kredilerim kaldı Yesile baktırayım dedim almadı. Doluydu zaten bayağı. Demiravo da almadı kaldım ortada

Ben açıkcası falcıların sorduğumuz soruya göre yorum yaptıklarını düşünüyorum.... Genelde detay vermem X kişi benim hakkımda ne düşünüyor soruyorum o kadar ... Ve pembe tablo başlıyor : düşünüyor adım atacak evleneceksiniz ... Durumum pembe değil bayadır bekliyorum ... Detay verince : bayadır bekliyorum, adım attım karşılık göremedim vesaire , olumsuz fallar başlıyor Serkan Batu ve Çingene ile yaşadığım durum

Serkan batu keşke tutsaydı dediklerimden. Zişan da keza. Bir bana tutmadı sanırım yani geçmişte bile patladı İndirim olunca tekrar baktırcam ona merak ediyorum enerjiden mi acaba yoksa dediğiniz gibi mi Yeşile ben ayrıldıktan çok geçmeden baktırmışım ilk falımı. Bana olmaz demişti Çıktı da Nasıl üzülmüştüm kıyamam kendime

Banu Dogru bende bilmisti, soyledigi sekilde oldu yalnizca biraz olumsuz bir havasi var bir de cok detayli degil genel ve gelecege yonelik yorum yapmisti.

Denemedim iyi mi? Iyiyse ona baktirayim kredim kaldi Binnaz'da.
Peri yıldız sesli açsa bende onu deniyim diyorum. Tumaya ben 4-5 kere baktırdım. Yani çıktı genelde yakın geleceği anı falan da hep bildi. Biraz sesi sabit bayık gibi gelebilir ama tüüm sorularını yanıtlıyor ekstra açılımlarla bide hiç kısa bakmıyor. En az 20 dk ses kaydı gönderiyor o yüzden özenli olmasını seviyorum.

canım selam :) nasıl oldu senin? Kimin falı çıkmış oldu? Aramasına sevindim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…