Ben sevmiyorum açıkçası.. ama seveni varDenemedim iyi mi? Iyiyse ona baktirayim kredim kaldi Binnaz'da.
BeeenBen sevmiyorum açıkçası.. ama seveni var
Ooff sesliyi açınca hemen doluşmuşlar yakalayamadımPeri yıldız sesliyi açmış. Çok merak ettim bende sizlerden, attım
Yarı pembe,olumlusunu olumsuzunu anlattı.dediğim gibi vadesi daha dolmadı amaFatima size de mi pembe tablo çizdi ???
Anlıkta iyi miydi ??? Bana karşı tarafın hisleri var diyorlar ben inanmıyorum bence umrunda değilimYarı pembe,olumlusunu olumsuzunu anlattı.dediğim gibi vadesi daha dolmadı ama
Anlık iyi evetAnlıkta iyi miydi ??? Bana karşı tarafın hisleri var diyorlar ben inanmıyorum bence umrunda değilim
Peri yıldız sesliyi açmış. Çok merak ettim bende sizlerden, attım
Geldi falım. Çok ahım şahım olmadığını düşünüyorum tekrarladığı çok cümle var, ama genel çerçevede fena değil. Bakalım çıkarsa yazarım. Bu arada olumluydu bana falı umarım pembeci değildir:)Yorumlarini yazarsin. Ben sinir oldum bana bakmamasina :))
bana olumsuz yanları ağırlıktaydı.Geldi falım. Çok ahım şahım olmadığını düşünüyorum tekrarladığı çok cümle var, ama genel çerçevede fena değil. Bakalım çıkarsa yazarım. Bu arada olumluydu bana falı umarım pembeci değildir:)
Olumsuzu d soyluyormus galiba yorumlarda oyle okudum. Binnaz Abla falcilari zaten ahim sahim degil yani genelde hayal kirikligi oluyor. Son 1 senede 1 kere fal baktirdim Binnaz'da bu ikinci olacakti hazir kredim kalmis uzerine ekleyip deneyeyim demistim ama neyse kredim kalsin sonra baska falciyi denerim olmazsa.Geldi falım. Çok ahım şahım olmadığını düşünüyorum tekrarladığı çok cümle var, ama genel çerçevede fena değil. Bakalım çıkarsa yazarım. Bu arada olumluydu bana falı umarım pembeci değildir:)
Serkan'la karsilastirsan? 10 üzerinden ve rezonans açisindan karsilastirirsan?Geldi falım. Çok ahım şahım olmadığını düşünüyorum tekrarladığı çok cümle var, ama genel çerçevede fena değil. Bakalım çıkarsa yazarım. Bu arada olumluydu bana falı umarım pembeci değildir:)
serkan daha çok anda şey bilmişti ama üzülerek söylüyorum ki burada da yakın gelecekte serkanın dediği bazı şeyler çıktığını söylemiştim fakat çoğu şeyi de çıkmadı. Mesela iletişim artacak dedi 2-3 gün arttı bi daha kesildi vs bunları bilemedi. Temmuzda çok çok iyi derken 1 haftadır adamla 2-3 kelime zor konuşur olduk ki 3 gündür ses seda yook. Haziranda eskilerden biri gelecek dedi kimse gelmedi gibi gibi hatırladıklarım bunlar. Perinin yorumu gelecek için serkan kadar pembiş değil ama olumluydu.Serkan'la karsilastirsan? 10 üzerinden ve rezonans açisindan karsilastirirsan?
Elfin uzak gelecekte iyidir, yakın gelecekte ara olaylarda pek iyi değildir iyi değilden kastım çok bahsetmez. Doğa da yakın gelecekte efsanedir. Falalemi boşver. Fatimaya çook eskilerden 2-3 kere baktırdım hiç biri çıkmadı o dönem bide ne popülerdi yani.Bende öneriler doğrultusunda baktırmaya başladım. Binnaz da elfine ve doğadana baktırıcam maaşım yatıncaşimdilik Fal alem medyum fatıma ve zeyderi denedim. Medyum fatımanın falını dinlerken can çekiştim ses kaydı berbattı. Anlamak için uğraştım cok yuvarlak cevaplar vermiş konudan konuya atlayrak bakmış eylülde tanışma var diyor 1 dakika sonra eylülde yüzük takarsın hazirana kalmazsın diyor. Eximle olur mu diye soru yazdım öncesinde sadece kiminle evleneceğim diye bir soru sordum exim var falan deemedim. Soru üzerine görüşme olabilir senin kararın çok önemli yeni görüşme var yazmış. Bu cümleyi ben eskimle yeni görüşme var ya da yeni biriyle görüşme olarak anlayabilirim,, ben kafam rahatlasın karar vereyim diye attım daha kafam karıstı. Zeyder ise geçmişe yönelik yorumu yoktu karakter özelliklerim tutuyordu burcumu yazdım diye olabilir. Beni evlenmiş boşanmış bir adamla evlendirdi ya bilmiyom üfff sinirim bozuldu iki faldada hiç istediğimi alamadım kızlar. Bu kişilere Baktıranlar bana yorumlarını söyleyebilir mi?
Elfin ve Doga konusuluyorken ben de eskiden kendilerinden yorum alan biri olarak tecrubelerimi aktarayim, belki yardimim dokunur.Bende öneriler doğrultusunda baktırmaya başladım. Binnaz da elfine ve doğadana baktırıcam maaşım yatıncaşimdilik Fal alem medyum fatıma ve zeyderi denedim. Medyum fatımanın falını dinlerken can çekiştim ses kaydı berbattı. Anlamak için uğraştım cok yuvarlak cevaplar vermiş konudan konuya atlayrak bakmış eylülde tanışma var diyor 1 dakika sonra eylülde yüzük takarsın hazirana kalmazsın diyor. Eximle olur mu diye soru yazdım öncesinde sadece kiminle evleneceğim diye bir soru sordum exim var falan deemedim. Soru üzerine görüşme olabilir senin kararın çok önemli yeni görüşme var yazmış. Bu cümleyi ben eskimle yeni görüşme var ya da yeni biriyle görüşme olarak anlayabilirim,, ben kafam rahatlasın karar vereyim diye attım daha kafam karıstı. Zeyder ise geçmişe yönelik yorumu yoktu karakter özelliklerim tutuyordu burcumu yazdım diye olabilir. Beni evlenmiş boşanmış bir adamla evlendirdi ya bilmiyom üfff sinirim bozuldu iki faldada hiç istediğimi alamadım kızlar. Bu kişilere Baktıranlar bana yorumlarını söyleyebilir mi?
Bende buna katılıyorum enerji çok yansıyor kartlara. Doğa hep kendi de kart seçer hatta geçen hafta attım tekrar dedi ki uzun süredir bu kaar olumsuz gelmedi kartların bence senin düşüncelerin hep çıkmış. Kendi çektiği kartlar olumluydu zaten (benim çektiklerime göre:) ). Bana doğa 2 yıldır giderim hep çıkar. O buluşcaksınız derse buluşuruz mesela, ama zamanları tutmayabilir. Elfin kartları değişik yorumluyor ama akıcı, yinede Doğacıyım ben, galiba benim yorumcum o:)Elfin ve Doga konusuluyorken ben de eskiden kendilerinden yorum alan biri olarak tecrubelerimi aktarayim, belki yardimim dokunur.
Elfin'in bana sadece ilk falindaki gidisat konusunda soyledikleri cikti, ikinci fali tamamen patladi, o yuzden bir daha baktirmadim. Kendisi sadece bizim sectigimiz kartlar uzerinden yorum yapiyor, bence iyi bir kart okuyucusu yeteneksiz diyemem ama mesela bazen enerjimiz kartlara yansiyor, ornegin negatif dusunuyorsam negatif pozitif hissediyorsam genelde pozitif kartlar cikiyor bu yuzden ben hep yorumcunun kartlari kendi secmesinden yanayim, objektif olsun diye. Belki de Elfin'in fallari bu yuzden cikmadi bana tam olarak bilmiyorum.
Doga'ya gelince, sayisiz yorum aldim kendisinden. Uzak gelecek hic cikmadi, ilk fallarinda yakin gelecegi cok iyi tutturuyordu, baya spesifik seyler soyleyip cikmisligi var o yuzden baktirmaya devam ettim. Son birkac falinda ne yakin ne uzak gelecek cikti, o yuzden onu da biraktim.
Belki sizin tecrubeniz farkli sekilde olur bilmiyorum, ne Elfin'i ne Dogayi kotulemem asla cunku dedigim gibi cikan seyler de oldu. Ama yine de kendi tecrubelerimi aktarmak istedim, umarim yardimci olur
Bende sizin gibi aynı durumdaydım ... İlk tecrübesiz olarak Destina Ereni denedim 2000 kredi pembenin pembesi çıkmadı ... Sonra burda en popüler Zişan Işık ve Şevdar Avaz oldu. Onlara da tabii ki baktırdım... İkiside olumlu konuştu . Şevdar olumsuzuda hiç yumuşatmadan söyler ... Zişanın vadesi 6 ıncı ay senenin ikinci yarısı , Şevdar karşı tarafın Haziran sonu temizleneceğini ve 21 Temmuz gibi ilişki başlayacağını söyledi ... Nisan başı baktırdım ikisine ... Yani tam olarak daha patlamadılar ... Bende merak ediyorum kim haklı çıkar . Falcıların 95% yoksa Yeşilçingene miclairdelune90 Teşekkür ederim haklısınız zaten ben de hep başkalarına çıktı bana da çıkar umuduyla birsürü falcıya baktırdım ama maalesef ona çıkan bana cıkmadı bütün fal sitelerini denemişimdir daha önceden binnaza pahalı diye yaklaşmadım ama 10,20,50 tl verirken zaten çok para harcadığımı farkedip son kez binnazdan baktırım 500de olsa verecem dedim ondan orda en iyi kişiyi bulmak için sizin yorumlarınızı istedim yorumun benim için değerli canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?