- 7 Temmuz 2020
- 194
- 438
- 18
- 31
Zümranın ilk 2 falı çıktı bana, sonraki hiç bir falı çıkmadı ki ilk falı baya şaşırtmıştı beni baya bilmişti. İlk defa baktıracaksan olabilir ama zişan çıkmadı bence pembeci zaten zişan ama anda iyiydiZümra lal ve zişan ışık hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Puanları yüksek yorumlar iyi ama kanmak istemiyorum baktıranlar söyleyebilir mi?
Bana da aynen boyle oldu, ilk birkac fali tamamen cikti diyebilirim, olumlusuyla da olumsuzuyla da hatta sasirmistim pek ihtimal vermedigim seyler soylemisti, ama sonraki fallari hic cikmadi.Zümranın ilk 2 falı çıktı bana, sonraki hiç bir falı çıkmadı ki ilk falı baya şaşırtmıştı beni baya bilmişti. İlk defa baktıracaksan olabilir ama zişan çıkmadı bence pembeci zaten zişan ama anda iyiydi
Miladı bu kadar demek ki:))Bana da aynen boyle oldu, ilk birkac fali tamamen cikti diyebilirim, olumlusuyla da olumsuzuyla da hatta sasirmistim pek ihtimal vermedigim seyler soylemisti, ama sonraki fallari hic cikmadi.
Aynı şeyi bana da dedi sorduğum kişinin bağlanmak istemediğini adım atarsam ona karşı görüşme konuşma olur ama senin kaderin Eylül ekim en geç karşına çıkacak seveceğin içine sinen beğendiğin biri olacak bu kişiyi unutacaksın dedibana olumsuz yanları ağırlıktaydı.
ileride vadede bir beyfendiden bahsetti benimde beğenebileceğim daha doğrusu içimden geçirdiğim istedğim kişi tarifini yaptı
inşallah çıkar falı
Zişan’a baktırmadım, zümra kötü değildir hisleri var ilk falı çıkmıştı ama sonra 2 falı hiç çıkmadı bende maalesef.Zümra lal ve zişan ışık hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Puanları yüksek yorumlar iyi ama kanmak istemiyorum baktıranlar söyleyebilir mi?
Bana da aynı şekilde oldu hatta hiç çıkmayınca şaşırdım ilk falında bildiği için.Zümranın ilk 2 falı çıktı bana, sonraki hiç bir falı çıkmadı ki ilk falı baya şaşırtmıştı beni baya bilmişti. İlk defa baktıracaksan olabilir ama zişan çıkmadı bence pembeci zaten zişan ama anda iyiydi
Aa genelde ilk falı cıkmış sanırımZişan’a baktırmadım, zümra kötü değildir hisleri var ilk falı çıkmıştı ama sonra 2 falı hiç çıkmadı bende maalesef.
Kadın çoğumuzda aynı demek ki güçten düşüyo ilerleyen fallarında:))Bana da aynı şekilde oldu hatta hiç çıkmayınca şaşırdım ilk falında bildiği için.
Zümra nın falı en olumlu falımdı. Bana taktik verdi dedi ki sosyal medyanı hiç kullanma yazacak, denedim ama yazmadıZişan’a baktırmadım, zümra kötü değildir hisleri var ilk falı çıkmıştı ama sonra 2 falı hiç çıkmadı bende maalesef.
Onu 11 den sonra beklemek lazım sanırımSerkan 11de mi online oluyor? Bildirim gelmiyor ya sinir oldum
Bende de Melisa Asya öyle oldu acaba diyorum sürekli gittiğim için enerjiyi mi bozdum anlamadım ilk falları neredeyse tamamen çıktı.Kadın çoğumuzda aynı demek ki güçten düşüyo ilerleyen fallarında:))
Olabilir canım arada aralık bırak da insan kendini tutamıyor bazen bilirim:)Bende de Melisa Asya öyle oldu acaba diyorum sürekli gittiğim için enerjiyi mi bozdum anlamadım ilk falları neredeyse tamamen çıktı.
Adam bu defa numaramı sildi arkadaşlar :) yoklamasına cevap alamayınca böyle uygun gördü sanırım. 4 ay sonra WhatsApp durumlarına bakınca hemen atlayacağımı düşündü sanırım. Sağlık olsun :)Kızlar, Şevdar yengeç burcu döneminde yoklama çekecek demişti benim ex için. Şimdi falını dinleyince fark ettim. Yoklama çekti cidden. Yengeç burcu dönemi temmuz oluyor sanırım. Bakalım falım gerisi de çıkacak mı.
Sizi yorumlarınızdan tanıdığım kadarıyla aklı başında birisiniz. Hiç üzülmeyin, çoğu psikopat bu erkeklerin. Allah karşınıza çok daha iyilerini çıkarır umarım.Adam bu defa numaramı sildi arkadaşlar :) yoklamasına cevap alamayınca böyle uygun gördü sanırım. 4 ay sonra WhatsApp durumlarına bakınca hemen atlayacağımı düşündü sanırım. Sağlık olsun :)
Bana da öyle yapmıştı, ego işte..boş verdim ben de zaten yoklama çektiği anlarda da şu anki evli olduğu kadın hayatinda varmış, iyi ki cevap vermemisim.Adam bu defa numaramı sildi arkadaşlar :) yoklamasına cevap alamayınca böyle uygun gördü sanırım. 4 ay sonra WhatsApp durumlarına bakınca hemen atlayacağımı düşündü sanırım. Sağlık olsun :)
Ya ben 2 kere baktırdım yakın gelecekte ufak tefek şeyler çıksa da olmadı diğer dedikleri. Bence çok bir şey kaybetmiyorsun:) ama beğenenleri var. Ooof bende darlandım tumaya fal attım. Resmen indirimden aldığım kredileri heba ediyorum her gün birine atarak:))Serkanı yine yakalayamadım ama pembeci miya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?