Binnaz Abla

Zümra lal ve zişan ışık hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Puanları yüksek yorumlar iyi ama kanmak istemiyorum baktıranlar söyleyebilir mi?

Zümra lal ve zişan ışık hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Puanları yüksek yorumlar iyi ama kanmak istemiyorum baktıranlar söyleyebilir mi?
Zümranın ilk 2 falı çıktı bana, sonraki hiç bir falı çıkmadı ki ilk falı baya şaşırtmıştı beni baya bilmişti. İlk defa baktıracaksan olabilir ama zişan çıkmadı bence pembeci zaten zişan ama anda iyiydi

Bana da aynen boyle oldu, ilk birkac fali tamamen cikti diyebilirim, olumlusuyla da olumsuzuyla da hatta sasirmistim pek ihtimal vermedigim seyler soylemisti, ama sonraki fallari hic cikmadi.

bana olumsuz yanları ağırlıktaydı.
ileride vadede bir beyfendiden bahsetti benimde beğenebileceğim daha doğrusu içimden geçirdiğim istedğim kişi tarifini yaptı
inşallah çıkar falı
Aynı şeyi bana da dedi sorduğum kişinin bağlanmak istemediğini adım atarsam ona karşı görüşme konuşma olur ama senin kaderin Eylül ekim en geç karşına çıkacak seveceğin içine sinen beğendiğin biri olacak bu kişiyi unutacaksın dedi

Zişan’a baktırmadım, zümra kötü değildir hisleri var ilk falı çıkmıştı ama sonra 2 falı hiç çıkmadı bende maalesef.

Bana da aynı şekilde oldu hatta hiç çıkmayınca şaşırdım ilk falında bildiği için.

Zişan’a baktırmadım, zümra kötü değildir hisleri var ilk falı çıkmıştı ama sonra 2 falı hiç çıkmadı bende maalesef.
Zümra nın falı en olumlu falımdı. Bana taktik verdi dedi ki sosyal medyanı hiç kullanma yazacak, denedim ama yazmadı onun haricinde tstlı bi kız ama ilgili bakıyor. Aynı şekilde Zişan ışık da sn ilgili fslcılardan bence. Birçok açılım yapıyor. Farklı desteler kullanıyor

Adam bu defa numaramı sildi arkadaşlar :) yoklamasına cevap alamayınca böyle uygun gördü sanırım. 4 ay sonra WhatsApp durumlarına bakınca hemen atlayacağımı düşündü sanırım. Sağlık olsun :)

Sizi yorumlarınızdan tanıdığım kadarıyla aklı başında birisiniz. Hiç üzülmeyin, çoğu psikopat bu erkeklerin. Allah karşınıza çok daha iyilerini çıkarır umarım.

Bana da öyle yapmıştı, ego işte..boş verdim ben de zaten yoklama çektiği anlarda da şu anki evli olduğu kadın hayatinda varmış, iyi ki cevap vermemisim.

kızlar faloğlan diye bir uygulama çıkmış faladdin benzeri ama sanki daha detaylı yorumlar yapıyor isterseniz bi bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Serkanı yine yakalayamadım ama pembeci miya?
Ya ben 2 kere baktırdım yakın gelecekte ufak tefek şeyler çıksa da olmadı diğer dedikleri. Bence çok bir şey kaybetmiyorsun:) ama beğenenleri var. Ooof bende darlandım tumaya fal attım. Resmen indirimden aldığım kredileri heba ediyorum her gün birine atarak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…