Binnaz Abla

saglik olsun canım. Her ne kadar kendini üzme diyecek olsam da insan hissettiklerine engel olamıyor maalesef. Serkan’ın kalan falı çıktı mi peki sana?

Kızlar falı çıkan kişiler;
Serkan Batu, hem arayacağını bildi, hemde yeni birinin adımını görmüştü bana onu da bildi. İlişkiniz başlar dedi aradığı zaman ama henüz başlayan bir şey yok onuda söyleyeyim.
Işıl Parla ayın 3 lü bir vaktinde seni arayacak demişti, 3 Temmuzda arandım.
Nehir Ateşoğlu 'nunda falı çıktı.

Aslında Zişan Işıkta kısmen bir şey bildi ama onu yazmak çokta içimden gelmedi bilemedi bir kaç bişi vardı sonradan öğrenince çok hayal kırıklığına uğradım Zişan ile ilgili, yani aslında kısmen bilen falcılar da var isterseniz onları da yazarım. Ama süreci ve geleceği en iyi bilenler ve tutturanlar bu üçü demek doğru olur.

Selam kızlar hepiniz iyisiniz umarım :) ya sinirden çıldırmak üzereyim ve sizinde bilginiz olması için birşey yazacağım.Hatırlarsanız bir ara buraya benim eskinin nerdeyse 1 yıldır whatsappta hiç çevrimiçi görünmediğini vs yazmıştım.Android telefona geçti 1 yıldır bu arada iphone dan..Bir arkadaş burada whatsapp plus diye bir uygulamadan bahsetmişti.Inceledim evet o programı kullananlar 7/24 whatsappta konuşsa bile kendini offline gösterebiliyormuş ama daha kötüsü kendine bakan insanların saatiyle bildiriminide alıyormuş.Ben eski yazışmalarımızı vs okumak için sık sık girip bakıyordum,bunların hepsinin bildirimi gitti demekki..Oturup nelerle uğraşıyorlar,ruh hastalığı bence bu..başkada birşey demiyorum..salak salak eski yazışmaları okudum kaç defa,kimbilir boyuna bildirim gitti durdu..Bir tarafı kalkıp durmuştur aşığım unutamıyorum diye halbuki alakası yok,ben geçmişimin muhasebesini yapmak için okudum.Bunu öğrendim ya asla adına tıklamam kimsenin..Boyle programlar varsa bir surude kullanan vardır..Sizde dikkat edin bilemezsiniz..

Yasak olmali boyle uygulamalar bence ya ya da Whatsapp birseyler yapmali bence ben bakmiyorum su an kimseye ama eskiden iliskim olan biri olsa mutlaka bakardim girip ne zaman online olmus diye ne sinir hic gizlilik yok.

sen ne diyosun keşke bunu iki hafta önce bilseydim. Kesin bilgi mi peki bu? Eyvah eyvah hahhaha

Yasak olmali boyle uygulamalar bence ya ya da Whatsapp birseyler yapmali bence ben bakmiyorum su an kimseye ama eskiden iliskim olan biri olsa mutlaka bakardim girip ne zaman online olmus diye ne sinir hic gizlilik yok.
Ya ne zaman online olmuş vs bakmadım eski yazışmalarımızı okudum mesela bir ara yoğun,o da analiz etmek,dediğim gibi geçmişimin muhasebesini yapmak için..Adamın zaten online olma durumu falan yokki bakayım,7/24 offline gösteriyor kendini,artık ne yapıyorda orda o kadar bunlara ihtiyaç duyuyorsa..Kendince kimbilir nasıl havalandı..Bir arada instareport diye bir program kullanıyordu,o da instagramına kim bakmış gösteriyordu..Yani sırf şunları yapıyor olması bile iyi bir gösterge ne kadar yanlış bir insan olduğuna

Peki sen engellenmediğinden eminsin değil mi?
Yok resmi duruyor zaten dediğim gibi bir yıldır falan bu şekilde hiç çevrimiçi görünmüyordu..Biz 3 ay önceye dek kesik kopuk ne idüğü belirsiz ilişki yaşıyorduk,geçenlerdede iş için yazışmak zorunda kaldık,engelli değilim yani

Benim bildiğim kadariyla uygulamayı kullanıyor dahi olsa bir çok kişi göremiyor zaten hadi görüyor diyelim görebilmesi için hiç bir yazışma vs geçmemesi gerekiyor aranizda yazışmaların silinmis olması gerekiyor çok takilma bence genelde bunu kullananlar çevrimdışı gorunmenin yanisıra merak ettiği kişileri ne zaman whatsappa girdiginden haberdar olmak için rehberden seçiyorlar o kişiler whatsapa girdiğinde cevrim ici bildirimi alıyorlar profiline baktığı zaman değil yani

Yani biz onun profiline bakiyorsak onlar bunu anlayamiyor mu? Biz oline olunca bildirim gitmesi onemli degil ama eger whatsapp profiline girip baktigimiz her defa bildirim gidiyorsa o kotu bence

Whatsapp Plus gosteriyormus biraz arastirdim da, profiline bakanlari bildiriyormus sadece Android icin varmis uygulama. Yalniz bu uygulamanin soyle bir riski varmis, Whatsapp bu uygulamayi kullanan kisileri ceza olarak arada banliyormus 24 saat boyunca Whatsaa hesabina giremiyormussun yani rsikli oldugu icin cogu kisi kullanmiyormus. Herhalde Whatsapp boyle ek program kullanilmasini istemiyor, iyi de yapiyor bence hatta daha uzun sure banlamali.

Bize haber vermen çok iyi oldu sağol. Sende artık biliyorsun bakmazsın o da unuttuğundan emin olur. Alayı psikopat bunların

saglik olsun canım. Her ne kadar kendini üzme diyecek olsam da insan hissettiklerine engel olamıyor maalesef. Serkan’ın kalan falı çıktı mi peki sana?
Canım ben Serkana hiç baktırmadım. Şevdar bahsettiğim falcı. Yengeç döneminde yoklama çekecek demişti. O bölüm çıktı. İkinci bölümün çıkması başak dönemi dedi bakalım.

Bize haber vermen çok iyi oldu sağol. Sende artık biliyorsun bakmazsın o da unuttuğundan emin olur. Alayı psikopat bunların
Rica ederim ne demek :)
Şu tarz şeylerle uğraşan biri olması bile uzak durmak için yeterli..Sürekli bir sinsilik,arkadan iş çevirme..

Nehir Atesoglu neleri bildi sende? Arayacagi tarihi mi bildi? Baska detay bildi mi? Ben de kisa bir süre önce yorum aldim kendisinden o nedenle merak ettim. Sana çikmasina sevindim.

Nehir Atesoglu neleri bildi sende? Arayacagi tarihi mi bildi? Baska detay bildi mi? Ben de kisa bir süre önce yorum aldim kendisinden o nedenle merak ettim. Sana çikmasina sevindim.

arayacağını bildi birde vadeyi de tutturdu, çoğu falcı bir ay sonra arıcak derken o daha orta bir vadede hemen aramıcak, biraz sanki seni,iletişiminizi özleyip öyle arayacak demişti.

oha , ben bundan haberdar olmalıydım, hesabıma bakıyor muydu diye acaba denesem bir sıkıntı olur mu ?

oha , ben bundan haberdar olmalıydım, hesabıma bakıyor muydu diye acaba denesem bir sıkıntı olur mu ?
Ya ben bunu kullananı çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası canım..iyice sıyırmış kafayı bence..zaten o pislik beni izlemekten çok kendi orda boyuna çevrimiçi olma durumunu gizlemek için kurmuştur bunu..Birde bu tarz konular açılınca hep nasıl yüzeye çıkardı,instagramına baktım diye aşağılar,kendi çok yoğun meşgul bir insanda hiç böyle saçmalıklarla uğraşamaz falan havasına girerdi..Ben sadece instagramına bakıyordum gayet herkesin yapacağı esas kendi bu işlerin Allahıymış da nasıl ikiyüzlü,sinsiymiş..ahh ahh..elinde patlar umarım yaptıkları

Neyse en azından geçte olsa farkettim..artık hiç bakmayayımda mor olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…