Binnaz Abla

Ya bir erkek bunlarla özel olarak ilgileniyor, özel olarak vakit ayırıyorsa kaçarak uzaklaşmak lazım. Kendi fikirleri olduğu şeyleri suçlayarak seni bir güzel sindirmiş. Bende senin yaptığını yaparım instaya bakarım, çevrimiçin oluşuna bakarım bunlarda bir şey yok herkes yapabilir bunları ne var. Sen şükret böyle birinden kurtulmuşsun. Her şey gönlünce olsun

Evet aynen sonucta bır arayısı varkı yapıyor.Ustelk yalancı karaktersızlık gostergesı..bosanınca adamın ayarı sastı resmen..onu bıle ınsan gıbı yapamıyor,cok aciz..

bu hikaye o kadar tanıdık geliyor ki bana :) çok yoğunum instagrama bakmıyorum ki hiç, whatsappa giremiyorum ki demeler... ama sürekli çevrimiçi olup instagramdan habire birilerini ekleyip çıkartmalar...benim takipçilerimi ezberlemeler falan... bunun farkına varabilmene çok sevindim. Bakalım sen bakmamaya başlayınca nasıl bi U çizecek

Evet ama bu uyanık yolunu bulmuş,çevrimiçi durumunuda gizliyor,bu da zaten 7/24 orada çevrimiçi demek..Ne entrikacı düzenbazmış yaa..bende sanıyorum hiçbirşey yapmıyor adam çünkü hiç çevrimiçi görünmüyor..enayliğime bakın..
Tek girme sebebim eski yazışmaları okudum 2017 den beri ve cidden birçok şeyi gördüm onları okurken..adam nasıl beni manipule etmiş,verdiği cevaplar,bir çıkarı olduğunda hep gelmiş ilgilenmiş,alacağını alınca uzaklaşmış vs.Iyikide okudum,hiç sevmemiş kullanmış sadece bunu anladım.ve kimseyi sevebileceğinede inanmıyorum çünkü aşırı bencil,çıkarcı,hep benim sorunlarım benim hayatım,benim annem,kızım modunda bir adam..Kimle olsa,onunla olana sadece üzülürüm.beni tüketti senelerce,zaten kimsede çekmez

Herkes kendi dengini buluyor bir yerden sonra. Mesajları okuyup iyi yapmışsın bence senin için hesaplaşma ve kapanış gibi olmuştur. Benim kendi adıma bunu yapmaya cesaretim yok mesela. Bence bundan sonra o kimlerle olur ne yapar düşünme. Kendileri düşünsün canım. Kendi düşen ağlamasın :)

Evet çok teşekkür ederim,zaten bu 5 temmuz tutulmasına denk geldi bunları okumamda,astrologlar bir kapanış tutulması olduğunu söylemişlerdi.İlişki içindeyken bu gözle göremiyoruz,olayların dışına çıkıp,dış bir göz gibi bakınca cidden bunu kendime nasıl yapmışım dedim.Özellikle son 2 yıldaki tavır ve konuşmaları o kadar iticiki..Her sabah memur gibi aynı saatte gunaydın mesajları,akşam üzeri bir defa konuşma bitti..Hiçbir emek falan yok onun tarafından verilen,birde sürekli sorunu var ve ona anlayışlı olunması lazım vs vs..
Haklısın artık sadece ileri bakmak lazım,kimle olursa ne yaparsa yapsın umrumda değil..Benim hayatım daha önemli

Bu arada fallardan bahsedecek olursam,Özlem yılmaz bende cidden acayip şeyler bildi,hiçbirşey anlatmadığım halde,sen bu adamın psikologu degilsin,o senin yanında rahatlıyor,sen ona iyi geliyorsun ama seni afaganlar basıyor bu adamın yanında demişti.
Serkanda çok bildi,bu adama gereğinden fazla emek vermiş,zaman harcamışsın ama gelsede olmaz çünkü senin hep gözünün önüne gelecek sana yaşattıkları,bir daha aynı şeyleri yaşatır diye göze alamayacaksın dediki doğru fobi oluşturdu bende artık bu adamla yaşadıklarım..O kötü hisleri hiç unutamıyorum

Yaklaşık 2013 yılından beri fal baktırıyorum. Bütün fallarım aynı anda patlayınca ve fallar yüzünden maddi olarak çöküş yaşayınca birkaç yıl önce yavaş yavaş azaltmaya başladım. Önce ayda bir sonra üç ayda bir şeklinde yaptım. Şu an sadece telefonda bakan olursa arada yolluyorum.
Bugüne kadar baktırdığım kişiler:
Geysu
Yeşilçingene
Akrepgöz
Ecem23
Falinustasi (hakkını yemek istemem bir kitaptan bakıyordu. Hastalıklarımı, mesleğimi, benimle ilgili birçok bilgiyi bildi ama gelecek çıkmadı.)
Asmara
Tusedisi
Chitra
Perseis
Medyumhiper
Elifsucan
Uyumsuzz
Leyla
selena
naz
nakta
serüven
saraylı
elfin
pelin bilge

serkan
can
renan
nehir ateş
rezzan abla
banu doğru
meryem
ester kira
aylin
naira şuman
gizem hatun
tuğçe çetin
melek öz
oğuzhan türkoğlu
alex
nesibe
cevaplar
kesira
ilkay gür
nur banu
herra
beyazmelek
rojda duru
sezgi
nazar
derin
kahin ismet
black pearl
berrak
hüma
efsun aksoy
elfin demet
medyum cem
fama
sema
birkerebir
asenat
klothoyağmur

Daha hatırlayamadığım bir sürü falcı var, hiçbiri gelecekte çıkmadı. Çok nadir o anki duruma göre konuşanların bir iki cümlesi çıktı, buraya gelip hemen çıktı yazdım ama daha dikkatli okuyunca zaten benim soruma yönelik "evet" ya da "hayır" gibi tahminlerde bulunduklarını anladım. . Faturalarım en az 400 tl falan geliyordu, kredi kartlarını saymıyorum. Benim eski durumumda olanlar varsa görsünler diye yazıyorum. Boşuna umut etmeyin, keyif için baktırın ama değmeyen adamlar için maddi zorluk yaşamayın. Hem arada baktırmak enerji anlamında da daha iyi oluyor, emin olun.

Son düzenleme:
Canım ben yazdım onu. Ama öyle bildirim falan gitmiyor rahat ol Şöyle bak ben sana özelliklerini anlatayım. Son görülmeni dondurabiliyorsun, yani iki ay önce olabilir son görülme. İstediğin zaman açadabilirsin. Karşı taraf senden bir mesaj silse bile, yanda sildi diye uyarı çıkıyor ancak sen yine de o mesajı halen görebiliyorsun. Mavi tiki kişiye özel kapatabilirsin, çevrimici görünmezsin, ya da istediğin kadar hep online olursun. Gruplarda ya da kişisel konuşmalarda iletildi bildirimini kapatabilirsin. Karşı taraf, konuşmanın içinde bile olsan yazıyor bildirimi göndermez. Böyle bir sürü özellik var. Bir taciz olayı sebebiyle kullanmak zorunda kalmıştım üç ay kadar. Ancak korkma, karşı tarafa bildirim falan gitmiyor.

Aynen. Yazısmanız olduğu kişiyi çevrimici görürse bildirim atar size. Ancak onun dışında profiline bakti özelliği yok. Ancak çevrimici özelliğini görmesi için de kendisinin son görülmeyi dondurmaması gerekiyor. Seninki dondurmuş, yani göremiyor canım.

Valla belki guncellediler canım sen kullandıktan sonra çünkü youtube da baya veletler videolar falan hazırlamış,canlı şekilde gösteriyorlardı.Sen o kişinin profiline bakıyorsun ve saatiyle bildirim gidiyor veya istediği kişiyi seçince onun çevrimiçi olduğu anda sesli bildirim ve ekranında uyarı çıkıyor hatta sesin tonunu,kaç sn süreyle uyarının kalacağını bile ayarlıyorsun..Zaten benim için çevrimiçi durumunu sürekli offline göstermesi dahi yeterince mide bulandırıcı ve insanın aklına bin türlü şey getiriyor,üstelik bunu ayrıldıktan sonra değil benimle görüşüyorken 1 seneden fazladır yapıyor..Nasıl bir yalan dolanın içindeymişim sen anla...

Serkanın nasıl patladığını anlatmaya geldim :)
Gülüyorum buna çünkü önemsemiyor oluşum hoşuma gitti
Malum ex sorunsalı
Eski önemi kalmasa da fallarda soruyordum ben bu napıyor diye.
Serkan uzun uzun bundan bir cacık olmaz ama sana dönüşü var temmuzda demişti.
Adamın dün doğum gününü sevgilisi kutlamış
İnstada hikaye yapmış
Bildiğin ciddiye binen bir ilişkisi var
Durum böyle işte

Sadece serkana mı baktırdınız acaba ? Başka yok mu patlayan?

Ayrıca çok geçmiş olsun. Ne denir bilemedim. Kalbinize göre verisn allah daha iyilerini çıkarsın

Peki bunu söyleyen falcı oldu mu ?

Sadece serkana mı baktırdınız acaba ? Başka yok mu patlayan?
Peki bunu söyleyen falcı oldu mu ?
Benim yaklaşık 3-4 aydır bu adamdan bir beklentim yok. O yüzden fallarda genelde sormuyorum.
Serkana, özlem yıldıza falan sormuştum. Diğerlerini hatırlayamayacağım şimdi.
Özlem yıldız bu adamla ilgili hiç bir şey söylememiş falda. Sonra ben soruda sordum, bu kişi de vardı diye.
Onunla sizin herhangi bir bağınızı göremedim, o yüzden falda da çıkmamış demişti.
Bi ara falları dinlersem yazarım yine.
En son serkana baktırdığımdan aklımda o kalmış.
ama şunu söyleyeyim, birebir benim exi tarif etmişti.

Serkan’ın fallarından korkmaya başladım adam kimin eski sevgilisi için dönecek dese ya evlendi ya sevgilisiyle fotoğraf koydu. Nasıl bir tesadüfse son bir ayda bu kaçıncı oldu.

selam arkadaşlar peri yıldız pembeci, ben ve brkac arkdsım deneyımlemiştik.

Sonucu olumsuz söylemiş ama yine de görüşme kısmı tutmasada . Artık her ayrıntıya takılmıyorum sonuca odaklandım olumlu olumsuz vs diye ,her biri ayrı alem yoksa. Zaten falı bıraktım dün itibari ile. Serkanın vade aradaki olaylar vs değişkenlik göstersede sonucu hep tutturdugunu gördüm ama bakalım. Fal işi değişik bir durum. Hakkınızda hayırlısı olsun Diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…