Binnaz Abla

Ben çok fal odaklı yaşamıyorum
Serkan öyle dedi diye aaa kesin böyle olacak dememiştim zaten.
Açıkçası burda sonuca bakamıyorum ben :)
Süreci uzun uzun anlattı çünkü
Şu andan farklı bir sonuç olmayacaksa süreci de bilmeme gerek yok :)
Fal olayı hayal tacirliği zaten. Fala bağımlı yaşarsak gerçek dünyadan uzaklaşırız. Hangi falcı olursa olsun.

Kızlar ben Serkan batu yu ciddi seviyorum. Özellikle anlıkta çok iyi. Bilgi vermediğim spesifik şeyleri kendisi bildi. Sanırım enerji meselesi ya bu fal işi tamamen :)
Ya fal sonucta her seyin yüzde yüz tutması mümkün asla değil , mesela sonuc olumsuz oalcak diyor ama arada şu bu olacak diyor o olay olmuyor ama sonucta olumsuz oluyor. O zaman bence fal çıkmış oluyor bence. Bu serkan için değil bütün falcılar için geçerli.

Üzüldüm.. Serkan bende anda ve geçmişte de patlamıştı.. Bana göre onunki fal değil de, biraz daha dost, arkadaş konuşması gibi. Tekrar bir ara baktircam belki gününde değildi Geçmiş ve an için çok övüldü gariplik bende galiba

Serkan’ın fallarından korkmaya başladım adam kimin eski sevgilisi için dönecek dese ya evlendi ya sevgilisiyle fotoğraf koydu. Nasıl bir tesadüfse son bir ayda bu kaçıncı oldu.
Korkmayın ... Bana olumsuz konuştu ve o şekilde ilerliyor ... Hayatına S ve A harfli biri ile ciddi ilişki yaşayacaksın dedi ... Öyle birisi ile tanıştım , şu an tabii erken ciddi olup olmadığını söylemek ama anlıkta ve başka detaylarda bende patladı

Tüm falcılardan bildiği bi olay alıp ortaya karışık yapacağız ama önemli konuyu sen de bildiği için serkanı benden daha çok sevmen lazım

Ya aslında en çok sizde bilmiş gibi..

Bugüne kadar çok fal baktırdım arkadaşlar... Burda ki 2015 den beri yorumları okuyarak ... En iyi denilenlere baktırdım ... Hangi fal çıktı çıkmadı Eylül Kasım kesin söyleyebilirim ... Ama anladım falcıların 95% olumlu konuşuyor... Toplam yaklaşık 80 fal baktırmışım . Olumsuz sayısı sadece ve sadece 7 ... Ve en olumsuzun olumsuzu Yeşilçingene zaten ... Yeni kişiyi söyleyenlerde oldu ... Yazın tanışacakmışım .... Hepsini sonbaharda analiz edebilirim... Şu an umudumu kestim ... Hayatıma başka birini almaya kararlıyım ...

Ya aslında en çok sizde bilmiş gibi..
Şu an bildi diyemem ... Olumsuz gördü öyle olacak gibi ama çokta emin değilim ... Adım atabilir ... Artık umrumda değil ... Yeni kişi S ve A 90% erkeklerin isminde var ... Ona bakarsak Engin Gümüş L ve T ile o da bildi ... Yeni kişi ile sadece tanıştım daha ortada ciddi bir şey yok

İnşallah yeni birisiyle çok daha mutlu olursunuz. Bana barışacaksınız demişti ama henüz ufacık bir kıpırdama bile yok

Serkanın falı çıktı..Son iki falında sürekli yeni birinden bahsediyordu.Tip tarif etmiş,yaş vs aynen dediği gibi biriyle tanıştım bugün.Ciddi birşey olmaz flört gibi kalır,geçici olur,sen aşık olmazsın demişti,durum aynı tarif ettiği gibi gelişti..

Binnazdaki o fal fiyatları nedir öyle ya biraz ara verdim Serkan batu da 750 yapmış kredisini. Artık yeni üye falcılar da 100 olmuş yani bu ne böyle. Kahin mi bunlar sanki hayır unai bildikleri de gerçek olsa birebir keşke. Bazısının başarısı %90 falan amaç krediler havada uçuşuyor keşke başarıya göre olsa bu fiyatlandırma aşırı pahalı olmuş şok içerisinde kaldım

Kizlar şu Cezmiyi araşdırırken bir kadina ulaştım bana dediki telefonda bakan Perihan var o Cezmiden daha iyiymiş var mi böyle birini taniyan?200 liraya bakiyormuş, ben yurtdışında olduğum için yüzyüze baktiramiyorum var mi telefonda bakan çok iyi birini taniyan söylesin bana lütfen

Kizlar cikan fal haberi vereyim suraya. Sembol serkan sordugum soruyla ilgili haziranda cok hizli gelismeler olacak, temmuzda yavaslayacak hatta 10 temmuz gibi kendini kotu hissedeceksin demisti. Gercekten haziranda inanilmaz hizli gelismeler oldu, temmuzda duraksadi ve 11 temmuzda konuyla ilgili cok canimi sikan bir olay yasadim. 1 gun farkla bildi. Agustosta tamamen toparlayacak dedi o da cikarsa yazarim.

canım selam, bayağı tutturmuş ya şaşırdım. ne zaman baktırmıştın? Bir de nasıl baktırdın telefondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…