Demek ki evlenmiyosun bebeişimYa bana evleneceksin demedi o.. ulan Serkan
Ben çok fal odaklı yaşamıyorumSonucu olumsuz söylemiş ama yine de görüşme kısmı tutmasada. Artık her ayrıntıya takılmıyorum sonuca odaklandım olumlu olumsuz vs diye ,her biri ayrı alem yoksa. Zaten falı bıraktım dün itibari ile. Serkanın vade aradaki olaylar vs değişkenlik göstersede sonucu hep tutturdugunu gördüm ama bakalım. Fal işi değişik bir durum. Hakkınızda hayırlısı olsun Diyorum
Ya fal sonucta her seyin yüzde yüz tutması mümkün asla değil , mesela sonuc olumsuz oalcak diyor ama arada şu bu olacak diyor o olay olmuyor ama sonucta olumsuz oluyor. O zaman bence fal çıkmış oluyor bence. Bu serkan için değil bütün falcılar için geçerli.Kızlar ben Serkan batu yu ciddi seviyorum. Özellikle anlıkta çok iyi. Bilgi vermediğim spesifik şeyleri kendisi bildi. Sanırım enerji meselesi ya bu fal işi tamamen :)
Üzüldüm.. Serkan bende anda ve geçmişte de patlamıştı.. Bana göre onunki fal değil de, biraz daha dost, arkadaş konuşması gibi. Tekrar bir ara baktircam belki gününde değildiSerkanın nasıl patladığını anlatmaya geldim :)
Gülüyorum buna çünkü önemsemiyor oluşum hoşuma gitti
Malum ex sorunsalı
Eski önemi kalmasa da fallarda soruyordum ben bu napıyor diye.
Serkan uzun uzun bundan bir cacık olmaz ama sana dönüşü var temmuzda demişti.
Adamın dün doğum gününü sevgilisi kutlamış
İnstada hikaye yapmış
Bildiğin ciddiye binen bir ilişkisi var
Durum böyle işte
Korkmayın ... Bana olumsuz konuştu ve o şekilde ilerliyor ... Hayatına S ve A harfli biri ile ciddi ilişki yaşayacaksın dedi ... Öyle birisi ile tanıştım , şu an tabii erken ciddi olup olmadığını söylemek ama anlıkta ve başka detaylarda bende patladıSerkan’ın fallarından korkmaya başladım adam kimin eski sevgilisi için dönecek dese ya evlendi ya sevgilisiyle fotoğraf koydu. Nasıl bir tesadüfse son bir ayda bu kaçıncı oldu.
Tüm falcılardan bildiği bi olay alıp ortaya karışık yapacağızKorkmayın ... Bana olumsuz konuştu ve o şekilde ilerliyor ... Hayatına S ve A harfli biri ile ciddi ilişki yaşayacaksın dedi ... Öyle birisi ile tanıştım , şu an tabii erken ciddi olup olmadığını söylemek ama anlıkta ve başka detaylarda bende patladı
Ya aslında en çok sizde bilmiş gibi..Korkmayın ... Bana olumsuz konuştu ve o şekilde ilerliyor ... Hayatına S ve A harfli biri ile ciddi ilişki yaşayacaksın dedi ... Öyle birisi ile tanıştım , şu an tabii erken ciddi olup olmadığını söylemek ama anlıkta ve başka detaylarda bende patladı
Şu an bildi diyemem ... Olumsuz gördü öyle olacak gibi ama çokta emin değilim ... Adım atabilir ... Artık umrumda değil ... Yeni kişi S ve A 90% erkeklerin isminde var ... Ona bakarsak Engin Gümüş L ve T ile o da bildi ... Yeni kişi ile sadece tanıştım daha ortada ciddi bir şey yokYa aslında en çok sizde bilmiş gibi..
Zaten genelde bize barışacaksın diyor ama adamlar başkalarıyla evleniyorYa bana evleneceksin demedi o.. ulan Serkan
İnşallah yeni birisiyle çok daha mutlu olursunuz. Bana barışacaksınız demişti ama henüz ufacık bir kıpırdama bile yokKorkmayın ... Bana olumsuz konuştu ve o şekilde ilerliyor ... Hayatına S ve A harfli biri ile ciddi ilişki yaşayacaksın dedi ... Öyle birisi ile tanıştım , şu an tabii erken ciddi olup olmadığını söylemek ama anlıkta ve başka detaylarda bende patladı
Kizlar cikan fal haberi vereyim suraya. Sembol serkan sordugum soruyla ilgili haziranda cok hizli gelismeler olacak, temmuzda yavaslayacak hatta 10 temmuz gibi kendini kotu hissedeceksin demisti. Gercekten haziranda inanilmaz hizli gelismeler oldu, temmuzda duraksadi ve 11 temmuzda konuyla ilgili cok canimi sikan bir olay yasadim. 1 gun farkla bildi. Agustosta tamamen toparlayacak dedi o da cikarsa yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?