Bugüne kadar çok fal baktırdım arkadaşlar... Burda ki 2015 den beri yorumları okuyarak ... En iyi denilenlere baktırdım ... Hangi fal çıktı çıkmadı Eylül Kasım kesin söyleyebilirim ... Ama anladım falcıların 95% olumlu konuşuyor... Toplam yaklaşık 80 fal baktırmışım . Olumsuz sayısı sadece ve sadece 7 ... Ve en olumsuzun olumsuzu Yeşilçingene zaten ... Yeni kişiyi söyleyenlerde oldu ... Yazın tanışacakmışım .... Hepsini sonbaharda analiz edebilirim... Şu an umudumu kestim ... Hayatıma başka birini almaya kararlıyım ...
1 Nisanda ultra pembe baktığı faldan sonra 10 Nisanda adamla ayrıldıkGaye girgine baktıran var mıydı aramızda arkdaşlar yorumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
baktırdım sizlerin de yorumunu merak ediyorum
bana da olumsuz konuşmuş demekki taktik yapıyor.1 Nisanda ultra pembe baktığı faldan sonra 10 Nisanda adamla ayrıldık
Telefonda canim. Mayis sonu baktirmistim. Serkana en iyi net soruyla gitmek lazim. Genelde dogru cevap aliyorum bencanım selam, bayağı tutturmuş ya şaşırdım. ne zaman baktırmıştın? Bir de nasıl baktırdın telefondan mı?
Geçen sene haziranda baktırmışım.güzel yorumlamış.ne toz pembe ne iç karartıcıKızlar Firuze Erkmen nasıldır?Bilgisi olan var mı?
kızlar burayı okudukca binnaza fal baktıranlar ıcın uzuluyorum binnaz gerçekten olumlu konuşuyor birçoğu ve fiyatları cok yuksek oldugu ıcn bütçeyi inanılmaz sarsıyor.. ben bakmıyorum bıle artık oraya sukur.. ama daha oncede yazmıstım yaşadığım ayrılık sonrası 3 ayda cıddı para gömdüm oraya( o kadar pişmanımkii... ve 1 kısı dahı hayatında bırı oldugnu soylemedı, hepsı doncek dedı, ama bıırı oldugnu ogrendım sonradan.. yani fal kriziniz gelıyorsa dhaa ucuza bakan byerlere baktırın en azından o kadar paranız gıtmez.. sonuçta hepsi boş...bende arada baktırıyorum hala ama daha ucuz sitelere ... hepinizi çok iyi anlıyorum , ben ayrılık sonrası psıkaytrdan destek aldım terapi gördüm onada söyledım fal bagımlılıgımı :)) onun sayesınde de binnazdan kurtuldum sanırım... oraya vercegınız paralarla terapi alın, kursa gıdın,kıyafet alın..
spora gıdın, daha guzel gozukun..
arada ucuz yerlere baktırın hemen brakılmaz zaten yavas yavas ...
bende suan bunu yapmaya calısıyorum..
insanın ruh eşi ya da gerçek aşkı bu tramvaları yaşatmaz arkadaşlar, bu hale düşürende onlar unutmayalım...
Yeniye yer açmak için geçmiş enerjisinden kurtulmak lazım, onun ıcın fal baktırmak bıle o enerjıde kalmak...
Herkese onu fal baktırmak zorunda bırakmayacak bir aşk diliyorum :)
Sevgiler..
Geçen sene haziranda baktırmışım.güzel yorumlamış.ne toz pembe ne iç karartıcı
[/QUOTE
Maalesef aşırı pembe tablocu ordakiler ve gereksiz pahalandı .katılıyorum bir dönem çok baktırnış biri olarak.
Peki söylediklerinden yaşadığınız olaylar var mı dedikleri çıktı mı?Geçen sene haziranda baktırmışım.güzel yorumlamış.ne toz pembe ne iç karartıcı
Bu sene haziran sonrasını söylemiş ama analizleri ve durum tespiti tam doğru.yani temmuzda olduğumuz düşünülürse patlamış yada patlamamış diyemiyorumPeki söylediklerinden yaşadığınız olaylar var mı dedikleri çıktı mı?
Her ay en az 1000tl telefon faturasından başka bi işe yaramadığı kesin ama iyi hissettirdiği de bir gerçekkızlar burayı okudukca binnaza fal baktıranlar ıcın uzuluyorum binnaz gerçekten olumlu konuşuyor birçoğu ve fiyatları cok yuksek oldugu ıcn bütçeyi inanılmaz sarsıyor.. ben bakmıyorum bıle artık oraya sukur.. ama daha oncede yazmıstım yaşadığım ayrılık sonrası 3 ayda cıddı para gömdüm oraya( o kadar pişmanımkii... ve 1 kısı dahı hayatında bırı oldugnu soylemedı, hepsı doncek dedı, ama bıırı oldugnu ogrendım sonradan.. yani fal kriziniz gelıyorsa dhaa ucuza bakan byerlere baktırın en azından o kadar paranız gıtmez.. sonuçta hepsi boş...bende arada baktırıyorum hala ama daha ucuz sitelere ... hepinizi çok iyi anlıyorum , ben ayrılık sonrası psıkaytrdan destek aldım terapi gördüm onada söyledım fal bagımlılıgımı :)) onun sayesınde de binnazdan kurtuldum sanırım... oraya vercegınız paralarla terapi alın, kursa gıdın,kıyafet alın..
spora gıdın, daha guzel gozukun..
arada ucuz yerlere baktırın hemen brakılmaz zaten yavas yavas ...
bende suan bunu yapmaya calısıyorum..
insanın ruh eşi ya da gerçek aşkı bu tramvaları yaşatmaz arkadaşlar, bu hale düşürende onlar unutmayalım...
Yeniye yer açmak için geçmiş enerjisinden kurtulmak lazım, onun ıcın fal baktırmak bıle o enerjıde kalmak...
Herkese onu fal baktırmak zorunda bırakmayacak bir aşk diliyorum :)
Sevgiler..
Bu sene haziran sonrasını söylemiş ama analizleri ve durum tespiti tam doğru.yani temmuzda olduğumuz düşünülürse patlamış yada patlamamış diyemiyorum
[/QUOTEcevapladığınız için teşekkür ederim.
Tamamen pembeci ve mantık dışı olanları yazmak istedim,
Engin gümüş,eyüp deniz,hazar erbab,kemal devrim,selin imer,destina eren,lena koval,durak sancaktaroğlu,zişan ışık,ares levi,zümra lal,rüzgar gündoğan,eylül acar,civan ilhan,eylem tüzün,mehmet yıldızsüren,natali derinsu,hülya demir,gülgün balbay,maya demir,mert göktürk,yağmur tekin,serkan arslan,deniz sonay,şah sultan.bunlar sadece aklıma gelenler
Ufak tefek söylediklerini yaşadıklarım doğa dan,gilda koç,tumay cennet,elfin demet,selma aydın,haleh çetiner,biray demir,arnisa bahadır
Bunlar sadece aklıma gelenler.enerji meselesine de inanmıyorum.aslında hepimizin kabul etmesi gereken geleceği sadece Allahın bilebileceği.
O anki akışı bilmişti ama uzun gelecek patladıarnisa’da ne gibi seyler yaşadın? Vade ya da iletişim gibi mi?
Erkekler ve bahaneleri.... Asla açık oynamak yok.Kızlar Serkanın dediği birşey oldu yine..Benim eskisi için temmuz ayı içinde mutlaka birşey yapacak dikkatini çekmek için,bu alakasız birsey icin aramada olabilir,hikayene bakma veya biriyle birseyler duyurmada olabilir demişti.Dün aradı adam,biz aynı işteyiz ama çok alakasız bölümlerde,ortak bir işimiz yok yani,açmadım aradığında,1 saat sonra ben döndüm geri aramışsın diye,bugün 15 temmuz diye zaten ofis kapalı,saçma sapan işle ilgili birşey sordu anlamsız.Bende sallamadan sadece sorduguna cvp verdim kapattık.Bir süre sonra yine aradı,yok gürültü varmışda ben aradığımda çok ,nasılsın dedi,birde işle ilgili neden sorduğunu falan açıklamaya çalıştı..Hahaha diyorum sadece..Ama Serkan tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?