Oof serkan bana temmuzda düzelecek demişti tam tersi 10 gündür iletişim azaldı 2-3 gündür hiç yokKızlar Serkanın dediği birşey oldu yine..Benim eskisi için temmuz ayı içinde mutlaka birşey yapacak dikkatini çekmek için,bu alakasız birsey icin aramada olabilir,hikayene bakma veya biriyle birseyler duyurmada olabilir demişti.Dün aradı adam,biz aynı işteyiz ama çok alakasız bölümlerde,ortak bir işimiz yok yani,açmadım aradığında,1 saat sonra ben döndüm geri aramışsın diye,bugün 15 temmuz diye zaten ofis kapalı,saçma sapan işle ilgili birşey sordu anlamsız.Bende sallamadan sadece sorduguna cvp verdim kapattık.Bir süre sonra yine aradı,yok gürültü varmışda ben aradığımda çok ,nasılsın dedi,birde işle ilgili neden sorduğunu falan açıklamaya çalıştı..Hahaha diyorum sadece..Ama Serkan tutturdu
Off evet yakında yazıp duruyorlar ama kesin bayramda olurKeşke binnaz indirim yapsa yine
Binnaz’daki serkan mı. Benimki de sanki onun söylediği gibi ilerliyor.Kızlar Serkanın dediği birşey oldu yine..Benim eskisi için temmuz ayı içinde mutlaka birşey yapacak dikkatini çekmek için,bu alakasız birsey icin aramada olabilir,hikayene bakma veya biriyle birseyler duyurmada olabilir demişti.Dün aradı adam,biz aynı işteyiz ama çok alakasız bölümlerde,ortak bir işimiz yok yani,açmadım aradığında,1 saat sonra ben döndüm geri aramışsın diye,bugün 15 temmuz diye zaten ofis kapalı,saçma sapan işle ilgili birşey sordu anlamsız.Bende sallamadan sadece sorduguna cvp verdim kapattık.Bir süre sonra yine aradı,yok gürültü varmışda ben aradığımda çok ,nasılsın dedi,birde işle ilgili neden sorduğunu falan açıklamaya çalıştı..Hahaha diyorum sadece..Ama Serkan tutturdu
keşke bayram önceside yapsalar:)Off evet yakında yazıp duruyorlar ama kesin bayramda olur
Bana da cok benzer bir durum oldu. Ben de ilk baktirdigimda isminde X harfi olan biri var seni düsünüyor, sana adim atacak eskiden tanidigin biri ama iliski yasamamis ta olabilirsiniz dedi ve kisa sürecek senden dolayi çünkü istemeyeceksin ama arkadaslik iliski arasi bisey demisti, vade olarak bu ay basina kadar demisti ama zaten bunlari dediginde ben tam da böyle biseyi yeni yasamistim yine de acaba diye bu ayin ortasina kadar bekledim ama yeni bir gelisme olmadi. Hos ben zaten istemiyorum ama merak etmistim açikçasi tekrar mi adim atar ne olur ne biter diye... Sonuc olarak baska yorumcularda da bu durumu yasadim: yakin gecmisi yakin gelecek olarak yorumluyorlar zaman zaman!Canım bana haziranda tanıdığın seni seven biri var ona şans vereceksin kısa bir ilişki olacak ama sana iyi gelecek sevilmek diğer kişiyle de konuşmalar olur ama Biraz yavaş ilerler hemen bir ilişki olmaz dedi. Aslında ilk dediği çok mantıklı gelmişti çünkü uzun süredir benden hoşlanan bir arkadaşımla mayıs ayında tekrar bu konuyu konuştuk bir süre denemeyi düşünmüştüm tam o sürede böyle bir şey diyince acaba mı dedim ama sonrasında o da olmadı benim başkasından hoşlanmam ona odaklanmamı etkiledi yani kısaca dedileri çıkmadı
Yani bende cok ilginc seyler biliyor her falında,konustugum kisinin ailesinin işini yaptığını bile bildi hemde tarotta :)Başka çıkan Serkan batu haberi yok mu kızlar? Yavas yavaş dedikleri oluyor az çok gibi görüyorum ben
Yani bende cok ilginc seyler biliyor her falında,konustugum kisinin ailesinin işini yaptığını bile bildi hemde tarotta :)
Peri icin kredi almistim iade edince kalan kreidyle Serkan'a yine attim gecen gun. Gecen falinda soyledigi seyler olmadi ama yine ayni seyleri soyleyip Agustos demis, tarihi otelemis. Ilk falinda kucuk bir yakin gelecek tutmustu sadece. Bende anlikta da bilemiyor, fal boyunca ne dese tam ortusmuyor hatta aslinda tam da oyle degil diyorum dinlerken. Gecen sefer sadece bir sey olmustu cok kucuk bir detay o da, Serkan Batu'yla benim enerjim tutmadi galiba. Bir de uzun fal bakiyor ozenli falan ama toplasan aslinda cok da bir sey soylememis bana, genelde tekrar etmis yani 5 dakikalik falla da bakilabilecek seyler soylemis.Yani bende cok ilginc seyler biliyor her falında,konustugum kisinin ailesinin işini yaptığını bile bildi hemde tarotta :)
Sanırım enerji meselesi,benim içine gireceğim ruh hallerini bile çok önceden bilip söylediği oluyor,tanışacağım kişiyi önceden görüp tarif etti,dediği tarzda bir iletişim gelişti,eski sevgilimin temmuzda sesi çıkacağını ve ne tarzda çıkacağını söyledi,üstelik nisandan beri yoktu iletişimPeri icin kredi almistim iade edince kalan kreidyle Serkan'a yine attim gecen gun. Gecen falinda soyledigi seyler olmadi ama yine ayni seyleri soyleyip Agustos demis, tarihi otelemis. Ilk falinda kucuk bir yakin gelecek tutmustu sadece. Bende anlikta da bilemiyor, fal boyunca ne dese tam ortusmuyor hatta aslinda tam da oyle degil diyorum dinlerken. Gecen sefer sadece bir sey olmustu cok kucuk bir detay o da, Serkan Batu'yla benim enerjim tutmadi galiba. Bir de uzun fal bakiyor ozenli falan ama toplasan aslinda cok da bir sey soylememis bana, genelde tekrar etmis yani 5 dakikalik falla da bakilabilecek seyler soylemis.
Evet, ilkinde biraz hissetmistim enerjimizin uymadigini ama ikinciye saglamasini yapmak istedim. Bir daha baktirmam sanirim, tutmadi cunku.Sanırım enerji meselesi,benim içine gireceğim ruh hallerini bile çok önceden bilip söylediği oluyor,tanışacağım kişiyi önceden görüp tarif etti,dediği tarzda bir iletişim gelişti,eski sevgilimin temmuzda sesi çıkacağını ve ne tarzda çıkacağını söyledi,üstelik nisandan beri yoktu iletişim
Dusundum de Binnaz'da uc falci bile sayamiyorum. Bedava olsa baktirmam cogu falciya orada :)) Elfin bana gore bir numarada, fiyati 100-150 civari olsa baktirmayi dusunurdum ama ona da 300 vermem. ikinci Ares, gelecek cok bilmese de guzel fal bakiyor telde, fal baktirmasi zevkli ona. Pozitif enerji aliyorum o yuzden zaten gelecek cikmasa da bir ara sik baktiriyordum. Bos bir falci da degil yani hisleri var, anlik bildigi seyler olmustu bende. Ucuncu sirada da Zumra derim, son fallari cikmasa da onun da hisleri kuvvetli genel olarak.binnazda ilk 3 kim kizlar? bayramda indrm olursa denicem de
Elfinde bende mesela hiç tutmadı,benim eskiyle pembe pembe tablolar,evlendirdi falan hattaDusundum de Binnaz'da uc falci bile sayamiyorum. Bedava olsa baktirmam cogu falciya orada :)) Elfin bana gore bir numarada, fiyati 100-150 civari olsa baktirmayi dusunurdum ama ona da 300 vermem. ikinci Ares, gelecek cok bilmese de guzel fal bakiyor telde, fal baktirmasi zevkli ona. Pozitif enerji aliyorum o yuzden zaten gelecek cikmasa da bir ara sik baktiriyordum. Bos bir falci da degil yani hisleri var, anlik bildigi seyler olmustu bende. Ucuncu sirada da Zumra derim, son fallari cikmasa da onun da hisleri kuvvetli genel olarak.
Iginc gercekten. Elfin benim arkadasima da bilemedi, ona da mutlu son demisti ama alakasi yok, baskasiyla cikiyor kiz simdi.Elfinde bende mesela hiç tutmadı,benim eskiyle pembe pembe tablolar,evlendirdi falan hatta
Peri iademi etti?? Tuhafmış..Periyi çok övdüler bir ara falı çıkan varmı acabaPeri icin kredi almistim iade edince kalan kreidyle Serkan'a yine attim gecen gun. Gecen falinda soyledigi seyler olmadi ama yine ayni seyleri soyleyip Agustos demis, tarihi otelemis. Ilk falinda kucuk bir yakin gelecek tutmustu sadece. Bende anlikta da bilemiyor, fal boyunca ne dese tam ortusmuyor hatta aslinda tam da oyle degil diyorum dinlerken. Gecen sefer sadece bir sey olmustu cok kucuk bir detay o da, Serkan Batu'yla benim enerjim tutmadi galiba. Bir de uzun fal bakiyor ozenli falan ama toplasan aslinda cok da bir sey soylememis bana, genelde tekrar etmis yani 5 dakikalik falla da bakilabilecek seyler soylemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?