Binnaz Abla

Elfinde bende mesela hiç tutmadı,benim eskiyle pembe pembe tablolar,evlendirdi falan hatta
Su ana kadar o kadar fal baktirdim, simdi birine baktirsam uzun vade icin Elfin, kisa vade ve anlikta Misirli Talia disinda kimseye baktirmam, bu ikisi disinda bende bilen olmadi.

Aynen serkanda başıma gelen...

Dünkü postumda yakin gecmisi yakin gelecek olarak görebiliyorlar demistim, bu dogru, birkac yorumcuyla yasadim bu durumu fakat dün paylastigim postta Serkan Batu nun sözünü ettigini düsündügüm kisi karantina zamanlarinda sIk sIk konustugum ve sonunda uyusmadIgImIzI düsünüp istemedigim kisi olmayabilir çünkü bugün ani bir gelisme oldu ve bir süredir benden hoslanan ama yaklasIk bir aydir iletisimimizin olmadigi sevgili Antonio yana yakila beni arayip aramizi tekrar eskisi gibi düzeltmek icin elinden geleni yapti. Diger kisi oldugunu düsünmemin nedeni ise her iki isimde de Serkan'in dedigi harf bulunmasi ve hic biriyle sevgili olmamis olmam ama Antonio gercekten aklimin ucundan bile gecmezdi. Bugün arayinca ani bir aydinlanma yasadim Yalniz bundan sonra arkadastan öte ama tam sevgili de degil gibi bir sürec yasarsam asil o zaman Serkan'in fail cikti diyecegim...

Peri iademi etti?? Tuhafmış..Periyi çok övdüler bir ara falı çıkan varmı acaba
Ben de baktırmıştım tesadüf mü bilmiyorum ama Mart ayından beri karşılaşmıyordum hiç eski sevgilimle karşılaşmanız olacak Temmuz bitmeden olabilir demişti. Geçen hafta Cuma günü aynı ortamda denk geldik tam 4 ay sonra.

bu arada son cümlemi de hatırlatmak isterimm @Suzanne777

bu arada son cümlemi de hatırlatmak isterimm @Suzanne777
Ayy evet :) sende falcı olsan tutturursun
Sonradan aklıma geldi,salı gunu şirkette kullandığımız şirket içi chat türü program var,oraya otomatik msg koymuştum,20 sine dek izne çıkıyorum acil durumda cebimden ulaşın diye,onu gördü de kesin tatile mi gittim biriyle falan kesin kurdu kafada,aynı gün içinde iki defa aradı çünkü ve peşpeşe değil aralıklı saatlerde..Yokladı durumu bence

Ay ben baktırdım periye yani dümdüz bi falcı hiç abartılacak bi numarası yoktu sorum üzerinden olacak edecek dedi
Senin çıkan falın varmı canımcım şu ana dek?Merkür kedisini beğenmiştin sanki,onun çıkıyormu?

Senin çıkan falın varmı canımcım şu ana dek?Merkür kedisini beğenmiştin sanki,onun çıkıyormu?
Kuuzum serkanu söylemiyorum zaten biliyosun. Merkür güzeldi tekrar baktırayım deidm daha bakıma başlamamış bu arada tinsele baktırdım geçen çok kötüydüü. Onun dısında öyle bıraktım falı serkana atıyorum ara ara bekleme süreci çünkü bi de bıraktım artık

Merkürün kedisi bana çıkmadı. Çok tatlı bi kız ama faldan sonra iyi gidecek hatta ortak arkadaşlarınızla kutlama olcak vs vs dedi, sonra eylül gibi kötü olacak demişti. Hiç iyi gitmedi tam tersi iletişim aşırı azaldı. Haa eylülde belki iyice kötü olcaktır o kısmı çıkarsa bilemem

Kızlar nasılsınız Ben falı bıraktım ... Bu youtube’te Adil Yıldırım var ... Hayran oldum ... O kadar güzel anlatıyor ki ... Ve ne kadar aptal bir kadın olduğumu anladım erkek dünyasını hiç bilmiyormuşum ... Videolarını dinleyerek not alıyorum . Yakında kitabı çıktı 50 maddede ilişkiler . Muhteşem bir kitap . Ayrıldıktan sonra erkek davranışlarını anlatıyor ve sizi hatırladım Ayrıldıktan 45 gün sonra sosyal medyada hikayelere bakıyorsa , like atıyorsa sizi merak ediyor . Ayrıldıktan sonra 30 gün sessiz kalın bu kural ... Erkek dünyası kadınlardan komple başka

votevoda süpersin:)) bende alayım kitabı

Kızlar ex için fal isini ben de bırakıyorum. Az önce eskort tipli bi kızı eklemiş hayırsız. Sorsan dünyanın en muhafazakar insanıdır. Ki beni bırakma sebebi de kendince güven problemi yaşamasıydı. Helal olsun bir şey diyemiyorum suan. Umarım kendimizden başka şeylerden medet ummayacağımız (Fal gibi) zamanlara erişiriz hepimiz...

Bende yazlık eve geldim,az önce bahçede yemekteyken sanki benim eskiye çok benziyen bir adam,bir kıza sarılmış geçti.Birde benim tarafa bir baktı ve sonra kızın başını öptü.Ama gözüm ileri derece miyop o mu değilmi bilmiyorum.Yazlık evi biliyor daha önce birlikte gelmiştik,ama içimden dedimki eğer oysada bu kadar zahmete girip buralara kadar gelmiş,birde bana göstermelik geçiyorsa adam bana kör kütük aşıktır başkada birşey düşünmem,yazık acırım durumuna

hahhah ya üzücü gerçekten. Ne düşündü ki onu o kızla görünce kollarına koşacağını mı? Kendi kendini bitirmiş

hahhah ya üzücü gerçekten. Ne düşündü ki onu o kızla görünce kollarına koşacağını mı? Kendi kendini bitirmiş
Valla eğer oysa çok fena durumda demektir,yol yap et uğraş falan..Birde başka gidecek yer yokmuş gibi benim evimin yanına gel Neyseki göZüm miyop ve lensim yoktu çok cool durdum o yüzden,hem direkt ona baktım ama tam görmediğim içinde aşırı tepkisiz bir şekilde..Telefona sarılıp bağrır çağrırım mı zannediyordu neyse..Sonrasındada hiç sallanmadığını görünce iyice kudurmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…