Su ana kadar o kadar fal baktirdim, simdi birine baktirsam uzun vade icin Elfin, kisa vade ve anlikta Misirli Talia disinda kimseye baktirmam, bu ikisi disinda bende bilen olmadi.Elfinde bende mesela hiç tutmadı,benim eskiyle pembe pembe tablolar,evlendirdi falan hatta
Evet, enerji alamamis.Peri iademi etti?? Tuhafmış..Periyi çok övdüler bir ara falı çıkan varmı acaba
Aynen serkanda başıma gelen...Bana da cok benzer bir durum oldu. Ben de ilk baktirdigimda isminde X harfi olan biri var seni düsünüyor, sana adim atacak eskiden tanidigin biri ama iliski yasamamis ta olabilirsiniz dedi ve kisa sürecek senden dolayi çünkü istemeyeceksin ama arkadaslik iliski arasi bisey demisti, vade olarak bu ay basina kadar demisti ama zaten bunlari dediginde ben tam da böyle biseyi yeni yasamistim yine de acaba diye bu ayin ortasina kadar bekledim ama yeni bir gelisme olmadi. Hos ben zaten istemiyorum ama merak etmistim açikçasi tekrar mi adim atar ne olur ne biter diye... Sonuc olarak baska yorumcularda da bu durumu yasadim: yakin gecmisi yakin gelecek olarak yorumluyorlar zaman zaman!
Ben de baktırmıştım tesadüf mü bilmiyorum ama Mart ayından beri karşılaşmıyordum hiç eski sevgilimle karşılaşmanız olacak Temmuz bitmeden olabilir demişti. Geçen hafta Cuma günü aynı ortamda denk geldik tam 4 ay sonra.Peri iademi etti?? Tuhafmış..Periyi çok övdüler bir ara falı çıkan varmı acaba
bu hikaye o kadar tanıdık geliyor ki bana :) çok yoğunum instagrama bakmıyorum ki hiç, whatsappa giremiyorum ki demeler... ama sürekli çevrimiçi olup instagramdan habire birilerini ekleyip çıkartmalar...benim takipçilerimi ezberlemeler falan... bunun farkına varabilmene çok sevindim. Bakalım sen bakmamaya başlayınca nasıl bi U çizecek
Ayy evet :) sende falcı olsan tutturursunbu arada son cümlemi de hatırlatmak isterimm@Suzanne777
Ay ben baktırdım periye yani dümdüz bi falcı hiç abartılacak bi numarası yoktu sorum üzerinden olacak edecek dediPeri iademi etti?? Tuhafmış..Periyi çok övdüler bir ara falı çıkan varmı acaba
Senin çıkan falın varmı canımcım şu ana dek?Merkür kedisini beğenmiştin sanki,onun çıkıyormu?Ay ben baktırdım periye yani dümdüz bi falcı hiç abartılacak bi numarası yoktu sorum üzerinden olacak edecek dedi
Kuuzum serkanu söylemiyorum zaten biliyosun. Merkür güzeldi tekrar baktırayım deidm daha bakıma başlamamış bu arada tinsele baktırdım geçen çok kötüydüü. Onun dısında öyle bıraktım falı serkana atıyorum ara ara bekleme süreci çünkü bi de bıraktım artıkSenin çıkan falın varmı canımcım şu ana dek?Merkür kedisini beğenmiştin sanki,onun çıkıyormu?
Merkürün kedisi bana çıkmadı. Çok tatlı bi kız ama faldan sonra iyi gidecek hatta ortak arkadaşlarınızla kutlama olcak vs vs dedi, sonra eylül gibi kötü olacak demişti. Hiç iyi gitmedi tam tersi iletişim aşırı azaldı. Haa eylülde belki iyice kötü olcaktır o kısmı çıkarsa bilememKuuzum serkanu söylemiyorum zaten biliyosun. Merkür güzeldi tekrar baktırayım deidm daha bakıma başlamamış bu arada tinsele baktırdım geçen çok kötüydüü. Onun dısında öyle bıraktım falı serkana atıyorum ara ara bekleme süreci çünkü bi de bıraktım artık
votevoda süpersin:)) bende alayım kitabıKızlar nasılsınızBen falı bıraktım ... Bu youtube’te Adil Yıldırım var ... Hayran oldum ... O kadar güzel anlatıyor ki ... Ve ne kadar aptal bir kadın olduğumu anladım erkek dünyasını hiç bilmiyormuşum ... Videolarını dinleyerek not alıyorum . Yakında kitabı çıktı 50 maddede ilişkiler . Muhteşem bir kitap . Ayrıldıktan sonra erkek davranışlarını anlatıyor ve sizi hatırladım Ayrıldıktan 45 gün sonra sosyal medyada hikayelere bakıyorsa , like atıyorsa sizi merak ediyor . Ayrıldıktan sonra 30 gün sessiz kalın bu kural ... Erkek dünyası kadınlardan komple başka ☺
Adam beni değiştirdi ... Salak gibi fal baktırma yerine kendisini dinliyorum... Artık erkekler beni kandıramazlarvotevoda süpersin:)) bende alayım kitabı
Bende yazlık eve geldim,az önce bahçede yemekteyken sanki benim eskiye çok benziyen bir adam,bir kıza sarılmış geçti.Birde benim tarafa bir baktı ve sonra kızın başını öptü.Ama gözüm ileri derece miyop o mu değilmi bilmiyorum.Yazlık evi biliyor daha önce birlikte gelmiştik,ama içimden dedimki eğer oysada bu kadar zahmete girip buralara kadar gelmiş,birde bana göstermelik geçiyorsa adam bana kör kütük aşıktır başkada birşey düşünmem,yazık acırım durumuna
Valla eğer oysa çok fena durumda demektir,yol yap et uğraş falan..Birde başka gidecek yer yokmuş gibi benim evimin yanına gelhahhah ya üzücü gerçekten. Ne düşündü ki onu o kızla görünce kollarına koşacağını mı? Kendi kendini bitirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?