Binnaz Abla

Kızlar Doğa da benim eskisinin işle ilgili birşeyi bahane ederek arayacağını söylemiş..Hatta o iş diyor ben diyorumki bizim işle ilgili ortak konumuz yokki,çok farklı :) yani bilmiş direkt

Bence o değildir ya emin misiniz... o kadar çabaya girmez bence, girmemeli yani.. hem ayıp hem gereksiz. Eğer oysa, ilişkisi çok içine sinse kendi önüne bakar umursamadan ilişkisini yaşardı diye düşünüyorum.. ama şöyle bişey, benim gözlerim bozuk değil yakın uzak sorunu hiç yaşamam, geçen gün yürürken önümden onun arabasına çok benzeyen bir model geçti biraz ileride durdu ve içinden çıkan o yani başkası olamaz diyorum, Giyiminden duruşuna kadar tıpatıp.. arabadan indi 5-10 saniye telefona baktı yan durdu dedim yani bu o yan profili de gördük tabi o esnada betim benzim attı, Kriz geçiriyorum ben sonra öğrendim ki adam 2 haftadır farklı bir şehirdeymiş ama o kadar aynıydı ki... gece saatiydi belki ayırt edemedim ama insan zihni tehlikeli valla

Evet düşük bir ihtimal o olması,birde kendini rezil etmiş olacak iyice bırak kıskandırmayı :)) umarım o değildir ve kendini o kadar düşürmemiştir

Canım benim oylelerinden korkacaksın.. sana gelince din hoca takılırlar ama aslında böyle kadınlara bakarlar sürekli. Kusura bakma seninki için demiyorum kesinlikle ama sapık geliyorlar bana

Canım benim oylelerinden korkacaksın.. sana gelince din hoca takılırlar ama aslında böyle kadınlara bakarlar sürekli. Kusura bakma seninki için demiyorum kesinlikle ama sapık geliyorlar bana

Aynen öyle. Ben de bunca zaman bir şey sandım farklı bir yere koydum kafamda. Ama eklediği kızı bir görseniz... ucuzunda da ucuzu bi kız insanın midesi bulanır. Dediğin gibi bunlardan korkacaksın asıl. şükür ki bunu erken zamanda gördüm. Yoksa uzun zaman takıntı haline getirecektim kendime.

Kızlar, hazır binnazda indirim varken tümay cennete baktırmayı düşünüyorum. Dediğini yaşayan var mı? 150₺ eder mi sizce? Artık fala o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum çünkü, gerçekten iyiyse baktırıcam

Bir hastalık kapsında ondan görsün gününü...

ben tumayı çok beğeniyorum en az 20-25 dk fal yollar hiç bir soruyu atlamaz. Tarihleri arada sarkıyor ama genelde tutturuyor bende. 150 mi olmuş 100dü en son ya.

ben tumayı çok beğeniyorum en az 20-25 dk fal yollar hiç bir soruyu atlamaz. Tarihleri arada sarkıyor ama genelde tutturuyor bende. 150 mi olmuş 100dü en son ya.
Çok Teşekkür ederim :) sizle enerjimiz benziyor sanırım, daha önce de doğa danı konuşmuştuk diye hatırlıyorum:) mesela doğa da iyidir bende ama artık çok uçmuş fiyatı ve vade vermiyor bana o yüzden tümayı bi deneyeyim diyorum
evet tümay 150 olmuş, indirimle 75 e denk geliyor baktıracağım sanırım 1 aydır baktırmıyorum serkanın da vadesi geçti fal krizim tuttu

Kızlar gülçin behrama baktiran var mi?
Ben baktırmıştım.Nokta atışları olmuştu beni şaşırtan ,uzun bakmıştı.Enerji çalışmaları tavsiye etmişti.Çok rahatlatmıştı söyledikleriyle.Ama dedikleri çıktımı diye sorarsanız ilişkimde bahsettiği kadar güzellikler yaşayamadım..kimbilir enerjimi tıkayan benim belkide çok fazla üstüne düşüp düşünüyorum.

serkan bana da çıkmadı yakın zamanda ufak tefek şeyleri olmştu ama ı ıııh. Doğa zaman vermiyor aynen ama dedikleri bende de oluyor. Zaman istiyorsan tumay fena değil bence, aşağı yukarı biliyor zamanları.

Teşekkürler fiyatı yüksek indirimden kredi almıştım, şimdi de üzerine tekrar aldım anca fiyata ulasabildim:) enerji tutmamış olabilir eskiden hüma vardı fal baktırin unutun diyordu ama bu pek mümkün olmuyor

Evet şimdi tekrar dinledim gülçin behram ı sürekli anda kalın endişelenmeyin diye de tavsiye vermiş.elimde değil falları baktırdıktan sonra defalarca dinliyorum terapi gibi rahatlatıyor.Sonra beklentiye giriyorum enerjiyi tıkıyorum.Çok inanıyorum bu şekilde olduğuna ama maalesef elimde değil.

Bana pek olasi gelmedi açikçasi. Tek görmüs olsan gercekten olabilitesi daha yüksek ama yaninda bir kadinla, senin bahçede olacagin saati nasil denk getirsin ve o yanindaki kadina da uyduracak tatil planini ok alacak Covid zamani hem de ve o kadar yerden dedigin gibi özellikle senin oldugun yer secilecek olmaz bence. Bir kadinla tatile çiksa bu adam inan sadece kendi zevkini düsünüp ona göre hareket eder, tel. app isleriyle kafasini önüne eger ugrasir ama km lerce ardindan hele ki bir kadinla gelmez, gelse bile yalniz gelirdi net. Hiç aklini bulandirma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…