- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Kızlar Doğa da benim eskisinin işle ilgili birşeyi bahane ederek arayacağını söylemiş..Hatta o iş diyor ben diyorumki bizim işle ilgili ortak konumuz yokki,çok farklı :) yani bilmiş direktKızlar Serkanın dediği birşey oldu yine..Benim eskisi için temmuz ayı içinde mutlaka birşey yapacak dikkatini çekmek için,bu alakasız birsey icin aramada olabilir,hikayene bakma veya biriyle birseyler duyurmada olabilir demişti.Dün aradı adam,biz aynı işteyiz ama çok alakasız bölümlerde,ortak bir işimiz yok yani,açmadım aradığında,1 saat sonra ben döndüm geri aramışsın diye,bugün 15 temmuz diye zaten ofis kapalı,saçma sapan işle ilgili birşey sordu anlamsız.Bende sallamadan sadece sorduguna cvp verdim kapattık.Bir süre sonra yine aradı,yok gürültü varmışda ben aradığımda çok ,nasılsın dedi,birde işle ilgili neden sorduğunu falan açıklamaya çalıştı..Hahaha diyorum sadece..Ama Serkan tutturdu
Girmiş şimdikızlar serkan batu pazar gunleri girmiyo mu..bekliyorum ama gelmedi
Bildirim geldi demek ki bildirimler düzelmiş nihayetGirmiş şimdi
yakaladım bi ara kapatıcaktm girmicek diye :)..tesekkurlerGirmiş şimdi
Bence o değildir ya emin misiniz... o kadar çabaya girmez bence, girmemeli yani..Valla eğer oysa çok fena durumda demektir,yol yap et uğraş falan..Birde başka gidecek yer yokmuş gibi benim evimin yanına gelNeyseki göZüm miyop ve lensim yoktu çok cool durdum o yüzden,hem direkt ona baktım ama tam görmediğim içinde aşırı tepkisiz bir şekilde..Telefona sarılıp bağrır çağrırım mı zannediyordu neyse..Sonrasındada hiç sallanmadığını görünce iyice kudurmuştur
Evet düşük bir ihtimal o olması,birde kendini rezil etmiş olacak iyice bırak kıskandırmayı :)) umarım o değildir ve kendini o kadar düşürmemiştirBence o değildir ya emin misiniz... o kadar çabaya girmez bence, girmemeli yani..hem ayıp hem gereksiz. Eğer oysa, ilişkisi çok içine sinse kendi önüne bakar umursamadan ilişkisini yaşardı diye düşünüyorum.. ama şöyle bişey, benim gözlerim bozuk değil yakın uzak sorunu hiç yaşamam, geçen gün yürürken önümden onun arabasına çok benzeyen bir model geçti biraz ileride durdu ve içinden çıkan o yani başkası olamaz diyorum, Giyiminden duruşuna kadar tıpatıp.. arabadan indi 5-10 saniye telefona baktı yan durdu dedim yani bu o yan profili de gördük tabi o esnada betim benzim attı, Kriz geçiriyorum ben sonra öğrendim ki adam 2 haftadır farklı bir şehirdeymiş ama o kadar aynıydı ki... gece saatiydi belki ayırt edemedim ama insan zihni tehlikeli valla
Canım benim oylelerinden korkacaksın.. sana gelince din hoca takılırlar ama aslında böyle kadınlara bakarlar sürekli. Kusura bakma seninki için demiyorum kesinlikle ama sapık geliyorlar banaKızlar ex için fal isini ben de bırakıyorum. Az önce eskort tipli bi kızı eklemiş hayırsız. Sorsan dünyanın en muhafazakar insanıdır. Ki beni bırakma sebebi de kendince güven problemi yaşamasıydı. Helal olsun bir şey diyemiyorum suan. Umarım kendimizden başka şeylerden medet ummayacağımız (Fal gibi) zamanlara erişiriz hepimiz...
Canım benim oylelerinden korkacaksın.. sana gelince din hoca takılırlar ama aslında böyle kadınlara bakarlar sürekli. Kusura bakma seninki için demiyorum kesinlikle ama sapık geliyorlar bana
Bir hastalık kapsında ondan görsün gününü...Aynen öyle. Ben de bunca zaman bir şey sandım farklı bir yere koydum kafamda. Ama eklediği kızı bir görseniz... ucuzunda da ucuzu bi kız insanın midesi bulanır. Dediğin gibi bunlardan korkacaksın asıl. şükür ki bunu erken zamanda gördüm. Yoksa uzun zaman takıntı haline getirecektim kendime.
ben tumayı çok beğeniyorum en az 20-25 dk fal yollar hiç bir soruyu atlamaz. Tarihleri arada sarkıyor ama genelde tutturuyor bende. 150 mi olmuş 100dü en son ya.Kızlar, hazır binnazda indirim varken tümay cennete baktırmayı düşünüyorum. Dediğini yaşayan var mı? 150₺ eder mi sizce? Artık fala o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum çünkü, gerçekten iyiyse baktırıcam
Çok Teşekkür ederim :) sizle enerjimiz benziyor sanırım, daha önce de doğa danı konuşmuştuk diye hatırlıyorum:) mesela doğa da iyidir bende ama artık çok uçmuş fiyatı ve vade vermiyor bana o yüzden tümayı bi deneyeyim diyorumben tumayı çok beğeniyorum en az 20-25 dk fal yollar hiç bir soruyu atlamaz. Tarihleri arada sarkıyor ama genelde tutturuyor bende. 150 mi olmuş 100dü en son ya.
Ben baktırmıştım.Nokta atışları olmuştu beni şaşırtan ,uzun bakmıştı.Enerji çalışmaları tavsiye etmişti.Çok rahatlatmıştı söyledikleriyle.Ama dedikleri çıktımı diye sorarsanız ilişkimde bahsettiği kadar güzellikler yaşayamadım..kimbilir enerjimi tıkayan benim belkide çok fazla üstüne düşüp düşünüyorum.Kızlar gülçin behrama baktiran var mi?
serkan bana da çıkmadı yakın zamanda ufak tefek şeyleri olmştu ama ı ıııh. Doğa zaman vermiyor aynen ama dedikleri bende de oluyor. Zaman istiyorsan tumay fena değil bence, aşağı yukarı biliyor zamanları.Çok Teşekkür ederim :) sizle enerjimiz benziyor sanırım, daha önce de doğa danı konuşmuştuk diye hatırlıyorum:) mesela doğa da iyidir bende ama artık çok uçmuş fiyatı ve vade vermiyor bana o yüzden tümayı bi deneyeyim diyorum
evet tümay 150 olmuş, indirimle 75 e denk geliyor baktıracağım sanırım 1 aydır baktırmıyorum serkanın da vadesi geçti fal krizim tuttu
Teşekkürler fiyatı yüksek indirimden kredi almıştım, şimdi de üzerine tekrar aldım anca fiyata ulasabildim:) enerji tutmamış olabilir eskiden hüma vardı fal baktırin unutun diyordu ama bu pek mümkün olmuyorBen baktırmıştım.Nokta atışları olmuştu beni şaşırtan ,uzun bakmıştı.Enerji çalışmaları tavsiye etmişti.Çok rahatlatmıştı söyledikleriyle.Ama dedikleri çıktımı diye sorarsanız ilişkimde bahsettiği kadar güzellikler yaşayamadım..kimbilir enerjimi tıkayan benim belkide çok fazla üstüne düşüp düşünüyorum.
Evet şimdi tekrar dinledim gülçin behram ı sürekli anda kalın endişelenmeyin diye de tavsiye vermiş.elimde değil falları baktırdıktan sonra defalarca dinliyorum terapi gibi rahatlatıyor.Sonra beklentiye giriyorum enerjiyi tıkıyorum.Çok inanıyorum bu şekilde olduğuna ama maalesef elimde değil.Teşekkürler fiyatı yüksek indirimden kredi almıştım, şimdi de üzerine tekrar aldım anca fiyata ulasabildim:) enerji tutmamış olabilir eskiden hüma vardı fal baktırin unutun diyordu ama bu pek mümkün olmuyor
Çok teşekkür ederim :) baktırınca yorumumu söyliycem :)serkan bana da çıkmadı yakın zamanda ufak tefek şeyleri olmştu ama ı ıııh. Doğa zaman vermiyor aynen ama dedikleri bende de oluyor. Zaman istiyorsan tumay fena değil bence, aşağı yukarı biliyor zamanları.
Tamam canım:)Çok teşekkür ederim :) baktırınca yorumumu söyliycem :)
Bana pek olasi gelmedi açikçasi. Tek görmüs olsan gercekten olabilitesi daha yüksek ama yaninda bir kadinla, senin bahçede olacagin saati nasil denk getirsin ve o yanindaki kadina da uyduracak tatil planini ok alacak Covid zamani hem de ve o kadar yerden dedigin gibi özellikle senin oldugun yer secilecek olmaz bence. Bir kadinla tatile çiksa bu adam inan sadece kendi zevkini düsünüp ona göre hareket eder, tel. app isleriyle kafasini önüne eger ugrasir ama km lerce ardindan hele ki bir kadinla gelmez, gelse bile yalniz gelirdi net. Hiç aklini bulandirma bence.Bende yazlık eve geldim,az önce bahçede yemekteyken sanki benim eskiye çok benziyen bir adam,bir kıza sarılmış geçti.Birde benim tarafa bir baktı ve sonra kızın başını öptü.Ama gözüm ileri derece miyop o mu değilmi bilmiyorum.Yazlık evi biliyor daha önce birlikte gelmiştik,ama içimden dedimki eğer oysada bu kadar zahmete girip buralara kadar gelmiş,birde bana göstermelik geçiyorsa adam bana kör kütük aşıktır başkada birşey düşünmem,yazık acırım durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?