- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Evet o değildir,pislik baya bir benziyordu adam ama gözüm zaten net görmüyor,gözüme güvenemem :)) aman iyikide görmedim boşver..km lerce gelmez tabi normaldede yazlık uzak değil ona o kadar,yinede aynı işteyiz sonuçta o kadar rezillik yapmaz sanırımBana pek olasi gelmedi açikçasi. Tek görmüs olsan gercekten olabilitesi daha yüksek ama yaninda bir kadinla, senin bahçede olacagin saati nasil denk getirsin ve o yanindaki kadina da uyduracak tatil planini ok alacak Covid zamani hem de ve o kadar yerden dedigin gibi özellikle senin oldugun yer secilecek olmaz bence. Bir kadinla tatile çiksa bu adam inan sadece kendi zevkini düsünüp ona göre hareket eder, tel. app isleriyle kafasini önüne eger ugrasir ama km lerce ardindan hele ki bir kadinla gelmez, gelse bile yalniz gelirdi net. Hiç aklini bulandirma bence.
kümseyi korkutmak istemem ama serkan banada barışacaksınız demişti erkek arkadaşım evlenmiş hemde 2 ay içindeserkan bana da çıkmadı yakın zamanda ufak tefek şeyleri olmştu ama ı ıııh. Doğa zaman vermiyor aynen ama dedikleri bende de oluyor. Zaman istiyorsan tumay fena değil bence, aşağı yukarı biliyor zamanları.
kimseyi korkutmak istemem ama serkan banada barışacaksınız demişti erkek arkadaşım evlenmiş hemde 2 ay içindeboşuna para vermeyin kızlar bende hepsi patladı binnazda tümayda dahil
kümseyi korkutmak istemem ama serkan banada barışacaksınız demişti erkek arkadaşım evlenmiş hemde 2 ay içindeboşuna para vermeyin kızlar bende hepsi patladı binbazda tümayda dahil
onu denemedim ama açıkcası binnazda çok fal baktırdım hepsi döneceğini söylüyordu tümay zişanaslıhan anı biliyorlar geçmişi biliyorlar ama gelecekte hepsi patladı bende burdaki yorumları okuyup fal baktırıyordum şoka girmiş durumdayım .zaman bizim zamanımıza oluyor maddi manevi çöküyoruz adamlar yeni birini bulup hayatlarına devam ediyorlarDoğa dana baktırmış mıydınız?
Çok geçmiş olsunkümseyi korkutmak istemem ama serkan banada barışacaksınız demişti erkek arkadaşım evlenmiş hemde 2 ay içindeboşuna para vermeyin kızlar bende hepsi patladı binbazda tümayda dahil
Binnazda %50 indirim var kızlar koşun
benim ki formalite icabı yapmış arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla benden tamamen umudunu kestiği için yurt dışına gitmeye karar vermiş bu şekilde ama bunu bir falcı bile bilemedi sen adım atma arayacak dedi hepsi ben haziran ayı boyunca fal gönderdim çoğuna hep temmuz ortası dönecek denildi.bugün aldığım haberden sonra buraya yazmak istedim ümit bağlamayın sonu çok kötü oluyorÇok geçmiş olsunbenim anlamadığım bu adamlar bu kısa zamanlarda nasıl evleniyor ne ara buluyor bı de virüs var güya
Yeşil çingene,alex,bilge özdoğru,gilda koç falandamı bilmediler canım?onlar olumsuzu söyler genelde..benim ki formalite icabı yapmış arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla benden tamamen umudunu kestiği için yurt dışına gitmeye karar vermiş bu şekilde ama bunu bir falcı bile bilemedi sen adım atma arayacak dedi hepsi ben haziran ayı boyunca fal gönderdim çoğuna hep temmuz ortası dönecek denildi.bugün aldığım haberden sonra buraya yazmak istedim ümit bağlamayın sonu çok kötü oluyor
yok hepsi patladı malesefYeşil çingene,alex,bilge özdoğru,gilda koç falandamı bilmediler canım?onlar olumsuzu söyler genelde..
Eveet kredi alımında kuzuNerde kız kredide mi... Bana fiyatlar aynı geldi
benim ki formalite icabı yapmış arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla benden tamamen umudunu kestiği için yurt dışına gitmeye karar vermiş bu şekilde ama bunu bir falcı bile bilemedi sen adım atma arayacak dedi hepsi ben haziran ayı boyunca fal gönderdim çoğuna hep temmuz ortası dönecek denildi.bugün aldığım haberden sonra buraya yazmak istedim ümit bağlamayın sonu çok kötü oluyor
muhtemelen benim aramamı bekledi.tüm falcılarda arama dedi o seni arayacak ararsan egosunu yükseltirsin dedi çoğu.2 ay uzun bir süre bizim hiç bu kadar uzun süre konuşmadığımız olmadı.ama açıkcası insan fala çok kaptırıyor kendini belkide arasaydım o da bir yanlış yapmayacaktı şuan pişman ama neye fayda hırsla verilmiş bir kararformalite icabı demişsin. yani aslında o senden bir dönüş beklemiş de olmayınca mi bunu yapmayı seçmiş. Çok İlginc gerçekten
Gerçekten arama tavsiye edilmiyor eğer ilişki bitirme kararı karşı taraf aldıysa . Hataya siz yaptıysanız 15 gün sonra özür dilerek mesaj atılabilir .muhtemelen benim aramamı bekledi.tüm falcılarda arama dedi o seni arayacak ararsan egosunu yükseltirsin dedi çoğu.2 ay uzun bir süre bizim hiç bu kadar uzun süre konuşmadığımız olmadı.ama açıkcası insan fala çok kaptırıyor kendini belkide arasaydım o da bir yanlış yapmayacaktı şuan pişman ama neye fayda hırsla verilmiş bir karar
insan çok etkileniyor ben bir hırsla bitirmiştim bunu fal gönderirkende yazdım hep.bence insan içindeki sesi dinlemeli bir şekilde faldan çok etkileniyor insan anı geçmişi çok iyi biliyorlar ama gelecek sıfır.bazen hata iki taraflıda olabiliyor dün karşılaştık konuştuk ben senden sonra sevgi aşk olayını kapattım dedi insanın çok iyi anlaştığı birini bulması zor.çok iyi düşünmek lazım birşeyi bitirirken.ben artık hiç bir şekilde fal baktırmam bu bana çok büyük ders oldu.burayıda çok fazla okuyordum eminim üye olan olmayan çoğu kişide takip ediyordur.serkanın son baktığı falların hepsi evlendi farkındaysanız.ben gerçek olamaz diye düşünüyordum ama benimde başıma geldiGerçekten arama tavsiye edilmiyor eğer ilişki bitirme kararı karşı taraf aldıysa . Hataya siz yaptıysanız 15 gün sonra özür dilerek mesaj atılabilir .
Katılıyorum aynen.. ben de kötü hissettiğimde akıl almak istediğimde serkan ve Alex e fal atıyorum. Birkaç ayda anladım ki geleceği bilmeleri imkansiz. O yolu secimlerimizle biz belirliyoruz. Keşke bu kadar umut baglamasak sonrasında da bu kadar üzülmesekGenelleme yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum , sonuçta çıkanı çok oldugu gibi çıkmayanıda çok olacak illa ki ama bu o falcıyı kötü biri Umut taciri yapmaz . niyetim falcı savunmak değil sonuçta ben de milyarlar döktüm döküyorum herkesin başına her şey gelebilir ki burda bilen bilir tüm falları patlayan bir insanım ama kimseyi hiçbir zaman hedef gösterip aaa bu bilemedi bu şöyle bu böyle demedim çünkü faldan beklentim öyle yüksek bir şey değildi bir arkadaş bir akıl danışıp fikir aldığınız biri olarak görüldüğü zaman bu kadar yıkıma girilmiyor ben öyle düşünüyorum. Bazıları var mesela iletişim kurulacak denmiş çok küçük bir şekilde iletişime geçmiş adam ama diyor ki asla çıkmadı şöyle kötü böyle kötü bu falcı ee ama olmuş işte diyorum ne bekliyorsun ki aşkını itiraf edip ölüyorum bitiyorum demesini mi ? Bazı insanları anlamak çok zor gerçekten. Bu yazdıklarımı kimse üzerine alınmasın lütfen 1 2 haftadır duyduklarım okuduklarım karşısında yazdım genel olarak konusuyorum. Yani 50 tl verip geleceği satın almayacağımız malum bunun bilincinde hareket edebilirsek acı daha az olur .
Kesinlikle öyle herkes kimle enerjisi tutuyor kim ona iyi geliyor bilir onlara danışmak yeterli bence .Sanırım fal ile ilgili bize yardımcı olabilecek şey o an karşı taraf ne düşünüyor bunu öğrenmek. bunu doğru okuduğunu bildiğimiz falcılar varsa geleceği değil de o anki düşünceleri öğrenip ona göre beklemek ya da aksiyon almak. Dediği çıktı diye buraya yazdığımız falcılar da belki zaten karşı tarafın aklında olan bir şeyi gördüğü için gelecek diyor ve de tutuyor. Yani karşı taraf zaten yazma niyetinde o zaman evet bu gelecek ile değil o an ile alakalı oluyor ve görebiliyorlar. O yüzden dönecek mi diye sormak yerine, su an ne düşünüyor diye sormak daha mantıklı sanırım. Çünkü vade diye bir şeyin olmadığını hepimiz anladık bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?