Binnaz Abla

Karşınızdaki insanın düşüncesini, gerçekten bildiğini düşünüyor musunuz falcıların?

Arkadaşlar ilişkiyi siz bitirdiyseniz aramasını yazmasını beklemeyin... 15 gün sonra adımı siz atın ... Erkekler farklı düşünüyorlar...Kolay kolay hislerini açamıyorlar, ilişkide zayıf görünmesinden korkarlar

Eğer karşı taraf bitirdiyse sakın aramayın yazmayın gezin eğlenin saç modeli değiştirin ve bunu sosyal medyada paylaşın ... Görsün ... Yaklaşık 30-45 gün sonra eğer size karşı hisleri varsa like atmaya başlar , storylere bakar ..

Üzülüyorum hepiniz için Umarım mutlu oluruz

Merhabalar, uzun zamandır yazmıyordum buraya. Açıkçası “aa şunun dediği çıktı” demeye de gelmedim. Söyledikleri çok ağır geldiğinde olumsuz ihtimallere yoğunlaşıp ağladığım falcılar (Yesilçingene ve ayışığın gibi) da oldu. Kimsenin dediğinin birebir çıkacağına da ihtimal vermiyorum. Bir sürü görüş alıyoruz biri tutturuyor dediği oldu algısına kapılıyoruz.
Bana hep yazma yazacak dediler, ama kırgınlığımdan yazmak istemedim aylarca. 10 gün önce iş bahanesiyle iletişimi başlatan ben oldum. Ayrılırken bıraktığım insanla şimdi bulduğum insan arasında çok büyük fark vardı. Ara ara iletişimlerimiz, görüşmelerimiz oluyor. Aynı hataları yapmamaya çalışıyorum. Kimsenin dediğini yaşamadım :) ama Alex ve Serkan Batu’nun analizlerini asla yabana atamam. Karar vermek amacıyla değil ama fikir alma amacıyla hala görüş alıyorum onlardan. Karşınızdaki insanı sizden iyi tanıyan yok. Naçizane tavsiyem bunu bilerek hareket etmeniz. Dilediğiniz gibi olur umarım her şey.

Bence seni seviyorsa ne yapip eder seni geri kazanmaya calisirdi. Hemen kabullenmezdi, aramadi yazmadi e o zaman ben baskasiyla evleneyim mi denir? Tamamen cocukca bir davranis, cocuk oyncagi degil bu evlilik karari. Karakterini de gormus oldun boylece.

T talihsiz seruvenler aynen katılıyorum Lizyaya..bu devirde ne formalite icabı evliliğiymiş anlamadım..70 lerin Türk filminde falanmı bu?? Ya sana böyle yalan söylüyor,yada çok zayıf karakterli,kurbanize psikolojide biri..Erkek olacak birde yani çok ilginç..her iki durumdada kurtulmuşsun bence

Yada soylenilen vadeyi 1 gün geçtiği an buraya patladı diye kocaman listeler koymak :)

benim açıkcası serkana yüklenme gibi bir çabam yok serkan veya x kişisi hiç fark etmiyor burda herkesin yazdığı gibi bende benzer bir durum yaşadığımı belirttim.birazda empati yapmak gerekli herkesin başına gelebilecek bir durum.bir yorumcudan yorum almadan öncede insan ister istemez bakıyor çıkan var mı.ben geçmişi çok iyi analiz ettiklerini düşünüyorum.geçmişinde hiç birimize faydası yok diye düşünüyorum.sizinde düşüncelerinize saygı duyuyorum

Nedense ben bu aralar şey düşünüyorum o kadar falcı bilememişken serkana yüklenme çabası var niyeyse .
Bir ara Şevdar ve Zişan çok popülerdi . Onların falları çıkmayınca burda hep yazıyorlardı ... Şu aralar en popüler Serkan olunca çıkmayınca onu yazıyorlar

Nedense ben bu aralar şey düşünüyorum o kadar falcı bilememişken serkana yüklenme çabası var niyeyse .
Bana da hiçbir falcı çıkmadı son üç aydır baktırdığım hepsinin vadeleri geçti yani vade geçmesi hariç aksi bir durum olmadı. Bence Serkan’a şaşırılmasının sebebi ona baktırdıktan kısa süre sonra karşı tarafın hayatına birilerinin girmesi hatta bir kaç kişinin de evlenmesi. Bu tesadüftür tabi ki ama yine de insana tuhaf gelebilir. Herkes başka falcılara da baktırmıştır tabi ama sanırım bu durumda olan herkesin ortak baktırdığı isim Serkan diye şaşırılıyor. Falı çıkan insanların bir çoğu da nazar değer korkusuyla herhalde bana falı çıktı yazmıyor olabilir. Çünkü foruma bir göz gezdirince vadeler geçince yazarım diyen bir çok kişinin de hiçbir şey yazmadığını görüyorum. Çıkan falları paylaşma oranı az olunca da olumsuz fallar daha çok dikkat çekiyor. Ben analizlerini beğenmiştim Serkan’ın 5 Temmuz’a kadar iletişim olur dedi. Ama Serkan çıkmadı bilemedi yazamam. Sadece Serkan değil Zişan, Tumay, Şevdar hepsi Haziran sonuna vade vermişti. Ama durumlar değişebilir düşünceler hatta hisler bile. Falcılar da kahin değiller bunu kabullensek her şey daha basit olur. Falcılar sadece ya kartlarla bilinçaltı okuması yaparlar ya da o an ki düşüncelere göre gelecek tahmini. Serkan iyi niyetli biri bence, sadece bir sefer yazıldı ya sevgilisi olduğunu öğrendim Ya da evlendiğini öğrendim diye biraz bu furya sürecek sanırım Ben de şaşırmıştım ilk başta ama belki de sevgilisi evlenen Kişiler başka ortak falcılara da baktırmışlardır ama sadece Serkan’ın adı dönüyordur habersiz oldukları için.

Ya benimde öyle oldu baskasıyla barıstı pat diye ama dediğiniz gibi kahin değil kimse onun farkında oldugum için açıkcası etkilenmedim . Yani pat diye evlense nasış görmedim nasıl farketmedim diye karsımdski insanın karaktersizliğine ağlardım. Ve dediğiniz gibi anlık düşünceler hisler devamlı değişen şeyler. 1 kere fal baktırıp 3 ay onun çıkmasını beklemek çok doğru gelmiyor bana

Kızlar benim Serkan Falım çıktı sonra tekrar kopunca ex le tekrar baktırdım. Anlık düşünce gerçekten değişiyor yorum da ona göre oluyor haliyle. Bana geçen baktirdigimda büyük bir ask yok demişti çünkü baya bir görüşmedik soğukluk girdi araya. Bir iki kez görüştük bu kez de baktırınca çok büyük aşk var dedi arada. Bu onun tutarsızlığı değil aslında çünkü büyük kavga edip aylarca ayrı kalmıştık. Ama gerçekten adım attıktan sonra çok ilgili davrandı bir süre. Ben Serkan ve Alex i tek geçerim. Akıl almak için ikisine de gittim. Yine bir durum olursa gideceğim kişiler onlar. Enerji meselesi belki de bilmiyorum.

Zeyder pozitif değil hiç olanı söyler ama güzel bakması için net olayı kişiyi vs anlatmak gerekiyor
Bende fazla detay vermesem de sorularla belli ettim aslinda,banu da,zeyder de asiri olumlu konusmuslar,acaba hep mi oyleler dedim.
Ozel olmayan kismindan soyleyebilir misiniz,neleri bildi veya bilemedi.
Tesekkurler.

Alexe 3 kez baktırmıştım. İlk falında ufak tefek şeyler bilmişti. Ama diğer falları fos çıktı. Söylediği şeyler gerçekleşmedi, malesef onun dediği gibi ilerlemedi. Ama yine de karakter analizi iyidir. Tekrar baktırır mıyım hayır :)

Evet sevmeyeni çok fazla onun da gerçi ben fal baktirirken gelecek odaklı baktirmiyorum an için baktiriyorum genel olarak. Yani şu an ne düşünüyor bunu neden yapmış vs gibi gelecek beklentim olmuyor falcılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…