- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Sanırım fal ile ilgili bize yardımcı olabilecek şey o an karşı taraf ne düşünüyor bunu öğrenmek. bunu doğru okuduğunu bildiğimiz falcılar varsa geleceği değil de o anki düşünceleri öğrenip ona göre beklemek ya da aksiyon almak. Dediği çıktı diye buraya yazdığımız falcılar da belki zaten karşı tarafın aklında olan bir şeyi gördüğü için gelecek diyor ve de tutuyor. Yani karşı taraf zaten yazma niyetinde o zaman evet bu gelecek ile değil o an ile alakalı oluyor ve görebiliyorlar. O yüzden dönecek mi diye sormak yerine, su an ne düşünüyor diye sormak daha mantıklı sanırım. Çünkü vade diye bir şeyin olmadığını hepimiz anladık bence.
Bence seni seviyorsa ne yapip eder seni geri kazanmaya calisirdi. Hemen kabullenmezdi, aramadi yazmadi e o zaman ben baskasiyla evleneyim mi denir? Tamamen cocukca bir davranis, cocuk oyncagi degil bu evlilik karari. Karakterini de gormus oldun boylece.insan çok etkileniyor ben bir hırsla bitirmiştim bunu fal gönderirkende yazdım hep.bence insan içindeki sesi dinlemeli bir şekilde faldan çok etkileniyor insan anı geçmişi çok iyi biliyorlar ama gelecek sıfır.bazen hata iki taraflıda olabiliyor dün karşılaştık konuştuk ben senden sonra sevgi aşk olayını kapattım dedi insanın çok iyi anlaştığı birini bulması zor.çok iyi düşünmek lazım birşeyi bitirirken.ben artık hiç bir şekilde fal baktırmam bu bana çok büyük ders oldu.burayıda çok fazla okuyordum eminim üye olan olmayan çoğu kişide takip ediyordur.serkanın son baktığı falların hepsi evlendi farkındaysanız.ben gerçek olamaz diye düşünüyordum ama benimde başıma geldi
T talihsiz seruvenler aynen katılıyorum Lizyaya..bu devirde ne formalite icabı evliliğiymiş anlamadım..70 lerin Türk filminde falanmı bu?? Ya sana böyle yalan söylüyor,yada çok zayıf karakterli,kurbanize psikolojide biri..Erkek olacak birde yani çok ilginç..her iki durumdada kurtulmuşsun benceBence seni seviyorsa ne yapip eder seni geri kazanmaya calisirdi. Hemen kabullenmezdi, aramadi yazmadi e o zaman ben baskasiyla evleneyim mi denir? Tamamen cocukca bir davranis, cocuk oyncagi degil bu evlilik karari. Karakterini de gormus oldun boylece.
Yada soylenilen vadeyi 1 gün geçtiği an buraya patladı diye kocaman listeler koymak :)Genelleme yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum , sonuçta çıkanı çok oldugu gibi çıkmayanıda çok olacak illa ki ama bu o falcıyı kötü biri Umut taciri yapmaz . niyetim falcı savunmak değil sonuçta ben de milyarlar döktüm döküyorum herkesin başına her şey gelebilir ki burda bilen bilir tüm falları patlayan bir insanım ama kimseyi hiçbir zaman hedef gösterip aaa bu bilemedi bu şöyle bu böyle demedim çünkü faldan beklentim öyle yüksek bir şey değildi bir arkadaş bir akıl danışıp fikir aldığınız biri olarak görüldüğü zaman bu kadar yıkıma girilmiyor ben öyle düşünüyorum. Bazıları var mesela iletişim kurulacak denmiş çok küçük bir şekilde iletişime geçmiş adam ama diyor ki asla çıkmadı şöyle kötü böyle kötü bu falcı ee ama olmuş işte diyorum ne bekliyorsun ki aşkını itiraf edip ölüyorum bitiyorum demesini mi ? Bazı insanları anlamak çok zor gerçekten. Bu yazdıklarımı kimse üzerine alınmasın lütfen 1 2 haftadır duyduklarım okuduklarım karşısında yazdım genel olarak konusuyorum. Yani 50 tl verip geleceği satın almayacağımız malum bunun bilincinde hareket edebilirsek acı daha az olur .
Nedense ben bu aralar şey düşünüyorum o kadar falcı bilememişken serkana yüklenme çabası var niyeyse .Yada soylenilen vadeyi 1 gün geçtiği an buraya patladı diye kocaman listeler koymak :)
Bir ara Şevdar ve Zişan çok popülerdi . Onların falları çıkmayınca burda hep yazıyorlardı ... Şu aralar en popüler Serkan olunca çıkmayınca onu yazıyorlarNedense ben bu aralar şey düşünüyorum o kadar falcı bilememişken serkana yüklenme çabası var niyeyse .
Bana da hiçbir falcı çıkmadı son üç aydır baktırdığım hepsinin vadeleri geçti yani vade geçmesi hariç aksi bir durum olmadı. Bence Serkan’a şaşırılmasının sebebi ona baktırdıktan kısa süre sonra karşı tarafın hayatına birilerinin girmesi hatta bir kaç kişinin de evlenmesi. Bu tesadüftür tabi ki ama yine de insana tuhaf gelebilir. Herkes başka falcılara da baktırmıştır tabi ama sanırım bu durumda olan herkesin ortak baktırdığı isim Serkan diye şaşırılıyor. Falı çıkan insanların bir çoğu da nazar değer korkusuyla herhalde bana falı çıktı yazmıyor olabilir. Çünkü foruma bir göz gezdirince vadeler geçince yazarım diyen bir çok kişinin de hiçbir şey yazmadığını görüyorum. Çıkan falları paylaşma oranı az olunca da olumsuz fallar daha çok dikkat çekiyor. Ben analizlerini beğenmiştim Serkan’ın 5 Temmuz’a kadar iletişim olur dedi. Ama Serkan çıkmadı bilemedi yazamam. Sadece Serkan değil Zişan, Tumay, Şevdar hepsi Haziran sonuna vade vermişti. Ama durumlar değişebilir düşünceler hatta hisler bile. Falcılar da kahin değiller bunu kabullensek her şey daha basit olur. Falcılar sadece ya kartlarla bilinçaltı okuması yaparlar ya da o an ki düşüncelere göre gelecek tahmini. Serkan iyi niyetli biri bence, sadece bir sefer yazıldı ya sevgilisi olduğunu öğrendim Ya da evlendiğini öğrendim diye biraz bu furya sürecek sanırımNedense ben bu aralar şey düşünüyorum o kadar falcı bilememişken serkana yüklenme çabası var niyeyse .
Bana da hiçbir falcı çıkmadı son üç aydır baktırdığım hepsinin vadeleri geçti yani vade geçmesi hariç aksi bir durum olmadı. Bence Serkan’a şaşırılmasının sebebi ona baktırdıktan kısa süre sonra karşı tarafın hayatına birilerinin girmesi hatta bir kaç kişinin de evlenmesi. Bu tesadüftür tabi ki ama yine de insana tuhaf gelebilir. Herkes başka falcılara da baktırmıştır tabi ama sanırım bu durumda olan herkesin ortak baktırdığı isim Serkan diye şaşırılıyor. Falı çıkan insanların bir çoğu da nazar değer korkusuyla herhalde bana falı çıktı yazmıyor olabilir. Çünkü foruma bir göz gezdirince vadeler geçince yazarım diyen bir çok kişinin de hiçbir şey yazmadığını görüyorum. Çıkan falları paylaşma oranı az olunca da olumsuz fallar daha çok dikkat çekiyor. Ben analizlerini beğenmiştim Serkan’ın 5 Temmuz’a kadar iletişim olur dedi. Ama Serkan çıkmadı bilemedi yazamam. Sadece Serkan değil Zişan, Tumay, Şevdar hepsi Haziran sonuna vade vermişti. Ama durumlar değişebilir düşünceler hatta hisler bile. Falcılar da kahin değiller bunu kabullensek her şey daha basit olur. Falcılar sadece ya kartlarla bilinçaltı okuması yaparlar ya da o an ki düşüncelere göre gelecek tahmini. Serkan iyi niyetli biri bence, sadece bir sefer yazıldı ya sevgilisi olduğunu öğrendim Ya da evlendiğini öğrendim diye biraz bu furya sürecek sanırımBen de şaşırmıştım ilk başta ama belki de sevgilisi evlenen Kişiler başka ortak falcılara da baktırmışlardır ama sadece Serkan’ın adı dönüyordur habersiz oldukları için.
Saati saaatine tutması lazım canımm aaaaYada soylenilen vadeyi 1 gün geçtiği an buraya patladı diye kocaman listeler koymak :)
Zeyder pozitif değil hiç olanı söyler ama güzel bakması için net olayı kişiyi vs anlatmak gerekiyorSelam kizlar
Fal alemde banu dogru ve zeyder genelde pozitif mi konusuyor.
Cikmayan var mi?
Ben zeyderin dediği çoğu şeyi yaşadımSelam kizlar
Cikmayan var mi?
Zeyder bana çok kısa baktı ve çoğunlukla olumsuz konuştu. Çok olmadı baktirali bu yüzden bir sey diyemiyorumSelam kizlar
Cikmayan var mi?
Bende fazla detay vermesem de sorularla belli ettim aslinda,banu da,zeyder de asiri olumlu konusmuslar,acaba hep mi oyleler dedim.Zeyder pozitif değil hiç olanı söyler ama güzel bakması için net olayı kişiyi vs anlatmak gerekiyor
Alexe 3 kez baktırmıştım. İlk falında ufak tefek şeyler bilmişti. Ama diğer falları fos çıktı. Söylediği şeyler gerçekleşmedi, malesef onun dediği gibi ilerlemedi. Ama yine de karakter analizi iyidir. Tekrar baktırır mıyım hayır :)Kızlar benim Serkan Falım çıktı sonra tekrar kopunca ex le tekrar baktırdım. Anlık düşünce gerçekten değişiyor yorum da ona göre oluyor haliyle. Bana geçen baktirdigimda büyük bir ask yok demişti çünkü baya bir görüşmedik soğukluk girdi araya. Bir iki kez görüştük bu kez de baktırınca çok büyük aşk var dedi arada. Bu onun tutarsızlığı değil aslında çünkü büyük kavga edip aylarca ayrı kalmıştık. Ama gerçekten adım attıktan sonra çok ilgili davrandı bir süre. Ben Serkan ve Alex i tek geçerim. Akıl almak için ikisine de gittim. Yine bir durum olursa gideceğim kişiler onlar. Enerji meselesi belki de bilmiyorum.
Evet sevmeyeni çok fazla onun daAlexe 3 kez baktırmıştım. İlk falında ufak tefek şeyler bilmişti. Ama diğer falları fos çıktı. Söylediği şeyler gerçekleşmedi, malesef onun dediği gibi ilerlemedi. Ama yine de karakter analizi iyidir. Tekrar baktırır mıyım hayır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?