- 7 Temmuz 2020
- 194
- 438
- 18
- 31
Tek Banu’ya baktırmıstım bana olumsuzdu, soyledigi gibi oldu.Selam kizlar
Fal alemde banu dogru ve zeyder genelde pozitif mi konusuyor.
Cikmayan var mi?
Binnazda en beğendiğim Gilda Koç... Ben gelecekle ilgili ufak tefek şeyleri yaşadım ... Karşı tarafa öfke hissedeceksin demişti o zaman ne alaka demiştim ... Ve cidden öyle oldu şu an da adam pek umrumda değil ... Bana da olumlu konuştu , beklemediğin bir an adım atacak hayatında başka biri olunca ve kafan karışacak ... Söylediği gibi ilerliyor şu an ama tabii hiç beklentiye girmiyorum artık ...Kızlar binnazda baktırmaya devam ediyorum baktırdıkça yorum yazıyorum. Gilda koç ilgimi çekti ona baktırmak istedim. Ya açıkcası cok begendim hiç ayrıntı vermedim. Karsı tarafı ve beni cok iyi anlattı. Adam huzur isteyen bir adam ama benimde güvensizliğim oldugu için cokca tartışmamız oluyordu. Bu yüzden bitirdik. İlişkinin bitme nedenini söyledi. kendimi sırrını birileri öğrenmiş gibi hissettim kimse bilmiyordu şok oldum o deyinceyani tespitleri iyiydi. Benim katina kartlarıma baktı sonra kendisi bissürü soru sorarak açılım yaptı falan fistan bu adamla olacak dedi ben de gelecek odaklı artık hiçbir falcıya baktırmıyorum anlık olarak merak ettiğim için, adam bana kızgınmış hala seviyormus yakında iletişim olacakmış bunları söyledi eğer çıkarsa yazarım gene buraya ama anlık tespitte bir Alex vardı benim için bu kızda iyi bildi hayırlısı bakalım.
Eskisiyle barışacaksın demişti. Dediği ufak tefek şeyler oldu ama bu büyük barışma olmadı hala. sanmıyorum da olacağınıTelefondan bakım yapan Elif hanıma baktıranlar olumlu olumsuz yorum yapabilir mi? Kaç ay önce baktıranlar vardı herhangi bir gelişme yaşayan oldu mu?
Teşekkür ederim baktırmaya değer şeyler bildi mi sizce? Fiyatı ucuz değil çünkü şu an anlık şeyleri bile olsa iyi bilen birine baktırmak istiyorum çünkü.Eskisiyle barışacaksın demişti. Dediği ufak tefek şeyler oldu ama bu büyük barışma olmadı hala. sanmıyorum da olacağını
Arkadaşım baktırmıştı gilda ya. Erkek arkadaşı için baktırdığı için ve çok özel bir yapıya sahip olduğu için teyit edebilmiştik onda mesela görmüştü adamı yani doğru yorumlamıştı. Ama yeni tanıştıysan bence hiç baktırma bile, sonra insan bu bataklıktan çıkamıyor :)Gilda Koça baktırdım panpalar. Beni net bilmiş ama karşı tarafı bilmi mi bilmiyorum yeni tanıştık o kadar tanımıyorum
Bende karşı tarafı bilmiyorum... Bana gelecek çıkıyor Gılda’nın ... Spesifik söylediği şeyleri yaşıyorum...Gilda Koça baktırdım panpalar. Beni net bilmiş ama karşı tarafı bilmi mi bilmiyorum yeni tanıştık o kadar tanımıyorum
Arkadaşım baktırmıştı gilda ya. Erkek arkadaşı için baktırdığı için ve çok özel bir yapıya sahip olduğu için teyit edebilmiştik onda mesela görmüştü adamı yani doğru yorumlamıştı. Ama yeni tanıştıysan bence hiç baktırma bile, sonra insan bu bataklıktan çıkamıyor :)
Bende karşı tarafı bilmiyorum... Bana gelecek çıkıyor Gılda’nın ... Spesifik söylediği şeyleri yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?