Binnaz Abla

Benim de baktırasım geldi indirim yaparlarsa kredi alıp baktıracağım daha sonra, sonrasında da fala elveda derim inşallah

Gildayı bende çok beğenmiştim ve ilginç öngörüleri çıkmaya başladı..

Serkan batuya fal göndermeyi nasıl başardınız sürekli meşgul ve meşgulken fal sayısı artmış
3 iken 4 oluyor bazen ben şöyle düşündüm onun sebebini 4 dakika veriliyor ya aynı anda atanlardan sonra ekleniyor olabilri. Bazen 4 iken 3 e düşüyor o da yetiştiremiyor iptal oluyor herhalde diye düşünmüştüm

Ya Serkan'i iki defa da cok kolay yakalamistim, iki seferde de bakayim Serkan onlinesa fal gondereyim diye baktigim an Serkan online buldum ve hemen gonderdim ama gelin gorun ki enerjimiz uyusmadi, pek bilemedi bana. Boyle yakalayinca kesin enerjimiz de tutar demistim ama maalesef

Merhaba kızlar uzun zaman sonra yine falcı derdine düştüm binnaz ne kadar pahalı olmuş öyle şok oldum görünce :) önericeğiniz kimse var mı ? Yorumlarıda okuyorum umarım güzel birini bulurum :)

Spesifik olan öngörüyü açıklayayım Gıldanın : falında kitap görüyorum sırları öğreneceksin , ondan sonra üzülmeyi bırakacaksın ... Gerçekten öyle oldu şu an üzülmüyorum hiç , fikrim düşüncem değişti ... Geçen falını tekrar dinleyim dedim bunu söylemiş o zaman önemsemedim ... Şu an söylediği herşeyi yaşadım ... 80 fal baktırmışım çıkan yok herhalde benim falcım Gılda ... Yani tekrardan giderim tek ona

Tesekkurler
Sabah mı göndermiştiniz falınızı ??tesekkurler cvp.için :)

dediği gibi sırlar mi ortaya çıktı gilda’nın?

Teşekkür ederim baktırmaya değer şeyler bildi mi sizce? Fiyatı ucuz değil çünkü şu an anlık şeyleri bile olsa iyi bilen birine baktırmak istiyorum çünkü.
Kesinlikle boş bir kadın değil. Geçmişi çok iyi biliyor, böyle olunca insan gelecekten de umutlanıyor. Mesela bana sosyal medyanı aç eskisi bakacak dedi. Gerçekten storylerimi izledi. Belki ben sonuca olumsuz etki ettim konuşmalarımla bilmiyorum. 1 saate yakın bakıyor o yüzden binnazdakilere göre çok çok iyi. Ucuz değil ama bence dene, memnun kalmayacğaını düşünmüyorum.

Aaa adamla alakalı sırlar mi nasıl yani

Bende hiçbirşey bilemedi spesifik,sürekli ağzımı yoklayıp laf aldı..Asla 250 tl edecek bir falcı değil..Serkan bin basar ona..

Benimde öyle spesifik şeyler söyledi,duyduğumda umursamamıştım sonra yaşayınca aklıma geldi.Çokda yakın zamanda yaşadım faldan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…