Benim de baktırasım geldi indirim yaparlarsa kredi alıp baktıracağım daha sonra, sonrasında da fala elveda derim inşallahBende karşı tarafı bilmiyorum... Bana gelecek çıkıyor Gılda’nın ... Spesifik söylediği şeyleri yaşıyorum...
Benim de baktırasım geldi indirim yaparlarsa kredi alıp baktıracağım daha sonra, sonrasında da fala elveda derim inşallah
3 iken 4 oluyor bazen ben şöyle düşündüm onun sebebini 4 dakika veriliyor ya aynı anda atanlardan sonra ekleniyor olabilri. Bazen 4 iken 3 e düşüyor o da yetiştiremiyor iptal oluyor herhalde diye düşünmüştümSerkan batuya fal göndermeyi nasıl başardınız sürekli meşgul ve meşgulken fal sayısı artmış
Online maili geldi bi baktım dört kişi noluyo dedim bu ne hız :))3 iken 4 oluyor bazen ben şöyle düşündüm onun sebebini 4 dakika veriliyor ya aynı anda atanlardan sonra ekleniyor olabilri. Bazen 4 iken 3 e düşüyor o da yetiştiremiyor iptal oluyor herhalde diye düşünmüştüm
Bu gilda bacı nerede :)Bende karşı tarafı bilmiyorum... Bana gelecek çıkıyor Gılda’nın ... Spesifik söylediği şeyleri yaşıyorum...
Bu gilda bacı nerede :)
TesekkurlerYa Serkan'i iki defa da cok kolay yakalamistim, iki seferde de bakayim Serkan onlinesa fal gondereyim diye baktigim an Serkan online buldum ve hemen gonderdim ama gelin gorun ki enerjimiz uyusmadi, pek bilemedi bana. Boyle yakalayinca kesin enerjimiz de tutar demistim ama maalesef
Sabah mı göndermiştiniz falınızı ??tesekkurler cvp.için :)Ya Serkan'i iki defa da cok kolay yakalamistim, iki seferde de bakayim Serkan onlinesa fal gondereyim diye baktigim an Serkan online buldum ve hemen gonderdim ama gelin gorun ki enerjimiz uyusmadi, pek bilemedi bana. Boyle yakalayinca kesin enerjimiz de tutar demistim ama maalesef
Spesifik olan öngörüyü açıklayayım Gıldanın : falında kitap görüyorum sırları öğreneceksin , ondan sonra üzülmeyi bırakacaksın ... Gerçekten öyle oldu şu an üzülmüyorum hiç , fikrim düşüncem değişti ... Geçen falını tekrar dinleyim dedim bunu söylemiş o zaman önemsemedim ... Şu an söylediği herşeyi yaşadım ... 80 fal baktırmışım çıkan yok herhalde benim falcım Gılda ... Yani tekrardan giderim tek ona
öyle diyebilirizdediği gibi sırlar mi ortaya çıktı gilda’nın?
Kesinlikle boş bir kadın değil. Geçmişi çok iyi biliyor, böyle olunca insan gelecekten de umutlanıyor. Mesela bana sosyal medyanı aç eskisi bakacak dedi. Gerçekten storylerimi izledi. Belki ben sonuca olumsuz etki ettim konuşmalarımla bilmiyorum. 1 saate yakın bakıyor o yüzden binnazdakilere göre çok çok iyi. Ucuz değil ama bence dene, memnun kalmayacğaını düşünmüyorum.Teşekkür ederim baktırmaya değer şeyler bildi mi sizce? Fiyatı ucuz değil çünkü şu an anlık şeyleri bile olsa iyi bilen birine baktırmak istiyorum çünkü.
Onunla ilgili mi?öyle diyebiliriz
Aaa adamla alakalı sırlar mi nasıl yaniSpesifik olan öngörüyü açıklayayım Gıldanın : falında kitap görüyorum sırları öğreneceksin , ondan sonra üzülmeyi bırakacaksın ... Gerçekten öyle oldu şu an üzülmüyorum hiç , fikrim düşüncem değişti ... Geçen falını tekrar dinleyim dedim bunu söylemiş o zaman önemsemedim ... Şu an söylediği herşeyi yaşadım ... 80 fal baktırmışım çıkan yok herhalde benim falcım Gılda ... Yani tekrardan giderim tek ona
Bende hiçbirşey bilemedi spesifik,sürekli ağzımı yoklayıp laf aldı..Asla 250 tl edecek bir falcı değil..Serkan bin basar ona..Kesinlikle boş bir kadın değil. Geçmişi çok iyi biliyor, böyle olunca insan gelecekten de umutlanıyor. Mesela bana sosyal medyanı aç eskisi bakacak dedi. Gerçekten storylerimi izledi. Belki ben sonuca olumsuz etki ettim konuşmalarımla bilmiyorum. 1 saate yakın bakıyor o yüzden binnazdakilere göre çok çok iyi. Ucuz değil ama bence dene, memnun kalmayacğaını düşünmüyorum.
Benimde öyle spesifik şeyler söyledi,duyduğumda umursamamıştım sonra yaşayınca aklıma geldi.Çokda yakın zamanda yaşadım faldan sonraSpesifik olan öngörüyü açıklayayım Gıldanın : falında kitap görüyorum sırları öğreneceksin , ondan sonra üzülmeyi bırakacaksın ... Gerçekten öyle oldu şu an üzülmüyorum hiç , fikrim düşüncem değişti ... Geçen falını tekrar dinleyim dedim bunu söylemiş o zaman önemsemedim ... Şu an söylediği herşeyi yaşadım ... 80 fal baktırmışım çıkan yok herhalde benim falcım Gılda ... Yani tekrardan giderim tek ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?