Bende 1,5 ay önce baktırmıştım ... Asıl konu çıkar mı bilmiyorum çıkarsa yazarım ama söylediği çoğu şey oldu falın 60 % çıktı , 40 % kaldı ...Benimde öyle spesifik şeyler söyledi,duyduğumda umursamamıştım sonra yaşayınca aklıma geldi.Çokda yakın zamanda yaşadım faldan sonra
onunla ilgili de önemli şey öğrendim , başka şeylerde Sırlar açıklandı artık üzülmüyorum ... Yani tam söylediği gibi olduOnunla ilgili mi?
Teşekkür ederimKesinlikle boş bir kadın değil. Geçmişi çok iyi biliyor, böyle olunca insan gelecekten de umutlanıyor. Mesela bana sosyal medyanı aç eskisi bakacak dedi. Gerçekten storylerimi izledi. Belki ben sonuca olumsuz etki ettim konuşmalarımla bilmiyorum. 1 saate yakın bakıyor o yüzden binnazdakilere göre çok çok iyi. Ucuz değil ama bence dene, memnun kalmayacğaını düşünmüyorum.
Kızlar lütfen böyle bir falcıya sık fal atmayın, bir yerden sonra fala bakmaktan ziyade sadece ilişkiyi ya da o anı yorumlayıp size akıl vermeye başlıyorlar. Maalesef falı dinlerken paramın çöpe gidişini dinledim
Ya buna özellikle isim vermek istemedim çünkü x olur y olur z olur. Gerçekten ne kadar sık fal attığında hepsi aynı şeyi yapmaya başlıyor. Tek duyduğun ya da okuduğun şey tavsiye oluyor.kimden bahsettin canım?
Kim bu acaba ?Kızlar gidişatta tumayın dediklerini yaşayan ya da dediklerini teyit eden oldu mu hiç? Daha önce yaşayan olmuş sanırım eski mesajları okudum da. Onun dışında var mı merak ettimbena yaptığı yorumlar oldukça ilginçti. Söylememiş olmama rağmen bi konu ile ilgili yaptığı yoruma çok şaşırdım. Bir de size sorayım dedim. Vadesini dikkate almıyorum ama onun dışında nasıl bilemedim. ☺
Binnaz abla tümay cennet online yakalasam bende baktırıcam ama az online oluyorKim bu acaba ?
Sağolun ben de baktıracak insan arıyorum kaç gündür hiç biri yok ortadaBinnaz abla tümay cennet online yakalasam bende baktırıcam ama az online oluyor
Bende çıkmadı ... Anlığı bilmiyorum... Anlıkta Özlem Yılmaz ve Elifsucan ile aynıydı bende . Hepsinin vadesi patladı ... Daha önce yazdığım gibi şu an tek Gılda Koç bende çıkta ... Başka hiç kimse 80 civarında falcılara baktırmıştımKızlar gidişatta tumayın dediklerini yaşayan ya da dediklerini teyit eden oldu mu hiç? Daha önce yaşayan olmuş sanırım eski mesajları okudum da. Onun dışında var mı merak ettimbena yaptığı yorumlar oldukça ilginçti. Söylememiş olmama rağmen bi konu ile ilgili yaptığı yoruma çok şaşırdım. Bir de size sorayım dedim. Vadesini dikkate almıyorum ama onun dışında nasıl bilemedim. ☺
Canım ben de foruma sormuştum geçenlerde kime baktırmalıyım diye. Gildaya baktırdım beğendim . Öneriler doğrultusunda Elfin demet, doğa dan ve tümaya baktırıcam bir de zümra lal olabilir ama fiyatları yüksek olduğu için para biriktirdikçe baktırıcam. Hepsi aynı anda olmuyor iflas ederimSağolun ben de baktıracak insan arıyorum kaç gündür hiç biri yok ortada
Canım ben de foruma sormuştum geçenlerde kime baktırmalıyım diye. Gildaya baktırdım beğendim . Öneriler doğrultusunda Elfin demet, doğa dan ve tümaya baktırıcam bir de zümra lal olabilir ama fiyatları yüksek olduğu için para biriktirdikçe baktırıcam. Hepsi aynı anda olmuyor iflas ederimDiğer kızlar bunların iyi olduklarını söylediler o yüzden. Sende deneyebilirsin
Evet herkes zümra için ilk falının tuttugunu yazdı benimde ilk falım olcagı için bnmkide tutar mı acaba diye düşündümzümra bence pembeci.ilk falı tuttu sonrakiler tutmadı.bir de telefonla bakıyor ki artık ben sevmiyorum telefon falını
10 dk.lık görüşme için o kredi miktarı.hesabında daha fazlası varsa ve konuşmaya devam ederseniz kredin düşmeye devam ediyor dk. başınaEvet herkes zümra için ilk falının tuttugunu yazdı benimde ilk falım olcagı için bnmkide tutar mı acaba diye düşündümbir de telefonla bakma banada itici geliyor doğa danı bekliyorum sesli açarmı diye yok açmıyor.. bu iş nasıl oluyor mesela benm 2 bin kredim var falcının yanında da 2 bin yazıyorsa istediğimiz kadr konusabiliyormuyuz yoksa kaç dakika oluyor onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?