Binnaz Abla

Benimde öyle spesifik şeyler söyledi,duyduğumda umursamamıştım sonra yaşayınca aklıma geldi.Çokda yakın zamanda yaşadım faldan sonra
Bende 1,5 ay önce baktırmıştım ... Asıl konu çıkar mı bilmiyorum çıkarsa yazarım ama söylediği çoğu şey oldu falın 60 % çıktı , 40 % kaldı ...

Teşekkür ederim

Kızlar binnaz da ya da fal alem de önericeğiniz başka kimler var ? Bana geldiler ama baktıracak kimse bulamıyorum Bu arada Kemal Devrim benim tarihiyle bir olayı bilmiş 2016’da baktığı falda şaşırdım valla..0

Kızlar gidişatta tumayın dediklerini yaşayan ya da dediklerini teyit eden oldu mu hiç? Daha önce yaşayan olmuş sanırım eski mesajları okudum da. Onun dışında var mı merak ettim bena yaptığı yorumlar oldukça ilginçti. Söylememiş olmama rağmen bi konu ile ilgili yaptığı yoruma çok şaşırdım. Bir de size sorayım dedim. Vadesini dikkate almıyorum ama onun dışında nasıl bilemedim.

Kim bu acaba ?

Bende çıkmadı ... Anlığı bilmiyorum... Anlıkta Özlem Yılmaz ve Elifsucan ile aynıydı bende . Hepsinin vadesi patladı ... Daha önce yazdığım gibi şu an tek Gılda Koç bende çıkta ... Başka hiç kimse 80 civarında falcılara baktırmıştım

Sağolun ben de baktıracak insan arıyorum kaç gündür hiç biri yok ortada
Canım ben de foruma sormuştum geçenlerde kime baktırmalıyım diye. Gildaya baktırdım beğendim . Öneriler doğrultusunda Elfin demet, doğa dan ve tümaya baktırıcam bir de zümra lal olabilir ama fiyatları yüksek olduğu için para biriktirdikçe baktırıcam. Hepsi aynı anda olmuyor iflas ederim Diğer kızlar bunların iyi olduklarını söylediler o yüzden. Sende deneyebilirsin

Son düzenleme:
zümra bence pembeci.ilk falı tuttu sonrakiler tutmadı.bir de telefonla bakıyor ki artık ben sevmiyorum telefon falını

zümra bence pembeci.ilk falı tuttu sonrakiler tutmadı.bir de telefonla bakıyor ki artık ben sevmiyorum telefon falını
Evet herkes zümra için ilk falının tuttugunu yazdı benimde ilk falım olcagı için bnmkide tutar mı acaba diye düşündüm bir de telefonla bakma banada itici geliyor doğa danı bekliyorum sesli açarmı diye yok açmıyor.. bu iş nasıl oluyor mesela benm 2 bin kredim var falcının yanında da 2 bin yazıyorsa istediğimiz kadr konusabiliyormuyuz yoksa kaç dakika oluyor onu anlamadım

10 dk.lık görüşme için o kredi miktarı.hesabında daha fazlası varsa ve konuşmaya devam ederseniz kredin düşmeye devam ediyor dk. başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…