Ben birine fal baktırmıştım bana kartlar harf vermez karakter özelliği söyleyebilirim demiştiKızlar tarotta harf verilebiliyor mu?bugün birisinden tarot yorumu aldım harf verdi
Yani bence de olması gereken bu,söylesem şimdi durugörümle söyledim diyecekBen birine fal baktırmıştım bana kartlar harf vermez karakter özelliği söyleyebilirim demişti
Meraklardayız:) isimleriKızlar toplaşın çıkan fal haberleriyle geldim bu sefer. Haziran ayında bu adam sana adım atacak diyen falcılar vardı baya kendilerini yırtıyolardı tabiki ne oldu Haziran bitti fallar patladı dedim. Sonrasında artık başka biriyle tam anlamıyla bişileri denemek için 3-4 gün önce görüşmeye başladım. Üzerimdeki ölü toprağı atayım istedim. Bilin bakalım ne oldu 4 aydır aramasını köpek gibi beklediğim kişi dün aradıkimlerin falları çıktı konuşmanın akışını vs bilenler oldu , isimleri de mutlaka yazacağım şuanda yola gideceğim için detay yazamadım ama ilk sizinle paylaşmak istedim
Hangi falci bu ?2000 kredi olmuş nası baktırıyosunuz zalımlar : D
Ben 2019 nisanda birine baktırmıştım burdan kaydı duruyordu dinledim verdiği zaman aralıkları tutmamış ama tarif ettiği kişiyle resmen tanışmışım ve tam ada dediği şekilde bitti tekrar baktırmak istiyorum ama çok zam gelmiş ya /:
Aynen kim bu :)2000 kredi olmuş nası baktırıyosunuz zalımlar : D
Ben 2019 nisanda birine baktırmıştım burdan kaydı duruyordu dinledim verdiği zaman aralıkları tutmamış ama tarif ettiği kişiyle resmen tanışmışım ve tam ada dediği şekilde bitti tekrar baktırmak istiyorum ama çok zam gelmiş ya /:
Hangi falci bu ?
Ya arkadaşlar lütfen çıkan falcılarınızı yazında bizde ona göre yol alalım gitti paralar :)
Evet kimine çıkan bir başkasında çıkmaya biliyor, o enerjiyi sağlamak tutturmak önemli sanırım bilemedim.biray demir arkadaşlar ama burda bana dedikleri çıkmadı yazan da çok /:
kanka ben bir psikoloji kitabında okudum flörtle ilgili örnekler vs vardı işte orda güvenli bağlanmış bir kadın şey diyordu ; 2 gün aramazsa bitiriyorum. Ama diğer taraftan ben mesaj atardım belki de bu yüzden kaybettim beni dinleme : DCanım arkidişlerim buradan anket yapmak istediğim bir konu var: Yeni biriyle tanıştım elektriğimiz tuttu. Yarın 1 hafta oluyor ama adam arayıp sormadı. Sizce ben yazıp gezelim sıkıldım desem mi?
- symbol Cafe Serkan arama acele etme aricak dedi. Ararsan ters teper dedi.
- Gilda Koç aricak dedi. Ona ben arasam mı dedim. O da senin ilk yazmana gezelim takılalım demende olumsuz bir sonuç olmaz dedi.
Ne yapayım görüşlerinizi bekliyorum
Şuan ortada yeni bir tanışma , flörtleşme söz konusu hadi gel gezelim gibi demede istersen nasılsın .? Neler yapıyorsun de bir yokla sadece görüşmek isterse dışarı çıkma teklifinde bulunur diye düşünüyorumkanka ben bir psikoloji kitabında okudum flörtle ilgili örnekler vs vardı işte orda güvenli bağlanmış bir kadın şey diyordu ; 2 gün aramazsa bitiriyorum. Ama diğer taraftan ben mesaj atardım belki de bu yüzden kaybettim beni dinleme : D
İkinci falcı da doğru demiş olacaı varsa sen mesaj attın diye neden olmasın ki sadece hızlanır yanii
Şuan ortada yeni bir tanışma , flörtleşme söz konusu hadi gel gezelim gibi demede istersen nasılsın .? Neler yapıyorsun de bir yokla sadece görüşmek isterse dışarı çıkma teklifinde bulunur diye düşünüyorum
Elektriğiniz tuttuysa kesin arar o ,bence beklemelisin.Canım arkidişlerim buradan anket yapmak istediğim bir konu var: Yeni biriyle tanıştım elektriğimiz tuttu. Yarın 1 hafta oluyor ama adam arayıp sormadı. Sizce ben yazıp gezelim sıkıldım desem mi?
- symbol Cafe Serkan arama acele etme aricak dedi. Ararsan ters teper dedi.
- Gilda Koç aricak dedi. Ona ben arasam mı dedim. O da senin ilk yazmana gezelim takılalım demende olumsuz bir sonuç olmaz dedi.
Ne yapayım görüşlerinizi bekliyorum
Cıks yazma kesin yazmaValla panpa geçen hafta salı İstanbula işgezisine gitti. O sırada İstanbul'daki ortak arkadaşımız da dedi ki sen de gel beraber takılalım. Ben de buna yazdım beni de toplayındiye. O da seni kaçırmayı düşündük ama arabada yer yok ıvır zıvır yazmış. Ben de ben hiç kuyruk olmayayım en iyisi gönlümü başka zaman hoş tutarsın yazdım o da gülücükatmış. Yani yazmak istese cevaben bir şeyler yazacağı bir şeyler yemledim zaten.
Bence bir kere daha iş at, baktın oralı olmuyo yazma ondan bekleValla panpa geçen hafta salı İstanbula işgezisine gitti. O sırada İstanbul'daki ortak arkadaşımız da dedi ki sen de gel beraber takılalım. Ben de buna yazdım beni de toplayındiye. O da seni kaçırmayı düşündük ama arabada yer yok ıvır zıvır yazmış. Ben de ben hiç kuyruk olmayayım en iyisi gönlümü başka zaman hoş tutarsın yazdım o da gülücükatmış. Yani yazmak istese cevaben bir şeyler yazacağı bir şeyler yemledim zaten.
Böyle dediyse sallama , elektrik tek taraflı değil ortak tutmuş olsa o seni çoktan görmek isterdi duramazdı .Bence bir kere daha iş at, baktın oralı olmuyo yazma ondan bekle
Elektriğiniz tuttuysa kesin arar o ,bence beklemelisin.Ama eğer arayıp sormazsa sende görüşmek istiyorsan o zaman bi nabız yoklarsın napıyorsun diye
Cıks yazma kesin yazma
Bence bir kere daha iş at, baktın oralı olmuyo yazma ondan bekle
Böyle dediyse sallama , elektrik tek taraflı değil ortak tutmuş olsa o seni çoktan görmek isterdi duramazdı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?