- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
Pampa bundan sonra o ararsa arasın zaten. Sen yemi vermişsin. Türk mü bu yabancı mı?Valla panpa geçen hafta salı İstanbula işgezisine gitti. O sırada İstanbul'daki ortak arkadaşımız da dedi ki sen de gel beraber takılalım. Ben de buna yazdım beni de toplayındiye. O da seni kaçırmayı düşündük ama arabada yer yok ıvır zıvır yazmış. Ben de ben hiç kuyruk olmayayım en iyisi gönlümü başka zaman hoş tutarsın yazdım o da gülücükatmış. Yani yazmak istese cevaben bir şeyler yazacağı bir şeyler yemledim zaten.
Pampa bundan sonra o ararsa arasın zaten. Sen yemi vermişsin. Türk mü bu yabancı mı?
Oyy aşırı riskli bir kişilik. Tipi kariyeri falan da yerindeyse pek burnundan kıl aldırmaz. Direkt ciddi ilişki moduna da girmeme ihtimali yüksek.Türk panpacım. Boşanmış, boşanalı çok olmuş. Çocukları da var. Başka bir tanıdığımıza konuşurken bu adam için sorumluluk istemiyor, ona kuyruk sallıyor buna kuyruk sallıyor kim tutarsa yatıp kalkıyor demişti. Arada 1 kere de aşık olmuş ama kız terk etmiş. Bilemedim yani. Serkan ciddi ilişki istemiyor dedi, Gilda artık düzgün bir ilişki istiyor dedi. Aramasa hem Serko hem Gilda patlıyor
Oyy aşırı riskli bir kişilik. Tipi kariyeri falan da yerindeyse pek burnundan kıl aldırmaz. Direkt ciddi ilişki moduna da girmeme ihtimali yüksek.
Serkanın söylediği daha mantıklı sanki?
Pampa aynen öyle yap bence de. Hele 1 hafta arayla hiç de mesaj atma.Yok, şeker bir insan öyle egolu tepeden bakan bir tip değil asla. Samimi ve sıcak bir insan.
Valla Serkan bekle dedi, şimdi ararsın soğuk davranırsa zonko kalırsın dedi.... ben de 1 kez yazdım zaten yapışmış gibi habire mesaj atmak istemyrm.
Pampa aynen öyle yap bence de. Hele 1 hafta arayla hiç de mesaj atma.
aradan zaman geçince hala istiyor olursan, o da yazmamışsa o zaman dersin bu hafta boşum canım sıkılıyor bir şeyler yapalım mı diye.
Yoksa şu an havada kapmaya çalışıyor gibi görüneceksin. Erkek bireyler bu gibi durumlarda sırtlana dönüşüyor sonra :)
Valla pampa en az 3 hafta derdim ben ama sen dayanamayacaksın gibi geliyor bana şu an :)Tamam kız bu hafta da ses etmezse gelecek hafta tıklayayım
Türk panpacım. Boşanmış, boşanalı çok olmuş. Çocukları da var. Başka bir tanıdığımıza konuşurken bu adam için sorumluluk istemiyor, ona kuyruk sallıyor buna kuyruk sallıyor kim tutarsa yatıp kalkıyor demişti. Arada 1 kere de aşık olmuş ama kız terk etmiş. Bilemedim yani. Serkan ciddi ilişki istemiyor dedi, Gilda artık düzgün bir ilişki istiyor dedi. Aramasa hem Serko hem Gilda patlıyor
Türk panpacım. Boşanmış, boşanalı çok olmuş. Çocukları da var. Başka bir tanıdığımıza konuşurken bu adam için sorumluluk istemiyor, ona kuyruk sallıyor buna kuyruk sallıyor kim tutarsa yatıp kalkıyor demişti. Arada 1 kere de aşık olmuş ama kız terk etmiş. Bilemedim yani. Serkan ciddi ilişki istemiyor dedi, Gilda artık düzgün bir ilişki istiyor dedi. Aramasa hem Serko hem Gilda patlıyor
Doğru bir bakış açısı olabilir :)böyle bir erkeği ciddi bir ilişkiye çekmek zor. ama imkansız değil. önceleri cok sallama, o kesin sana yazar yoklamak için. Ancak görüşmeye başlayınca ilişkide cok üstüne düşmemen gerekli. mutlaka gel gitleri olacaktır, bağlanmak ve ciddi ilişki yaşamak zor gelecektir. Ama hayatında yer aldığın zamanlarda çok mutlu birbirliktelik olursa, ciddi boyutuna ilişkiyi taşıyabilirsin.
Demek istediğim bu zorluklara rağmen ondan çok etkilendin ise kalbin ne istiyorsa onu yap:) baktın üstüne düştün cok oralı olmuyorsa, kendini tamamen geri çekersin.
Aranızdaki elektriği hissettiysen emin ol o da elektrik almıştır senden. Ancak seni çok ciddi gördüyse ilişki için o nedenle kendini geri çekmiş olabilir. Hızlıca böyle bir ilişki moduna girmek istemeyecektir, bunu onu korkutur. ( sonradan ister ancak ilk başta korku yaratır)
Bol şanslar
böyle bir erkeği ciddi bir ilişkiye çekmek zor. ama imkansız değil. önceleri cok sallama, o kesin sana yazar yoklamak için. Ancak görüşmeye başlayınca ilişkide cok üstüne düşmemen gerekli. mutlaka gel gitleri olacaktır, bağlanmak ve ciddi ilişki yaşamak zor gelecektir. Ama hayatında yer aldığın zamanlarda çok mutlu birbirliktelik olursa, ciddi boyutuna ilişkiyi taşıyabilirsin.
Demek istediğim bu zorluklara rağmen ondan çok etkilendin ise kalbin ne istiyorsa onu yap:) baktın üstüne düştün cok oralı olmuyorsa, kendini tamamen geri çekersin.
Aranızdaki elektriği hissettiysen emin ol o da elektrik almıştır senden. Ancak seni çok ciddi gördüyse ilişki için o nedenle kendini geri çekmiş olabilir. Hızlıca böyle bir ilişki moduna girmek istemeyecektir, bunu onu korkutur. ( sonradan ister ancak ilk başta korku yaratır)
Bol şanslar
Bana elif hanımla ilgili cok soru geliyor. Elif hanım cafe veya online falcısı değil, suya veya kahveye bakıyor. Normalde yuzyuze bakyor ama coronadan dolayı telde de bakıyor. Anne adı ad soyad veriyorsunuz bakarken sadece. Burc dogumtarihi falan yok. Eft yapıyorsunuz saat veriyor bakıyor. En az 30 dk surdu bir an önce bitireyim derdi yok. Anı gerçekten çok iy biliyor ama gelecekte söyledikleri uzun vadeli şeyler yorum yapamam. Ama pembe tablocu olmadığını biliyorum cunku kocasının kendisini aldattıgından suphelenen birine daha kapıdan girer girmez senin gibi kadına yapılır mı ne biri üç kişi var demişliği var. Kadın arastırıp tespit ediyor sonradan bu üç kişiyi. Ama gelecekle ilgili bekleyip göreceğiz.
Elif hanım ın numarasını bana atar mısınız lütfenBana elif hanımla ilgili cok soru geliyor. Elif hanım cafe veya online falcısı değil, suya veya kahveye bakıyor. Normalde yuzyuze bakyor ama coronadan dolayı telde de bakıyor. Anne adı ad soyad veriyorsunuz bakarken sadece. Burc dogumtarihi falan yok. Eft yapıyorsunuz saat veriyor bakıyor. En az 30 dk surdu bir an önce bitireyim derdi yok. Anı gerçekten çok iy biliyor ama gelecekte söyledikleri uzun vadeli şeyler yorum yapamam. Ama pembe tablocu olmadığını biliyorum cunku kocasının kendisini aldattıgından suphelenen birine daha kapıdan girer girmez senin gibi kadına yapılır mı ne biri üç kişi var demişliği var. Kadın arastırıp tespit ediyor sonradan bu üç kişiyi. Ama gelecekle ilgili bekleyip göreceğiz.
Siz elif hanıma baktırdınız mı?Ben merak ediyorum ama henüz sizden veya bir başkasından telefon numarası istemedim.Fiyati sorun değil çünkü o kadar fal baktirdim ki yanlız soyadi vermek ne kadar doğru bilemedim ayrıca diğer baktiranlar yorum yaparsa kafamda daha netlesir
Bende no alabilirmBana elif hanımla ilgili cok soru geliyor. Elif hanım cafe veya online falcısı değil, suya veya kahveye bakıyor. Normalde yuzyuze bakyor ama coronadan dolayı telde de bakıyor. Anne adı ad soyad veriyorsunuz bakarken sadece. Burc dogumtarihi falan yok. Eft yapıyorsunuz saat veriyor bakıyor. En az 30 dk surdu bir an önce bitireyim derdi yok. Anı gerçekten çok iy biliyor ama gelecekte söyledikleri uzun vadeli şeyler yorum yapamam. Ama pembe tablocu olmadığını biliyorum cunku kocasının kendisini aldattıgından suphelenen birine daha kapıdan girer girmez senin gibi kadına yapılır mı ne biri üç kişi var demişliği var. Kadın arastırıp tespit ediyor sonradan bu üç kişiyi. Ama gelecekle ilgili bekleyip göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?