- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Hayır baktirmadimSiz elif hanıma baktırdınız mı?
Bende bunların aynısını düşünürdüm ama sanırım hayat o kadar hızlı bir hale gelmiş ve hatunlar artık o kadar yırtıcı,atak olmuşlarki,erkekler artık peşte falan koşmaya zahmet etmiyorlar,helede en baştaysa ve daha birşey yaşanmamışsa.Bence sürekli geride dur onun aramasını bekle,annelerimizin jenerasyonunun taktiği,artık cinsellik vs çok kolay elde ediliyor,ha bu kendimizi adamların önüne atalım yada bizde peşlerinde koşalım anlamına gelmiyor ama biraz oynamak gerekiyor sanki..Yani böyle standart nasılsın,ne yaptın vs mesajlar at ondan bekle değil,daha ilgi heves uyandıracak ama aynı zamandada hafiften kaçan bir hava oluşturan kadınlar erkeğin ilgisini uyandırıyor gibi bu devirdeböyle bir erkeği ciddi bir ilişkiye çekmek zor. ama imkansız değil. önceleri cok sallama, o kesin sana yazar yoklamak için. Ancak görüşmeye başlayınca ilişkide cok üstüne düşmemen gerekli. mutlaka gel gitleri olacaktır, bağlanmak ve ciddi ilişki yaşamak zor gelecektir. Ama hayatında yer aldığın zamanlarda çok mutlu birbirliktelik olursa, ciddi boyutuna ilişkiyi taşıyabilirsin.
Demek istediğim bu zorluklara rağmen ondan çok etkilendin ise kalbin ne istiyorsa onu yap:) baktın üstüne düştün cok oralı olmuyorsa, kendini tamamen geri çekersin.
Aranızdaki elektriği hissettiysen emin ol o da elektrik almıştır senden. Ancak seni çok ciddi gördüyse ilişki için o nedenle kendini geri çekmiş olabilir. Hızlıca böyle bir ilişki moduna girmek istemeyecektir, bunu onu korkutur. ( sonradan ister ancak ilk başta korku yaratır)
Bol şanslar
Bende bunların aynısını düşünürdüm ama sanırım hayat o kadar hızlı bir hale gelmiş ve hatunlar artık o kadar yırtıcı,atak olmuşlarki,erkekler artık peşte falan koşmaya zahmet etmiyorlar,helede en baştaysa ve daha birşey yaşanmamışsa.Bence sürekli geride dur onun aramasını bekle,annelerimizin jenerasyonunun taktiği,artık cinsellik vs çok kolay elde ediliyor,ha bu kendimizi adamların önüne atalım yada bizde peşlerinde koşalım anlamına gelmiyor ama biraz oynamak gerekiyor sanki..Yani böyle standart nasılsın,ne yaptın vs mesajlar at ondan bekle değil,daha ilgi heves uyandıracak ama aynı zamandada hafiften kaçan bir hava oluşturan kadınlar erkeğin ilgisini uyandırıyor gibi bu devirde
Elfin geleceği bilemediRica ederim. Alex telefonda güzel bakar, anlık bildiği şeyler de çok oldu nokta atışlı ama bir konuda çok yanıldı anlık yok dediği şey varmış mesela. Fal baktırmayı seviyordum ona hatta 6-7 kere baktırdım ama gelecek bilemedi pek, söylediği şeyler olmadı. Binnaz’da Elfin Demet genelde biliyordu uzun zamandır baktırmadım. Fiyatı çok yuksek oldugu icin onermek istemiyorum. Zümra Lal de fena degildir ama son iki falındaki soylediklerini yaşamadım, belki zamanı bilememiştir diyecegim ama çok geçti üzerinden patladı var sayıyorum. Onun dışında Binnaz’da pek önerebileceğim yok, orada 4-5 sene cok kişiye baktırdım, son bir senedir baktırmıyorum cogu da patladı.
çok haklısın. büyük yarış gibi yakaya yapışan cok kadın var. bazen gerçekten onların yaptığını yapmak gerekebiliyor. o olay açısından ben spesifik olarak öyle düşündüm ( boşanmış ve cocugu var. cocuk sevgisi almış, az çok yuva kurma deneyimi olmuş o nedenle) ama hiç evlenmemiş ve yaş olmuş 35 ise aynen senin dediğini yapmak gerek. cool tavırlar ama gözün aslında hep üstünde. hem kontrol edilecek hem de gizem bırakılacak.Bende bunların aynısını düşünürdüm ama sanırım hayat o kadar hızlı bir hale gelmiş ve hatunlar artık o kadar yırtıcı,atak olmuşlarki,erkekler artık peşte falan koşmaya zahmet etmiyorlar,helede en baştaysa ve daha birşey yaşanmamışsa.Bence sürekli geride dur onun aramasını bekle,annelerimizin jenerasyonunun taktiği,artık cinsellik vs çok kolay elde ediliyor,ha bu kendimizi adamların önüne atalım yada bizde peşlerinde koşalım anlamına gelmiyor ama biraz oynamak gerekiyor sanki..Yani böyle standart nasılsın,ne yaptın vs mesajlar at ondan bekle değil,daha ilgi heves uyandıracak ama aynı zamandada hafiften kaçan bir hava oluşturan kadınlar erkeğin ilgisini uyandırıyor gibi bu devirde
Corpus reis sen bir prof bir ordinaryüs olmuşsunönünde saygıyla eğiliyorum
Bi kere denk gelmiştim böyle bi adama ama gönül işte ben kaçtım:)) gönül bu ne yapalım hafif meşrep olsun istiyor:)Böyle düşünüyordum ben de çok uzun yıllardır ancak şu an öyle bir adamla birlikteyim ki kaçma kovalamaca, oyunlar vs olmadan bir ilişki içindeyim. Ailesiyle de tanıştım hatta ancak konu şu; adam ilişki insanı. Bağlanmaya hazır. Bu tarz adamlar inşallah hep denk gelsin. Sorumluluk almak istemiyorum diyen erkeklerin bağlanmaya hazır olduğunu düşünmüyorum cidden zor oluyor.
çok haklısın. büyük yarış gibi yakaya yapışan cok kadın var. bazen gerçekten onların yaptığını yapmak gerekebiliyor. o olay açısından ben spesifik olarak öyle düşündüm ( boşanmış ve cocugu var. cocuk sevgisi almış, az çok yuva kurma deneyimi olmuş o nedenle) ama hiç evlenmemiş ve yaş olmuş 35 ise aynen senin dediğini yapmak gerek. cool tavırlar ama gözün aslında hep üstünde. hem kontrol edilecek hem de gizem bırakılacak.
erkek milleti kadınlardan entrikacı ve sorunlular aslında:))
Bana falcı elif in numarasını atacak yok mu?
Çıkmayan fal haberi vereyim. Alex, Ece katre, sembol Serkan, Tümay cennet, Bilge özdoğru hep patladı arkadaşıma
Ben vaz geçtim. Baktırmayacağım. Telini aldım ama yok hayır.Ben atarım kız
Telefonu kapalı ben aradım açmadı
Ben vaz geçtim. Baktırmayacağım. Telini aldım ama yok hayır.
Ya bazıları için evli olması dahi fark etmiyor,anlık heves yaşama peşindeler ciddi bir beklentileri yokki..Benim eşimin tipi iyidir baya, hoş ve bakımlıdır. Otuyoruz mekanda kızın biri ön masandan döndü gözlerini eşime dikti. dik dik bakıyorum kıza, farkında bile değil.
yani ne yapack sevgili olsa ayıracak mı bizi, adam bana sarılarak gelmiş oraya.
az kalmıştı kızın yanına gidip, evli daha ne istiyorsun dememe:))
Sanki buradan biri gibi. Öyle hissettim. Pek falcıya benzemiyor. Daha önce böyle bir şey yaşadım çünkü.Neden kız, ne oldu?
Temmuzda arayacak dediler. Ama adam evlenmiş bile. Bir kişi bilmiş o da fal sepetinde leyla seçkin. Bu artık gitmiş demiş. Ben artık baktırmıyom. Batunun çıkmasını bekliyorumNe demişlerdi kız?
Temmuzda arayacak dediler. Ama adam evlenmiş bile. Bir kişi bilmiş o da fal sepetinde leyla seçkin. Bu artık gitmiş demiş. Ben artık baktırmıyom. Batunun çıkmasını bekliyorum
Elif buradan biri değil, buna kefil olabilirim. Bana söylediği/bildiği şeyleri forumda hiç yazmadım ve buradan biriyle hiç konuşmamıştım ona baktırdığımda.Sanki buradan biri gibi. Öyle hissettim. Pek falcıya benzemiyor. Daha önce böyle bir şey yaşadım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?