Binnaz Abla

Bende bunların aynısını düşünürdüm ama sanırım hayat o kadar hızlı bir hale gelmiş ve hatunlar artık o kadar yırtıcı,atak olmuşlarki,erkekler artık peşte falan koşmaya zahmet etmiyorlar,helede en baştaysa ve daha birşey yaşanmamışsa.Bence sürekli geride dur onun aramasını bekle,annelerimizin jenerasyonunun taktiği,artık cinsellik vs çok kolay elde ediliyor,ha bu kendimizi adamların önüne atalım yada bizde peşlerinde koşalım anlamına gelmiyor ama biraz oynamak gerekiyor sanki..Yani böyle standart nasılsın,ne yaptın vs mesajlar at ondan bekle değil,daha ilgi heves uyandıracak ama aynı zamandada hafiften kaçan bir hava oluşturan kadınlar erkeğin ilgisini uyandırıyor gibi bu devirde

Böyle düşünüyordum ben de çok uzun yıllardır ancak şu an öyle bir adamla birlikteyim ki kaçma kovalamaca, oyunlar vs olmadan bir ilişki içindeyim. Ailesiyle de tanıştım hatta ancak konu şu; adam ilişki insanı. Bağlanmaya hazır. Bu tarz adamlar inşallah hep denk gelsin. Sorumluluk almak istemiyorum diyen erkeklerin bağlanmaya hazır olduğunu düşünmüyorum cidden zor oluyor.

Elfin geleceği bilemedi

çok haklısın. büyük yarış gibi yakaya yapışan cok kadın var. bazen gerçekten onların yaptığını yapmak gerekebiliyor. o olay açısından ben spesifik olarak öyle düşündüm ( boşanmış ve cocugu var. cocuk sevgisi almış, az çok yuva kurma deneyimi olmuş o nedenle) ama hiç evlenmemiş ve yaş olmuş 35 ise aynen senin dediğini yapmak gerek. cool tavırlar ama gözün aslında hep üstünde. hem kontrol edilecek hem de gizem bırakılacak.
erkek milleti kadınlardan entrikacı ve sorunlular aslında:))

Bi kere denk gelmiştim böyle bi adama ama gönül işte ben kaçtım:)) gönül bu ne yapalım hafif meşrep olsun istiyor:)

Benim eşimin tipi iyidir baya, hoş ve bakımlıdır. Otuyoruz mekanda kızın biri ön masandan döndü gözlerini eşime dikti. dik dik bakıyorum kıza, farkında bile değil.
yani ne yapack sevgili olsa ayıracak mı bizi, adam bana sarılarak gelmiş oraya.
az kalmıştı kızın yanına gidip, evli daha ne istiyorsun dememe:))

Ya bazıları için evli olması dahi fark etmiyor,anlık heves yaşama peşindeler ciddi bir beklentileri yokki.. Zaten bu tarz kadınlar yüzünden erkeklerde bozuldu iyice..Her türlü kabul ediyorlar herşeyi,o kadar kolaylarki..erkeklerde tembelleşti bunlardan sebep..

Temmuzda arayacak dediler. Ama adam evlenmiş bile. Bir kişi bilmiş o da fal sepetinde leyla seçkin. Bu artık gitmiş demiş. Ben artık baktırmıyom. Batunun çıkmasını bekliyorum

canim bu evlenen ex mi? Ne kadar oldu ayrılalı ki hey masallah evlenen evlenene. Batu sana yeni biri mi demişti temmuzda bir de öyle hatırlıyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…