Evet diyorlar canım.Bir şey sormak istiyorumŞimdi falları inceliyorum da ... Bu falcılar geri çekil, umursama , erkekler kovalamayı sever diyor mu size
Elif buradan biri değil, buna kefil olabilirim. Bana söylediği/bildiği şeyleri forumda hiç yazmadım ve buradan biriyle hiç konuşmamıştım ona baktırdığımda.
Ne falı bakıyor.Elif buradan biri değil, buna kefil olabilirim. Bana söylediği/bildiği şeyleri forumda hiç yazmadım ve buradan biriyle hiç konuşmamıştım ona baktırdığımda.
Arkadaşımın ex i evlenmiş. Ona çıkmadı fallar. Batu bana Kasım aramızın daha iyi olacağını söyledicanim bu evlenen ex mi? Ne kadar oldu ayrılalı ki hey masallah evlenen evlenene. Batu sana yeni biri mi demişti temmuzda bir de öyle hatırlıyorum sanki.
Ben mayısta baktırdım cherry. Söylediklerinden çıkanlar da oldu, söylediği vadede henüz çıkmayanlar da.Şu hatun telefonunu açsa artık
Mary Jane sen ne zaman baktırmıştın??
Evet başka laf bildikleri yok zaten...Bir şey sormak istiyorumŞimdi falları inceliyorum da ... Bu falcılar geri çekil, umursama , erkekler kovalamayı sever diyor mu size
Ya bazıları için evli olması dahi fark etmiyor,anlık heves yaşama peşindeler ciddi bir beklentileri yokki..Zaten bu tarz kadınlar yüzünden erkeklerde bozuldu iyice..Her türlü kabul ediyorlar herşeyi,o kadar kolaylarki..erkeklerde tembelleşti bunlardan sebep..
Ya o da iyi hoş ama onun söylediği gibi bir dünyada yok..kurgu üstünden gidiyor,sen adama şöyle diyeceksin,o da sana şöyle yapacak,benim çevremdeki hiçbir adam öyle tepkiler vermiyorAdil Yıldırımı çok seviyorumOnu buldum , falları bıraktım özgüvenim yükseldi , eskisi gibi depresyonda değilim ... Söylediklerini uygulamaya başladım , not yazıyorum
Bende ve çevremde nedense söyledikleri çalışıyorYa o da iyi hoş ama onun söylediği gibi bir dünyada yok..kurgu üstünden gidiyor,sen adama şöyle diyeceksin,o da sana şöyle yapacak,benim çevremdeki hiçbir adam öyle tepkiler vermiyor
Su fal isleri inanmam normalde ama bir kere tanidigim insana fal bakdird tanidigim derken samimi deil normal bi komsu ve ozamanlar ilk evliligim vardi ayrilmamisdim daha kadin incanimi alinca bana dediki birikmis paran var o parana cok dikkat et dedi o para sizden cikcak cok dikkatli olman lazim dedi sonrasinda fincanima bakarken ne gorduyse yeter dedi ben sana daha bakmiyom niye ya dedim daha yeni basladin bakmam dedi bu fala ne varki baska dedim falimda solemem dedi bakmamda ondan sonra dahada bana fal bakmadi zaten uzerinden 3ay gecmedi benim o para elimden cikdi ve ben bosandim ozamnda o parayi hep aldi bosandigim kisi o falci kadini gordum bosandigimi gordun demi dedim fincanda hersey solenmez dedi parana sahip cikdinmi yok dedim parada gitti ey bok ettin dedi bana
Fala inanma ama falsizda kalma dermer kadinda biraz salliyo derim ben ama tutduruyo bakdiran bidaha bakdirali diyo ama kdin kaciyo kose bucakForumca aradığımız falcıbiz bulamadık böylesini
Ben evet cıkmıs olarak görüyorum. Mesela bi atak oalcsk vs diyorlar instadan foto begendi benim için bu bi iletişimdir. Yani aylarca konsumadııgm ayrıldığım adam kalkıp seni özledim pişmanım diyerek iletişim kurması beklenemez bazı insanlar bunu bekliyor ama bence bu tarz şeyler duyumlar vs ufakta olsa harekettir.Şimdi kızlar şöyle bir şey oldu ki bu çıktı mı demek oluyor bilmiyorum yorumu size bırakıyorum. Serkan bana ex için şöyle bir cümle kurmuştu. 23 temmuza kadar küçük iletişimler olabilir, haber alabilirsin demişti bir iletişim olmadı ama haber aldım ortak bir arkadaş aracılığıyla. Bu tarihten bir kaç gün sonra. Benimle ilgili bir durum yok tabi aldığım haberde ama yine de onla ilgili bir şeyler duymuş oldum. Ne dersiniz çıkmış oldu mu? Bir de %100 dönücek dedi bana aşırı kesin konuştu bu yüzden de özel olarak takip ediyorum falını
Gitmiş derken, ayrılmışlar mı. Çıksın batuBugun serkanın dediği bir olay çıktı. Şahsın sevgilisi 1.5 aydır yanındaydı bu hafta gideceğini söylemişti serkan ihtimal vermemiştim. Bugun öğrendim dün gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?