Binnaz Abla

Buradan Kadriye diye bir falcının numarasını almıştım geçen sene aman allahım düşman başına vermesin

Bir şey sormak istiyorum Şimdi falları inceliyorum da ... Bu falcılar geri çekil, umursama , erkekler kovalamayı sever diyor mu size
Evet başka laf bildikleri yok zaten...
Özlem yılmazı çok beğenip 2.falı atmıştım,o da bana adil yıldırımın sırtlan erkek söylemini sanki kendi bulmuş gibi anlattı tüm fal boyunca..şöyle yapmalısın böyle yapmalısın,sırtlan erkek şu demektir falan filan

bar sahibi arkadaşım hep der. 3 erkek gelsin bara, 3’lu kız grubu, o 3 erkek grubu ne kadar düzgün olsa da bakmazlar. 3 lu erkek grubuna 2 kız ekle, o zmn peşlerini bırakmazlar diye. maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadınlar. haketmedikleri egoyu veriyoruz erkeklere. ben de erkek olsam onlar gibi davranıyorum diyorum bazen:))

Adil Yıldırımı çok seviyorum Onu buldum , falları bıraktım özgüvenim yükseldi , eskisi gibi depresyonda değilim ... Söylediklerini uygulamaya başladım , not yazıyorum
Ya o da iyi hoş ama onun söylediği gibi bir dünyada yok..kurgu üstünden gidiyor,sen adama şöyle diyeceksin,o da sana şöyle yapacak,benim çevremdeki hiçbir adam öyle tepkiler vermiyor

Ya o da iyi hoş ama onun söylediği gibi bir dünyada yok..kurgu üstünden gidiyor,sen adama şöyle diyeceksin,o da sana şöyle yapacak,benim çevremdeki hiçbir adam öyle tepkiler vermiyor
Bende ve çevremde nedense söyledikleri çalışıyor Uygulamaya başladım ve oluyor ... Ama burda sen şöyle diyeceksin o da sana şöyle yapacak değil de genel anlamda her konuda uzman olmak için çok yardımcı oluyor

Su fal isleri inanmam normalde ama bir kere tanidigim insana fal bakdird tanidigim derken samimi deil normal bi komsu ve ozamanlar ilk evliligim vardi ayrilmamisdim daha kadin incanimi alinca bana dediki birikmis paran var o parana cok dikkat et dedi o para sizden cikcak cok dikkatli olman lazim dedi sonrasinda fincanima bakarken ne gorduyse yeter dedi ben sana daha bakmiyom niye ya dedim daha yeni basladin bakmam dedi bu fala ne varki baska dedim falimda solemem dedi bakmamda ondan sonra dahada bana fal bakmadi zaten uzerinden 3ay gecmedi benim o para elimden cikdi ve ben bosandim ozamnda o parayi hep aldi bosandigim kisi o falci kadini gordum bosandigimi gordun demi dedim fincanda hersey solenmez dedi parana sahip cikdinmi yok dedim parada gitti ey bok ettin dedi bana

Forumca aradığımız falcı biz bulamadık böylesini

Şimdi kızlar şöyle bir şey oldu ki bu çıktı mı demek oluyor bilmiyorum yorumu size bırakıyorum. Serkan bana ex için şöyle bir cümle kurmuştu. 23 temmuza kadar küçük iletişimler olabilir, haber alabilirsin demişti bir iletişim olmadı ama haber aldım ortak bir arkadaş aracılığıyla. Bu tarihten bir kaç gün sonra. Benimle ilgili bir durum yok tabi aldığım haberde ama yine de onla ilgili bir şeyler duymuş oldum. Ne dersiniz çıkmış oldu mu? Bir de %100 dönücek dedi bana aşırı kesin konuştu bu yüzden de özel olarak takip ediyorum falını

Ben evet cıkmıs olarak görüyorum. Mesela bi atak oalcsk vs diyorlar instadan foto begendi benim için bu bi iletişimdir. Yani aylarca konsumadııgm ayrıldığım adam kalkıp seni özledim pişmanım diyerek iletişim kurması beklenemez bazı insanlar bunu bekliyor ama bence bu tarz şeyler duyumlar vs ufakta olsa harekettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…