Binnaz Abla

Gitmiş derken, ayrılmışlar mı. Çıksın batu
Yok henüz değil ama ayrılık onun giidşinden sonra olacak dedi tetikteyim ya benim için önemi yok dönse yine ben istemem sadece o acıyı yaşasın göreyim yeter hesaplar kapansın maksat batunun dediği er geç çıkıyor ona inanıyorum.

Serkanın bir dediği daha çıktı bana bir kaç fal önce sana yeni biri gelecek,bu kişi çıtayı da baya bir yükseltecek,evlilik teklifi bile edebilir dedi,o ara zaten bu tarz birseyler surekli soyledi Serkan,işte biriyle tanışacaksın şak diye adam aşık olacak vs.Cidden aynısı oldu,bu kadar olur..Geçen hafta tanıştığım adam ilk görüşte aşık oldu,sürekli evlilikten,geleceğimizden falan bahsediyor..Tanımam lazım falan diyorum yok adam sevgili moduna girdi,hiç böyle birşeye ihtimal vermemiştim Serkan söylediğinde

Ayyy hadi hayırlısı olsun

Sen de seviyor musun kız peki?

Masallah masallah sevindim açıkçası :) hayırlısı olur umarım. Hepimiz ne hissediyosa açıkça söyleyen, sinsi sinsi oyunlara girişmeyen adamlarla tanışalım dilerim ki.

Yok yaw ben hemen sevememki kimseyi..ama ilgisi falan güzel geliyor tabi :)
Bu kadar yıldır sürekli itip kakan adamlara alışınca,bünye kaldırmadı bir anda

Bu zamanda boyle adam kaldi mi ki ... kacak gocek oynayanlar, sorumluluk istemeyenler derken mert, adam gibi adam yok ki. Su durusla, su karakterle karsina cikan adam varsa zaten etkilenirsin. Biraz zaman ver bence sen de kapilirsin. Adam zaten evlilik modunda, sen de katir gitsin derim Ozel olmazsa nerde ne sekilde tanistiniz, yaslariniz meslekleriniz uygun mu?

Canım ozelden yazdım

Suzanne777 MissCherryBlossom Bana da çıkmaz inşallahhh gilda tümay olumlu yorum yaptı ex için dün tümaya baktırmıştım bugünde elfine baktırayım dedim çok açılım yaptırdığım için mi bilmiyorum kartlarım olumsuz gelmiş kartlara bakarak onun üzerinden bu adamla exle asla olmaz senin dedi her klişe gibi dönecek ama dedi 4 ay sonra. ((zaten ayrıldın mı bir kere dönme olayı her ilişkide oluyor bunu kullandı)) sonra da kabul etme sakın çok acı cekersin evliliğe gitmez zaten kabul etsende su bu dedi ne bilim biz bu adamla bu kadarda kötü değildik kii 7-8 ay içinde yeni birisi olacak hislerim çok kuvvetlidir benim adında m harfi olan kumral finans ticari iş yapan biriyle tanışcaksın senin kaderin bu dedi elfin dedi dersin dedii . Ay inşallah enerjimiz tutmamıştırda cıkmaz falı bana ya olan paraya oldu arttık napayım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Eski falkoliklerden:) yine düştüm fallar bir yolun var da 6 7 gün önce fal baktirdim daha yeni yorumcuydu 20 liradan öyle denedim bugün söylediği küçükte ilsa konu dediği gibi oldu tekrar okudum birebir bilmiş. Şuan yüksek fiyatı ama yakalarsanız deneyin kesinlikle.

Amannn salla gitsin derim..Elfine kaç defa baktırdım,asla benim yeni kişiyi görmedi,ex lede dediği olmadı,pembe pembe şeyler söylüyordu hep..Tümayda aynı,exle yapmıştı,yeni kişi vardı onada sapık demişti,alakası yok..ikiside fosss..Gilda çıkmıştır ama bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…