Binnaz Abla

yakalamak mumkun mu ki... bildirim geliyor bakiyorum mesgul. Sizler nasil yakaladiniz?
Tamamen tesadüf. Sayfasına bakarken, o ara çevrimiçiymiş. Öyle baktırdım. Daha yakalayamam. Çok zor. Biraz uzun açsa, hem biz de beklemeyiz. Başka işlerle ilgilenmiyorsunuz, telefonun başında beklemek zorunda kalıyorsunuz.

Ayy sağ ol canımm :) inşallah Gilda banada çıkar onun falı hem benimle çok tutarlıydı yazmıştım buraya da inşallah banada çıkar noluyyy noluyyy

Haziran ayı içerisinde günler söyledi. Ay sonuna kadar yolu var yani :)
Az önce bende Merkür kedisine baktırdım , açıkçası anda cok iyi olduğunu düşünüyorum , kişilik analizleri de cok iyi . Söyledikleri cok doğruydu gelecek için vade verdi ama bakıcam. Bir de arkadaşlar benim

tumay neler dedi sana? Elfinle paralel miydi?

Elfinle paralel sayılabilir ama ikisininde dediği olacak şey değil,eskisiyle düzelme ve hatta evliliğe dönük ciddi ilişki vs gördüler,olaylar yanından bile geçmedi..Adam ilişki dahi istemeden,öyle sırf takılmak istedi,kestim attım 4 ay konuşmadık,hala pişman falan değil hayatından memnun,ciddi ilişkim var dedim mutluluk falan diledi :) o derece alakasız oldu yani :))

kızlar binnazda destan ada ve erçin e baktırdım chatte.
ikisi de istediğim konu ile ilgili olumlu konuştular. destan olmasını istediğim işle ilgili çok yakın bir tarih verdi. tutarsa haber veririm. bu ikisinden vadeleri tutan var mı sizde.

Hayır canım tümay exle bitmemiş dönüş var ve evlilik yolu açık dedi elfin ise gömdü resmen dönecek ama çok acı cekersin elfin dedi dersin yeni birisi var onla evlilik olacak dedi kartlar cok olumsuz gelmişti onun üzerinden yorum yaptı tümaydaki kartlar daha cok beni anlatıyordu ama

Arkadaşlar size de oluyor mu ben gilda koç online olunca bildirim gelsin diye bildirimi açıyorum uygulamadan çıkınca geri kapanıyor. Giriyorum bakıyorum bildirim kapalı geri düzeltiyorum sonra yine aynı şey.
Evet canım oluyor kapalı gibi gözüküyor ama bildirimi açınca haber verme listenize eklendi diyorsa tamamdır gene kapalı gözüküyor ama fovari yorumcu listende ekli oluyır bildirim gieliyor bana falcı girince

Evet canım oluyor kapalı gibi gözüküyor ama bildirimi açınca haber verme listenize eklendi diyorsa tamamdır gene kapalı gözüküyor ama fovari yorumcu listende ekli oluyır bildirim gieliyor bana falcı girince
Tamamdır çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…