- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
Yaz bakiimÖzelden yazayım panpa olayın çivisi çıktı
Çok eskiden vardı Saraylı,güzeldi çok baktırmazsan ilk falları iyiKankalar Saraylıhanım byv'de, baktıran var mı?
Ayrıca Pırıltı diye bir hatun varlıklarla bakıyorum yazmışdeneyen var mı?
Canım pırıltı fal sepeti Selin ay ona göre haberin olsun paranı çöp etmeKankalar Saraylıhanım byv'de, baktıran var mı?
Ayrıca Pırıltı diye bir hatun varlıklarla bakıyorum yazmışdeneyen var mı?
Bende onu merak ediyordum . İlk fal daha sonuç olarak daha net olur o zaman öyle mi .?Çok eskiden vardı Saraylı,güzeldi çok baktırmazsan ilk falları iyi
Merhaba kızlar. Eski falkoliklerden:) yine düştüm fallar bir yolun var da 6 7 gün önce fal baktirdim daha yeni yorumcuydu 20 liradan öyle denedim bugün söylediği küçükte ilsa konu dediği gibi oldu tekrar okudum birebir bilmiş. Şuan yüksek fiyatı ama yakalarsanız deneyin kesinlikle.
bende onu begendim cnmIsmi Yargıç. Unutmuşum yazmayı.
bende onu begendim cnm
cnm benimkinin eskisiyle barstigini gordu mesela. kahve atmstm bende. falci istanbul ve ufukuda begendim orda.Ozel degilse sana ne dedi kiz? ne baktirdin? nasildi?
cnm benimkinin eskisiyle barstigini gordu mesela. kahve atmstm bende. falci istanbul ve ufukuda begendim orda.
onlar da bu eskisi olayini soylediler.vadeler var ama daha cok var.kismet artik :) bayramda indirime girerler yariya duser belki .istersen uyguna baktrabilirsnIstanbul ve Ufuk nasildi peki, onlar dise dokunur bir seyler bildiler mi?
kahve mi atalım hepsine yani canım yoksa tarot katina da daha mı iyiler sence ?onlar da bu eskisi olayini soylediler.vadeler var ama daha cok var.kismet artik :) bayramda indirime girerler yariya duser belki .istersen uyguna baktrabilirsn
cnm ben ufuk ve yargica kahve attm .falci istanbula tarot atmstm. vade dolana kdr da baska atmam cunku ust uste gidince olmuyo :)..
kahve mi atalım hepsine yani canım yoksa tarot katina da daha mı iyiler sence ?
Ne falı baktırdınız acaba ? Kahve tarot katina?Merhaba kızlar. Eski falkoliklerden:) yine düştüm fallar bir yolun var da 6 7 gün önce fal baktirdim daha yeni yorumcuydu 20 liradan öyle denedim bugün söylediği küçükte ilsa konu dediği gibi oldu tekrar okudum birebir bilmiş. Şuan yüksek fiyatı ama yakalarsanız deneyin kesinlikle.
Önce kahve sonra beğenince su baktirdim ben.Ne falı baktırdınız acaba ? Kahve tarot katina?
Kim bu ?Önce kahve sonra beğenince su baktirdim ben.
Bu benim bi sınava girdiğimi bilmişti ama kazanacaksın demişti kazanamamistimHa ayrıca, fal sepeti Didar Evren’de fena değil. Hatta bence bayağı bayağı iyi. Öngörüleri süper. Yaşayacağım bir olayı önceden bildi. Ben o olayı yaşarken onun sayesinde o kadar hazırlıklıydım ki, çabuk atlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?