Binnaz Abla

Ben paraya kıyıp bu kadına baktırdım hatta falevinde cok kişiye baktırdım tam bir sallamasyon tarot baktırdım bana evleneceğim kişinin ismini vermişti mustafa diye soyadını ver bari de faceboktan bakayım yazackatımda falına cevap bile atma gereği duymadım tabi mustafa diye biriyle evlenirsem hakkını yemem cıktı diye yazarım kızlar

yalnizkus Hadi Ya yarı yarıya tutturmuş demek. Ben 3 defa baktırdım, iki tanesinin büyük kısmı çıktı diyebilirim, üçüncü henüz beklemede.

Ya iyi ki keşfetmişim burayı, gözüme kestirdiği bir falcı olduğu zaman önce burada araştırıyorum :) Ama tabi enerji meselesi, herkes aynı şekilde memnun kalmayabilir bir falcıdan. Mesela geçenlerde fal sepeti Özlem Yılmaz hakkında birkaç güzel yorum okuyunca gaza geldim, su falı attım. Kadının puanı da yüksekti ve yorumlarda iyi idi. Ben de bir şans verdim. Ama kadın saçmaladı da saçmaladı. Ve aynen Adil Yıldırım’ın bulduğu ‘sırtlan erkek’ lafını sanki kendi bulmuş gibi söyleyip durdu. Daha sonra ben buna bir soru sordum, sorumu anlamamış ve ona da saçma cevap vermiş. Ben de dayanamadım bastım 2 yıldızı. Yorumda da belirttim sebebini, dedim ki ‘aslımda 1 yıldız vermek isterdim ama emeğe saygımdan 2 yıldız verdim’ :) Sonra birkaç dakika içinde falını geri alıp kredilerimi iade etmiş :))) Şimdi anlıyorum bazı falcıların ortalama puanları niye hep bu kadar yüksek, yorumları niye hep bu kadar iyi. Gerçekten kanmamak lazım. Neyse ki en azından kredilerim iade etti, benim işime geldi. O yüzden artık puanlara ve o güzel yorumlara kanmıyorum.

Hahahahaha çok şaşırdım. Tabi bende de arada çıkmayan şeyler oldu, ama gerçekten bana göre imkansız olan birkaç şeyi bildi. Mesela hiç unutmam, sevgilimle aram çok kötüydü. Jale bana ‘siz barışacaksınız ve sevgilin sana senin isminle ilgili bir jest yapacak’ demişti. hiç ama hiç ihtimal vermemiştim. Çünkü gerçekten çok kötü kavga etmiştik, ben bırak jesti, ayrılık haberi bekliyordum. Sonra sürpriz bir şekilde barıştık ve sevgilim benim adıma bağış yapmıştı bir yere. Hatta ekran görüntüsü atmıştı. Orada ismimi görünce birden şok oldum ve aklıma Jale geldi. Bunun gibi birkaç olay daha oldu. Benim onunla enerjim acayip uyuştu.

Ay kızlar binnaz chat de bakttirdiğim insanlar salak salak sorular soruyo

Çok pahalı jale açıkgöz Bende hiç bir dediği çıkmadı. Anla ilgili hiç bir şey demiyor. Sadece gelecekte şu olcak bu olcak dedi onlarda çıkmadı.

Çok pahalı jale açıkgöz Bende hiç bir dediği çıkmadı. Anla ilgili hiç bir şey demiyor. Sadece gelecekte şu olcak bu olcak dedi onlarda çıkmadı.

Sadece 1 defa mı baktırdın? Ben çok utanarak söylüyorum, kasım ayından beri 23 defa baktırmışım Benim de ilk falımda anla ilgili fazla bir şey demedi. Sık baktırdıkça dedi. Ve dürüst olayım ben de de hiç çıkmadığı birkaç tane falları oldu. Ama o 23 faldan en az 20’si çıktı diyebilirim.

Çok farklı bir tarzı var. Mesela yılbaşında sevgilim yurtdışında idi, ve biz yeni yıla birlikte görüntülü girecektik. Jale bana demişti ki, yılbaşı gecesi en istemediğin bir anda bağlantın kopacak. Yılbaşı gecesi 12’ye 10 saniye kalmıştı, biz görüntülü konuşuyoruz ve geri sayıma başladık. 5,4,3,2, ‘biiiir’ diyemeden patttt internet gitti Bir keresinde de ‘sana isminde c, n ve r harfleri olan bir erkek ilgisini belli edecek’ demişti. Ertesi gün instagramdan ‘Caner’ isimli biri bana musallat olmaya başlamıştı (((( Bunlar sadece birkaç örnek.

Gerçekten çok pahalı. Ben ilk baktırmaya başladığımda 750 kredi idi, şu an 1000 kredi. Hatta geçenlerde yıldızname diye yeni bir fal çeşidi geldio uygulamaya, orada ki kredisi 2000 Ve son zamanlarda ne zaman çevrim içi olsa hep yıldızname’de oluyor. Bir kere baktırdım tamam. Her defasında 2000 kredi bayılamam. O kadar da değil.

İyi akşamlar kızlar
Baktırdığım fallar çıkmayınca bende youtube da fal bakan kişileri keşfetmeye başladım.Hem fal krizimi önlüyordu.Hem ücret ödemiyordum.Bu sayede fal baktırmayı baya baya azalttım. Maddi ve manevi olarak rahatlamaya başladım.Sizinle sevdiğim fal kanalları paylaşmak istedim.Belki sizinde enerjiniz tutar. Belki bir nebze olsa da (eğer istiyorsanız) falı azaltmanıza yardımcı olur.
1- Katina kehanet ve spiritüalizm daha önce bahsedilmişti. Yakında randevu almaya başlayacak
2-Nyks Tarot tutarlı yorumları var özellikle son zamanlarda düzenli olarak deste seç atmaya başladı.Krizim gelmese bile yorumlarını merak ediyorum.
3- Tarot Guru yeni sayılacak bir kanal ve ağırlıklı olarak aylık burç yorumu yapıyor.Yorumlamasını beğeniyorum enerjim tuttu kendisiyle.
4- Tarot Dünyası bu da yorumlarını takip ettiğim bir kanal. Tatlı bir konuşması var.Sıkılmadan dinliyorum.
5- Tarot Faslı bu kanalın en sevdiğim yanı bakım sürelerinin baya uzun olması.Bazı videoların süresi 1 saat
6- Yankı Tarot ve Enerji Kanalı daha çok yeni bir kanal ama hem enerjim tuttu kendisiyle hem naif bir şekilde anlatıyor
7- Venüs Meleği Tarot ve Kahve Falı kahve ve tarotla bakıyor. Yorumlayışını beğeniyorum.
8 - Tarot Okuyucusu: Çok sık video atıyor ve ses tonu huzur veriyor.

Arkadaşlar benim tavsiye edebileceklerim bunlar. Bu kanallardan sadece bir tanesine ücret ödeyerek bakım yaptırdım ama kim olduğunu ve yorumu hakkında düşüncelerimi paylaşmıyorum reklam olmaması için.

evet 1 kere baktırdım fal işini tamamen bıraktım 5 aydır felan baktırmıyorum burda bazen yorumlar okuyorum ama hiç baktırasım gelmiyor. Bazen iyi falcıların nosunu alıyorum burdan sonra aramıyırum canım gerçekten baktırmak istemiyor. Çıkmıyor malesef fal enerjim çok düşük. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim çok mutlu olursunuz fala hiç ihtiyacınız kalmaz.

Arkadaşlar tellwe demiravo baktıran var mı .? Sizce iyi mi ya .? Bana kişilik analizi cok doğru gelmedi gibi geldi ama bilemedim

Kızlar kusura bakmayın mesajımın devamını düzenlemek istedim ama bir sorun oldu o nedenle devamını yazıyorum.
Fal sitelerinde yorumlayışını bilmediğim insanlara baktırmaktansa enerjimin tuttuğu ve yorumları beğendiğim insanlara baktırmak daha mantıklı geliyor artık bana.
Örneğin yeşilcingene baktırmak istedim ama enerjimiz tutmadı dedi 30 35 lira bakiyem vardı bomboş yorumculara gitti. Ya da x sitesinde fal yorumunu beğenmiyorsun tam iade alamıyorsun vs vs.

En iyisini yapıyorsunuz, darısı herkesin başına inşallah. Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de çok mutlu olursunuz. Mutlu bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…