Binnaz Abla

Bn de baktirdim anlık fena değildi geleceği görücez

Evet bende iki seferde aynı şeyi farkettim. Anlık durumları bilmesi cok güzeldi. Birde su falında akıl okuma yapabiliyormusunuz diye sordum. Bana ayrilirken söylediği cümleyi birebir yazdi. Akıl okuma işinde basarili yorumcu. Bugün indirimde site bilmediğim iki kişiye daha yolladim bakalım beğenirsem yazarım:)

Ay ben dayanamayıp ona su falı da aticam o zaman. Hazır indirim varken.

Ben de Hayriye taş ın açılımlarını beğeniyorum.

Burda Yargıç ismi geçtiği için (şu an bide 50% indirimli ) baktırdım. Hiç detay vermediğim halde hepsini 100 % bildi. Karşı tarafın yaptığı işi , dış görünüşü, benim karakterimi tam net yazdı . Ağzım açık kaldı Açıkcası anlıkta bu kadar net bilen falcıya rastlamadım .

Sen ne falı attın canm

Valla duramadım baktım 25 tl gönderdim:))

Bu yargıç hangi falda iyi acaba bende onu merak ediyorum ona göre atıcam

Sen ne falı attın canm
Pek güvenmeyip öylesine kahve attım eğlence gibi ama şoktayım. Bugüne kadar baktırdığım 80 civarda falcıların içinde en iyisi. Anlığı bu kadar iyi bilen olmadı. Bir daha gider miyim kesinikle giderim . Su ve durugörü biraz pahalı ama bu çok iyi bir falcı . İşte falcı budur Binnazda ki gibi boş boş değil

Bir şey danışıcam kızlar , kahve tarot gibi fallarda hani biz o kartları sectiğimiz için kahve biizm içtiğimiz kapattıgımız kahve oldugu için bizimle ilgili bir şey bilmeleri mümkün geliyor ama durugörü su falı gibi şeylerde bizleri görmeden bir aracı kart falan yollamdan bizle ilgili birşeyler bilmeleri mümkün mü sizce yüzyüze olsak neyse ama burda aramızda km lerce mesafe var kişiyle ?

Bana da aynısını yaptı

Gelecek ile ilgili bir şey dedi mi canım sana? Nasıldı yorumları?

Arkadaşlar tellwe demiravo baktıran var mı .? Sizce iyi mi ya .? Bana kişilik analizi cok doğru gelmedi gibi geldi ama bilemedim
Ben baktırdım ona. Olumsuz konuştu eskisi için. Öyle oldu. Yeni yeni hoşlanmaya başladığım biri var, onun için baktirmak istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…