Bn de baktirdim anlık fena değildi geleceği görücez
Ay ben dayanamayıp ona su falı da aticam o zaman. Hazır indirim varken.Evet bende iki seferde aynı şeyi farkettim. Anlık durumları bilmesi cok güzeldi. Birde su falında akıl okuma yapabiliyormusunuz diye sordum. Bana ayrilirken söylediği cümleyi birebir yazdi. Akıl okuma işinde basarili yorumcu. Bugün indirimde site bilmediğim iki kişiye daha yolladim bakalım beğenirsem yazarım:)
Siz de kahve mi attınızBn de baktirdim anlık fena değildi geleceği görücez
Iskambil attım ama kendi kartları ile destek yaptığını söyledi. Söyledikleri arasında 1 olay bire-bir doğruydu. Bakalım çıkarsa yazarimSiz de kahve mi attınız
İyi akşamlar kızlar
Baktırdığım fallar çıkmayınca bende youtube da fal bakan kişileri keşfetmeye başladım.Hem fal krizimi önlüyordu.Hem ücret ödemiyordum.Bu sayede fal baktırmayı baya baya azalttım. Maddi ve manevi olarak rahatlamaya başladım.Sizinle sevdiğim fal kanalları paylaşmak istedim.Belki sizinde enerjiniz tutar. Belki bir nebze olsa da (eğer istiyorsanız) falı azaltmanıza yardımcı olur.
1- Katina kehanet ve spiritüalizm daha önce bahsedilmişti. Yakında randevu almaya başlayacak
2-Nyks Tarot tutarlı yorumları var özellikle son zamanlarda düzenli olarak deste seç atmaya başladı.Krizim gelmese bile yorumlarını merak ediyorum.
3- Tarot Guru yeni sayılacak bir kanal ve ağırlıklı olarak aylık burç yorumu yapıyor.Yorumlamasını beğeniyorum enerjim tuttu kendisiyle.
4- Tarot Dünyası bu da yorumlarını takip ettiğim bir kanal. Tatlı bir konuşması var.Sıkılmadan dinliyorum.
5- Tarot Faslı bu kanalın en sevdiğim yanı bakım sürelerinin baya uzun olması.Bazı videoların süresi 1 saat
6- Yankı Tarot ve Enerji Kanalı daha çok yeni bir kanal ama hem enerjim tuttu kendisiyle hem naif bir şekilde anlatıyor
7- Venüs Meleği Tarot ve Kahve Falı kahve ve tarotla bakıyor. Yorumlayışını beğeniyorum.
8 - Tarot Okuyucusu: Çok sık video atıyor ve ses tonu huzur veriyor.
Arkadaşlar benim tavsiye edebileceklerim bunlar. Bu kanallardan sadece bir tanesine ücret ödeyerek bakım yaptırdım ama kim olduğunu ve yorumu hakkında düşüncelerimi paylaşmıyorum reklam olmaması için.
Sen ne falı attın canmBurda Yargıç ismi geçtiği için (şu an bide 50% indirimli ) baktırdım. Hiç detay vermediğim halde hepsini 100 % bildi. Karşı tarafın yaptığı işi , dış görünüşü, benim karakterimi tam net yazdı . Ağzım açık kaldıAçıkcası anlıkta bu kadar net bilen falcıya rastlamadım .
Valla duramadım baktım 25 tl gönderdim:))Burda Yargıç ismi geçtiği için (şu an bide 50% indirimli ) baktırdım. Hiç detay vermediğim halde hepsini 100 % bildi. Karşı tarafın yaptığı işi , dış görünüşü, benim karakterimi tam net yazdı . Ağzım açık kaldıAçıkcası anlıkta bu kadar net bilen falcıya rastlamadım .
ben kahve atmstm iyiydi ama duru goru felan daha detayli sanrm ama daha pahaliBu yargıç hangi falda iyi acaba bende onu merak ediyorum ona göre atıcam
Pek güvenmeyip öylesine kahve attım eğlence gibi ama şoktayım. Bugüne kadar baktırdığım 80 civarda falcıların içinde en iyisi. Anlığı bu kadar iyi bilen olmadı. Bir daha gider miyim kesinikle giderim . Su ve durugörü biraz pahalı ama bu çok iyi bir falcı . İşte falcı budur Binnazda ki gibi boş boş değilSen ne falı attın canm
Bir yolun varBu yargıç hangi falda iyi acaba bende onu merak ediyorum ona göre atıcam
Bana da aynısını yaptıYa iyi ki keşfetmişim burayı, gözüme kestirdiği bir falcı olduğu zaman önce burada araştırıyorum :) Ama tabi enerji meselesi, herkes aynı şekilde memnun kalmayabilir bir falcıdan. Mesela geçenlerde fal sepeti Özlem Yılmaz hakkında birkaç güzel yorum okuyunca gaza geldim, su falı attım. Kadının puanı da yüksekti ve yorumlarda iyi idi. Ben de bir şans verdim. Ama kadın saçmaladı da saçmaladı. Ve aynen Adil Yıldırım’ın bulduğu ‘sırtlan erkek’ lafını sanki kendi bulmuş gibi söyleyip durdu. Daha sonra ben buna bir soru sordum, sorumu anlamamış ve ona da saçma cevap vermiş. Ben de dayanamadım bastım 2 yıldızı. Yorumda da belirttim sebebini, dedim ki ‘aslımda 1 yıldız vermek isterdim ama emeğe saygımdan 2 yıldız verdim’ :) Sonra birkaç dakika içinde falını geri alıp kredilerimi iade etmiş :))) Şimdi anlıyorum bazı falcıların ortalama puanları niye hep bu kadar yüksek, yorumları niye hep bu kadar iyi. Gerçekten kanmamak lazım. Neyse ki en azından kredilerim iade etti, benim işime geldi. O yüzden artık puanlara ve o güzel yorumlara kanmıyorum.
Burda Yargıç ismi geçtiği için (şu an bide 50% indirimli ) baktırdım. Hiç detay vermediğim halde hepsini 100 % bildi. Karşı tarafın yaptığı işi , dış görünüşü, benim karakterimi tam net yazdı . Ağzım açık kaldıAçıkcası anlıkta bu kadar net bilen falcıya rastlamadım .
Ben baktırdım ona. Olumsuz konuştu eskisi için. Öyle oldu. Yeni yeni hoşlanmaya başladığım biri var, onun için baktirmak istiyorum bakalımArkadaşlar tellwe demiravo baktıran var mı .? Sizce iyi mi ya .? Bana kişilik analizi cok doğru gelmedi gibi geldi ama bilemedim
Adım atmıyor çünkü şöyle böyle... Sen bunu yap adım gelecek zaten dedi ( bu arada dün Didar Evrene baktırdım o da aynısını söyledi ). Olumlu konuştuGelecek ile ilgili bir şey dedi mi canım sana? Nasıldı yorumları?
Size vade verdi mı?Adım atmıyor çünkü şöyle böyle... Sen bunu yap adım gelecek zaten dedi ( bu arada dün Didar Evrene baktırdım o da aynısını söyledi ). Olumlu konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?