Binnaz Abla

Sesli olsa daha güzel olurdu yazılı da sanki herkese aynı cümleleri kurar mı endişesi var

Ben baktırdım ona. Olumsuz konuştu eskisi için. Öyle oldu. Yeni yeni hoşlanmaya başladığım biri var, onun için baktirmak istiyorum bakalım
Banada olumsuz konuştu ama sanki herkese olumsuz konuşuyor gibi yazmışlar yorumlarda, yani bana dedi ki sana yazar adım atar ama ilşki başlamaz . Canım cok skldı

Banada olumsuz konuştu ama sanki herkese olumsuz konuşuyor gibi yazmışlar yorumlarda, yani bana dedi ki sana yazar adım atar ama ilşki başlamaz . Canım cok skldı
Benim arkadaşlarım da baktırdı, birine olumlu dedi olumlu oldu. Bana direkt hiç yazmaz demişti, hatta biri var dedi. Bilmişti. Ama canını sıkma boşver canım. Enerji meselesi belki de enerjiniz tutmadi

Benim arkadaşlarım da baktırdı, birine olumlu dedi olumlu oldu. Bana direkt hiç yazmaz demişti, hatta biri var dedi. Bilmişti. Ama canını sıkma boşver canım. Enerji meselesi belki de enerjiniz tutmadi
Ben ona da attım ama karşı tarafın net doğum tarihi ve anne ismi bilmediğim için red etti . Öğrenip atacağım bir gün

Banada öylesine onunla bununla konuşuyor dedi , sana yazar seni yoklar ama geri gider dedi . Bilmiyorum bak arkadaşına da tutmuş

Banada öylesine onunla bununla konuşuyor dedi , sana yazar seni yoklar ama geri gider dedi . Bilmiyorum bak arkadaşına da tutmuş
Canım sen kafanı takma. Belki de enerjin uyuşmadı. Valla seni çok iyi anlıyorum. Bu kadının değil ama, olmaz diyenlerin hepsinin falını sildim ağlaya ağlaya sonra alıştım. Hayatında biri var benim exin. Sakın takma kafana bosver fal eğlence işi

Yaklaşık 200 den fazla fal baktırdım toplam da olumsuz olan 7 kişi var yok kafayı yicem yakında ama sen bu kadına cıkıyor Dedin korktum ben

Yaklaşık 200 den fazla fal baktırdım toplam da olumsuz olan 7 kişi var yok kafayı yicem yakında ama sen bu kadına cıkıyor Dedin korktum ben
Bana da 7 kişi 90 arasında olumsuz konuştu Artık takmıyorum eskisi gibi zaten bırakmıştım ama bir gelişmeler oldu tekrar bir kaç kişiye baktırdım . En favorilerim şu an Yargıç ve Gilda Koç. Olumsuzları yazmak istiyorum: Yeşilçingene tabii ; Uyumsuz ; Yağmur ; Alex ; Özlem Yılmaz ; Serkan Batu Kılıç , Nil Güneş . Bende böyle arkadaşlar

Peki olay olumsuz mu oldu .? Sonuç ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…