Binnaz Abla

Kızlar anı bildi derken neyi kastediyorsunuz? Mesela karşıdakinin anlık düşüncelerini biz bilmiyoruz sonuçta o yüzden falcının yorumunu teyit edemeyiz. Bizim anlık düşüncelerimizi bilmesinin de bir anlamı olmuyor bence. Yoksa kastedilen daha çok iş aradığımı bildi. Ailemle kavgalı olduğumu bildi tarzında şeyler mi? Bu fal işlerinde yeniyim bu “anı bildi” konseptini bir türlü anlayamıyorum nedir ne değildir :) :)

Canım bende baktırdım,iskambil atıp iki erkek sordum,hiç bahsetmediğim halde ikisini biri şu ten renginde şu boyda,diğeri şu renkte bu boyda diye ayırt etti ve falı bu tanımlamalar üzerinden götürdü,yani işte orta boylu kumral olan sana karşı şöyle,şu şu olacak,uzun esmer böyle,onla bu bu olacak diye..Çok şaşırdım çünkü tipleri bildi,hangisinin duruş ve tavrının nasıl olduğunuda doğru söyledi,bana vadede verdi

Hatta burda yazmıştım,adamın teki ilk görüşte aşık oldu,evlenme teklif ediyor diye,onun için aynen şunu dedi,resmen senin ağzının içine düşüyor

Ben de kahve atmak istiyorum birine anı çok iyi bildiğiniz fiyatı uygun olan birilerini onerebilirseniz sevinirim can sıkıntısından fala sardım yine

Bana da Yargıç hiç bahsetmediğim halde uzun boylu, resmi giyiniyor ve yaptığı işi birebir anlattı

Peki yargıç sesli yorum mu yapıyor kaç saat içinde falına baktı cnm

ben karar verene kadar yargıç bugün 10 tane fal baktı heralde adamın enerjisi kalmışmıdırki şimdik atsam

Sesli mı yoksa yazılı mı bakıyor yargıç peki kızlar

Didar Evren size olumlu mu konuştu ? Bana aşırı olumlu konuştu acaba pembeci mi
Evet olumlu ama öyle aşırı pembeci değildi bana. Mesela kendimi bir olay yüzünden kötü ve aldatılmış gibi hissedeceğimi bildi. Ama sonrasında işin aslının farklı olduğunu öğrendiğimde huzurlu olacaksın demişti. Dediği gibi de oldu. Bana bakılan en pembeci çiçekli böcekli fallar hep Binnaz’da baktırdığım fallar oldu. Üstelik şimdilerde yüksek krediden yanlarından geçilmeyen falcılar hep. Çoğu da patladı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…