Yok vade vermedi .Size vade verdi mı?
Valla bana da lazim ya en azindan anı iyi yorumlasinnnKızlar şu an,falsepeti, binnaz'dan kimi öneriyorsunuz?
Kızlar şu an,falsepeti, binnaz'dan kimi öneriyorsunuz?
Valla bana da lazim ya en azindan anı iyi yorumlasinnn
Didar Evren size olumlu mu konuştu ? Bana aşırı olumlu konuştu acaba pembeci miFalsepeti Didar Evren ben de anı iyi bildi. Onu tavsiye edebilirim. Onun dışında şimdi eski fallarıma baktım Leyla Seçkin’de fena değildi.
Canım bende baktırdım,iskambil atıp iki erkek sordum,hiç bahsetmediğim halde ikisini biri şu ten renginde şu boyda,diğeri şu renkte bu boyda diye ayırt etti ve falı bu tanımlamalar üzerinden götürdü,yani işte orta boylu kumral olan sana karşı şöyle,şu şu olacak,uzun esmer böyle,onla bu bu olacak diye..Çok şaşırdım çünkü tipleri bildi,hangisinin duruş ve tavrının nasıl olduğunuda doğru söyledi,bana vadede verdiKızlar anı bildi derken neyi kastediyorsunuz? Mesela karşıdakinin anlık düşüncelerini biz bilmiyoruz sonuçta o yüzden falcının yorumunu teyit edemeyiz. Bizim anlık düşüncelerimizi bilmesinin de bir anlamı olmuyor bence. Yoksa kastedilen daha çok iş aradığımı bildi. Ailemle kavgalı olduğumu bildi tarzında şeyler mi? Bu fal işlerinde yeniyim bu “anı bildi” konseptini bir türlü anlayamıyorum nedir ne değildir :) :)
Hatta burda yazmıştım,adamın teki ilk görüşte aşık oldu,evlenme teklif ediyor diye,onun için aynen şunu dedi,resmen senin ağzının içine düşüyorCanım bende baktırdım,iskambil atıp iki erkek sordum,hiç bahsetmediğim halde ikisini biri şu ten renginde şu boyda,diğeri şu renkte bu boyda diye ayırt etti ve falı bu tanımlamalar üzerinden götürdü,yani işte orta boylu kumral olan sana karşı şöyle,şu şu olacak,uzun esmer böyle,onla bu bu olacak diye..Çok şaşırdım çünkü tipleri bildi,hangisinin duruş ve tavrının nasıl olduğunuda doğru söyledi,bana vadede verdi
Evet canımSuzanne777 merhaba canım bu bahsettiğiniz falcı bir yolun var yargıç mı
Bana da Yargıç hiç bahsetmediğim halde uzun boylu, resmi giyiniyor ve yaptığı işi birebir anlattıCanım bende baktırdım,iskambil atıp iki erkek sordum,hiç bahsetmediğim halde ikisini biri şu ten renginde şu boyda,diğeri şu renkte bu boyda diye ayırt etti ve falı bu tanımlamalar üzerinden götürdü,yani işte orta boylu kumral olan sana karşı şöyle,şu şu olacak,uzun esmer böyle,onla bu bu olacak diye..Çok şaşırdım çünkü tipleri bildi,hangisinin duruş ve tavrının nasıl olduğunuda doğru söyledi,bana vadede verdi
Bu yargıç nerede?Bana da Yargıç hiç bahsetmediğim halde uzun boylu, resmi giyiniyor ve yaptığı işi birebir anlattı
Aynen maddi durumunu falanda söyledi bendedeBana da Yargıç hiç bahsetmediğim halde uzun boylu, resmi giyiniyor ve yaptığı işi birebir anlattı
simdi at yarina bakar.belki yarn indirim olmaz :)ben karar verene kadar yargıç bugün 10 tane fal baktı heralde adamın enerjisi kalmışmıdırki şimdik atsam
Yazılı . Bir tane soru hakkın var onada cevaplıyorSesli mı yoksa yazılı mı bakıyor yargıç peki kızlar
Evet olumlu ama öyle aşırı pembeci değildi bana. Mesela kendimi bir olay yüzünden kötü ve aldatılmış gibi hissedeceğimi bildi. Ama sonrasında işin aslının farklı olduğunu öğrendiğimde huzurlu olacaksın demişti. Dediği gibi de oldu. Bana bakılan en pembeci çiçekli böcekli fallar hep Binnaz’da baktırdığım fallar oldu. Üstelik şimdilerde yüksek krediden yanlarından geçilmeyen falcılar hep. Çoğu da patladı zaten.Didar Evren size olumlu mu konuştu ? Bana aşırı olumlu konuştu acaba pembeci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?