Sene sonuna kadar sonuçlanacak sanırım , yazarım şu an bir sonuç yok ama olumsuz gibiPeki olay olumsuz mu oldu .? Sonuç ne
Herseyin hayırlısı canım yaSene sonuna kadar sonuçlanacak sanırım , yazarım şu an bir sonuç yok ama olumsuz gibiOlumlu Tüm vadeler patlasın
Bunların hepsi bana olumlu konuştuPeki olay olumsuz mu oldu .? Sonuç ne
Şimdi baktim da Asenat ayrilmiş galiba siteden bulamadimmmmmKızlaaaar 2018de online baktirdigim fallarimi okudum da şimdi, o dönem çok övülen falcilarin hepsine baktirmişim ama hepsi o dönemki biri için ailenle tanistiracaksin evleneceksin fln demiş tabiki hiçbiri çıkmadıbir tek iskambil falı bakan ASENAT KILIÇ,fali dinleyince şoka girdim, birebir mi tarihiyle günüyle mi çıkar bir fal ya??bu adam 10 güne ararsa arar, aramazsa da birdaha bekleme demiş adam 10cu gün aramış brni bu erkekle kisa süreli bir görüşme olcak ve sora hayatindan tamamen gidecek ve birdaha da gelmiyecek,senin hayatina şubat ayi başka biri girecek demiş ve aynennn dedigi gibi olmuş,o dönem bunlari duydugumda çok üzülmüştüm birdaha baktirmam demiştim bu kadina ama şimdi şok oldum fali okuyunca, galiba uzun zamandir girmuyor ama yakalarsaniz mutlakaaaa baktirin muttlakaaa;o dönem Nesibe, İlkay Gür, saraylihanim fln çoook övülüyordu hepsine baktirmişim hepsini tek tek dinledim ama hepsi fosss İlkay Amerikaya gideceksin fln diye zırvalamış hatta
Bende dinledim Asenatın eski falını,karman çorman bakmış ve gelecek dediği gibi olmamış..boşverOf ya Asenat siteden ayrilmişyok mu ulaşmanın bi yolu acaba artik sitede degil de telefondan fln mi bakiyor varmi bilgisi olan???
Ya varmi numarasi olan lütfen paylaşsın benimle özeldennnnAsenat kılıç canlı bakıyormuş var yani. S springwillcome
Şimdi ben de dinledim merak edip 2 tane fal baktırmışım geçen yıl gelecek hiç dediği gibi olmamış. Temmuz ayında baktırmışım Ekim sonuna kadar barışırsınız bu sefer çok düzgün bir gidişat olur ilişkinizde demiş. Evet Ağustos’un sonu ve Eylül’ün ilk haftalarında diyaloğumuz oldu ama ondan sonra yine koptuk aylar sonra yine bi araya geldik sonra yine koptuk. Hep gel gitli devam etti yani dediği gibi mükemmel bir tablo asla ama asla olmadı.Of ya Asenat siteden ayrilmişyok mu ulaşmanın bi yolu acaba artik sitede degil de telefondan fln mi bakiyor varmi bilgisi olan???
Yargıç 'a ben baktirdim olumlu ama bana uymayan bir faldi kişi tarifi,işi ttutmad.Vade vermiyor söyledi bir şey var olursa soylerim
Benim iki kişiden birini olumsuz diğerini olumlu söylediBu arada Yargıc hep olumlu mu konuşuyor ? Anladığım kadarıyla hep olumlu konuşmuş
Dün çok fal bakmış enerjisi kalmamış olabilirBen Yargıç'ı çok beğenmedim, kişilik analizi falan çok tutarsızdı. 100 tl'ye kesinlikle değmedi
Bende dün gönderdiğim fal bugün geldi çok yorulmuş belliki ilk falı şok edecek derecede iyiydi. Bunda da tarih vermiş kısa süre. Olursa yazacağım. Ama sanal da baktirdiklarim içinde en iyisiydi. Kahve de tarih vermem yazmış. Yanıltmak istemem çıkmaz çünkü diye not düşmüş.Benim iki kişiden birini olumsuz diğerini olumlu söyledi
Ben ilk attığımda popüler değildi,boştu tek bana baktı,iskambil atmıştım ve baya şaşırtmıştı beni,tipleri tarifi,hangisinin bana ne tavır içinde olduğunu vs.Biraz kısaydı sadeceBende dün gönderdiğim fal bugün geldi çok yorulmuş belliki ilk falı şok edecek derecede iyiydi. Bunda da tarih vermiş kısa süre. Olursa yazacağım. Ama sanal da baktirdiklarim içinde en iyisiydi. Kahve de tarih vermem yazmış. Yanıltmak istemem çıkmaz çünkü diye not düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?