cnm yeni baktrdklarindan begendgn var mi?Bende dün gönderdiğim fal bugün geldi çok yorulmuş belliki ilk falı şok edecek derecede iyiydi. Bunda da tarih vermiş kısa süre. Olursa yazacağım. Ama sanal da baktirdiklarim içinde en iyisiydi. Kahve de tarih vermem yazmış. Yanıltmak istemem çıkmaz çünkü diye not düşmüş.
Semabi diye biri vardı ona kahve attım eh öyle yüzeysel bakmış canım.cnm yeni baktrdklarindan begendgn var mi?
Bende dün yildiznameyi denedim daha uzun yazıp gelecekle ilgili çok tarih vermiş bunlari bekleyip göreceğiz tabi. Biriyle bir tartismamın içindeki cümleyi aynen söyledi.Ben ilk attığımda popüler değildi,boştu tek bana baktı,iskambil atmıştım ve baya şaşırtmıştı beni,tipleri tarifi,hangisinin bana ne tavır içinde olduğunu vs.Biraz kısaydı sadece
Evet bende iki seferde aynı şeyi farkettim. Anlık durumları bilmesi cok güzeldi. Birde su falında akıl okuma yapabiliyormusunuz diye sordum. Bana ayrilirken söylediği cümleyi birebir yazdi. Akıl okuma işinde basarili yorumcu. Bugün indirimde site bilmediğim iki kişiye daha yolladim bakalım beğenirsem yazarım:)
bende denedim onu uygun diye...komsu teyze fali gibiydi birazSemabi diye biri vardı ona kahve attım eh öyle yüzeysel bakmış canım.
cnm gecen bayramda uzun surdu.bu sefer bi gun oldu ama belki sonra yaparlarBen daha önce hic byv da baktirmadim. Tekrar indirime girer mi site? Yoksa tek bayram ilk günleri mi indirim yapiyorlar? Bilen varsa yesillendirsin
Gilda online olmuyorGilda’nın söylediği bir şey daha çıktı . Belirtmek isterim : hayatına biri girecek ve kafan karışacak bunu bekleyim mi yada yeni biri ile mi devam edeyim ? Bunu birebir yaşadım ... Çok ilginç
Nasil baktiriyorsunuz????Evet herkes zümra için ilk falının tuttugunu yazdı benimde ilk falım olcagı için bnmkide tutar mı acaba diye düşündümbir de telefonla bakma banada itici geliyor doğa danı bekliyorum sesli açarmı diye yok açmıyor.. bu iş nasıl oluyor mesela benm 2 bin kredim var falcının yanında da 2 bin yazıyorsa istediğimiz kadr konusabiliyormuyuz yoksa kaç dakika oluyor onu anlamadım
ben de daha telefonu denemedim canım. Mesela yorumcunun kredisi 2500 yazıyorsa senin hesabında da 2500 kredi varsa 10 dakika görüşebiliyormussun telefonda 10 dakika bitince kapanıyor telefon ama ekstra kredin varsa 10 dakikadan sonra dakika da 50-60 kredi düşüyor sanırım. Ama ben daha telefon bakımını denemedim yanlış bilgide vermeyim. Fal türlerinde telefonla yazanlarda oluyor bu durum.Nasil baktiriyorsunuz????
Bana çok geneldi falı ya hiç böyle spesifik şeyler demedi. Komşu teyze falının bi tık üstüYargıc’ın falında böyle bir şey vardı
Fakat bir araba işi var hane işinde yada snein bir araba isteği değişikliği olacak acim renkli bir araba bu hemen bayram sonrası olacak.
Ehliyetim yok ama düşünüyorum. Arkadaşla denize gidecektik bugün araba kiraladı , kırmızı renkli kiralamış . Falı çıkmış mı oluyor ?
AynenBana çok geneldi falı ya hiç böyle spesifik şeyler demedi. Komşu teyze falının bi tık üstü
Sanki sallamış da tutmuş gibi.Yargıc’ın falında böyle bir şey vardı
Fakat bir araba işi var hane işinde yada snein bir araba isteği değişikliği olacak acim renkli bir araba bu hemen bayram sonrası olacak.
Ehliyetim yok ama düşünüyorum. Arkadaşla denize gidecektik bugün araba kiraladı , kırmızı renkli kiralamış . Falı çıkmış mı oluyor ?
Ben de Bilge özdoğru bir falı, diğer falı ile çelişti. Zümra yı severim ama son falı çıkmadı. Batu yu ise bekliyorum.Uzun bir aradan sonra merhaba herkese. Salgın başlangıcında başka bir başlıkta ufak bir tatsızlık yaşandığı için + fal işini neredeyse tamamen bıraktığım için uğramıyordum artık buraya. Umarım herkes iyidir.
Fazla bir flaş haber yok, ancak yaz başında Zümra’ya fal göndermiştim (çok uzun zaman sonra ilk kez). Zümra’nın ilk falı bende harfiyen ve vadesiyle çıkmıştı, sonrakiler çıkmamıştı. Klasik durum yani. Arayı açınca belki yine çıkar düşüncesiyle baktırdım :) Bir de şu salgın, kaderci tarafımı yeniden tetiklemiş olabilir :)))
Her neyse, Zümra bana bu yaz biriyle yazışacağımı ve bundan çok keyif alacağımı söylemişti. “İlişki veya romantizm anlamında düşünme, sadece öyle biri olacak bu yaz” demişti. Ben de bunu olağanüstü saçma bulmuştum çünkü nerdeyse 2 yıldır sosyal medya kullanmıyorum, yüz yüze tanıdığım insanlarla hal hatır sormaktan bile kaçıyorum uzun zamandır, 2 satır yazmak bile angarya gibi geliyor vs. Dolayısıyla Zümra’nın dediği şeyin benim için oluru yoktu, hele ki bu yaz!
Gelgelelim oldu. Tamamen tesadüf, bilgi almak istediğim bir ortamdan öyle biri çıktı yakın zamanda.
Onun dışında, burada sizlerin de yorumlarından sonra Lizyaa’nın önerdiği Serkan Batu’yu geçmiş ve anda oldukça beğendim. Yine de gidişatı tutturacağını sanmıyorum.
2 yıllık fal “macerama” baktığımdaysa, uzun vadeyi tutturan bir tek Bilge Özdoğru olmuş. Yani gidişatın tamamını bilen bir tek o var. Diğer sevdiğim 3-5 isim sadece ufak ve kısa vadeli şeyleri bilmiş.
Şimdilik böyle. İyi bakın kendinize.
Sanki sallamış da tutmuş gibi.
Ben de Bilge özdoğru bir falı, diğer falı ile çelişti. Zümra yı severim ama son falı çıkmadı. Batu yu ise bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?