cnm falci istanbul ve ufuku begenmstm ben ..Kızlar saraylı için falı çıktı diyen varmı başka birine daha gönderesim geldi. Yargıca çok attım. Kimi denesem varmı önerdiğiniz birisi.
Kızlar saraylı için falı çıktı diyen varmı başka birine daha gönderesim geldi. Yargıca çok attım. Kimi denesem varmı önerdiğiniz birisi.
Bende çok önemli bir detayı göremedi saraylı. Anda ve geçmişte iyi değildi hiçKızlar saraylı için falı çıktı diyen varmı başka birine daha gönderesim geldi. Yargıca çok attım. Kimi denesem varmı önerdiğiniz birisi.
cnm bi falciya ust uste gidince olmuyo nedense.. baktrcn beklicen :)Kardişler Yargıçın ilk falına şoke olmuştum. İskambil falıydı ama acaip detaylar vardı. Dün kahve attım, geçmişi eksiksiz bilmişti. Gelecek de komşu teyze tadındaydı. Bilemedim bu sefer çok bayılmadım beklentim yüksek olduğu için.
Venüs bende de ilginç bir şekilde iyiydi. Beklemiyordum kredisi düşük olduğu için. An ve geçmiş harikaydı, gelecek beklemede henüz.Kızlar fal sepetinde kredim kalmıştı Venüs naz a attım kredisi düşük diye şok oldum gerçekten dediği gibi oldu. Olumsuz konuştuğu için üzülmüştüm ama malesef öyle oldu. Şu an ucuz ama çok nadir online oluyor.
Kızlar fal sepetinde kredim kalmıştı Venüs naz a attım kredisi düşük diye şok oldum gerçekten dediği gibi oldu. Olumsuz konuştuğu için üzülmüştüm ama malesef öyle oldu. Şu an ucuz ama çok nadir online oluyor.
İki kişi sordum biri zaten ex.. o zaman bı adımı olmuştu her şeyde normaldi birden koptu tamamen. Benim de kredim vardı ucuz olanları denedim hep şansa o denk geldi. Nasıl kopacağını falan bildi. İkisi de olumsuz olacak dedi. Karakter analizini iyi yaptı. Dengesiz olduğu için zaten bitmesine anlam veremeyeceksin dedi gerçekten de iletişim devam ederken ortada bir şey yokken salaklık yaptı.Size ne demişti özel olmazsa?
Bugünde venüz naza saldırıyoruz o zaman
Bence bizde abartıyoruz. Şok olunca diğerlerini de deneyelim diyoruz içim gitti diğerine yüksek fiyattı ama herşeyi söylemiş ilk faldan daha detayliydi ama gelecek odaklı olunca mecburen beklemek kalıyor. Tek bildiğim kesinlikle boş biri değil. Bire bir konusur gibi anlatiyorcnm bi falciya ust uste gidince olmuyo nedense.. baktrcn beklicen :)
ins cikar cnm bazen vade sarkabiliyo...cikan falciya bile cok baktirinca bi sure sonra tutmuyo.degisik bu enerji isleri :)Bence bizde abartıyoruz. Şok olunca diğerlerini de deneyelim diyoruz içim gitti diğerine yüksek fiyattı ama herşeyi söylemiş ilk faldan daha detayliydi ama gelecek odaklı olunca mecburen beklemek kalıyor. Tek bildiğim kesinlikle boş biri değil. Bire bir konusur gibi anlatiyorSallamasyon degil her baktirdigim cok detaylıydı. Kısa süreler vermiş onlar çıkarsa tamamdır..
Bende 3ünden en iyisi Zişan olduKızlar Tumay Cennet mi Zişan Işık mı yoksa Serkan Batu mu??bunlardan ikisine baktiracagim hangisini seçeyim ???
Bende 3ünden en iyisi Zişan oldu
Kızlar Tumay Cennet mi Zişan Işık mı yoksa Serkan Batu mu??bunlardan ikisine baktiracagim hangisini seçeyim ???
Serkan ve Tümay patladı. Zişan daha patlamadı . Uzun vade vermişti . Falında nokta atışları vardı ama favorim YargıcÇıktı mı kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?