Binnaz Abla

cnm bi falciya ust uste gidince olmuyo nedense.. baktrcn beklicen :)

Venüs bende de ilginç bir şekilde iyiydi. Beklemiyordum kredisi düşük olduğu için. An ve geçmiş harikaydı, gelecek beklemede henüz.

Canlarim telefonda bakan Elif telefonunu acmis sanirsam, mesajimin goruldusu cikmis. Ben aradim ama acmadi. Arayip ulasan varsa yazabilir mi?

Size ne demişti özel olmazsa?
İki kişi sordum biri zaten ex.. o zaman bı adımı olmuştu her şeyde normaldi birden koptu tamamen. Benim de kredim vardı ucuz olanları denedim hep şansa o denk geldi. Nasıl kopacağını falan bildi. İkisi de olumsuz olacak dedi. Karakter analizini iyi yaptı. Dengesiz olduğu için zaten bitmesine anlam veremeyeceksin dedi gerçekten de iletişim devam ederken ortada bir şey yokken salaklık yaptı.

cnm bi falciya ust uste gidince olmuyo nedense.. baktrcn beklicen :)
Bence bizde abartıyoruz. Şok olunca diğerlerini de deneyelim diyoruz içim gitti diğerine yüksek fiyattı ama herşeyi söylemiş ilk faldan daha detayliydi ama gelecek odaklı olunca mecburen beklemek kalıyor. Tek bildiğim kesinlikle boş biri değil. Bire bir konusur gibi anlatiyor Sallamasyon degil her baktirdigim cok detaylıydı. Kısa süreler vermiş onlar çıkarsa tamamdır..

ins cikar cnm bazen vade sarkabiliyo...cikan falciya bile cok baktirinca bi sure sonra tutmuyo.degisik bu enerji isleri :)

Arkadaşlar siz falcılara nasıl soru soruyorsunuz ne yazıyorsunuz mesela? Ben detay vermesek bile bilmeleri gerekir diye düşünüp yolluyorum ama ayrıntı vermemişsiniz diye net birşey söyleyemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…