Ben de çok detay vermiyorum ama pahalı birşey gönderiyorsam. Hem genel bakın diyorum hemde istediğim kişinin hakkındaki bilgileri veriyorum ne olacak diye soruyorumArkadaşlar siz falcılara nasıl soru soruyorsunuz ne yazıyorsunuz mesela? Ben detay vermesek bile bilmeleri gerekir diye düşünüp yolluyorum ama ayrıntı vermemişsiniz diye net birşey söyleyemiyorlar.
Merhaba numarayı ben de alabilir miyimMesajiniz icin tesekkur ederim. Ben alinmis olabilirim cunku kimsenin reklamiyla vs ugrasacak durumum yok. Kimseyi de koru korune savunmam ama bu forumda birisini onermek de tehlikeli bir durum. Elif hanimin bu forumdan ben bahsedene kadar haberi yoktu ama ben izin istedim paylasmak icin numarasini. Kendisinin buna da ihtiyaci yok ama ne bilim ben cok memnun kalinca burdaki arkadaslara faydasi olsun istedim cunku ben de sacma sapan insanlara cok paralar doktum. Ortada duzgun falci yok. Herkesin begendigi birini bulmak zaten imkansiz. Kendi adima elif hanimin falinin cikmasini umuyorum. Umarim sizlere de baktigi fallar cikar. Bence zaten baktirmak isteyenler beklesinler bakalim cikan fallar var mi? Iyi aksamlar
Ben Gildaya baktırmistim aylar önce fena değildi yani kişilik analizi benim dusunduklerimle aynıSizce daha önce ikisine de fal baktırmayan biri Gildaya mı yoksa zümraya mı baktırmalı. İkisine de baktıranlar yorum yapabilir mi?
Zümraya baktırmadım çünkü artık abarttım uygun falcılara gönderiyorum ... Ama Gilda Koçun söylediği 70 % hepsi çıktı . 30 % daha vadesi var .Sizce daha önce ikisine de fal baktırmayan biri Gildaya mı yoksa zümraya mı baktırmalı. İkisine de baktıranlar yorum yapabilir mi?
Canim bu fallardan hangisi çıktı??yesilcingene çıktı mı???Bende sizin gibi aynı durumdaydım ... İlk tecrübesiz olarak Destina Ereni denedim 2000 kredi pembenin pembesi çıkmadı ... Sonra burda en popüler Zişan Işık ve Şevdar Avaz oldu. Onlara da tabii ki baktırdım... İkiside olumlu konuştu . Şevdar olumsuzuda hiç yumuşatmadan söyler ... Zişanın vadesi 6 ıncı ay senenin ikinci yarısı , Şevdar karşı tarafın Haziran sonu temizleneceğini ve 21 Temmuz gibi ilişki başlayacağını söyledi ... Nisan başı baktırdım ikisine ... Yani tam olarak daha patlamadılar ... Bende merak ediyorum kim haklı çıkar . Falcıların 95% yoksa Yeşilçingene mi
Daha sonuçlanmadı . Kasım aralık kesin söyleyebilirim. Şevdarın vadesi yaklaştı, Zişan 6 ay ve özellikle senenin ikinci yarısı gelişme olacak dedi. Yeşilçingene çok olumsuz konuştu , eğer gelişme olmazsa Yeşilçingene çıktı diyebilirim hatta yeni kişiyi tarih etti . Bir kaç kişi ile tanıştım ama onun söylediği birisi daha yoluma çıkmadı.Canim bu fallardan hangisi çıktı??yesilcingene çıktı mı???
kızlar ben kredi aldım biray demir için ama online olmadı bir türlü ona 1.5 yıl önce baktırmıştım acaba başkasına mı baktırsam önerisi olan var mı yukarda zümra, gilda vs yazdırmış atayım mı sizce bir de ares levi öneriliyordu önceden
geçen gün yazdım ya bana geçen yıl baktığı fal çıktı diye tekrar baktırmak istedim ama acaba ikinci de bilme ihtimali daha mı düşük olur sence /: zümra bugün online oldu yine olur gibi...Ben BIray'i isaretlemistim, 1 hafta kadar once online oldu galiba. Cok cok istiyorsan 2-3 gun daha bekle derim.
Olmazsa Zumra veya Gilda'ya yardir derim, Gilda cikti diyenler olmus Zumra da keza.
Gerçi Gilda girmiyor ne zamandır sanırım takip ediyorum ama bildirim hiç gelmedi yakalarsam göndereceğim.Zümraya baktırmadım çünkü artık abarttım uygun falcılara gönderiyorum ... Ama Gilda Koçun söylediği 70 % hepsi çıktı . 30 % daha vadesi var .
Boşver falını okuyunca daha beter çökerdin baksa muhtemelen:)Yeşilçingene falimi iade etmiş enerjimiz uyuşmadı demiş, çöktüm resmen yaaa
Çıkıyor ama demi onun fallarıBoşver falını okuyunca daha beter çökerdin baksa muhtemelen:)
Genelde ama aşırı olumsuz yani olandan çok daha fazla olumsuz. Bazıları da çıkmıyor öyle düşünmeÇıkıyor ama demi onun falları
Ben begenirim cingeneyi cok da severim ama cok sık gitmemek lazım,tanımadığı zaman daha iyi baktığını düşünüyorum.Samimiyet olusup herseyi çok bilince sanki biraz faldan çok genel tecrube ve mantığını devreye sokuyor,durugorusu tıkanıyor..Bu aslında çoğu falcı için geçerli ama sadede Serkanda tersi gibi,ona detay anlattıkça daha fazla ayrıntı yakalıyor..Çingene en bastan uzun vadeyi gorup soyluyor.Genelde ama aşırı olumsuz yani olandan çok daha fazla olumsuz. Bazıları da çıkmıyor öyle düşünme
İyi ki bakmamış. Bana da olumsuz du. Moralimi bozmuştur. Zaten çıkmadı da.Yeşilçingene falimi iade etmiş enerjimiz uyuşmadı demiş, çöktüm resmen yaaa
Batu binnaz da ki mı ? Serkan batu ?Yok henüz değilama ayrılık onun giidşinden sonra olacak dedi tetikteyim ya benim için önemi yok dönse yine ben istemem sadece o acıyı yaşasın göreyim yeter hesaplar kapansın maksat batunun dediği er geç çıkıyor ona inanıyorum.
Gilda’yı resmen 10 gündür Bekliyorummmm :)Ayy sağ ol canımm :) inşallah Gilda banada çıkar onun falı hem benimle çok tutarlıydı yazmıştım buraya da inşallah banada çıkar noluyyy noluyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?