Binnaz Abla

Arkadaşlar siz falcılara nasıl soru soruyorsunuz ne yazıyorsunuz mesela? Ben detay vermesek bile bilmeleri gerekir diye düşünüp yolluyorum ama ayrıntı vermemişsiniz diye net birşey söyleyemiyorlar.
Ben de çok detay vermiyorum ama pahalı birşey gönderiyorsam. Hem genel bakın diyorum hemde istediğim kişinin hakkındaki bilgileri veriyorum ne olacak diye soruyorum

Merhaba numarayı ben de alabilir miyim

Sizce daha önce ikisine de fal baktırmayan biri Gildaya mı yoksa zümraya mı baktırmalı. İkisine de baktıranlar yorum yapabilir mi?
Ben Gildaya baktırmistim aylar önce fena değildi yani kişilik analizi benim dusunduklerimle aynı çok uzun bakıyor sağlamasını da yapıyor kendi açılımlarıyla ama vadesine var daha bayramın ilk günü hazır indirim varken ona tekrar göndermek istedim ama bayagidir yok sanırım... Zümra da ben ne zaman fal atsam hep iade ediyor neden bilemedim

Sizce daha önce ikisine de fal baktırmayan biri Gildaya mı yoksa zümraya mı baktırmalı. İkisine de baktıranlar yorum yapabilir mi?
Zümraya baktırmadım çünkü artık abarttım uygun falcılara gönderiyorum ... Ama Gilda Koçun söylediği 70 % hepsi çıktı . 30 % daha vadesi var .

Canim bu fallardan hangisi çıktı??yesilcingene çıktı mı???

Canim bu fallardan hangisi çıktı??yesilcingene çıktı mı???
Daha sonuçlanmadı . Kasım aralık kesin söyleyebilirim. Şevdarın vadesi yaklaştı, Zişan 6 ay ve özellikle senenin ikinci yarısı gelişme olacak dedi. Yeşilçingene çok olumsuz konuştu , eğer gelişme olmazsa Yeşilçingene çıktı diyebilirim hatta yeni kişiyi tarih etti . Bir kaç kişi ile tanıştım ama onun söylediği birisi daha yoluma çıkmadı.

kızlar ben kredi aldım biray demir için ama online olmadı bir türlü ona 1.5 yıl önce baktırmıştım acaba başkasına mı baktırsam önerisi olan var mı yukarda zümra, gilda vs yazdırmış atayım mı sizce bir de ares levi öneriliyordu önceden

Ben BIray'i isaretlemistim, 1 hafta kadar once online oldu galiba. Cok cok istiyorsan 2-3 gun daha bekle derim.

Olmazsa Zumra veya Gilda'ya yardir derim, Gilda cikti diyenler olmus Zumra da keza.

Ben BIray'i isaretlemistim, 1 hafta kadar once online oldu galiba. Cok cok istiyorsan 2-3 gun daha bekle derim.

Olmazsa Zumra veya Gilda'ya yardir derim, Gilda cikti diyenler olmus Zumra da keza.
geçen gün yazdım ya bana geçen yıl baktığı fal çıktı diye tekrar baktırmak istedim ama acaba ikinci de bilme ihtimali daha mı düşük olur sence /: zümra bugün online oldu yine olur gibi...

Bu arada muhtemelen yarın gelir biray sen bekliyorsan

bu arada ares leviye attım aklımda duracağına durmasın dedim : D

ama istediğimi alamadım yani aradı 3 dk sonra kapatıyor bu mu yani /: neyse ki kredi dakika üzerinden düşmüş yoksa daha çok üzülürdüm: D

Genelde ama aşırı olumsuz yani olandan çok daha fazla olumsuz. Bazıları da çıkmıyor öyle düşünme
Ben begenirim cingeneyi cok da severim ama cok sık gitmemek lazım,tanımadığı zaman daha iyi baktığını düşünüyorum.Samimiyet olusup herseyi çok bilince sanki biraz faldan çok genel tecrube ve mantığını devreye sokuyor,durugorusu tıkanıyor..Bu aslında çoğu falcı için geçerli ama sadede Serkanda tersi gibi,ona detay anlattıkça daha fazla ayrıntı yakalıyor..Çingene en bastan uzun vadeyi gorup soyluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…