BendeeeeeGilda’yı resmen 10 gündür Bekliyorummmm :)
Benim zaten Yargıctan ağzım açık kalmıştı. Bana da ufak birşey çıktı vadesini çok yakın bilebildi. Asıl konuyla ilgili akıl verdi söylediğini yapacağım çıkarsa yazarımFalkolik ben ve arkadaşlarşimdi ciktimi çıkmadımı düşünüyorum. Fallari okudum tekrar gelip cikti galiba.
Falci istanbul,falci julide, yargıç
Jülide zamanlamalari bilememiş konuyu söylemiş. Yargıç söylemiş direk konuyu.. istanbul da yargicla aynı gibi daha üstten anlatmış durumu detay vermemiş olabilir demiş . Yargıç tarihiyle ama üç gün öncesi yani daha üç gün vardı verdiği tarihe. istanbul yakın zaman diye söylemişti bunu. Aranacaksın önce tartışacaksınız sonra yüzyüze görüşmek isteyip biraraya geleceksiniz. Kaldiginiz yerden devam.. ama inanma bu buluşma o büyük asıl bulusma değil diyen kisi sadece yargic olmus. Bugün aradı tartışma değilde zitlasma oldu sonra geldi orda tartistik ve ben kalktım gittim.
Kısaca çıkan falcılar. Istanbul jülide yargıç. Ama sürece tam olarak bilen yargıç.. Şimdi hiç yollamadigim kime yollasam ucuz yollu iyi dediginiz kim var kızlar.
Ozaman şunu anlıyoruz tarihlerde çok başarılı. Digerleride çıkarsa inşallah güzel olacakta bütün günüm kötü geçti. Tamam bildilerde sonu iyi gelmedi işte. Varmı birisi kimi denesem şimdi.Benim zaten Yargıctan ağzım açık kalmıştı. Bana da ufak birşey çıktı vadesini çok yakın bilebildi. Asıl konuyla ilgili akıl verdi söylediğini yapacağım çıkarsa yazarım
Bende de ilk başta öyledi canımYargıca baktırdım hiç beğenmedim ben de maalesef. Tamamen genel bir yorumdu. Ben zaten falın bir kısmı çıktı falan diyenlere hayran kalıyorum çünkü benim fallarımın çoğunda hiçbir zaman başka başka şeylerden bahsetmiyorlarsadece asıl konu hakkında yorumları oluyor. Mesela bir yere gitmişsin ama eğlenememişsin yazmış hiçbir yere gitmedim. Kavgayla ayrılmışsınız sert sözler söylenmiş demiş ama o da olmadı. Bunları bilemeyen biri seni özlüyor dese de ciddiye alınmalı mı bilemedim
cnm istanbula yeni mi baktrdn ? benim onerdiklerm arasndaydi.ufuk ta iyi cok ucuz deil ama ben sevmstm medyum deniz de iyi o siteden o daha uygun.Falkolik ben ve arkadaşlarşimdi ciktimi çıkmadımı düşünüyorum. Fallari okudum tekrar gelip cikti galiba.
Falci istanbul,falci julide, yargıç
Jülide zamanlamalari bilememiş konuyu söylemiş. Yargıç söylemiş direk konuyu.. istanbul da yargicla aynı gibi daha üstten anlatmış durumu detay vermemiş olabilir demiş . Yargıç tarihiyle ama üç gün öncesi yani daha üç gün vardı verdiği tarihe. istanbul yakın zaman diye söylemişti bunu. Aranacaksın önce tartışacaksınız sonra yüzyüze görüşmek isteyip biraraya geleceksiniz. Kaldiginiz yerden devam.. ama inanma bu buluşma o büyük asıl bulusma değil diyen kisi sadece yargic olmus. Bugün aradı tartışma değilde zitlasma oldu sonra geldi orda tartistik ve ben kalktım gittim.
Kısaca çıkan falcılar. Istanbul jülide yargıç. Ama sürece tam olarak bilen yargıç.. Şimdi hiç yollamadigim kime yollasam ucuz yollu iyi dediginiz kim var kızlar.
Aynen ya bazı falcılar bazı insanlara daha iyi biliyor. Baktırdığımı günkü enerjimiz bile etkiliyor olabilir. Bana da Zeynep ve Çingenin ilk falı çok güzeldi mesela. Bazılarına da onlar bilemiyor.Bende de ilk başta öyledi canımGenel yorumlar . Sanırım kendi falcına daha denk gelmedin Zaten çoğu boş yada enerjimiz uymuyor .
Bir de fiyatini 70TL yapmis... Orada hic baktirmadim ama forumda adi gecen cok eski yorumcular var onlarin bile 70TL.Yargıca baktırdım hiç beğenmedim ben de maalesef. Tamamen genel bir yorumdu. Ben zaten falın bir kısmı çıktı falan diyenlere hayran kalıyorum çünkü benim fallarımın çoğunda hiçbir zaman başka başka şeylerden bahsetmiyorlarsadece asıl konu hakkında yorumları oluyor. Mesela bir yere gitmişsin ama eğlenememişsin yazmış hiçbir yere gitmedim. Kavgayla ayrılmışsınız sert sözler söylenmiş demiş ama o da olmadı. Bunları bilemeyen biri seni özlüyor dese de ciddiye alınmalı mı bilemedim
Yargıca baktırdım hiç beğenmedim ben de maalesef. Tamamen genel bir yorumdu. Ben zaten falın bir kısmı çıktı falan diyenlere hayran kalıyorum çünkü benim fallarımın çoğunda hiçbir zaman başka başka şeylerden bahsetmiyorlarsadece asıl konu hakkında yorumları oluyor. Mesela bir yere gitmişsin ama eğlenememişsin yazmış hiçbir yere gitmedim. Kavgayla ayrılmışsınız sert sözler söylenmiş demiş ama o da olmadı. Bunları bilemeyen biri seni özlüyor dese de ciddiye alınmalı mı bilemedim
Aynı zamanlarda yolladim hepsine canım.cnm istanbula yeni mi baktrdn ? benim onerdiklerm arasndaydi.ufuk ta iyi cok ucuz deil ama ben sevmstm medyum deniz de iyi o siteden o daha uygun.
Bir de fiyatini 70TL yapmis... Oradea hic baktirmadim ama forumda adi gecen eski yorumcular var onlarin bile 70TL.
istanbula hangi fali atmstn?Aynı zamanlarda yolladim hepsine canım.
Kahve.istanbula hangi fali atmstn?
Iki kişi sordum biri olacak dediği işte bugün görüştügum ama sıkıntılı dedi. Diğeri zaten eski biseydi yerden yere vurmuş onu karaktersiz yazmışYargıç pembeci mi, olumsuz konuştuğu kimse var mı?
Aaa 50 tlye baktırdım ben. Hemen böyle havalanıyorlar ya. Daha kaç fal baktı ki hemen 70 tl oldu.Bir de fiyatini 70TL yapmis... Orada hic baktirmadim ama forumda adi gecen cok eski yorumcular var onlarin bile 70TL.
Aynen belki de aslında tutanların hepsi bir rastlantıOoo cook çok iyi denilen benimde uçarcasına gittiğim falcilardan seninki evli diyen bile oldu. Aynı falci arkadaşıma dokturduenerjiye çok inanıyorum oyuzden yada falcinin o günkü ruh haline. Yani tutana tutuyor tutmayana tutmuyor canım. En iyisi yok yani.
tümay cennet derim ben serkan bey benim fallarım çıkmayınca şimdi süreci başkasına kaydırmış .yani biri daha çıkıcak ona gidiceksin demiş.ama bizi ağustosta net bir ilişkide oturtmuştu sevgiliydikKızlar Tumay Cennet mi Zişan Işık mı yoksa Serkan Batu mu??bunlardan ikisine baktiracagim hangisini seçeyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?