Binnaz Abla

Falkolik ben ve arkadaşlar şimdi ciktimi çıkmadımı düşünüyorum. Fallari okudum tekrar gelip cikti galiba.
Falci istanbul,falci julide, yargıç
Jülide zamanlamalari bilememiş konuyu söylemiş. Yargıç söylemiş direk konuyu.. istanbul da yargicla aynı gibi daha üstten anlatmış durumu detay vermemiş olabilir demiş . Yargıç tarihiyle ama üç gün öncesi yani daha üç gün vardı verdiği tarihe. istanbul yakın zaman diye söylemişti bunu. Aranacaksın önce tartışacaksınız sonra yüzyüze görüşmek isteyip biraraya geleceksiniz. Kaldiginiz yerden devam.. ama inanma bu buluşma o büyük asıl bulusma değil diyen kisi sadece yargic olmus. Bugün aradı tartışma değilde zitlasma oldu sonra geldi orda tartistik ve ben kalktım gittim.
Kısaca çıkan falcılar. Istanbul jülide yargıç. Ama sürece tam olarak bilen yargıç.. Şimdi hiç yollamadigim kime yollasam ucuz yollu iyi dediginiz kim var kızlar.

Benim zaten Yargıctan ağzım açık kalmıştı. Bana da ufak birşey çıktı vadesini çok yakın bilebildi. Asıl konuyla ilgili akıl verdi söylediğini yapacağım çıkarsa yazarım

Benim zaten Yargıctan ağzım açık kalmıştı. Bana da ufak birşey çıktı vadesini çok yakın bilebildi. Asıl konuyla ilgili akıl verdi söylediğini yapacağım çıkarsa yazarım
Ozaman şunu anlıyoruz tarihlerde çok başarılı. Digerleride çıkarsa inşallah güzel olacakta bütün günüm kötü geçti. Tamam bildilerde sonu iyi gelmedi işte. Varmı birisi kimi denesem şimdi.

Yargıca baktırdım hiç beğenmedim ben de maalesef. Tamamen genel bir yorumdu. Ben zaten falın bir kısmı çıktı falan diyenlere hayran kalıyorum çünkü benim fallarımın çoğunda hiçbir zaman başka başka şeylerden bahsetmiyorlar sadece asıl konu hakkında yorumları oluyor. Mesela bir yere gitmişsin ama eğlenememişsin yazmış hiçbir yere gitmedim. Kavgayla ayrılmışsınız sert sözler söylenmiş demiş ama o da olmadı. Bunları bilemeyen biri seni özlüyor dese de ciddiye alınmalı mı bilemedim

Bende de ilk başta öyledi canım Genel yorumlar . Sanırım kendi falcına daha denk gelmedin Zaten çoğu boş yada enerjimiz uymuyor .

cnm istanbula yeni mi baktrdn ? benim onerdiklerm arasndaydi.ufuk ta iyi cok ucuz deil ama ben sevmstm medyum deniz de iyi o siteden o daha uygun.

Bende de ilk başta öyledi canım Genel yorumlar . Sanırım kendi falcına daha denk gelmedin Zaten çoğu boş yada enerjimiz uymuyor .
Aynen ya bazı falcılar bazı insanlara daha iyi biliyor. Baktırdığımı günkü enerjimiz bile etkiliyor olabilir. Bana da Zeynep ve Çingenin ilk falı çok güzeldi mesela. Bazılarına da onlar bilemiyor.

Bir de fiyatini 70TL yapmis... Orada hic baktirmadim ama forumda adi gecen cok eski yorumcular var onlarin bile 70TL.

Ooo cook çok iyi denilen benimde uçarcasına gittiğim falcilardan seninki evli diyen bile oldu. Aynı falci arkadaşıma dokturdu enerjiye çok inanıyorum oyuzden yada falcinin o günkü ruh haline. Yani tutana tutuyor tutmayana tutmuyor canım. En iyisi yok yani.

Bir de fiyatini 70TL yapmis... Oradea hic baktirmadim ama forumda adi gecen eski yorumcular var onlarin bile 70TL.

Aynen fiyatlar çok ucuk. Yüzyüze acımıyorum ama internetten olunca çok koyuyor şimdi uygun birini arıyorum ama hepsi çok pahalı.

Yargıç pembeci mi, olumsuz konuştuğu kimse var mı?
Iki kişi sordum biri olacak dediği işte bugün görüştügum ama sıkıntılı dedi. Diğeri zaten eski biseydi yerden yere vurmuş onu karaktersiz yazmış ben dobralıgını sevdim yoksa çoğunu beğeniyoruz sonrası fos. Bu tutarlı olur inşallah canım.

Aynen belki de aslında tutanların hepsi bir rastlantı detay vermeyince çok fazla yorum da yapamıyorlar. Ne kadar detay verirsen ordan anlamlar çıkarıp konuşuyorlar işte çoğu zaman da.

Kızlar Tumay Cennet mi Zişan Işık mı yoksa Serkan Batu mu??bunlardan ikisine baktiracagim hangisini seçeyim ???
tümay cennet derim ben serkan bey benim fallarım çıkmayınca şimdi süreci başkasına kaydırmış .yani biri daha çıkıcak ona gidiceksin demiş.ama bizi ağustosta net bir ilişkide oturtmuştu sevgiliydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…