- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Tumay çıktı mı?olumsuz mu konuşmuşdu olumlu mu?tümay cennet derim ben serkan bey benim fallarım çıkmayınca şimdi süreci başkasına kaydırmış .yani biri daha çıkıcak ona gidiceksin demiş.ama bizi ağustosta net bir ilişkide oturtmuştu sevgiliydik
saraylı hanım benim ex ex imin iş yönünden ortağının dolandıracağını söylemişti aynen dediği gibi de oldu ama ex dönecek dedi dönmedi çocugu var şimdi:)Kızlar saraylı için falı çıktı diyen varmı başka birine daha gönderesim geldi. Yargıca çok attım. Kimi denesem varmı önerdiğiniz birisi.
benim ex il ebir daha sevgili olmayacağımızı ara ara iletişimlerimiz oalcağını söyledi dediği gibi ilerliyor serkan bey bizi yeniden barıştırmıştı mesela .tümay hanım beyfendinin evlilik hazırlığından olduğunu da söylemişti.Tumay çıktı mı?olumsuz mu konuşmuşdu olumlu mu?
Kızlar bana Binnazda bir tek Tumay Cennet çıkmış, nisandaki falı okudum da şimdi, birebir ne dediyse süreç aynı şekilde ilerlemiş,Zişanla Şevdar en pahalısıydı ama pembe tablo çizmişler dediklerinin tam tersi oldu ama zişan anda çok iyiydi sadece gelecek çikmadi,şevdar anda da berbatti
Gercekten enerji olayı sanırım bu işler..Tumayda beni ex le evlendirmisti,yeni kisiyide sapık ilan etmistibenim ex il ebir daha sevgili olmayacağımızı ara ara iletişimlerimiz oalcağını söyledi dediği gibi ilerliyor serkan bey bizi yeniden barıştırmıştı mesela .tümay hanım beyfendinin evlilik hazırlığından olduğunu da söylemişti.
bir bey i daha sordum tanışma evresindeydik dediği gibi gelişti.
bügün tekrar baltıracağım
yeni birini gördü eylül ayında bakalım bekliyorum
serkan dediğiniz serkan batu mu ?Gercekten enerji olayı sanırım bu işler..Tumayda beni ex le evlendirmisti,yeni kisiyide sapık ilan etmisti
Yanından bile geçmedi olaylar..
Serkan ne dese oldu bende
Serkana yolladim ben 2 saat önce ama sırada hala kaç kişi var bakamadi dahaGercekten enerji olayı sanırım bu işler..Tumayda beni ex le evlendirmisti,yeni kisiyide sapık ilan etmisti
Yanından bile geçmedi olaylar..
Serkan ne dese oldu bende
İyi güzel yazmışsınız, kendi adıma iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim fakat yazdıklarınızla yaptıklarınız sizce de çelişmiyor mu?2 gün önce doğumgünümdü ve hediye kredi yüklendi. binnaz, telwe ve biryolunvar kahve falı gönderdim. hepsine aynı fincan fotoğrafları yani. ve 3 ü de birbirinden alakasız, 3 ü de çok farklı yorum yapmış. madem falcılar geleceği biliyorlar, neden aynı şeyleri söylemediler üstelik aynı fincan için. bir kez daha anladım ki çok boş iş şu fal işi, bunu da buraya fal takıntısı olan herkese iyi gelmesi, falcılardan medet beklenmemesi, kimsenin bir kuruşunun bu falcılara yok yere gitmemesi için yazıyorum. Rabbim kimseyi falcıları aratacak kadar çaresiz, güçsüz, çözümsüz hissettirmesin.
Serkana bayildim,gelecek çıkarmı bikmiyorum ama anda muhteşemdiSerkana yolladim ben 2 saat önce ama sırada hala kaç kişi var bakamadi daha
serkan batu mu ?Serkana bayildim,gelecek çıkarmı bikmiyorum ama anda muhteşemdi
Evet binnaz abla Serkan batuserkan batu mu ?
Hiçbiri yüklü değil. Hepsinden hediye krediniz var diye e-mailime mesaj geldi. internetten girdim ve gönderdim. gerçekten bir beklentim olsa zaten hepsinde ayrı fal türü seçerdim herhalde. ben kimseyi sorgulamak niyetinde değilim. benim vakti zamanında çok param gitti, zerrece faydasını da görmedim. kimsenin parası da boşa gitmesin diye uyarmak maksatlı yazdım.İyi güzel yazmışsınız, kendi adıma iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim fakat yazdıklarınızla yaptıklarınız sizce de çelişmiyor mu?
Madem boş iş olduğunu düşünüyorsunuz neden 3 farklı yere fal gönderme zahmetinde bulundunuz, neden o programlar sizde yüklü?
Bizlerde daha önce burda defalarca yazdık, çizdik. Keşke göndermesek, keşke fala verdiğimiz paralarla birilerine yardım etsek veya alışveriş yapsak diye. Ama işte buda bizi bir nevi oyalıyor, rahatlatıyor. Bu yüzden de bunu sorgulamak kimsenin hakkı değil.
Bunun için zaten konuşmamın en başında teşekkür ettim. Ama boş iş deyince biraz kırıcı oluyor. Tabi ki sizinde diliniz yanmış, nitekim buradaki herkesin de öyle. Yine de birbirimize karşı böyle net tavırlarla konuşmazsak güzel olur. Buradaki herkes dönem dönem gelir pişmanlığını dile getirir herkes farkında yaniHiçbiri yüklü değil. Hepsinden hediye krediniz var diye e-mailime mesaj geldi. internetten girdim ve gönderdim. gerçekten bir beklentim olsa zaten hepsinde ayrı fal türü seçerdim herhalde. ben kimseyi sorgulamak niyetinde değilim. benim vakti zamanında çok param gitti, zerrece faydasını da görmedim. kimsenin parası da boşa gitmesin diye uyarmak maksatlı yazdım.
Hangi fal türü attınız ?Evet binnaz abla Serkan batu
Tarot attim benHangi fal türü attınız ?
Evetserkan dediğiniz serkan batu mu ?
o kadar iyi mi serkaan _? kız ben de baktırayım o zamanAy nazar değmesin
Serkanın yine dediği olay tam tarihiyle oldu..
3-4 ağustos demişti direktdün oldu dediği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?