Binnaz Abla

Serkan ben de vade olarak patladı. Temmuz'da iletişim olacak demişti lakin ne gelen var ne giden
Bence vadelere takilmamak lazim ya bir de böyle oturup günleri sayarak bekliyoruz ya şu falci mayis dedi şu falci haziranin 5i dedi oturup o günü bekliyoruz ya arayacakmi aramayacakmi diye o zaman hiç olmuyor bence fala baktirip sora da unutmak lazim o zaman oluyor

o kadar iyi mi serkaan _? kız ben de baktırayım o zaman
Benle enerjisi çok tuttu,ilk falları o kadar değildi,tanıyıp olayları bildikçe daha iyi ve detay bilmeye başladı.Tarotunu daha başarılı buluyorum

Aynen ben de ona katılıyorum. Daha önceki vadesi de Mayısta barışacaksınız demişti. Ama sadece iletişim oldu. açıkçası hiçbirine inanmıyorum da umutsuzluk baktırıyor böyle

Aynen ben unutmuştum mesela o tarihleri,yaşayınca aklıma geldi geri dönüp dinledim

Fal işi boş diyorum ki, falcılarla uğraşanlar boş demiyorum. Falcılar, fal işi yapanlar ve onların falları boş manasında. dolayısıyla bu konuda kesin bir yargıya varabildim.

kızlar sehrazat eskı sehrazatmı bılenınız varmı.. şimdi gordum onu akıl okuma benden tum gelen fallarda yazmıs. eskı olansa eger cok ıyıydı yıllar once. Baktıran varsa bı yazsın :) yoksa da serkana ne baktırsam bılemedım..

Sevgili arkdislerim, Symbol Serkan arkadasima da bana da benzer soylemis sanirsam, sizlere ne dedi? Bu yil evinde huzur bulacaksin, saglik problemin yok demis fix sekilde telefonu acar acmaz. Kiza tutmamis bu arada, babasi evden kovmus simdi yazdi agliyormus

GİLDAYI dün akşam yakaladım ne meşguliyet öyle anında doldu onunda sırası .
artık kısa bakıyor 10 dk eskiden 16 20 dk idi
Biri vasıtası ile yeni bir bey ile tanışacağımı ve bu kişi ile evlilik yolunda ilerleyeceğimi söyledi.
bilemedim çıkarsa yazarım

Bende baktirdim olumlu ama karışık bir faldi. Kart okuyucusu tam hissi geçmedi yada duru görü hissiyati alamadım.Emek vardı kesinlikle yalnız soru hakkı olmasi gerekir bir sey söylemiş havada kaldı..

Bende baktirdim olumlu ama karışık bir faldi. Kart okuyucusu tam hissi geçmedi yada duru görü hissiyati alamadım.Emek vardı kesinlikle yalnız soru hakkı olmasi gerekir bir sey söylemiş havada kaldı..
Bana da bakmıştın. Karışık geldi. Bir olumlu, bir olumsuz anlayamadım. Binnaz da kim var gerçekten güzel bakan. Bulamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…