- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Gilda iyiydi çıkan durumu oldu bende ama çok hızlı konuşuyor falda ve sürekli kartlar üzerinden,dinlerken yakalamakta zorlanmıştım.Bana uzak vade pek söylememişti,175 tl ona verecegime Serkana baktırırım açıkçası..Bana da bakmıştın. Karışık geldi. Bir olumlu, bir olumsuz anlayamadım. Binnaz da kim var gerçekten güzel bakan. Bulamadım daha.
Kız o çok pahalı değilmiydi?Birde çıkmayanıda var diye duydumKardişler İzmiri Gülistan ın numarası olan var mı?
Kız o çok pahalı değilmiydi?Birde çıkmayanıda var diye duydum
O kim kız?Kardişler İzmiri Gülistan ın numarası olan var mı?
O kim kız?
Bayağı ünlü bir hatun, çok iyi bakıyor ama fiyatı tuzluca
sen yıne kımı kesfettın kız batıracaksın bizi :)Bayağı ünlü bir hatun, çok iyi bakıyor ama fiyatı tuzluca
ne attn ona cnm?katina atmstm ben pek begenmedm ,guzel ama bana uymuyo :)hello kızlar. Şehrazattan falım geldi oda istanbulla aynı seylerı söylemiş. sadece kımsenın bılmedıgı bır durumu anlatmış aynen dedıgı gıbı olmustu anlık analızlerı çok iyi. tarıhler vermiş eylül ayına. yine gelecekle alakalı oldugu ıcın bekleyecegiz. Yeni sehrazatsa eger bu tutarlıydı.
su attım canım. bana kart falları hıc tutmuyorki cok sacma sapan seyler soyluyorlar genelde ya su ya durugörü atıyorum cok begenırsem yıldızname ancak.. cok begenmem lazım ucurmuslar fıyatları sanki karsılıgında hisse verecekler :))) ben begendım anlık yasanılan olayları guzel anlatmıs dusuncelerını soylemıs tutarlıydı ama tarıhe daha varne attn ona cnm?katina atmstm ben pek begenmedm ,guzel ama bana uymuyo :)
sen yıne kımı kesfettın kız batıracaksın bizi :)
Elif'e baktirsam mi baktirmasam mi tereddutteydim aradim ama kapali telefonu, fiyati da az degil, acsaydi baktirabilirdim ama simdi yine dusunuyorum deger mi diye.Ben atarım kız
Telefonu kapalı ben aradım açmadı
Bunu zaten söylemiştim . Adil Yıldırım 1 numaraKızlar ,dün geceyarı burdan bi arkadaşla konuştum, baktirmadığı falcı kalmamış,benden Nihalle Handenin numarasini istemişdi hatta,, 2 ay önce terk edilmiş sebepsiz yere, baktirdiği bütün falcılar bu adam sensiz yapamaz sana dönecek demişler, finansal olarak sıkıntıları var onları hall etmeye çalışıyor fln, ve kiz dün akşam adamın düğün fotoğraflarini görmüş sosyal medyadaki özellikle Binnaz abla sitesinde en pahalı ve en olumsuz konuşan falcılar bile bilememiş görememiş böyle bişey olacagini, kiz dayanamamiş adama mesaj atmış evlenmişsin mutluluklar dilerim fln demiş, adam o mesaja bile hiçbi cevap vermemiş ve engellemiş, acıya bakarmısınız bende de çıkmadı zaten fallar, bugünden itibaren artik tek bir fal bile baktirmayacağım, ama Binnazda Tumay Cennet rüya yorumunu iyi yapıyor isterseniz fal degil de rüyanizi yorumlata bilirsiniz, veya ücretsiz siteler de var rüya yorumu için, falcilara harcadığınız bukadar parayı kendinize harcayin, yiyin için süslenin gezin belki hayatinizin aşkıyla karşılarşırsınız ☺ buraya zaman zaman birileri gelip söylüyor zamaninda şu kadar fal baktirdim hiçbi faydasi olmadi diye ama yine akillanmiyoruz işte ( falcılara harcadiginiz parayi bi arkadaşınızla buluşun dertleşin, bi ilişki uzmanina gidin ,başıma şu şu olaylar geldi nasıl unuta bilirim nasıl kafamda bitire bilirim diye , veya ücretsiz olsun istiyorsaniz Adil Yıldırımın videolarini izleyin youtubadan, terk eden erkek nasıl döndürülür, vazgeçilmez kadin olmak için nasıl davranmak lazim fln diye birçok videolari var inanin o kadar iyi geliyor ki ,erkekleri çözmeye başlıyorsunuz izleye izleye, ve üstelik ücretsiz benim için de bugünden fal sayfasi kapanmışdırrrrr, bu arada özellikle Binnazin falcıları olumlu konuşup umut veriyor çünki olumsuz konuşunca baktiran kişi sinirlenip düşük puan veriyor dün siteden bir falcı yazmışdı bunu bana :) ve çıkan fallar da hepsi inanınnki tesadüfffff
Bence bu arkadaşın bu noktaya gelme sebebi,falcıların sürekli geride kal bekle,aman hiç ses çıkarma o arayacak diye oyalamış olmalarıdır büyük ihtimal..Cidden gına geldi bu telkinlerden..Kimseyi ayırt etmeksizin herkese aynı şeyi söylüyorlar,bizim karşı tarafla iletişim kurmamamız,herşeyin gri,belirsiz ve askıda kalması işlerine geliyor çünkü karşı taraftan habersiz sürekli beklenti içinde oldukça kendilerine gidip duruyoruz.Bunca zaman kız beklemiş,o arada adam hayatına devam edip evlenmiş,kızın haberi dahi yok hala bekliyor..Bizdede hata var,herzaman iletişim kurmak,konuşmak en sağlıklısı..Inanın seven adamlar sırf biz konuştuk diye kaçmıyor yada olmayacak iş sırf biz geride dura dura düzelmiyorKızlar ,dün geceyarı burdan bi arkadaşla konuştum, baktirmadığı falcı kalmamış,benden Nihalle Handenin numarasini istemişdi hatta,, 2 ay önce terk edilmiş sebepsiz yere, baktirdiği bütün falcılar bu adam sensiz yapamaz sana dönecek demişler, finansal olarak sıkıntıları var onları hall etmeye çalışıyor fln, ve kiz dün akşam adamın düğün fotoğraflarini görmüş sosyal medyadaki özellikle Binnaz abla sitesinde en pahalı ve en olumsuz konuşan falcılar bile bilememiş görememiş böyle bişey olacagini, kiz dayanamamiş adama mesaj atmış evlenmişsin mutluluklar dilerim fln demiş, adam o mesaja bile hiçbi cevap vermemiş ve engellemiş, acıya bakarmısınız bende de çıkmadı zaten fallar, bugünden itibaren artik tek bir fal bile baktirmayacağım, ama Binnazda Tumay Cennet rüya yorumunu iyi yapıyor isterseniz fal degil de rüyanizi yorumlata bilirsiniz, veya ücretsiz siteler de var rüya yorumu için, falcilara harcadığınız bukadar parayı kendinize harcayin, yiyin için süslenin gezin belki hayatinizin aşkıyla karşılarşırsınız ☺ buraya zaman zaman birileri gelip söylüyor zamaninda şu kadar fal baktirdim hiçbi faydasi olmadi diye ama yine akillanmiyoruz işte ( falcılara harcadiginiz parayi bi arkadaşınızla buluşun dertleşin, bi ilişki uzmanina gidin ,başıma şu şu olaylar geldi nasıl unuta bilirim nasıl kafamda bitire bilirim diye , veya ücretsiz olsun istiyorsaniz Adil Yıldırımın videolarini izleyin youtubadan, terk eden erkek nasıl döndürülür, vazgeçilmez kadin olmak için nasıl davranmak lazim fln diye birçok videolari var inanin o kadar iyi geliyor ki ,erkekleri çözmeye başlıyorsunuz izleye izleye, ve üstelik ücretsiz benim için de bugünden fal sayfasi kapanmışdırrrrr, bu arada özellikle Binnazin falcıları olumlu konuşup umut veriyor çünki olumsuz konuşunca baktiran kişi sinirlenip düşük puan veriyor dün siteden bir falcı yazmışdı bunu bana :) ve çıkan fallar da hepsi inanınnki tesadüfffff
Ben de indirimden kredi almıştım baktırdım dün nihayet, güzel bir faldı. Ben kendisinin tavrını da sevdim. Aşırı pembe tablo da çizmedi rüya gibi bir hayattan bahsetmedi en azından.Bende baktirdim olumlu ama karışık bir faldi. Kart okuyucusu tam hissi geçmedi yada duru görü hissiyati alamadım.Emek vardı kesinlikle yalnız soru hakkı olmasi gerekir bir sey söylemiş havada kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?