Binnaz Abla

Kahve mi, tarot muydu spesifik bir olay mıydı?

Elif'e baktirsam mi baktirmasam mi tereddutteydim aradim ama kapali telefonu, fiyati da az degil, acsaydi baktirabilirdim ama simdi yine dusunuyorum deger mi diye.
Elif Binnazdaki Elif mi?
Oysa ben zamanımda.baktırdım
Seni asla aramaz senden etkilenmemiş dediği adam köpek oldu bana sonradan
Olumsuz konuşuyordu kendine çok güveniyordu gerçekçi olucam adına pat pat konuştu
Ama öyle olmadı
Adam geri döndü köpek oldu ama benim hevesim kaçmıştı bir kere
Buda öyle bir anımdır
Ama aynı Elif mi benimki Binnaz Ablada bakıyordu

Burda yıllardır baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi ben bu işlere bu sene Mart ayında bulaştım daha sonuçlanmadı o yüzden hangi falcı karşı tarafı doğru analiz etti bilemiyorum. Ben anlıkta nokta atışları olduğu falcıların yada gelecek ile bildiği falcıların doğru analiz ettiğini düşünüyorum Acaba yanlış mı ? Mesela tek 3 isim aklıma geliyor.

1. Yargıç karşı tarafın uzun boylu , resmi giyindiğini, işini birebir bildi. Benim ise tanımadığım ortamda çok sert olduğumu bilebildi. Kırmızı araba işini bence sallamamış Bildi

2. Duygu Aura hangi ayda önemli konuşma olduğunu ne konuşulduğunu doğru anlattı

3. Gılda Koç anlıkta genel şeyler anlattı ama gelecek bana çıktı.

Şimdi ben bu falcıların karşı tarafın ne düşündüğünü doğru anlattığını düşünüyorum. Acaba yanlış mı

Bir şey soracağım bu falcılar neden bir falı iade eder? Sebebini de enerji uyuşmazlığı der? Zaten cıkan kartları yorumlamıyorlar mı? Bir falcıya olumsuz yorum yaptığımızı görebiliyorlar mı ondan mı iade veriyorlar ya da kartlarımız kötü geliyor olumsuz yorum yapıp risk almak mı istemiyorlar. Falım iade edildi çöktüm pskolojik olarak yaaa cok mu kötüydü falım

Çok doğru Bana sen adımı at geride kalma diyen falcılar : Yargıç, Didar Evren, Yağız Okur, Cansukutsal, Selizay. Tam adımda değil bir ışık ver sessiz olma ... Kalan hepsi umursama , kendisi yazar . Yazan yok ama

Valla ben şu ana kadar hep açık net konuştugumda hayatımda iyileşme yaşadım.Tamam ısrarcı olmak,aramayan bir adamı sürekli arayıp arkasında koşup değer düşürmekten bahsetmiyorum,ilgi göstermeyen kişiyle konuşmaya gerek yok ama böyle bir adam bir ilgi gösterip bir çekiliyor,bir var bir yoksa,buna bu lüksü de sağlamamak lazım..Birşey biryere varmayacaksa zaman yitirip yıpranmadan bununla yüzleşip önüne bakmakda insanın hayatında iyileşmedir.Bir süre izleyip sessiz kalıp sonra usulüyle bu duruma bir son vermek lazım.Insan kendini aşağı düşürmedende bunu yapabilir.Mesela bir örnek vereyim,aylarca böyle ne idüğü belirsiz durumda oyalayan birine sonunda şunu demiştim,başkalarıyla flört edip seninle artık ilgilenmiyorum modundaysan söylersen sevinirim,benimde çevremde başka insanlar var,bende onlarla görüşür,senide bundan sonra arkadaş statüsüne alırım.Böyle istemem yan cebime koy tavırlarıyla zaman kaybedecek durumum yok,daha istekli insanlar var çevremde.Aynen bunu söyledim,adam hem köşeye sıkışmış hem egosuyla oynanmış hemde başka rakipleri olduğunu öğrenmiş ve kaybetme korkusu yaşamıştı.Sonra birlikte olmuştuk..Sessiz durup ipleri adamın eline bırakıp beklesem ne olacaktı?Adamın en ufak saygısı olmayacaktı

Adil yıldırımda hep söylüyor aslında ipleri sen elinde tutacaksın,erkeğe vermeyeceksin.Yeri geldimi ayarını vereceksin,erkekler güçlü kadınlara saygı duyar,bağlanır diye..Sessiz,herşeye evet diyen,her muameleye razı olan kadınlara saygı duymuyorlar maalesef Falcıların önerdiği bir köşede sessizce tepkisiz sürekli beklemekde böyle bir davranış biçimi aslında..
Ama ayrıldıysanız özellikle adam ayrıldıysa,sadce o zaman sessizliğe gömülmek işe yarıyor ama onun bile bir süresi var.30 gün diyor,sonra yine birşey yapıyorsun adamdan tepki alacağın

Elif Hanzade sanırım Binnaz’da, ben de baktırmıştım ona bana da olumsuz konuşmuştu ama bilemedi genel olarak. Elif telefonda bakan bir falcı, burada biri onermisti sonra forumdan bir kac kisi baktırdı. Anlık ve geçmişte cok iyimiş ama helecek çıktı yazanı görmediğim için emin olamıyorum çünkü bakım ücret az sayılmaz.

Telefonda bakanı bilmiyorum canım benimki Binnaz abladaydı

Bende merak edip baktırdım Bu arada çok iyi... Bir yolun varda tüm falcılar mı başarılı Binnaz gibi boş değil. O da şok edici spesifik detayları bildi ama daha önce Yargıca baktırdığım için acaba ordan mı baktı dedim O da karşı tarafın ne iş yaptığını bildi , şu an ki durumu iyi bildi , ne kadar görüştük , nasıl görüştük bildi . Hiç pembeci değil düşünüyor ediyor yazacak gibi boş konuşmadı. Ne yapsan yap şimdilik adım atmaz sana dedi Gerçekçi.

bana da o bilemedi.katina atmstm .olumlu konusms ama asil konu yok.yargic iyiydi bilmsti sehrazat bilemedi.soru kismnda ayrica sordum olayi.su mu atmstn?

Ne baktırdın kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…