- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.714
- 898
Çıkan fal haberiyle geldim kızlar. Serkan'ın verdiği vade hiç ummadığım halde tuttu, dediği olayı aynı şekilde yaşadım. Bu arada bana bayağı olumsuz konuşmuştu,baktıralı da uzun zaman olmuştu neredeyse umudu kesmiştim.
Elif Binnazdaki Elif mi?Elif'e baktirsam mi baktirmasam mi tereddutteydim aradim ama kapali telefonu, fiyati da az degil, acsaydi baktirabilirdim ama simdi yine dusunuyorum deger mi diye.
Çok doğruBence bu arkadaşın bu noktaya gelme sebebi,falcıların sürekli geride kal bekle,aman hiç ses çıkarma o arayacak diye oyalamış olmalarıdır büyük ihtimal..Cidden gına geldi bu telkinlerden..Kimseyi ayırt etmeksizin herkese aynı şeyi söylüyorlar,bizim karşı tarafla iletişim kurmamamız,herşeyin gri,belirsiz ve askıda kalması işlerine geliyor çünkü karşı taraftan habersiz sürekli beklenti içinde oldukça kendilerine gidip duruyoruz.Bunca zaman kız beklemiş,o arada adam hayatına devam edip evlenmiş,kızın haberi dahi yok hala bekliyor..Bizdede hata var,herzaman iletişim kurmak,konuşmak en sağlıklısı..Inanın seven adamlar sırf biz konuştuk diye kaçmıyor yada olmayacak iş sırf biz geride dura dura düzelmiyor
Valla ben şu ana kadar hep açık net konuştugumda hayatımda iyileşme yaşadım.Tamam ısrarcı olmak,aramayan bir adamı sürekli arayıp arkasında koşup değer düşürmekten bahsetmiyorum,ilgi göstermeyen kişiyle konuşmaya gerek yok ama böyle bir adam bir ilgi gösterip bir çekiliyor,bir var bir yoksa,buna bu lüksü de sağlamamak lazım..Birşey biryere varmayacaksa zaman yitirip yıpranmadan bununla yüzleşip önüne bakmakda insanın hayatında iyileşmedir.Bir süre izleyip sessiz kalıp sonra usulüyle bu duruma bir son vermek lazım.Insan kendini aşağı düşürmedende bunu yapabilir.Mesela bir örnek vereyim,aylarca böyle ne idüğü belirsiz durumda oyalayan birine sonunda şunu demiştim,başkalarıyla flört edip seninle artık ilgilenmiyorum modundaysan söylersen sevinirim,benimde çevremde başka insanlar var,bende onlarla görüşür,senide bundan sonra arkadaş statüsüne alırım.Böyle istemem yan cebime koy tavırlarıyla zaman kaybedecek durumum yok,daha istekli insanlar var çevremde.Aynen bunu söyledim,adam hem köşeye sıkışmış hem egosuyla oynanmış hemde başka rakipleri olduğunu öğrenmiş ve kaybetme korkusu yaşamıştı.Sonra birlikte olmuştuk..Sessiz durup ipleri adamın eline bırakıp beklesem ne olacaktı?Adamın en ufak saygısı olmayacaktıÇok doğruBana sen adımı at geride kalma diyen falcılar : Yargıç, Didar Evren, Yağız Okur, Cansukutsal, Selizay. Tam adımda değil bir ışık ver sessiz olma ... Kalan hepsi umursama , kendisi yazar . Yazan yok ama
Adil yıldırımda hep söylüyor aslında ipleri sen elinde tutacaksın,erkeğe vermeyeceksin.Yeri geldimi ayarını vereceksin,erkekler güçlü kadınlara saygı duyar,bağlanır diye..Sessiz,herşeye evet diyen,her muameleye razı olan kadınlara saygı duymuyorlar maalesefValla ben şu ana kadar hep açık net konuştugumda hayatımda iyileşme yaşadım.Tamam ısrarcı olmak,aramayan bir adamı sürekli arayıp arkasında koşup değer düşürmekten bahsetmiyorum,ilgi göstermeyen kişiyle konuşmaya gerek yok ama böyle bir adam bir ilgi gösterip bir çekiliyor,bir var bir yoksa,buna bu lüksü de sağlamamak lazım..Birşey biryere varmayacaksa zaman yitirip yıpranmadan bununla yüzleşip önüne bakmakda insanın hayatında iyileşmedir.Bir süre izleyip sessiz kalıp sonra usulüyle bu duruma bir son vermek lazım.Insan kendini aşağı düşürmedende bunu yapabilir.Mesela bir örnek vereyim,aylarca böyle ne idüğü belirsiz durumda oyalayan birine sonunda şunu demiştim,başkalarıyla flört edip seninle artık ilgilenmiyorum modundaysan söylersen sevinirim,benimde çevremde başka insanlar var,bende onlarla görüşür,senide bundan sonra arkadaş statüsüne alırım.Böyle istemem yan cebime koy tavırlarıyla zaman kaybedecek durumum yok,daha istekli insanlar var çevremde.Aynen bunu söyledim,adam hem köşeye sıkışmış hem egosuyla oynanmış hemde başka rakipleri olduğunu öğrenmiş ve kaybetme korkusu yaşamıştı.Sonra birlikte olmuştuk..Sessiz durup ipleri adamın eline bırakıp beklesem ne olacaktı?Adamın en ufak saygısı olmayacaktı
Elif Hanzade sanırım Binnaz’da, ben de baktırmıştım ona bana da olumsuz konuşmuştu ama bilemedi genel olarak. Elif telefonda bakan bir falcı, burada biri onermisti sonra forumdan bir kac kisi baktırdı. Anlık ve geçmişte cok iyimiş ama helecek çıktı yazanı görmediğim için emin olamıyorum çünkü bakım ücret az sayılmaz.Elif Binnazdaki Elif mi?
Oysa ben zamanımda.baktırdım
Seni asla aramaz senden etkilenmemiş dediği adam köpek oldu bana sonradan
Olumsuz konuşuyordu kendine çok güveniyordu gerçekçi olucam adına pat pat konuştu
Ama öyle olmadı
Adam geri döndü köpek oldu ama benim hevesim kaçmıştı bir kere
Buda öyle bir anımdır
Ama aynı Elif mi benimki Binnaz Ablada bakıyordu
Telefonda bakanı bilmiyorum canım benimki Binnaz abladaydıElif Hanzade sanırım Binnaz’da, ben de baktırmıştım ona bana da olumsuz konuşmuştu ama bilemedi genel olarak. Elif telefonda bakan bir falcı, burada biri onermisti sonra forumdan bir kac kisi baktırdı. Anlık ve geçmişte cok iyimiş ama helecek çıktı yazanı görmediğim için emin olamıyorum çünkü bakım ücret az sayılmaz.
Ne kadar. ÇıkıyormuBayağı ünlü bir hatun, çok iyi bakıyor ama fiyatı tuzluca
Ne kadar. Çıkıyormu
Bende istiyorumKardişler İzmiri Gülistan ın numarası olan var mı?
Bende merak edip baktırdımhello kızlar. Şehrazattan falım geldi oda istanbulla aynı seylerı söylemiş. sadece kımsenın bılmedıgı bır durumu anlatmış aynen dedıgı gıbı olmustu anlık analızlerı çok iyi. tarıhler vermiş eylül ayına. yine gelecekle alakalı oldugu ıcın bekleyecegiz. Yeni sehrazatsa eger bu tutarlıydı.
bana da o bilemedi.katina atmstm .olumlu konusms ama asil konu yok.yargic iyiydi bilmsti sehrazat bilemedi.soru kismnda ayrica sordum olayi.su mu atmstn?Bende merak edip baktırdımBu arada çok iyi... Bir yolun varda tüm falcılar mı başarılı Binnaz gibi boş değil. O da şok edici spesifik detayları bildi ama daha önce Yargıca baktırdığım için acaba ordan mı baktı dedim O da karşı tarafın ne iş yaptığını bildi , şu an ki durumu iyi bildi , ne kadar görüştük , nasıl görüştük bildi . Hiç pembeci değil düşünüyor ediyor yazacak gibi boş konuşmadı. Ne yapsan yap şimdilik adım atmaz sana dedi Gerçekçi.
Bende merak edip baktırdımBu arada çok iyi... Bir yolun varda tüm falcılar mı başarılı Binnaz gibi boş değil. O da şok edici spesifik detayları bildi ama daha önce Yargıca baktırdığım için acaba ordan mı baktı dedim O da karşı tarafın ne iş yaptığını bildi , şu an ki durumu iyi bildi , ne kadar görüştük , nasıl görüştük bildi . Hiç pembeci değil düşünüyor ediyor yazacak gibi boş konuşmadı. Ne yapsan yap şimdilik adım atmaz sana dedi Gerçekçi.
Kahve tabiiNe baktırdın kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?