Bende beğendim ikisini de ama Yargıç efsaneydi. Bende aynı şeyleri söyleyen üç kişi vardı. Sadece Yargıç tam detay vermişti. Zıt olmaları hangisi sana daha yakınsa konu olarak onu bekle. Yada baktirip unutalım ben hesap yaptım iki haftada azıtmışım resmen fallar çıkmazsa maddi manevi cokusteyimKahve tabiiDaha fazla para veremem . En beğendiğim Yargıcla bu kadın ama nasıl devam edeceğim konusunda zıt. Yargıc ışık ver o adım atacak, Şehrazat adım at atma o geride kalacak bekle Ocak ayına kadar.
Kesinlikle katılıyorum. Olacağı olan oluyor, olmayacak için uğraşıp durmanın manası da yok. Ben buraya kaç kez yazdım falcılardan medet ummak yersiz, hayata bakmak lazım diye ama bazıları bu yorumumu yanlış bile anladılar. Üzücü..Bence bu arkadaşın bu noktaya gelme sebebi,falcıların sürekli geride kal bekle,aman hiç ses çıkarma o arayacak diye oyalamış olmalarıdır büyük ihtimal..Cidden gına geldi bu telkinlerden..Kimseyi ayırt etmeksizin herkese aynı şeyi söylüyorlar,bizim karşı tarafla iletişim kurmamamız,herşeyin gri,belirsiz ve askıda kalması işlerine geliyor çünkü karşı taraftan habersiz sürekli beklenti içinde oldukça kendilerine gidip duruyoruz.Bunca zaman kız beklemiş,o arada adam hayatına devam edip evlenmiş,kızın haberi dahi yok hala bekliyor..Bizdede hata var,herzaman iletişim kurmak,konuşmak en sağlıklısı..Inanın seven adamlar sırf biz konuştuk diye kaçmıyor yada olmayacak iş sırf biz geride dura dura düzelmiyor
Adım atmayıp kendini unutturacak mısın?Kahve tabiiDaha fazla para veremem . En beğendiğim Yargıcla bu kadın ama nasıl devam edeceğim konusunda zıt. Yargıc ışık ver o adım atacak, Şehrazat adım at atma o geride kalacak bekle Ocak ayına kadar.
Şu tarih verdiklerinde bir de böyle düşünmek lazım aslında ama hepsi birer kafa karışıklığıAdım atmayıp kendini unutturacak mısın?
Adamın üstüne atlamayacaksın tabii de
Sohbeti canlı tutmak daha iyi olmaz mı?
Sonra adam ocağa kadar bir sevgili yaparsa pişman olmanın bir anlamı yok
Ben boş verdim ... Zaten Yargıcın söylediğini yapacam ama bir ışık vermek o kadar kolay değil durumlar karışık. Fırsat bekliyorum ... Ocağa kadar tabii beklemem. Zaten başka insanlara da bakıyorum tek onu düşünmüyorum. Bunu da Adil Yıldırım sayesinde başarabildimAdım atmayıp kendini unutturacak mısın?
Adamın üstüne atlamayacaksın tabii de
Sohbeti canlı tutmak daha iyi olmaz mı?
Sonra adam ocağa kadar bir sevgili yaparsa pişman olmanın bir anlamı yok
Durum böyleyse bilemem tabii. O kadar da önemli değilse senin için.Ben boş verdim ... Zaten Yargıcın söylediğini yapacam ama bir ışık vermek o kadar kolay değil durumlar karışık. Fırsat bekliyorum ... Ocağa kadar tabii beklemem. Zaten başka insanlara da bakıyorum tek onu düşünmüyorum. Bunu da Adil Yıldırım sayesinde başarabildim
Kızlar ,dün geceyarı burdan bi arkadaşla konuştum, baktirmadığı falcı kalmamış,benden Nihalle Handenin numarasini istemişdi hatta,, 2 ay önce terk edilmiş sebepsiz yere, baktirdiği bütün falcılar bu adam sensiz yapamaz sana dönecek demişler, finansal olarak sıkıntıları var onları hall etmeye çalışıyor fln, ve kiz dün akşam adamın düğün fotoğraflarini görmüş sosyal medyadaki özellikle Binnaz abla sitesinde en pahalı ve en olumsuz konuşan falcılar bile bilememiş görememiş böyle bişey olacagini, kiz dayanamamiş adama mesaj atmış evlenmişsin mutluluklar dilerim fln demiş, adam o mesaja bile hiçbi cevap vermemiş ve engellemiş, acıya bakarmısınız bende de çıkmadı zaten fallar, bugünden itibaren artik tek bir fal bile baktirmayacağım, ama Binnazda Tumay Cennet rüya yorumunu iyi yapıyor isterseniz fal degil de rüyanizi yorumlata bilirsiniz, veya ücretsiz siteler de var rüya yorumu için, falcilara harcadığınız bukadar parayı kendinize harcayin, yiyin için süslenin gezin belki hayatinizin aşkıyla karşılarşırsınız ☺ buraya zaman zaman birileri gelip söylüyor zamaninda şu kadar fal baktirdim hiçbi faydasi olmadi diye ama yine akillanmiyoruz işte ( falcılara harcadiginiz parayi bi arkadaşınızla buluşun dertleşin, bi ilişki uzmanina gidin ,başıma şu şu olaylar geldi nasıl unuta bilirim nasıl kafamda bitire bilirim diye , veya ücretsiz olsun istiyorsaniz Adil Yıldırımın videolarini izleyin youtubadan, terk eden erkek nasıl döndürülür, vazgeçilmez kadin olmak için nasıl davranmak lazim fln diye birçok videolari var inanin o kadar iyi geliyor ki ,erkekleri çözmeye başlıyorsunuz izleye izleye, ve üstelik ücretsiz benim için de bugünden fal sayfasi kapanmışdırrrrr, bu arada özellikle Binnazin falcıları olumlu konuşup umut veriyor çünki olumsuz konuşunca baktiran kişi sinirlenip düşük puan veriyor dün siteden bir falcı yazmışdı bunu bana :) ve çıkan fallar da hepsi inanınnki tesadüfffff
Bulabildin mi canım numarasını?Kardişler İzmiri Gülistan ın numarası olan var mı?
Bulabildin mi canım numarasını?
Birkaç İzmirli arkadaşıma sordum. Gülistan için çoğu kişi falı bıraktı diyormuş. Ama Balçova'da bir restaurantın yanındaki kafede bakıyor diye duyanlarda varmış.Daha değil kız bulursam buraya yazarım
Pasaklı birseni yıllar önce duydum ben. Ters bir kadin demisti arkadasim baktirmisti. Bulursam numarasını haber veririm kızlar.İzmir'de zaten bi Gülistan birde pasaklı Birsen'in adını çok duydum ama ikiside artık eskisi gibi aktif değil galiba
Pasaklı Birsen hep evinde bakmış galiba, benimde arkadaşım baktırmıştı birkaç yıl önce, eskisi gibi iyi değil demişti.Pasaklı birseni yıllar önce duydum ben. Ters bir kadin demisti arkadasim baktirmisti. Bulursam numarasını haber veririm kızlar.
Ya sizin fallarınıza o kadar özeniyorum ki. Bana asla ne iş yapar ne tarz giyinir ne zamandır görüşüyoruz Ya da görüşmüyoruz gibi şeyler söylenmedi kimse tarafındanBende merak edip baktırdımBu arada çok iyi... Bir yolun varda tüm falcılar mı başarılı Binnaz gibi boş değil. O da şok edici spesifik detayları bildi ama daha önce Yargıca baktırdığım için acaba ordan mı baktı dedim O da karşı tarafın ne iş yaptığını bildi , şu an ki durumu iyi bildi , ne kadar görüştük , nasıl görüştük bildi . Hiç pembeci değil düşünüyor ediyor yazacak gibi boş konuşmadı. Ne yapsan yap şimdilik adım atmaz sana dedi Gerçekçi.
300-500 ne demek ya siz bilirsiniz tabi ama 1 fala o kadar vermek ne kadar mantıklı bilemedim ve de çıkmıyor arkadaşlar hiçbiri çıkmıyorGulistan_izmir galiba instagram hesabi, ben baktirmak icin birinden sormustum 300-500 civariymis ucreti, cok geldi irtibata gecmedim.MissCherryBlossom
Bence de ben vermem acikcasi maksimum 200-250 civari o da telefonda veya yuzyuze ve uzun bakiyorsa ve gercekten biliyorsa.300-500 ne demek ya siz bilirsiniz tabi ama 1 fala o kadar vermek ne kadar mantıklı bilemedim ve de çıkmıyor arkadaşlar hiçbiri çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?