Binnaz Abla

Kahve tabii Daha fazla para veremem . En beğendiğim Yargıcla bu kadın ama nasıl devam edeceğim konusunda zıt. Yargıc ışık ver o adım atacak, Şehrazat adım at atma o geride kalacak bekle Ocak ayına kadar.
Bende beğendim ikisini de ama Yargıç efsaneydi. Bende aynı şeyleri söyleyen üç kişi vardı. Sadece Yargıç tam detay vermişti. Zıt olmaları hangisi sana daha yakınsa konu olarak onu bekle. Yada baktirip unutalım ben hesap yaptım iki haftada azıtmışım resmen fallar çıkmazsa maddi manevi cokusteyim

Kesinlikle katılıyorum. Olacağı olan oluyor, olmayacak için uğraşıp durmanın manası da yok. Ben buraya kaç kez yazdım falcılardan medet ummak yersiz, hayata bakmak lazım diye ama bazıları bu yorumumu yanlış bile anladılar. Üzücü..

Kahve tabii Daha fazla para veremem . En beğendiğim Yargıcla bu kadın ama nasıl devam edeceğim konusunda zıt. Yargıc ışık ver o adım atacak, Şehrazat adım at atma o geride kalacak bekle Ocak ayına kadar.
Adım atmayıp kendini unutturacak mısın?
Adamın üstüne atlamayacaksın tabii de
Sohbeti canlı tutmak daha iyi olmaz mı?
Sonra adam ocağa kadar bir sevgili yaparsa pişman olmanın bir anlamı yok

Şu tarih verdiklerinde bir de böyle düşünmek lazım aslında ama hepsi birer kafa karışıklığı

Ben boş verdim ... Zaten Yargıcın söylediğini yapacam ama bir ışık vermek o kadar kolay değil durumlar karışık. Fırsat bekliyorum ... Ocağa kadar tabii beklemem. Zaten başka insanlara da bakıyorum tek onu düşünmüyorum. Bunu da Adil Yıldırım sayesinde başarabildim

Durum böyleyse bilemem tabii. O kadar da önemli değilse senin için.
Ama ben falcıların dur ses çıkarma demelerini anlayamıyorum
Ölüm sessizliğine bürünürsen adam da nasıl cesaret alıp konuşsun

Geçmiş yıllarda hiç aklımda olmayan birini falcılar el birliğiyle aklıma sokmuştu. Neden şans vermiyorsun neden neden neden
Sonra dedim ki yanlış mı yapıyorum acaba şans versem mi en azından tanısam. Bu kez tanımamla ilgili sorular sordum. Yine herkes ağız birliği etmiş gibi seni çok seviyor, seni hiç unutamamış vs daha bir sürü sözler. Noldu peki, falların vadesi dolmadan adam evlendi, belki çocuğu bile olmuştur. Bende düşünmemle kaldım ortada

O kadar haklısınız ki binnazdaki tüm falcılar yalancı. Daha önce de yazmıştım hayallerim yıkıldı. Sizi yalanlara inandırıyorlar. Emin o olın bu yaşadığımı yaşamasaydım ben de burda kimseyi takmadım çıkmadı diyenleri dinlemedim inanmak istedim ama fal işi komple kandırmaca para tuzağı hiçbiri bir şey bilmiyo bildiklerini sanıyolar daha önce de söyledim geçmişi biliyolar ama gelecek asla bilinmiyor. Bağımşılık yaptığını biliyorum sizi de anlıyorum. Zaten halen sayfaya bakıyorum ara ara ama haşen şu tam çıktı diyen yok çünkü birinde biraz tutuyo bazısında hiç salladıkları buradan belli aslında ama işte insan inanmak istiyo ((

İzmir'de zaten bi Gülistan birde pasaklı Birsen'in adını çok duydum ama ikiside artık eskisi gibi aktif değil galiba
Pasaklı birseni yıllar önce duydum ben. Ters bir kadin demisti arkadasim baktirmisti. Bulursam numarasını haber veririm kızlar.

Pasaklı birseni yıllar önce duydum ben. Ters bir kadin demisti arkadasim baktirmisti. Bulursam numarasını haber veririm kızlar.
Pasaklı Birsen hep evinde bakmış galiba, benimde arkadaşım baktırmıştı birkaç yıl önce, eskisi gibi iyi değil demişti.
Ama Gülistan'ı herkes arıyor. İnstagram adresini gördüm ben bir yerlerde ama inanmadım o olduğuna

Ya sizin fallarınıza o kadar özeniyorum ki. Bana asla ne iş yapar ne tarz giyinir ne zamandır görüşüyoruz Ya da görüşmüyoruz gibi şeyler söylenmedi kimse tarafından sadece özlüyor iletişim var şu tarih gibi bilgiler söylendi. Keşke bana da birileri size baktığı gibi baksa da en azından aaa tutturdu desem parama üzülmesem

Gulistan_izmir galiba instagram hesabi, ben baktirmak icin birinden sormustum 300-500 civariymis ucreti, cok geldi irtibata gecmedim. MissCherryBlossom
300-500 ne demek ya siz bilirsiniz tabi ama 1 fala o kadar vermek ne kadar mantıklı bilemedim ve de çıkmıyor arkadaşlar hiçbiri çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…