Kızlar mert reikinin kahvesi nasıl sizce? Tutturuyo mu?
Tarotu daha iyi kahvesi yùzeysel en azından bende òyleydi.
dovmeli kadina baktirdim fena degil gibi olmiycak gibi degil söyledikleri
ayyy amaaaan nasıl mutsuzum yine:))))
tellweden biri aman aman uzun bisi yazmadi ama iyi gibi geldi sankidovmeli kadin kim tatlim?
tellweden biri aman aman uzun bisi yazmadi ama iyi gibi geldi sanki
Bunalmaaa neyin var :)icim daraldi kizlar cok bunaliyorum ayyyy
Bunalmaaa neyin var :)
hayirdiirrr canim nolduu :)
bişey olmadığı için mutsuzum:)) ayyy olmuyor olmuyor adam gitti gelmek bilmiyor 6 aydır:)))
aaa e sen hala bekliyorsun yazik degil mi sekerim sana hic arayip sordu mu bu kadar zaman?
bir ara burada da adı geçmişti seda diker'in bence senin ihtiyacın olan o :) sonuçta senin adamla iletişimin var sadece senin istediğin şekilde ilerleme lazım sana :)ay arıyor arıyor şekerim aramakla bitmiyor ki somut bişey yapmıyor :)) bi nişan bi evlilik(((
ay arıyor arıyor şekerim aramakla bitmiyor ki somut bişey yapmıyor :)) bi nişan bi evlilik(((
bir ara burada da adı geçmişti seda diker'in bence senin ihtiyacın olan o :) sonuçta senin adamla iletişimin var sadece senin istediğin şekilde ilerleme lazım sana :)
ah canimm, e konusuyorsunuz ediyorsunuz ama is ciddiye binmiyor hi? belki zamani vardir daha sekerim bilemedim ki
Xyzalcim canim kim o ne yapiyor. Anlamadim. Aynen oyle bi ilerleme lazim yoksa azda olsa iletisim var
ilişki koçu diyebiliriz :) genel olarak erkeklerle iletişimi daha doğrusu flört etmeyi anlatıyor hepimiz iş hayatında ayakta kalmak başarılı olmak adına okadar sert olmuşuz ki erkeklere istediğimizi yaptırabilme adına dişi olmayı unutuyoruz :) en azından bende böyle :)
Xyzalcim canim kim o ne yapiyor. Anlamadim. Aynen oyle bi ilerleme lazim yoksa azda olsa iletisim var
ilişki koçu diyebiliriz :) genel olarak erkeklerle iletişimi daha doğrusu flört etmeyi anlatıyor hepimiz iş hayatında ayakta kalmak başarılı olmak adına okadar sert olmuşuz ki erkeklere istediğimizi yaptırabilme adına dişi olmayı unutuyoruz :) en azından bende böyle :)
Ay canim keske sorun öyle bisey olsa. Biz cok mutluyduk bizim sorunumuz 3, sahislar yüzünden bitti...bayagi karisti aileler v.s hayirlisi bakalim
Ay canim keske sorun öyle bisey olsa. Biz cok mutluyduk bizim sorunumuz 3, sahislar yüzünden bitti...bayagi karisti aileler v.s hayirlisi bakalim[/
en kısa zamanda düzelir herşey yoluna girer umarım :)
Ay sunnshinecim biz ayrildik canim ama sanal gorusmelerimiz bitmedi. Ay bende adini koyamiyorum sevgili degiliz ayri degiliz:) insallah kari koca oluruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?