Binnaz Abla

Ben iyi falcı,çıktı çıkmadı yorumumu bir daha burda paylaşmamaya karar verdim,buraya üye olmayan hiçbir katkısı olmayan insanlar dışardan okuyup iyi dediklerimize hücum ediyor,biz baktıramaz hale geliyoruz.Sinir bozucu cidden..Ozelden yazıcam artık burda konuştuklarıma

aslında haklısın keşke bu konuyu gizli yapsalar üyelere özel

Yalniz seninle yakinda aramizda telepati gelisecek desem... Tam olarak ayni seyleri dusunmusken buraya bakayim dedim ustteki postunu gördüm
Bugün tellwe Elifsucan a bakayim
dedim öylesine, düne kadar 15TL olan fallari 25TL olmus ve kahve kalkmis. Gecen yil en son Eylül de mi ne baktirmistim, Elifsucan furyasi vardi o siralar ilk falinda güzel bir detay yakalamisti daha sonraki fallar 5-10% arasi cikan oldu belki en fazla. Kisacasi burada bir isim görülmesin akbaba gibi atliyor direkt disaridan varoscan... Dün 10 fali vardi sirada ne yapsin kadin zam yapti, arz talep dengesi...

Son düzenleme:
Aayy vade deme benim tarihte eylülde eğer olmazsa sonu olumsuz diyenlere bağlanacak ozaman.
Benim daha önceden baktırdıklarım hep eylül diyorlardı ilk defa bir hafta vade yargıç verdi.Fal baktıramayınca diğer yorumları okudum.Sadece bir kişi olumsuz demişti bende onun falını beğenmemişim sanırım o doğru olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…