Ben nesibeye geçen sene baktirmisim beğenmemiştim çok aceleci gelmişti sorumu bile o anda okumuştuDün nesibeye baktırdım. 1000 kredi eder mi ... Etmez. İyi niyetli bir insan Güzel bakıyor sorum üzerinden gitti ekstra bir şey söylemedi.
Evet 8 dk ve sorumu falda okudu bende pek hoşlanmadım o durumdanBen nesibeye geçen sene baktirmisim beğenmemiştim çok aceleci gelmişti sorumu bile o anda okumuştu
zafer bayraminda olur bencebu ay indirim olur mu sizce
Ben iyi falcı,çıktı çıkmadı yorumumu bir daha burda paylaşmamaya karar verdim,buraya üye olmayan hiçbir katkısı olmayan insanlar dışardan okuyup iyi dediklerimize hücum ediyor,biz baktıramaz hale geliyoruz.Sinir bozucu cidden..Ozelden yazıcam artık burda konuştuklarıma
Daha önce dedikleri çıkan biri miydi ben ilk kez baktirdim biraz fazla mucizevi geldi dedikleribir yolun var'a eskilerden edna tanura gelmis.sadece tarot katina bakiyo.dun gece attm sesli bakti.begendim
Aynen asalak gibi burayı okuyup hiç seslerini çıkarmıyorlaraslında haklısın keşke bu konuyu gizli yapsalar üyelere özel
sinsiler, falları çıkmayasıcalar...Aynen asalak gibi burayı okuyup hiç seslerini çıkarmıyorlar
2 yilonceydi galiba olumsz konusmstuDaha önce dedikleri çıkan biri miydi ben ilk kez baktirdim biraz fazla mucizevi geldi dedikleri
Yargıç a sorduğum çok önemli bir şeyi bilememiş, tam tersini söylemiş hatta. Dün teyit ettim.Yargıcın verdiği vade salı günü doluyor kendimede söz verdim bu da çıkmazsa son ücretli online falım dedim.Çıksada fal baktırsam artık ya
kabul edeceklerini sanmam sonuçta sitenin ziyaretçi çekmesi önemli onlar açısından
Benim de öyle sanırım en azından engelim yoktu yazacak dediği kişiden engel yedim her yerdenYargıç a sorduğum çok önemli bir şeyi bilememiş, tam tersini söylemiş hatta. Dün teyit ettim.
Yalniz seninle yakinda aramizda telepati gelisecek desem... Tam olarak ayni seyleri dusunmusken buraya bakayim dedim ustteki postunu gördümBen iyi falcı,çıktı çıkmadı yorumumu bir daha burda paylaşmamaya karar verdim,buraya üye olmayan hiçbir katkısı olmayan insanlar dışardan okuyup iyi dediklerimize hücum ediyor,biz baktıramaz hale geliyoruz.Sinir bozucu cidden..Ozelden yazıcam artık burda konuştuklarıma
Aayy vade demeYargıcın verdiği vade salı günü doluyor kendimede söz verdim bu da çıkmazsa son ücretli online falım dedim.Çıksada fal baktırsam artık ya
Benim daha önceden baktırdıklarım hep eylül diyorlardı ilk defa bir hafta vade yargıç verdi.Fal baktıramayınca diğer yorumları okudum.Sadece bir kişi olumsuz demişti bende onun falını beğenmemişim sanırım o doğru olacakAayy vade demebenim tarihte eylülde eğer olmazsa sonu olumsuz diyenlere bağlanacak ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?